-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
N4r4ncs
aktív tag
Hello,
Nem tudjátok véletlen,hogy a PS3 valóban régiófüggetlen? Ez azt jelenti,hogy a világ bármyel részéről vásárolt játék vagy gép viszi a korongot?Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
N4r4ncs
aktív tag
Egyébként nem tudja valaki mikor jön az új SP amiben Hevanly sword és F1 játékokat tartalmzza? Vagy olyan csak az angoloknak lesz,mert tudtommal minden régióban mással adják
Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
N4r4ncs
aktív tag
Valaki próbálta már milyen az Assassin's Creed?
-
N4r4ncs
aktív tag
Egy láma kérdés: A gépben mire jó a kártyaolvasó?
[ Szerkesztve ]
-
N4r4ncs
aktív tag
Üdv,olvastam vmit a PS3-as assasins creed buggal kapcsolatban amit egy laikus írt,és egy kicsit nyugtalanít:
"Nem mindenkinek fagy! És mivel az összes játék olyan mint amilyen az aranylemezen van, ezért az eltérő gépi alkatrész is lehet ludas. Emlékeztek mikor emberek panaszkodtak hogy szaggat a Warhawk meg a HS? Na most nálam egyik sem szaggat... Haveromnál meg mindkettő. Ellenben az AC nem folyamatos "
Szerintem már fizikailag is lehetetlen,hogy eltérő hadrver miatt ilyen hiba előforduljon,de azért kikérném más véleményét is
[ Szerkesztve ]
-
N4r4ncs
aktív tag
Tom Clancy's EndWar-ól nemrég kijött egy előzetes és szintén csak nextgenekre jön ki,én RTS fan vagyok de marhára nem tántorít vissza ezért a konzol,szóval ez a játék hatalmas lesz,a kontollert csak az alapvető irányíátási feladatokat fogja ellátni ezzel gyorsítva,megkönnyítve a játékmentet a többit pedig mind hanggal fogjuk kezelni,mindezt U3 engine alatt
-
N4r4ncs
aktív tag
Starter Packot hol árulnak még?
[ Szerkesztve ]
-
N4r4ncs
aktív tag
A GT5 prolouge a teljes lesz? vagy van valami különbség a sima GT5 között
[ Szerkesztve ]
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz (Kolombusz) #704 üzenetére
MIvel jómagam is most szándékozok venni,szintén nem hallottam ilyen jellegű problémáról,sőt semmilyen PS3 meghibásodásról nem olvastam.
Esetleg szállítás közben sérülhetne?Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz cerberushu #724 üzenetére
Amit a dobozra írnak az mind reklámfogás,néha fele sem igaz annak ami rajta van ..
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz Atass.mac #742 üzenetére
ez lenne az első,csak egy olyan kérdés,hogy a játék lemez vagy a meghajtó olvasófeje nem használódik el elég gyorsan egy ilyen konzolban?
Háát erről egyértelmű kijelentést szerintem nem lehet tenni,pl az én PS 2 slimem a kezdetektől fogva megvan és az ég világon semmi baja és az aztán rendesen volt nyúzva.
Merevlemezről csak a kipróbálható demokat lehet futtatni,amiket le tudsz tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz anjani182 #792 üzenetére
A PS3-nál játékok szempontjából nincs semmilyen hatással milyen szabványt támogat a TV.Emiatt nem kell aggódni.Az 1.3-at főképp a Blu-ray filmek hang és kép szinkronizálásához találták ki,szóval ha ilyen nincs akkor előfordulhat,h nem lesz tökéletes a filmnézés.Lényegében csak így függ össze a PS3-al,ha pedig Bluray filmet szeretnél akkor ahhoz egy natív 1080p előállító TV illik,nem beszélve még a 24p támogatásról ha nem akarod a kép csúszását.
Sajnos túl sok minden van amire oda kell figyelni mit veszünk,a 2007-es FullHD modellek már szinte mind tudják az 1.3/1080p@24Hz-et.[ Szerkesztve ]
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #901 üzenetére
Az M86/87 tudja a 24p-t.
Az i és a p a jel tipusát jelenti.Interlaced és Progressive.Az 1080i fel van skálázva 1920x1080-ra.Önmagában az 1080p nem jelent FullHD-t,pl a Sony D3000-es sem FullHD mégis ismeri az 1080p-t. Ami natívan is tudja a nagy felbontást az fullhd.[ Szerkesztve ]
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz kzsolti007 #1121 üzenetére
Nem lesz ilyen,konzoloknál pont a szoftverfelhozatal dominál leginkább,amit csak hosszú hardver kifutási idővel lehet elérni összeségébe.
Szvsz ha 2 évente jönne új generáció nem lenne rá se szaktudás sem idő fejlszteni,szóval a rövidtáv nem hinném,hogy üzeltileg jó ebben az ágazatban..mondjuk a microsoft[ Szerkesztve ]
-
N4r4ncs
aktív tag
Na Hi,
Nekem amint megjön a tv-m megveszem a gépet,erősen gondolkoztam hogy a 40Gb-s változat mellé veszek még egy Dualshcok 3-at! Nekem fontos hogy 2 kontroller legyen így láttam már hogy kaphatóak,ezeket mennyire használják ki a mostani játékok?Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz eddie17 #1602 üzenetére
De! A Microsoft és a Sony is mondhatnánk lemásolta a Nintendotol,azonban Gatesék megvették a licenszet a Nintendotol részvényestül a Sony viszont csak jogtalanul használta a rezgő kontrollert nem fizettek érte semmit és így utólag nem jött ki jól vele aztán emiatt beperelték a PS3-nál.
[ Szerkesztve ]
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz Dominguez #2551 üzenetére
Inkább csak az volt a gond,hogy egyből 1080p-vel akarták kezdeni mikor még szinte nulla volt az optimalizálási tudás ps3-ra,ekkor jöttek rá hogy egyelőre elég az a 720p, de aztán majd biztos hogy fog jönni egyre több fullhd-ban is.
[ Szerkesztve ]
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz gandras #2685 üzenetére
Utánanéztem a neten, és láttam hogy a jelenség nem egyedi.(ugyanazokról a hibákról esett szó amit te is tapasztaltál:fájl eltünés,újratelepítés.A Rockstarnál már tudnak a problémáról.
szerk: és állítólag Xbox360-nál is van mint külföldi oldalak kommentjeit olvastam.[ Szerkesztve ]
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz Mákos7észta #2724 üzenetére
Meguntad a fejlesztgetést mert látom neked sincs azért gyenge konfogod?
[ Szerkesztve ]
-
N4r4ncs
aktív tag
Üdv,
Egyébként a Game Settings menüben mi a PS Upscaler és PS smoothong? mire tegyem őket? és a Displayben az RGB Full Range(HDMI)?mert az fullon van[ Szerkesztve ]
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz szasanyi #2764 üzenetére
Ugyanezek vannak nálam is, a kép sötétebb lesz.
Egyébként itt aránylag leírnak mindent.Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz orkester #2769 üzenetére
Ráadásul ha egy 720p-s játékot 1080-as kijelzőn játszol akkor felskálázott képet kapsz. Így egyáltalán nem biztos, hogy szebb lesz a kép, inkább csúnyább. Persze 1080p-s játékhoz jobb a monitor ha közelről nézed.
Ez marhaság.A PS csak szabvány felbontásokat (576i/p, 720p, 1080i/p) dob ki a TV-nek.
A készülék natív 720p felbontásra méretezi olyankor.Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
N4r4ncs
aktív tag
meg lehet oldani hogy a játékok 1:1 pixelen mennyenek? Vagy ilyet nem is lehet,mert a ps3 menü alatt rátolom a tv képernyőjét 1:1-re játék alatt viszont csak 16:9-en tudja?
-
N4r4ncs
aktív tag
Az Assassins creedben belehet valahol kapcsolni hogy legyen szöveg felirat?
kicsit élvezetesebb lenneMátyással együtt az igazság is meghalt
-
N4r4ncs
aktív tag
Az UKra hol kell regisztrálni?
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz he7edik. #3061 üzenetére
lesz csak később,ugyanis leállították a fejlesztést,PS3-ra köztudottan kicsit nehézkes a fejlesztés,mert hát így rakták össze,de ez csak nekünk játékosoknak csak pozitívum lehet általában jobbat kapunk a végén.
Viszont az Endwar megjelenik rá,szóval én nem vennék boxot,ráadásul a ps jövője biztosabban látszik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- Robotporszívók
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Windows 11
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja