Új hozzászólás Aktív témák
-
Utka
aktív tag
válasz
öregpapa #3096 üzenetére
Üdv!
Esmét nekifutok...
(Egyszerr már leírtam, csak ez a szerencsecsomag - értsd M$ windózer - máshogy gondolta és kéken halt)Ha nézted, én MIU-ról (Note 4) jöttem 10 pro-ra, de aktív anyázással indítottam.
Semmi komoly, csak sok-sok apro b.sszusság.Első kőrben egy Corvus ment föl. Hááát őőőő.......
Se megszokni, sem az általam preferált dolgokat beállítani nem sikerült.Toltam föl egy Rizsát. (riceDroid-13.0-2022120218-sweet-v8.6-Vanilla-COMMUNITY)
Szerintem nem ezt kellett volna, mert minden úgy kellett volna kézzel fölrakni (Igen, mindent. a gugli playt is.....!! )
Gyors volt, meg minden, csak SEMMI nem volt rajta.
Lehet, hogy a Ricedroid .......-Gapps-OFFICIAL ROM lett volna a barátom?Itt hagytam abba a próbálgatást és tettem föl a Sziamiau Eu romot.
Van:
- hívásrögzítés,
- rendes bankolás,
- állandó értesítések,
- rendesen, csoporthoz rendelten áthozott névjegyek
- normális fényképezés (Külön köszönet #2943 Francia91 segítségéért)
- élhető akku idő,
stbHa van kedved és türelmed javaslom Te is próbálgasd. Az itt leírtak alapján nem nagy kunszt fölrakni egy másik ROM-ot és ha még nem laktad be az új telcsit, túl sokat sem vesztesz az újra beállítgatásokkal.
-
Francia91
veterán
válasz
virsa54 #3092 üzenetére
Biztonsági frissítés, én frissítettem jópár napja, csak egy minimálisan kell fentebb görgetni hozzá
-
virsa54
csendes újonc
Frissitet-e már valaki a 13.0.17. EU-ra?
Csak biztonsági frissités, vagy van valami hibajavitás, esetleg ujdonság? -
aldebaran
addikt
válasz
Bajgunar #3089 üzenetére
Én ezt használom (musicolet). Ez tök ingyenes, kiváló a widget-e, van equalizer... stb.
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Viktor38 #3088 üzenetére
Zenére csakis OneAmp Pro-t használok.
Azon belül van grafikus EQ. De előtte settingsnél be kell állítani, hogy melyiket használja (beépített, vagy rendszer). Érdekes, látom ez a progi eltűnt play-ről, pedig régen fennt volt.
Fülhallgató ha van csatlakozva, akkor tudod a Mi Hang-ban állítani a hangszínszabályzót. De ha nincs füles, akkor szól ahogy szól. Yt is. -
tomszli11
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek egy anomáliában.
Zenehallgatási szokásaim a következők:
Mobiltelefonról hallgatom Spotify-t, YT music-ot, álltalában otthoni soundbarról (Bluetooth) vagy autóban Blitzwolf vagy Xiaomi transzmitteren keresztül (Bluetooth) nagyon ritkán telefonról a hangszóróján.
A jelenség minden szolgáltatónál minden Bluetooth eszközön fennáll, hogy zene hallgatás közben egyszer csak 5-10 mp-re felhangosítja a zenét, majd vissza halkul alap hangszintre. Ezt kb. 2x egy zeneszámban.
Viszont direkt szoktam nézni, hogy ilyen semmi értesítés semmi hívás nem jön, amitől hangot kéne változtatnia, bár azt ilyenkor levenni szokta.
Azért emeltem ki a telefon hangszórót, mert amikor azon hallgatom, akkor nem csinálja ezt.
Szerintetek merre fele kéne elindulni a nyomozással?
Előre is köszönöm. -
tonyrulez
őstag
válasz
aldebaran #3075 üzenetére
Én maradnék a 10Pro mellett, mert nem hybrid hanem rendes dual SIM+microSD tálcája van, és ezt ki is használom. Illetve a 11 MTK SoC-os, ami (tudtommal még mindig) nem nyílt forráskódú így Custom ROM nem készül rá. XDA topikjában legalábbis nulla custom ROM szerepel, és a telefon kijött egy éve. Én pedig rühellem a MIUI-t de szeretem a Xiaomi ár/érték arányát, úgyhogy ennél is és előző 3 Xiaomi telefonomnál is az volt az első hogy bootloader nyitás, TWRP, custom ROM.
De ha ez a kettő téged nem érint, akkor a kicsit gyorsabb SoC és gyorsabb gyorstöltés csak a különbség 11 javára.Bajgunar: GSMArena szerint pedig a 10Pro a "sima" AMOLED 11Pro pedig Super AMOLED
-
Sumptuous
senior tag
Én is búcsúzom. Nem volt gondtalan a váltás samsungról. Sajnos megszoktam a jót, és hiába a 120Hz ezek az apró röccenések és a nálam az aosp romokon előforduló LTE+-os hiaba miatt megváltam a telefontól.
Maradt hozzá pár bontatlan tokom, ha érdekel valakit..Ami nagyon tetszett a telefonban:
-Hatalmas akku, viszonylag jó üzemidő, gyorstöltés
-Hiperszuper makró mód (minden nap használtam!)
-Szép sztereó hangzás, dolby
-Rengeteg választható rom
-Az oldalsó ujjlenyomatolvasó nagyon kényelmes és gyors.
-Térerőben sosem volt hiány. Ehhez előny a műanyag keret.
-Infra táv funkció. Bár ezzel voltak fennakadásaim, ugyanis a gyári remote alkalmazáson kívűl nincs igazi alternatíva, hiába van egy csomó elérhető a play-en.. talán a zaza.Ami nem tetszett:
- Szubjektív: méret. Jól meg kell nyomkodni és nézegetni mielőtt valaki eldönti, hogy ez a méret megfelelő lesz számára.
-120Hz-es kijelző nem olyan smooth, mint ahogy az ember a szám alapján elvárná. (Akinek nem volt komolyabb eszköze, az nem feltétlenül veszi észre az apróbb akadásokat.)
-Vezeték nélküli töltés hiánya.
-Kamera ugyan szép képet készít, de csak statikus témáról. Háziállat fotózásnál vagy kevés fénynél elég hamar elvérzik, és sajnos OIS sincs, ami szintén nagyon hiányzott nekem.
-A videózás hangjába nagyon beleszűrödik a készülék fogása által keltett zaj, zörej.
-AOD nagyon zabálja az akkumulátort (és az idő is korlátozott volt a gyári romon... valószínűleg okkal.)
-A 732G ugyan viszonylag erős chip, de szerintem egyel erősebb soc jót tenne a felhasználói élménynek..Összességében egyébként egy baromi jó eszköz, az árát is figyelembe véve, kevés alternatívája van.
És amire váltottam: Hasonló kategória az is, de valahogy prémiumabbnak érzem. Egy új S20 FE Snapdragonos (865) verzió, ami az üzemidőt leszámítva jobb nekem: Kisebb, van OIS, erősebb a soc, emiatt folyamatosabb 120Hz-es megjelenítés, jobb esti képek, vezeték nélküli töltés.
Kérdések, ha vannak jöhetnek, még azért olvasni fogom a topikot továbbra is.
-
aldebaran
addikt
válasz
Bajgunar #3077 üzenetére
#3078 Fulár Köszi srácok!
Egyébként nem is értem a koncepciót a 11 mögött. Eladják ugyanazt, mint a 10 kevesebb funkcióval 11-ként? Whaat??
Hát, szerintem akkor lesz a 10 pro.
Hasonló felszereltséggel nem találok másik telefont hasonló árban. - A kamera meg űber...[ Szerkesztve ]
-
Bajgunar
senior tag
válasz
aldebaran #3075 üzenetére
Én nem venném meg a 11-et.
Antutuban lehet többet hoz 695 miatt. De sima Amoled, és Allways-on nincs benne.
Ezért viszont nem éri meg a felárat. Szvsz. -
tothandras80
tag
Sziasztok! Xiaomi.eu romon, 13.0.15 verzió alatt a Galériában eltűnt nálam a privát albumhoz való adás lehetősége. Szándékos lehet vagy csak én bénázom?
-
aldebaran
addikt
Ti ezt a note 10 pro-t vennétek meg újra, ha most választhatnátok, vagy a 11 pro-t? Érdemes a 11-re többet költeni?
Alapból szerintem bármelyik is lesz, lecserélem a pixel experienced-re az oprendszerét. -
royalka
őstag
válasz
csab3sz_ #3072 üzenetére
Hali. Nálam lassan egy éve van. Elégedett vagyok vele. Tényleg jól bírja a strapát. Eddig a rekord, kamion ülésről a betonra képernyővel lefele érkezve, no problem. Kicsit bekaksiztam mikor megláttam. Gyári tok van rajta meg egy üvegfolia. Gyors, jó képet lő.
2 bajom van vele ami valószínűleg másik rommal orvosolható lenne:
1. A fizikális közelség érzékelő hiánya. Eggyes alkalmazasoknál nagyon idegesítő hogy kikapcsolgatja a kijelzőt.
2. Bt sokszor szarakodik hivasnál 1-2 járművel. Zenelejátszásnál nincs baj. -
Fulár
senior tag
válasz
csab3sz_ #3072 üzenetére
Én ahogy fentebb is írtam most váltottam le nem azért mert egy rossz telefon lenne!Sőt!Tartja az árát mert nem annyira régi model.És az árak is extrém módon elszabadultak a mobilpiacon is.
Jól néz ki.Vékony.Nem nehéz.Strapabíró.Ahányszor már leejtettem és kutya baja!Az akku piszok jól bírja.A töltés jó gyors.A kijelző gyönyörű.A sztereó hangszorók jó hangosak és szépen szólnak.Fülhallgatóval is nagyon rendben van.A rendszer jó gyors.Pörög forog.A kamrák egyátalán nem rosszak.És a Miui rendszer a baromságai ellenére is a végletekig testreszabható és telis tele van olyan kényelmi funkiókkal amik nagyon hiányoznak ha az az ember megszokta őket.
Szerintem ez még mindig egy baromi jó kis telefon.Olyanníyira,hogy szerintem Redmi Note 11-re meg sem éri lecserélni! -
csab3sz_
csendes tag
üdv mindenkinek! ezt a telefont néztem ki magamnak először használtan, aztán látva hogy valamire való, nem hibás de garancia nélkül 60-65 körül adják az emberek (sőt sokan a 9 pro-t is), miközben az új ára 85 ezer, eldöntöttem hogy inkább újan venném meg ha erre esik a választás. kérdésem az lenne, hogy miből fakad, hogy használtan is még mindig ennyit ér?
a másik pedig, hogy látom sokan panaszkodnak hogy fagyogat és kikapcsolgat, valamint szoftveres támogatás terén sem az igazi a miui. megérné most újonnan 85-ért megvenni? esetleg mi lenne egy jó, korszerű alternatívája a telefonnak? nem szoktam váltogatni a telefonokat, tehát hosszú távra terveznék vele.
-
Fulár
senior tag
válasz
Joeker67 #3070 üzenetére
Azért azt meg kell hagyni,hogy a Xiaomi tud telefont csinálni!Jól néznek ki.vékonyak.Frankók az akkuk st stb.Mindenben is elég jók.De amióta hetetnte jön ki 8500 telefon azóta kezdenek gondok lenni főleg szoftveres téren.Jelenleg nekem is hatalmas felüdülés ennyi év után kicsit megszabadulni a Miui-tól.De maga a telefon viszont már most hiányzik.Szerettem ezt is mint ahogy az összes Xiaomimat.
-
Joeker67
aktív tag
Üdv!
Én is így jártam.Miután sajnálatosan összetörtem OPPO 5Z 5G készülékemet, gyorsan venni akartam egy másikat, de nem volt már a szolgáltatónál, az az egy, két használt, ami volt éppen, nem nyerte meg a tetszésemet és mivel a munkámhoz kellett a telefon, gyorsan megvettem egy Xiaomi Note 10 Pro készüléket. 2 hónap alatt sajnos nem tudtam megszokni a Xiaomi hülyeségeit, állandóan kikapcsolgatott, fagyogatott, de igazán akkor gurult el a gyógyszerem, mikor a második sd-kártyámat tette tönkre. Bevittem gariztatni, megcsinálták, de a röccenések és az iGo szaggatásai maradtak, sd-t továbbra sem mertem beletenni, emiatt ma vettem inkább egy használt, még garis Oppo 5 Z 5 G-t. Csodásan megy rajta minden, kész felüdülés.
-
Fulár
senior tag
En rövid mérlegelés és pâr lâbon kihordott agyérgörcs utân úgy határiztam,hogy megvâlok a készüléktől.Realme Gt Neo 2 lesz az utód ami bizonyos szempontból előre de sok mâs szempontból visszalépés lesz.
Már mâsodszorra jâtsza el a következőt:A fülhalgató beâllítâsai inaktívak.Bármit vâltoztatok a hang marad ugyanolyan.A Dolby atmos úgszintén.A hangszóró maximum hangereje tippre vagy 30-40 szâzalékkal csökkent.És ha a hangerőt föltolom maximumra a telefon vagy azonnal vagy néhány másoperc múlva kikapcsol.Nem.lefagy vagy újraindul.Egyszerűen kikapcsol.Legutóbb talán fêl éve jâtszotta ezt.Akkor gyâri visszaâllítâssal sikerült kijavítani.Most viszont mâr mindent próbâltam.Miui optimalizâció kikapcsolâsa.Gyâri visszaâllítâs szűz telepítésekkel.És az elötte fent lévő appok mellőzésével.Rêgebbi Fastboot romot is raktam föl.És nem javult meg.A hiba pedig egyik pillanatról a másikra jött elő.
Még lehetne próbâlkozni Bootloader nyitás-Recovery Stb.de ez az első olyan Xiaomim amit teljesen gyári âllapotban akartam hasznâlni mert már beleuntam a romolgatásba Note 4-5,Mi9t után.
Inkâbb elengedem.Köszönöm nektek a sok jótánácsot és minden segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
amadeus11
senior tag
Mit lehet tudni, fog a telefon szoftvere érdemben frissülni még? MIUI 14? Android?
-
Bajgunar
senior tag
Ez a zseb, vagy Pocket mode ez hol van? Vagy hova lett? Mee nem találom. Azt sokszor berezeg a zsebemben. Azt előkapom és semmi. Miért nincs benne?
Vagy mit lehet ez ellen csinálni?
Nem kell nekem ilyen hajtogatós tok. Pedig van. De nem szeretem. -
amdboy
senior tag
Sziasztok! Van egy redmi note 10 pro telo amit a párom használ. . A problèmám az, hogy elkeztek beleègni a kijelőbe különböző logók. Pl tiktok stb... Leginkább fehèr háttèrnèl látszik. A telo mèg garanciás a vodafone által. Tudnak ezzel valamit kezdeni szervízben? Egyáltalán ezt hibának vèlik majd?
köszi a válaszokat.
-
Sanyabá
senior tag
Újabban már ki is kapcsolja magát a telefon.
Ezt is okozhatja a frissítés? -
banda1981
aktív tag
válasz
Fehérsólyom #3052 üzenetére
Már erről volt szó.......
Kisebb nagyobb sikerekkel!
Ezt nézd meg! -
Bajgunar
senior tag
válasz
Fehérsólyom #3052 üzenetére
Nah igen. Ez tök király lenne, ha működne.
Engem is érdekelne.
De ahogy nézem, ezt már rég elvetették... :/[ Szerkesztve ]
-
Fehérsólyom
aktív tag
Sziasztok!
Be lehet azt állítani, hogy lezárt (sötét) képernyő mellett az értesítés ne csak egyetlen egyszer jelezzen (kijelző széle kéken / pirosan stb. felvillan), hanem X percenként addig, amíg az adott üzenetet / levelet / nem fogadott hívást stb. meg nem nézem (értesítő LED funkció)? -
mulatosdj
aktív tag
Sziasztok! Igaz nem a fórumba szereplő telefon van a családba, de ez még elég aktív, azért is írok ide. Poco M3 pro 5G az adott telefon. Érdekelne hogy felhozta frissítésnek a 13-as szoftvert. Érdemes rá frissíteni? Illetve van egy okos tok. Be lehet vhol állítani vagy egyáltalán lehetséges e összehozni a telefonnal? Köszönöm a segítséget!
-
matta2003
tag
Közben megtaláltam:
* # * # 869434 # * # * a VoWifi engedélyezése megjelent a SIM2 beállításainál is.
* # * # 86583 # * # * VoLTE engedélyezése megjelent a SIM2 beállításainál is.[ Szerkesztve ]
-
matta2003
tag
Sziasztok!
Csak a SIM1-nél lehet beállítani a VoLTE funkciót? Esetleg a régebbi SIM-kártya miatt nem látom a SIM2-nél? (MIUI Global 13.0.16)
Köszi a segítséget előre is. -
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Tudom bonyolult kérdés, de hogyan tudnám a Nokia 3310-eseken is már tökéletesen működő emelkedő csengőhangerő funkciót aktiválni a telefonon nagyobb berhelés nélkül? Előre is köszi!
-
gerygery
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget, egyelőre elengedem ezt az ötletet
-
Bajgunar
senior tag
válasz
gerygery #3035 üzenetére
Nekem már 100k is lélektani határ egy telóért. Mit tud nyújtani egy teló 2-300k-ért? Semmi többet, mint egy 60k-es redmi 10 pro... De tényleg.
Nagyon hajlottam poco f4 gt-re. De letettem róla. Nincs hozzá alkatrész. S annyit nem game-elek, hogy az kelljen. Vettem egy redmi 10 pro-t. S (eddig) nem bántam meg. Full felesleges drágább. Fotózni? Pff. Minek 3562 Mp-el? Mikor a 4k tv-n is csak ~8.8Mp-elt látsz? Nem zoomolsz bele. A teló kijelzőjén meg ~5Mp-elt mutat vissza. Akkor? ~60Mp-es d
Teló doszt elég, meg sok is egy mezei usernek. Ha meg fotózol, komolyan? Akkor nem telóval teszed, hanem tükörreflexes canon-al. Pl.
Ez a teló meg (sztem) annyira giccses, ronda, csajos sminktükör. Pasi létemre tuti nem kéne. Meg ez is meg a fold is annyira gyerekcipőben jár, hogy haver csajának olyan van, de ~fél év után már azért meglátszik a kijelzőn a hajtogatás éle. Vicc.
Samsung meg ~+40% a brand. Semmi több. Elvből nem kéne samsung teló.
Ezek az én véleményeim. -
gerygery
csendes tag
Sziasztok, segítsetek kérlek, nagyon rá kattantam a Samsung Galaxy Z Flip4 256GB telóra, csak próbálom a józan eszem megtartani mielőtt megvenném. Most egy Redmi Note 10 Pro 6/128GB telefonom van, az 5G nem érdekel, ami a legfontosabb az a fotózás. Szerintetek megéri lecserélni? HLP PLS
-
Paklee
csendes tag
Sziasztok! Pár nappal ezelőtt téglásította magát a Note 10 prom. Bootloopban marad, fastboot sem tölt be. Vannak ezzel tapasztalatok? A teló nyár óta folyamatosan leépült, először a főkamera nem működött, aztán a többi hátlapi sem, majd a wifi sem. Ettől függetlenül a többi funkcióval nem volt gondom, egészen eddig... Nincs rootolva, minden gyári rajta. Vettem új telót, de szerettem és hátha lehet még életet lehelni bele. Minden segítségnek örülnék. Előre is köszi!
-
Sziasztok!
Érdeklődnék, mi az eltérés a Redmi Note 10 Pro és Pro Max közt?
Tokot rendelnék rá, találtam egy weboldat, ahol lehet egyedi fotós tokot rendelni, de csak a Max választható ki a listából.
Lehet, hogy azonosak a külső méretek, és akkor a tok jó lenne rá? -
matta2003
tag
Sziasztok!
Új számomra a telefon.
Kerestem a fórumban is, a neten is, de biztos nem jó kereső szavakat írtam be,mert sehol sem találom a megoldást.
MIUI Global 13.0.16
Amikor kikapcsolom a néma üzemmódot egy számomra idegesítő hangot ad ki a telefon - nagyjából mint egy gitárakkord.
Ezt szeretném eltüntetni. Lehetséges ez? Valamilyen fájl törlése/cseréje megoldás lehet?
Kérlek, segítsetek!
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Bajgunar
senior tag
Én kéz alól vettem egy ilyen telót pár hete. Patika, karcmentes, hibátlan állapotban. Előtte (állítólag) magától frissült rá 13.0.16 Global. Lekopogom! Eddig egy fagyásom, újraindulásom nem volt!
Akkor? -
H2o-pok
senior tag
Én felraktam rá a sleepy kernelt Kb.1 hónapja. Szerintem jobb sokkal az akkuidőm. Amugy ha használod a képernyőkivetitést tv re, akkor ne lepődj meg,ez nem működik sajna. Csak csikos képernyőt látni. 4.0 ban még jó volt,4.1 ben elbaszták. Telegramon is panaszkodtak erre. Ezen kivül nincs más baja.
-
ncc1701
veterán
Nyomtam egy gyors factory resetet. Utálom a telefont nyomkodni ilyenkor, de ennyit még megér. Ma vagy 8-10x kellett már restartolnom, nem tudom, mi történt vele, nem telepítettem semmit. Azzal már megtanultam együttélni, h hetente-naponta lefagy.
-
Árpi001
senior tag
válasz
ncc1701 #3012 üzenetére
Nekem fél éves, és minden frissítést kikapcsoltam, illetve nem töltöttem le,mert itt olvastam hogy rosszabb lesz tőle. 12.5 ami rajta van.
Erre kb két hete az üzemi ideje drasztikusan csökkent, mindezt úgy, hogy nem változtak a felhasználó szokásaim.
A közelségérzeklő feloldja a kijelzott ha combzsebbe rakom.
Képtelenség úgy beszelni hogy nem veszem onnan ki, mert össze vissza nyomodnak a gombok közben. Mindezt úgy hogy lezárt kijelzővel teszem bele.
Ha hívnak és rögtön nem tudom felvenni, sokszor a legördülő listából kell kikeresni a hívást.... -
ncc1701
veterán
Tök jó, tegnap óta valamit riportolni akar, majd agától újraindul, ezt kb 10x eljátszotta. Asszem lassan nézem az utódját, mert ebből a telefonból tökéletesen elegem van.
-
Utka
aktív tag
Üdv!
Kapott másik ROMOT a Mi10 pro!
Megcsinálni egyszerűbb volt mint kibogarászni a mit-hogyanokat
A leírások alapján könnyen ment.Nem simán, de könnyen.
A Varnyút választottam.
A telefonról levettem az ujjlenyomat ellenőrzést, helyette a javasolt feloldó mintát állítottam be.
A TWRP kérte a feloldást, de a mintát nem fogadta el.
Rövid kínlódás után hagytam a fenébe.
"Rendesen" ujraindítottam, kivetem a feloldást, újra gyorsancsizma; TWRP.
A telcsin simán bejött a TWRP menü,.
Addigra a telefon fájlrendszer gyökerén ott várt a Corvus 4.1 ROM. Kiválasztottam és már fent is volt. Törlések, factory reset, indulj,.
De csak egy gyönyörű neon madár csapkodott hosszú percekig.
Főztem egy KV-t, megittam, de még mindig semmi.
Nna, gondoltam, bootloop.....
De mégsem.
Kikapcs-bekapcs és Voila!😁Hát Őőő.....
Gyors, meg minden, de nekem még szoknom kell erőst.
Hét végére re kiderül, hogy maradós-e.
Ha nem, akkor sincs már(!) Para, mert percek alatt fent van az új ROM.Köszönöm szépen mégegyszer mindenkinek a sok segítséget!!
-
H2o-pok
senior tag
Tegnap valamiért megváltozott a facebook kinézete. Böngészős,nem app. Tudja valaki hogy miért? Párom samsungján már kb 2 éve ilyen.
-
Utka
aktív tag
Köszönöm szépen!
Beszámolok a fejleményekről. -
H2o-pok
senior tag
Ha a twrp felment, az alol már az orangefox zip et fel lehet rakni. Twrp re többen panaszkodtak hogy rom tekepitéskor hibát ir ki. Persze ahogy látom már a 3.7 nél tart lehet ezt javitották. Én rögtön felraktam az orange foxot. Rom telepités előtt célszerű kikapcsolni az ujjlenyomat,arc feloldást. Telepités utan meg wipe,adat törlés,mert bootlop lesz. De teljes Adattörlés ,ahol be kell irni a yes t.
-
Moki2
aktív tag
Először fastboot-ban felrakod TWRP:
[link]
Aztán az alól felrakod az utolsó 12.5-ös miu romot:
[link]
Magyar , van hívásrögzítés , bankolni is lehet kivéve azthiszem Raifesen , az már a nyitott bootloadert sem tolerálja..
Ha nem jön be visszalapozva látsz jópár javaslatot amit ugyanúgy TWRP alól fel tudsz rakni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Topkamerával és csúcskijelzővel villant a Redmi, de nem minden arany, ami fénylik.
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.