- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Synology NAS
- Windows 11
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shade45
senior tag
Nem nézek TV-t, nem vagyok kíváncsi az agybutító, valóvilágos fingásra, büfögésre és meztelenkedésre, se másra... Én ha TV-t nézek az max a Forma-1 miatt van!
Viszont csomagban olcsóbb az előfizetés, mintha csak egyedül a netet köttettem volna be; a gyerek is tud mesét nézni, és az asszony is ki van elégítve a főzős műsorokkal.
-
Shade45
senior tag
Ahhha, tehát amit "elvettek" (hozzáadtak) a TV előfizetések díjához kötelezően (lásd.: TV2, RTL + 300 -Ft.), azt most visszaadják majd a netes áfa csökkentéssel.
Ügyesen megoldották, hogy a hörcsög zsebébe landoljon a plusz összeg, de a nép se háborogjon az emelésen.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az NMHH egy friss rendeletmódosítással olyan kötelezettségeket ír elő, melyek gyakorlatilag lehetetlenné teszik, hogy a szolgáltatók benyeljék az áfacsökkentést.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest