Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arbiter
tag
hát úgytűnik a topik meghalt kicsit
de én leirom a véleményem ha evvel tudok segíteni valakinek is.
szoval én 18 éves fejemmel elég gyakran mászkálok a józsefvárosira.
elsősorban ruha vásárlás miatt.
rengeteg ruhát veszek itt legjobb barátommal egyetemben.
van a piacon 3-4 árus akinél kb -8-9 ezer Ft-ért lehet kapni hatalmas választékban armani ,D&G, farmerokat.mindegyik KITŰNŐ minőségű áru!és ezt komolyan mondom.
nekem van ami 2 éve megvan és olyan mintha tegnap vettem volna.és nem 1-et vettem már hanem 5db-ot és mindegyik tökéletes és a szabásuk is teljesen profi.
vetem ott pl nike shox r4 cipőt is ami boltba 40 ezer HUF és 8000-ért vettem.
mai napig kitűnő állapotban vna az is pedig tényleg sokat hordtam.
aztán vettem egy másikat is ami boltba 30 és én 4500!!!-ért vettem ott.
ez ugyan kissé elhasználódott de egy szavam nem lehet erre sem.
polokat is vettem kb 10-et abból 1 kopott le a többi hibátlan!ezenkivül rengetek parfümöt vettem.azokkal sem volt semmi gond.nemhiszem hogy bármelyik föl lett volna higítva vagy valami.
úgyhogy én nyugodtan állíthatom h az itteni ruhák minősége legalább olyan mint a boltban lévőké.ittis van sok bóvli az tény de a jobb cuccok tényleg jók és nem mennek tönkre pár hét-hónap alatt.
én csak ajánlani tudom mindnekinek...többek között ugyanis nekem sem lenne pénzem így fölöltözni boltból.így viszont ha szűkösen is de megtehetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adam Audio A4V + Sub8, stúdió, desktop hangfalszett
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari
- HP ProDesk 400 G4 DM
- Egyedi Gamer PC eladó! Ryzen 5 3600/GTX 1080/16GB RAM 3200MHZ/MSI B450/256GB SSD+500GB HDD
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest