- Mikrotik routerek
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
- Windows 10
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.kristof
senior tag
válasz
diablo1984 #5098 üzenetére
Az etotalk-nál van olyan opció hogy "no logo no word box+ send as gift" és elvileg a vámnál nem bukik meg. Bátyám már rendelt így és bevált, ezért gondoltam, hogy innen rendelem. De most tanácstalan vagyok, hogy honnan rendeljem.
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy ilyen telefont rendelni és ki is néztem egyet etotalk-on. Szállítással együtt kb 38ezer kenne (dhl) de láttam, hogy a tmallbox nevű oldalról rendeltétek egy páran. Ott 142 dolcsiba kerül (kb 32ezer) és ingyen posta van, még a dhl is. Az lenne a kérdésem, hogy ez mivel különbözik az etotalkostól illetve mennyire megbízható ez az oldal? Bátran megrendelhetem innen? Dhl-el szeretném, hogy minél hamarabb megjöjjön.
Köszönöm! -
KisTücsök
addikt
Nem tudja valaki, hogy milyen DAC van a telefonban? Hogy szól? Fül/fejhallgatóval...
-
nOvOp
senior tag
Persze, csodát nem várok
Csak ha mozgásban van valaki , akkor lenne szükség a gyorsabb zársebességre. Nem futásra gondolok, csak pl. valaki emeli a kezét, fordítja a fejét, stb. Igazából a gyerkőcöket szeretném néha fényképezni, ők meg ritkán állnak úgy, mint egy szobor -
nOvOp
senior tag
A kameránál hogyan lehet beállítani, hogy ne legyen elmosódott a kép. Egy normál fényképezőgépnél a zársebességet kellene növelni. Itt úgy látom, hogy nem igazán lehet. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? (linerty rom)
-
vegyszer
addikt
válasz
Dexxter182 #5083 üzenetére
Az a Lenovo központi száma lesz...
-
Gpz900
csendes tag
Sziasztok,
Megcsináltam az átparticionált ami jó is lett belső eltűnt a masina látja és kezeli is a külső SD kártyát viszont amikkor a kamerát akarom indítani külső SD-t kér. a tárhelynél alapértelmezett írás-lemeznél csak SD kártya látszik amikkor aktivá teszem kis is "gyullad" mellette a kis karika de újabb belépésnél megint nem aktív.
Bocs ha már volt róla szó de nem találom a megoldást.Kösz
-
KTU
addikt
Az un. belső tárhelyre, ide csak alkalmazásokat lehet telepíteni,
így nincs internal SD, vagyis ami marad azt a keveset letiltod. -
nOvOp
senior tag
A partícionálást követően a tárhely szerint az "alapértelmezett írás-lemez az SD storage". Ez most mit jelent? A telepített programok alapértelmezésként hová kerülnek, az SD kártyára? Remélem nem...
(Linerty rom) -
vegyszer
addikt
Be igazolódott az infrared féle 4.2.1-es rommal kapcsolatban a feltevésem. Azért nem települ, mert a Cappa72 féle zippel lett átméretezve. Ugyanaz a teló a meteos-mtk6589-rom-edit apk-val átméretezve gond nélkül telepítette fel a romot (a 2,77GB-os data mellett).
Aki esetleg szeretne új próbát tenni...
-
Dexxter182
tag
-
peter9228
aktív tag
Mennyire karcolódik a hátulja, érdemes venni hozzá tokot? Ha igen, melyiket ajánljátok?
-
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
A gyári Lenovo rommal volt olyan, hogy a telefonkönyv kínai karaktereket írta ki a helyadatokat. Ezt valaki orvosolható dolgoként írta, de most nem lelem. És az mp3-mat is így írja ki.
Ha tudja a megoldást valaki, hogy lehet ezt eltuntetni, kérem jelezze. Köszönöm
-
-
matepe
csendes tag
"my friend , singpost reurn back the pacakge ,because singpost can not ship the phone with battery now" ---rohadt jó,hát ezért nem kaptam meg..volt már erre példa valakinek? Tmall-os
-
BeetleBrain
csendes tag
válasz
redbullx #5059 üzenetére
Én ugyanezzel szívtam kb egy hete. Van is róla pár hsz feljebb.
Androidban már nem látszott a belső SD hiszen letiltottam, a külső SD meg még nem látszott. TWRP viszont még elérte valahogy a belső SD-n hagyott zip-eket (ezt egyébként máig nem értem egészen).
Próbáltam kézzel void.fstab-ot cserélni, de valószínűleg rosszra cseréltem, mert ezután External SD-nek látta a droid a kártyát és egyik app se tudta így elérni...
Végül újra lefuttattam az SD tiltó scriptet ami helyre tette a dolgokat. Androidban normálisan Phone storage-ként látszik a "külső" SD illetve a 2.77GB-os data. Ráadásul most már TWRP is tudja rendesen mountolni az sd-t. Kitartást hozzá, előbb utóbb összeáll az -
redbullx
csendes tag
Sziasztok!
Csütörtökön nekem is megérkezett az A820-am tmallbox-ról.
cekk összefoglalójának a segítségével elkezdtem volna a belső memória újrapartícionálását stb., de a telefon egyáltalán nem látja az SD kártyámat.
Recovery módban sem:TWRP->Mount->A Mount SD Card opciót nem engedi bejelölni. A 'Use external SD' opciót nem tudom kiválasztani, a 'Use internal storage' van alapból beállítva
Ha rányomok a Mount USB Storage-re,aztán alul a középső ikonra, ezt látom:
Enable to mount '/sdcard'
És Mobiluncle Tools-ban sem: Backup IMEI to SDCARD2(MTK)->Can't find SD card
Az SD kártya Kingston 8GB class 4-es. Még formáztam is FAT32-re, aztán újra felmásoltam rá a cuccokat, de így sem ismeri fel a telefon.
USB drivert töltöttem le, úgyhogy a legalább a laptop már felismeri a telót.
Hardware : MT6589
Model : Lenovo A820
Build szám: Lenovo A820_S138_130419 (14.05.2013 by linerty)
Kernel v : 3.4.5 (buildslave@linuxws25) (gcc version 4.6.x-google 20120106 (prerelease) (GCC) ) #1 SMP Fri Apr 19 15:48:37 CST 2013Ez a ROM: Lenovo A820_S138_130419 (14.05.2013 by linerty)
Totál kezdő vagyok, Androidos telóm sem volt még, és lövésem sincs, hogy mit tehetnék, hogy meggyógyuljon a telefon. Igyekeztem megoldani a dolgot a korábbi hozzászólások alapján, de már hosszú órák óta a fórumot bújom, és nem találtam megoldást erre a problémára.
Hogyan induljak el? Kérlek segítsetek!
-
doc
nagyúr
válasz
Mercutio_ #5054 üzenetére
eleg nehez ugy tesztelni a sajat fejlesztesu jatekomat, hogy nem latom a reklamot (igy pl. nem latom mennyire zavaroan mukodik, stb)
vegyszer: igen, megtalaltam a hosts file-t (onnan tudtam meg hogy adaway van fent), de a root fs read only, van valami egyszeru modszer a RW remountra? mintha valamelyik file managerben lattam volna ilyet, de mar nem tudom melyikben... -
doc
nagyúr
Sikerult rajonnom hogy azert nem jelennek meg a reklamok a sajat jatekomban az A820-on, mert a Lambda ROMban alapbol van adblocker, konkretan az adaway.
Van valakinek otlete, hogy hogyan tudnam elinditani hogy configoljam/letiltsam (lehetoleg ugy, hogy az altala atirt hosts file is torlodjon, tehat ne legyen semmilyen reklamblokkolas)? -
-
hfrédi
csendes tag
Üdv .
A múlt héten vasárnap rendelten a tmallbox-ról kaptam nyomon követési számot is de azt nem találja egyik linken sem.
szerintetek kb mikor érhet ide
SG postával jön. -
Elérhető a CWM recovery S150 kernellel.
md5sum: 214afcf95c1f312f2274af7fea713affszerk.: csak verzió/kernleverzió függőknek, mert az alap nem változott (6.0.1.2)
-
hclaci
csendes tag
Valaki tud olyan romot ajánlani, ami bugmentes és jó? Magyar nyelv előny, de nem kizáró ok. Több telefonom volt már és mindig kísérletezgettem, és most ehhez nincs kedvem, needromosoktól is jó, csak nincs kedvem végigkisérletezgetni az összeset, ezért megkérdezem, hátha valakinek van bevállt.
Köszi előre is, és bocsi a hülye megfogalmazásért, másnap van.
-
gusthy
veterán
válasz
stevewonder #5030 üzenetére
A Sense nem egy skin, az egy elég alapos változtatás az Androidon.
Egy az egyben sose lesz olyan a telefonod, de mindenféle hasonló dolgok vannak, pl lockscreen, launcher, időjárás widget, stb.
Például a GO Launchernek is van hasonló skinje. -
stevewonder
aktív tag
Sziasztok.
Szerintetek lehet valahogy htc skint varázsolni erre masinára? Szeretnék egyet venni, de ezt jó lenne tudnom. Nyilván egy egyszerű módját keresem ennek, mert nem vagyok igazán hozzáértő user.
Köszönöm! -
-
már csak kínaszoft-olni kéne
De fogadni merek, hogy az is CWM alatt megy
-
-
Persze, portoltam ahhoz is.
[link]Egyébként elvetemült kollégám felrakta az A820-hoz valót (s135-ös megjelölésűt), és megy neki...
@(#5023) Duliee
Ha már root-oltad, pl. framaroot-tal, akkor nyugodtan tudod cserélgetni a recovery-ket, flashtool nélkül is.
Sokkal kényelmesebb....ha az fenn marad, akkor kilőve a gyári frissítés... Most megpróbálhatom még azt, hogy felteszem a CWM-et, majd utána vissza a gyári recovery-t...
Az elgondolás jó.
Én is így frissítettem az A820-at.
Gyári rendszer fel, frissítés, root, majd CWM fel. Utána CWM mentés, majd frissítés előtt vissza a gyári reco. -
válasz
cappa72 #5022 üzenetére
Na pont ezt akartam elkerülni :/ fogós, hogy a módosított recovery-t megint honnan vadászom le, legutóbb a jack44-félével csak a baj volt...
Nincs alternatív megoldás? vagy módosított recovery fel, majd flashtools-szal vissza a gyári?
@gusthy: van ,jack44-féle, csak akkor ha az fenn marad, akkor kilőve a gyári frissítés... Most megpróbálhatom még azt, hogy felteszem a CWM-et, majd utána vissza a gyári recovery-t...
Kivitelezni meg úgy gondoltam, hogy a gyári visszarakásnál, csak a recovery-t hagyom bepipálva.
Jó az elgondolás , cappa72?
-
Na a gappsnál megállt a tudomány :/
-
Valaki tud dobni egy gapps linket?
Leszedtem 2-t is ,de installation aborted-et ír ki / A830 gyári ROM, és recovery
-
eszközkezelőben régi típusú hardver beadás -> Android Composite ADB Interface , utána lehúz, visszadug, és elindult a Flashtools-ban a másolás
Amint felkerült az a gyári 0621-es ROM az OTA-n keresztül meg is érkezett a 0827-es frissítés lehetősége...
A830_S119_130827Downloading van. Sing hallelujah Lenovo!
Előtte csak egy system update volt, most komplett upgrade
-
válasz
vegyszer #5008 üzenetére
AZ átpartícionálást szerinted meg lehet ugyanúgy csinálni, mint az A820 esetén?
Hát előbb mentés legalább 3 féle módon.
Aztán megnézni a /proc/dumchar_info-t és a scatter-t.
Na utána már talán lehet valamit mondani erre.(az xda-n megkerestek, hogy csináljam meg a850-re is... na az pl. olyan furmányos partíciókiosztású, hogy csuda!)
-
-
Ejh ,de nem akar így se menni a dolog :/
Siker: addig kellett csesztetni a drivereket, amíg össze nem jött. Most tölti rá.
Android Composite ADB Interface-t is be kellett neki adagolni, akkor kezdte el végül a dolgot
-
-
-
-
vegyszer
addikt
Szia!
Ma megjött a (technikai okok miatt) két Lenovo A630 teló. Meglepően jó cucc. Multilingual rommal, sok Kína app nélkül, apex lancherrel. Ha nem nézem hogy kerekek az ikonok, akkor egy szinte stock rendszer. A kijelző nagyböjtt. Nem érzem a qhd - wvga közötti minőségi csökkentés mivolát. A Lenovo A820 mellett ez kicsit kerekebb, talán hogy női kezek is jobban átérjék.
A hátlap gumis, és jól a helyén van. Market van, és a LeCalendar helyett a BusinessCalendar van rajta (az előbbi több Lenovo telón nem volt az igazi)Nem kapcsol viszont be a power + hang le + hang fel gombokkal, sem a power + fel, vagy le - re. Nézegetem, lehet, hogy egy stock telefon alkalmazást kap, meg némi cicatuningot, de szerintem nem kell a sw-t nagyon hackelni... (két nőnek megy, net + duma céllal)
Sajnos az ígért flip tok nem volt a csomagban (írták előre is) de szilikon se jött, vagy kijelző védő...(de nem kérek parital refundot, mert a második teló ingyen jött, igaz mindketten vámmal, és 6 hét alatt a hangyás boltból, de megérte)
Cappa72:
AZ átpartícionálást szerinted meg lehet ugyanúgy csinálni, mint az A820 esetén? Vagy inkább a ZTE V970 az etalon?Este kicsit jobban neki esek. De eddig nagyon ígéretes!
-
-
beg
veterán
Hopp, ötezer hozzászólás, jubileum.
-
kezdő laikus
tag
válasz
kezdő laikus #5002 üzenetére
nagyon _teljes_ hozzászólás volt ez
kapkodva sikerült, de remélem a lényege érthető
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motoros topic
- Marathon (2025)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest