-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Alcsi69 #19517 üzenetére
A gyakornoki pozik nem ritkán úgy vannak, hogy azon a szakon direkt van egy gyakornoki év, és mondjuk heti 4 nap cég, másik 1 nap suli. És a fizu tényleg gagyi, viszont meg kell legyen a gyakorlati időd az aláíráshoz, és lényegében az az egyetlen nehézsége annak az egész évnek.
Mondjuk egy albérletre azért elég, ha 3-4-en összeköltöztök. Egy koli szobában sem egyedül vagy. És persze az a lakás iskolásoknak aludni valahol van, és nem füvezni meg részegedni egész nap. Aki azt akar, az ugyan fizesse már ki..
-
coco2
őstag
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Alcsi69 #19313 üzenetére
Igen, tobbe-kevesbe.
A tobbe az az, hogyha konkretan mentoring jelleggel elbeszelgetnek veled, csinalnak epito jellegu code review-t a munkadhoz, stb. De osszessegeben a sajat fejlodesedert mindig te leszel az, aki a legtobbet tud tenni. Barmikor leakaszthatsz egy konyvet a polcrol, vagy egy training videot, amibol mar annyi van, mint csillag az egen.
Azert legalabb annyi tamogatas szokott lenni, hogy fizetos oktato tartalmakhoz hozzaferj ingyen. Es ez nagyon hasznos tud lenni. -
Casanova*
veterán
válasz
Alcsi69 #17926 üzenetére
És tényleg! Köszi! De amúgy jó volna egy olyan hangradar szoftver,ami csak a lépteket jelzi a modern warfare játékban. Azt mondják,hogy nagyon lehet hallani a lépteket,még 100 méterről is. Mennyivel könnyebb lenne játszanom,ha egy ilyen radar jelezne nekem. Szerintem nem bonyolult egy ilyen szoftvert csinálni. 😁
Utána néztem és elvileg csak bizonyos alaplapokon és hangkártyákon keresztül érhető el. Szóval nem biztos elég lesz az asus hangkártya. H97 gaming 3 msi alaplapom van.
-
JoinR
őstag
válasz
Alcsi69 #17923 üzenetére
Hát én doksi olvasgatós vagyok, úgyhogy könyv és példák.
Mivel Pythonhoz értek a legjobban, ezért ezt is nézném, ha lenne időm.
Nem sok anyag van összességében, a legrészletesebb/leghosszabb kurzus szerintem ez.
Amúgy mainstream nyelvvel szerintem könnyebben kapsz melót, én inkább a hosszútávú perspektíva miatt választanék újvonalasat - de azért ez kockázat, simán benne van, hogy nem jön be. A Go eggyel konzervatívabb választás, azzal látok sok pozit már most is. -
martonx
veterán
válasz
Alcsi69 #17919 üzenetére
Léteznek. És abszolút nem kell a NodeJs-t erőltetned, léteznek normálisabb nyelvek is, mint a javascript (mondjuk backenden TS-ként használva nem annyira gáz). Igaziból bármilyen program nyelvet lehet backenden használni. Talán Java és C# a legelterjedtebbek, nem számítva a PHP-s móricka projekteket, amik egyébként a piaci súlyukat tekintve a többsége a projekteknek, de ezekhez elég csak szellemi segédmunkásnak lenni.
És akkor jöhetnek a megkövezések
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest