- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
fordfairlane #94 üzenetére
A dual GUI jó. Működik párhuzamosan a kettő, tehát technikai akadálya nincs, hogy legyen két, teljesen eltérő szemléletű kezelőfelület. A hagyományos, érintetlen régi desktop, meg a Metro, és mindenki maga dönti el, melyiket használja. Hiába a 8.1-ben megjelent checkbox, amivel már indításkor eltüntetheted a Metro-t, ha a felhasználók döntő többsége nem tudja magától beállítani. az emberek jelentős hányada még soha nem nézte meg a tálca jobb gombos menüjében a tulajdonságokat. Első használatbavételkor kéne egy nagy checkbox, hogy melyiket akarod. Megvalósítható. Én be tudom állítani, meg az alap Win8-ban sem láttam bekapcsolás után a Metro-t, de szerintem ez 100 felhasználóból 10-re igaz.
-
Dilikutya
félisten
válasz
DeltaPower #19 üzenetére
Minden új operációs rendszer új drivereket hozott, és némelyek nem kaptak már újat. Nem azt mondom, hogy jó ez így, én is telepítettem munkahelyi gépeken a Win7-re vistás GMA900 drivert, de ez nem a Win8.1 "újítása". Sőt, ez nem is a Microsoft hibája. Aki azon van fennakadva, hogy eddig Win8 volt, most 8.1 van, nézze csak meg a verziószámokat.
Windows Vista: 6.0
Windows 7: 6.1
Windows 8: 6.2
Windows 8.1: 6.3
Mondhatni majdnem új rendszerként tekint rá maga a Microsoft is.
Én tettem Win8.1-et 4 éves gépre, és tökéletesen ment. De lehet, hogy régebbi, még Vista matrica van rajta.A Start menü amúgy nekem nem hiányzik. A Start gombnak örülök, megnyugtató, hogy ott van, a jobb gombbal előhívható menüben pedig ott van minden, amit eddig is használtam a Start menüből. A programok listáját sose használtam, vagy asztalról, vagy Total Commanderből indítok mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
it Belsős információk szerint az operációs rendszer következő nagy frissítése számos változást hoz majd, az átláthatóbb termékstruktúra mellett funkcionális módosítások is lesznek.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest