Hirdetés
- Windows 11
- Tovább nőtt a Netflix előnye, emelik az árakat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Csökken a CATL árbevétele
- Docker konténerizálás
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- AutoCAD
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
valamikor 1917 tajan az elso programomat, amiben datumot is kellett kezelni, ugy irtam meg, hogy if ( ev > 80 ) akkor +1900, egyebkent meg +2000
ha valaki 2079 -ben meg azt a progit hasznalja, akkoriban keressen meg, van az a penz, amiert megoldjukElső AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
banhammer
veterán
válasz Peter Kiss #6 üzenetére
Egyelőre jussunk el ugy 2035-ig és akkor majd ráérünk foglalkozni a problémával.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
törölt tag
Akkoriban egy Acorp 5TX29-es alaplapom volt nem egészen 1,5 éve Na ná ,hogy megnéztem,hogy Y2K játszik e nála Cyrix Mx233 procival
-
geezer
aktív tag
És akkor a 290 milliárd év múlva bekövetkező újabb buktáról ne is beszéljünk...!
(lásd: ugyanazon idézett cikk) -
Magnum_
nagyúr
jó év volt. 1996 még jobb volt
I humbly and respectfully decline™
-
Wyll
őstag
Ez miért?
Valami bináris számrendszerbéli okot vélek felfedezni, de kifejthetnéd egy kicsitMegbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Peter Kiss
őstag
Lesz még ilyen hiszti a gyökerek körében: 03:14:08 UTC on 19 January 2038
[ Szerkesztve ]
-
BonFire
veterán
Nem nagyon emlékszem az akkori hisztikre. Akkoriban éveken át egyfolytában részeg voltam...
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
őstag
Én még arra emlékszem a szilveszerből, hogy roppant hideg volt, és sok forralt bort ittam.
Meg szédületes tüzijáték volt anno Esztergomban.
Ja és a hideg ellenére még a lámpaoszlopokon is emberek lógtak, annyian voltunk kint.
Életem egyik legjobb bulija volt az.
A számítógépek meg már évekkel előbb fel lettek készítve az ilyesmire, ráadásul pl az erőművekben a folyamat irányításért felelős rendszerek akkoriban még nem is igazán voltak olyan szinten számítógépesítve. Legalábbis kis hazánkban. -
Armahun
addikt
-
őstag
Pedig hogy várták az emberek a katarzist, pánikot, vérfürdőt. Aztán csak egyszerűen nagyon hideg volt szilveszterkor
Ez van akkor, amikor az érintett félnek nem szólnak, hogy pánik és anarchia lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
it A csúcspontjára hág az úgynevezett „Y2K”-probléma miatti hisztéria. Az akkori feltételezett gondokat az okozta volna, hogy a régebbi számítógépek nem voltak felkészítve a 2000-es évre történő dátumváltásra. Ám kiderült, hogy a cégek és állami intézmények az egész világon megoldották a problémát, s nem jött el az „informatikai világvége”.
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Külpolitika
- Kuponkunyeráló
- Windows 11
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- 2db 140mm Kolink RGB ventilátor (új)
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 5540, 5550, 3560, 3561 i7, 9-11. gen. Nvidia 4k Touch jó akku, gar, MPL, Foxpost
- Apple Watch Link Bracelet Silver 42/44/45/46mm
- P1 Gen4i 16" QHD+ IPS i7-11800H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest