Új hozzászólás Aktív témák
-
Utka
aktív tag
válasz öregpapa #3096 üzenetére
Üdv!
Esmét nekifutok...
(Egyszerr már leírtam, csak ez a szerencsecsomag - értsd M$ windózer - máshogy gondolta és kéken halt)Ha nézted, én MIU-ról (Note 4) jöttem 10 pro-ra, de aktív anyázással indítottam.
Semmi komoly, csak sok-sok apro b.sszusság.Első kőrben egy Corvus ment föl. Hááát őőőő.......
Se megszokni, sem az általam preferált dolgokat beállítani nem sikerült.Toltam föl egy Rizsát. (riceDroid-13.0-2022120218-sweet-v8.6-Vanilla-COMMUNITY)
Szerintem nem ezt kellett volna, mert minden úgy kellett volna kézzel fölrakni (Igen, mindent. a gugli playt is.....!! )
Gyors volt, meg minden, csak SEMMI nem volt rajta.
Lehet, hogy a Ricedroid .......-Gapps-OFFICIAL ROM lett volna a barátom?Itt hagytam abba a próbálgatást és tettem föl a Sziamiau Eu romot.
Van:
- hívásrögzítés,
- rendes bankolás,
- állandó értesítések,
- rendesen, csoporthoz rendelten áthozott névjegyek
- normális fényképezés (Külön köszönet #2943 Francia91 segítségéért )
- élhető akku idő,
stbHa van kedved és türelmed javaslom Te is próbálgasd. Az itt leírtak alapján nem nagy kunszt fölrakni egy másik ROM-ot és ha még nem laktad be az új telcsit, túl sokat sem vesztesz az újra beállítgatásokkal.
Víg napot polgártárs! Nem értek a lovakhoz.
-
tonyrulez
őstag
válasz öregpapa #1142 üzenetére
Hivatalos oldalról:
ANXCameraUnity_185R.SaltyIntelligentPlainsqueaker.zipIlletve 2 addon ami Telegram csoportból jött, inkább feltettem Drive-ra:
MiuiCore-D-MagiskModule-20211001124008.zip
ANX_RN10P_addon.zipUtóbbi flashelésekor értelemszerűen 108MP-t kell választani a hangerőgombokkal, mikor rákérdez.
Google Camerából melyiket használod? Nekem MGC_8.1.101_A9_GVu_ENG.apk van fent, de nem találok HDR-t egyáltalán, pedig eddigi GCam-oknál ez alap volt. Enélkül meg nem annyira jók a képek.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42