- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Huuh, nemsemmi egy futam volt egy gyönyörűen kivilágított pályán... a versenyzés önmagában is gondolom elég nagy élvezetet ad a pilótáknak, de ha még ilyen hangulatos is az egész... hát nem volt egyszerű az tuti.
Izgalmas volt mint ahogy azt az ilyen városi pályákon megszokhattuk (Montecarlo...), bár a Ferrari egyre nagyobb csalódás.. egyszerűen felfoghatatlan... szegény Massa, igazán nem ő tehetett róla, de mégis rajta csattant az ostor...Nah de a lényeg hogy gyönyörű volt az éjszakai futam, jöhet még ilyen.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Ricco_hun
senior tag
Na elég kemény volt a verseny. Tele fordulattal, safety car-ral. De a Ferrari megint nullázott . Nem értem mi van mostanában a Ferrari box-szal. Kapkodnak, nem figyelnek, az digitális lámpa sem működik normálisan (ami a "nyalókát" váltotta le). Hiába Massa rántotta el a csövet (bár ő semmiről sem tehetett) ezzel Raikönnen-nek is betett. Az már csak hab volt a tortán, hogy Raikönnen 4 körrel a vége előtt" megcsókolta" a falat.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Face8814
őstag
Az utóbbi években már nem igazán érdekel az F1, de tegnap belepillantottam az edzésbe.
Ezzel az esti kivilágított pályával kapcsolatban nekem egy éjszakai NFS rész jutott az eszembe. Legalább is a hangulat emlékeztet egy ilyen játék hangulatára.
Azt hiszem kivételesen megnézem ezt a futamot....Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Ricco_hun
senior tag
Nem lesz lezárva az autópálya, mert tegnap az időmérő alatt is tele voltak a pálya fölött húzódó utak és senki sem állt meg, hogy bámulja az F1-et vagy valamit bedobjon a pályára. Talán ott más a kultúra, mint ámerikában.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
copin
őstag
Azt hittem jobban kivilágítják (ennél erősebb és hidegebb fényt vártam). Amerikában, de itt Európában is vannak éjszakai futamok, forma autóknál is. Szóval ez nekem nem új, de azért jó szokásomhoz híven megnézem a futamot.
-
Elrood
őstag
Mivel kiderült, a gumi amit szállítottak, nem megfelelő (ralf schumacher asszem emiatt találkozott a fallal). Csapatok nem akartak kockáztatni, Michelin ki akarta cserélni, de az akkori szabályozásra hivatkozva megtagadták ezt. Így a csapatok nem akartak életeket kockáztatni, így nem indultak el.
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
tkesy
őstag
válasz Motion_Blur #11 üzenetére
Szerintem a világon bárhol, az emberek bedobálnának mindent a pályára ami a kezük ügyébe kerülne, ha azt látnák, hogy a kb 100 000 forintos jegyükért cserébe, a mezőny 20 autójából 14 a rajt helyett a boxba hajt, majd összepakolnak és hazamennek....
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Motion_Blur
félisten
Gondolom azért itt kicsit értelmesebb emberek ülnek a tribünökön és nem azzal foglalatoskodnak, hogy hambit meg sört tömnek magunkba végig a verseny alatt
A pálya gyönyörű és a pálya is viszonylag tiszta már most, pénteken lehetett mélyeket fékezni. A nyilatkozatok alapján elég megterhelő a pilóták számára fizikailag, sokat kell "megtartani" az autót. Ja és persze előzni itt se nagyon kell, de ez már sajnos általános trend az új pályákon...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Flashy
veterán
amerikában a rendes pályát is teledobálták flakonokkal...
-
Misi 007
őstag
Nem hiszem hogy le lesz zárva a szabadedzések alatt is mentek a verdák a jóval magasabb hídon!
Nemlesz ott semmi gond volt már pár utcai verseny soha nemvolt semmi probléma! -
szab.tam
nagyúr
-
S.J.M.
senior tag
Jó pálya, de nem veszélyes, hogy az közút alatt megy el a pálya? Futam idejére leálla forgalom az úton és mindenki az F1-et nézi , de akár be is dobálhatnak akármit a pályára.
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
-
Misi 007
őstag
Nagyon kemény lett a pálya pokolian jók a kanyarok már alig várom a futamot!
-
Stiky
senior tag
Huhh ez pöpec.
A versenyt meg már azóta várom mióta kiderült, hogy este lesz. Mármint ott.
Nálunk ugye rendesen délután.~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
hemaka
nagyúr
este lesz a verseny a pályán, jól értelmezem?
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Windows 10
- Háztartási gépek
- PlayStation 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?