Új hozzászólás Aktív témák

• Sumptuous

senior tag

Én is búcsúzom. Nem volt gondtalan a váltás samsungról. Sajnos megszoktam a jót, és hiába a 120Hz ezek az apró röccenések és a nálam az aosp romokon előforduló LTE+-os hiaba miatt megváltam a telefontól.
    Maradt hozzá pár bontatlan tokom, ha érdekel valakit.. 

Ami nagyon tetszett a telefonban:
    -Hatalmas akku, viszonylag jó üzemidő, gyorstöltés
    -Hiperszuper makró mód (minden nap használtam!)
    -Szép sztereó hangzás, dolby
    -Rengeteg választható rom
    -Az oldalsó ujjlenyomatolvasó nagyon kényelmes és gyors.
    -Térerőben sosem volt hiány. Ehhez előny a műanyag keret.
    -Infra táv funkció. Bár ezzel voltak fennakadásaim, ugyanis a gyári remote alkalmazáson kívűl nincs igazi alternatíva, hiába van egy csomó elérhető a play-en.. talán a zaza.

Ami nem tetszett:
    - Szubjektív: méret. Jól meg kell nyomkodni és nézegetni mielőtt valaki eldönti, hogy ez a méret megfelelő lesz számára.
    -120Hz-es kijelző nem olyan smooth, mint ahogy az ember a szám alapján elvárná. (Akinek nem volt komolyabb eszköze, az nem feltétlenül veszi észre az apróbb akadásokat.)
    -Vezeték nélküli töltés hiánya.
    -Kamera ugyan szép képet készít, de csak statikus témáról. Háziállat fotózásnál vagy kevés fénynél elég hamar elvérzik, és sajnos OIS sincs, ami szintén nagyon hiányzott nekem.
    -A videózás hangjába nagyon beleszűrödik a készülék fogása által keltett zaj, zörej.
    -AOD nagyon zabálja az akkumulátort (és az idő is korlátozott volt a gyári romon... valószínűleg okkal.)
    -A 732G ugyan viszonylag erős chip, de szerintem egyel erősebb soc jót tenne a felhasználói élménynek..

Összességében egyébként egy baromi jó eszköz, az árát is figyelembe véve, kevés alternatívája van.

És amire váltottam: Hasonló kategória az is, de valahogy prémiumabbnak érzem. Egy új S20 FE Snapdragonos (865) verzió, ami az üzemidőt leszámítva jobb nekem: Kisebb, van OIS, erősebb a soc, emiatt folyamatosabb 120Hz-es megjelenítés, jobb esti képek, vezeték nélküli töltés.

Kérdések, ha vannak jöhetnek, még azért olvasni fogom a topikot továbbra is. :K

Új hozzászólás Aktív témák