Új hozzászólás Aktív témák
-
Utka
aktív tag
Üdv!
Simple by OPT (akkor otp....)
Nna:
NEM csak otp-s kártyával lehet, lehet bármivel IS.
Virtuális, prepaid kártyád lesz, max havi 45.000 kemény nemzeti fizetőeszköz erejéig.
Olvasatom szerint NINCS külön DÍJa.
....
Azért csak jobb lenne a saját kártyás, "rendes" mobilfizetés.Víg napot polgártárs! Nem értek a lovakhoz.
-
energiezolee
aktív tag
Szia!
Nincs költsége a simple appnak! Csak magának az OTP kártyának van havi számlavezetési díja, ami nekem 600 ft, illetve évente kb 3300 ft kártyahasználati díj. A fizikai kártyát tudod berakni az alkalmazásba nfc fizetéshez! Többit az előttem válaszoló leírta...
[ Szerkesztve ]
Üdv : Energie Zolee
-
ncc1701
veterán
-
aldebaran
őstag
Nekem ez a miui felhasználói felület nagyon nem jön be, szörnyű. A pixel pedig számomra logikus és jó, ezért is pixelben gondolkodom.
Ha az orange fox-ot felteszem, akkor bármilyen rom-ot egy kattintással telepíthetek majd?
Fényképezéshez én is a korábbi leírásban lévő gcam+nate-t fogom használni (a pixel6pro-mban is azt használom és kiváló).Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
a google fotók miatt, mert valakinél korábban itt azt olvastam, hogy azzal végtelen számú fényképet lehet tárolni a google fotók-ban, ha pixelt telepítek, illetve van egy pixel6pro-m és tetszik az oprendszere.
Miért, mit ajánlanál?Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Francia91
veterán
Néha olyan, mintha gondolkozna. Szerintem azért lehet, mert kb 15 képet készít a HDR+ feldolgozáshoz rövid idő alatt, és ehhez teljesítmény kell. Ha jól tudom, a Pixelek processzora ezt külön segíti, ebben ugyebár nincs ilyen. Vannak olyan verziók GCam-ból, amik gyorsabban dolgoznak, de a konfigot nem kezelik le, összeomlik, ha betöltöd, és emiatt a képminőség sincs olyan, mint a konfiggal. Bár még alapból is jobb képet lő, mint a gyári kameraszoftver, a gyorsított GCam is
Képre bökve szerintem nem lehet exponálni, csak fókuszt és fénymérést állítasz. Legalábbis nemtudok róla, hogy képre bökve exponálni lehetne vele. Magyar leírást szintén nem ismerek, bár lehet, hogy létezik, túrni kell a netet
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
H2o-pok
senior tag
Én felraktam rá a sleepy kernelt Kb.1 hónapja. Szerintem jobb sokkal az akkuidőm. Amugy ha használod a képernyőkivetitést tv re, akkor ne lepődj meg,ez nem működik sajna. Csak csikos képernyőt látni. 4.0 ban még jó volt,4.1 ben elbaszták. Telegramon is panaszkodtak erre. Ezen kivül nincs más baja.
-
Moki2
aktív tag
Először fastboot-ban felrakod TWRP:
[link]
Aztán az alól felrakod az utolsó 12.5-ös miu romot:
[link]
Magyar , van hívásrögzítés , bankolni is lehet kivéve azthiszem Raifesen , az már a nyitott bootloadert sem tolerálja..
Ha nem jön be visszalapozva látsz jópár javaslatot amit ugyanúgy TWRP alól fel tudsz rakni.[ Szerkesztve ]
-
Sumptuous
senior tag
Ha fontos a hívásrögzítés, akkor a ricedroid. Ha a legfontosabb, a minél folyamatosabb, gyors működés, akkor az általam is használt Ancient os 6.4-t ajánlom, hasonlóán a szintén ajánlott Corvus 4.1-hez, ebben is miui (anx) kamera van, de egy másik verzió, amiben könnyebben elérhető a macro mód. Vannak még jó romok: bliss, cheriss, spark, stb, de mindegyiknél van valami apróság, ami bosszantó. Nekem pl.: android 13 alapú romoknál ki-be kapcsolgat az LTE+, ami nagyon meríti a telefont. 12.1-es romok alatt nincs ilyen problémám. De ez nem mindenkinél jelentkezik, egyedi probléma lehet. Ha a legfontosabb, hogy minden létező menünpont magyar legyen, akkor a crdroid az általam ajánlott rom. Én már az összeset kipróbáltam, ami elérhető a telefonra, úgyhogy jöhetnek a kérdések. (Inkább itt, ne privátban.)
Nekem eddig ez az ancient vált be, lassan 2 hónapja használom, hibátlan eddig minden szempontból. Ezen a romon a lefolyamatosabb a görgetés, nincsennek mikrolagok, az üzemidő is bőven jó, nincs "idle drain", működik a gyorstöltés, nem kell cserélgetnem alatta a kernelt, mert a gyári is tökéletes. Ha ma vennék egy új redmit, csak ezt raknám fel..
Ha nem fontos az android 13/hívásrögzítés, akkor mindenképp ezt ajánlanám, vagy a corvust.
-
H2o-pok
senior tag
Pixelos csak 1 a sok közül. Én pár napig használtam csak. Ha jól emlékszem egy fapados kamera app van benne csak. Aureeel el többet kipróbáltunk, én végül a corvus 4.1 nél maradtam, kb 1 hónapja használom,nekem tökéletes. Miui kamera, banki appok működnek. Corvus 5.1 et is próbáltam de kamera app nincs benne. Amugy xiaomi eu rommal kezdtem, szerintem rosszabb mint a gyári. De van miből válogatni,de azt tudni kell hogy ezeknél a romoknál a menük fele angol,fele magyar nyelvű. A kernel csere pedig a leg egyszerűbb, csak adott tipust kell leszedni. A miénk ugye a sweet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest