Legfrissebb anyagok
IT café témák
- Asustor NAS
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- YouTube
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
CodenameAZS
csendes tag
Ááá, így már értem, valóban /sdcard0-ként van feltűntetve, igazából én azt hittem hogy ez a /data, ezért nem értettem a dolgot. Így jobban megnézve ami fájlok igazából itt vannak, azok az alkalmazásoknak a cache-sei, de akkor valószínűleg ezek törölhetőek később ahogy te is írtad.
Akkor viszont ha jól értem elvileg ide (/sdcard0 aka USB Storage) az új ROM fájlait is tehetem és tudom innen telepíteni anélkül hogy SD kártyát kéne szereznem?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest