- Asustor NAS
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- YouTube
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
idézem magamat, ha vetted a fáradtságot és végigolvastad.
"A kérdés, hogy megéri-e neked az, hogy ezekre állandóan ügyelj, vagy inkább csak használod, és ha már halálán van, akkor megválsz tőle? Ezt rád bízom, döntse el mindenki maga a pénztárcája vastagságát és a környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve."Itt nem a 18 usd-ről van szó, ami egyébként 12 minidealről.
Én még csak nem is arról hogy barom-e valaki - egyébként sem írtam ilyesmit - ,hanem arról, hogy nem mindenkinek van lehetősége és kedve ügyelni erre a dolgokra.Aki sokat telefonál, játszik vagy csak szeret rajta próbálgatni különböző szoftvereket, annak valószínűleg naponta akár 2x is lát töltőt, tehát biztosan lesz benne egy részleges és talán egy teljes töltés.
Van akit abszolút nem érdekli hány százalékon áll, este lefekvéskor rádugja, reggel leveszi, aztán monoton "repeat" nap mint nap amíg bírja az akku.Ezért is írtam bele pár olyan dolgot (pl. hőmérséklet), amire ha nem ügyel valaki, akkor nem kell hozzá 1,5 év, hanem akár 1,5 hónap vagy 1,5 hét alatt hazavághatja az akkuját.
Utána meg megy a sipítozás, hogy milyen sz.rt gyártanak a kínaiak.Nem vagyok nagy környezetvédő, de ezért termelünk annyi elektronikai hulladékot, mert sokan úgy vannak vele, hogy fogyóeszköz, ha elb.sztam, akkor kidobom és veszek másikat.
Pedig lehet hogy ugyanaz az akku másnál bírna 3x annyit kis odafigyeléssel.
Ez mindenkinek szíve joga.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vicces képek
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest