- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
- Linux haladóknak
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regiee
aktív tag
válasz webdeejay #10813 üzenetére
Igen, ha a real icsben a kamera vakuzna rendesen meg nem akadna be néha akkor tökéletes lenne. A realics-ben egyáltalán nem volt ilyen gond a vissza gombbal.
Minicmsandwich az úgy összességében nem nagyon jött be sajnos. Viszont ebben meg a statusbar testre szabhatóság nagyon bejött.
Amúgy nincs valami megoldás arra,hogy ha a billentyűzetet kitolom akkor folyamatosan világítson és ne aludjon el X másodperc múlva?
[ Szerkesztve ]
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
ko9
addikt
válasz webdeejay #10808 üzenetére
Nekem ez a menü gombbal szokik lenni, de az egyértelműen HW hiba, de hogy mihez köthető foggalmam sincs, viszon gyári ROMon is csinálta. Ergo szerintem nem ROM hiba, és ha utánna egy csöppet erősebben, vagy más "irányból" nyomom, akkor jó lesz.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Riuko
senior tag
válasz webdeejay #10404 üzenetére
WP nagyon gyors és stabil de egy idő után unalmas mivel elégé zárt rendszer, jóval kevésbé alakítható, még akkor is ha főzött rommal használod. Ha egyszerű user lennék nem kellene másik teló, de mivel szeretem a változatosságot, a személyre szabhatóságot ezért android.
[ Szerkesztve ]
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
Brutális eb
addikt
válasz webdeejay #10357 üzenetére
"xScope Browser Pro"
PRo érted ugye?
Meg aztán az ilyen "komoly cégek"
Valóban ilyen helyeken szokták terjeszteni a motyót:
http://rapidgator.net.Ugyan már.....
Mindig van egy két okos emberke aki megmagyarázza.
Én sem vagyok szent oké de ez azért.......
Egyébként 231 forintért megvehető.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
fatal`
titán
válasz webdeejay #9304 üzenetére
Ezt is próbáltam, evvel az a baj hogy közben össze-vissza állítgatja a hangerőt. Ha valaki nem akar ROOTolni, moddolni, akkor a playerproban gyárilag (a saját lockscreenjén) van ilyen funkció, de jobban merül tőle az aksi. ICS alatt nekem a gyári rommal problémás volt a használata, ezért kerestem más megoldást, mert powerampra akarok váltani.
[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
válasz webdeejay #9218 üzenetére
Próbálkozz meg a MiniCMSandwich Lite-al...
-
MODERÁTOR
válasz webdeejay #8595 üzenetére
Nem vicc volt csak elképesztő, hogy az utóbbi időben elszaporodtak itt a hozzád hasonló /itt frappánsabbnál frappánsabb, a butaságra irányuló megjegyzések szerepelnek/ emberek, akik arra is lusták, hogy visszaolvassanak 2-3 oldalnyi hozzászólást, nem azt kérem, hogy olvasd el mind a 8,5 ezer hozzászólást...
Ha visszaolvastál volna, pontosan tudnád, mert leírták, hogy a frissítés a gyári telefonokra, illetve a Telenorosokra érkezett meg, ha nem bírsz várni, akkor flashtoolal felrakod, erről is írnak több oldalon keresztül egyébként.. Azt is írták, hogy az eddigi tendencia azt mutatja, hogy a legtöbbször a Vodafone szokta kiadni legkésőbb a frissítést.
Remélem felfogta, a sok nem olvasó, de kérdező bolond banda!!!
(Innen látszik, én szinte alig írok, viszont helyette olvasok! Erről kellene példát venni..) -
MODERÁTOR
válasz webdeejay #8585 üzenetére
"Szoftvert lehet már frissíteni rajta?"
Öregapád térdkalácsával szórakozzál, ne velünk!!! Nem hiszem el..
Most már kételkedem, hogy egyből feltegyem-e ha a T is kiadja a saját változatát.. Bosszantó látni, hogy egyre több és több hiba jelentkezik nálatok. Már jobb lett volna ha inkább kiadják júliusban, de hibák nélkül...
-
fatal`
titán
válasz webdeejay #8528 üzenetére
Ott a lockscreenen a kamera a csúszka jobb oldalán, gb alatt a hang volt ott.
Kamera nem igazán javul szerintem az első megjelenés óta, a telefon szerintem gyors, 10k-ért meg ajándék. x8-hoz képest mindenképpen hatalmas előrelépés. Játékoknál neked kell eldönteni, hogy megfelel e, a kijelzője ugyanakkora, mint az x8-nak, felbontásra is (csak sokkal szebb).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970