- Linux kezdőknek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PHP programozás
- Windows 11
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
Új hozzászólás Aktív témák
-
TengerACE
tag
Kíváncsian várom a tapasztalataidat!
KAMI
-
válasz
Nagy Gábor #7 üzenetére
Köszi, ez igazán kimerítő válasz volt. Úgy érzem, hogy a legtöbbet tehát ez az OxygenOffice nyújtja számomra. A cégemnél mindenképpen ezt vetem majd be.
-
Nagy Gábor
tag
Helló Kendek!
Írod: Na, múltkor letöltöttem az Open office, majd a Lotus Symphony-t, most meg itt van ez is. Na akkor most melyik a legjobb?
A kérdés, mire?
Autóknál is kérdezgetik, melyik a legjobb. Más kell túrákra, városi közlekedésre, versenyzésre, bevásárláshoz, nagycsaládosoknak, eszközök-anyagok rendszeres szállítására stb.Ha kicsi, gyors és stabil office csomag kell, és nem zavar az IBM által preferált képernyőkialakítás, akkor javaslom a Lotus Symphony használatát.
Ha pendrive-ról kell futtatni, akkor az innen letölthető magyarított OpenOffice.org Portable 3.1.es kiadását.
Ha sablonokra clipartokra és egyéb bővítésekre is vágynál, és nem gond a 142 MB-os helyett 326-536 MB-os telepítő csomag letöltése, akkor jól jöhet az OxygenOffice. Pláne, ha több nyelven is szeretnéd használni.
Persze ha pénzt is áldoznál rá, mert a céged szeretne hivatalos támogatást is a csomaghoz, és még több európai nyelven kell használnotok a csomagot, akkor keresd az EuroOffice 2008-at.
Szia,
Gábor -
Na, múltkor letöltöttem az Open office, majd a Lotus Symphony-t, most meg itt van ez is. Na akkor most melyik a legjobb?
-
5h4rK
tag
Nekem boven eleg az Open is ...
-
kymco
veterán
Most töltöm
Új hozzászólás Aktív témák
it Az ingyenes, extrákat tartalmazó irodai csomag 3.1.1.25-ös változata a legújabb OpenOffice-ra épül.
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest