Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. V.
tag
A hibakódot nem szórakozásból írta ki.
Keresőbe beírod, kiderül, hogy hibás a PST fájl:
https://answers.microsoft.com/en-us/outlook_com/forum/all/outlook-2016-error-0x80040119/7b54494d-7ecb-45a2-9c75-0c985866c70fAzon az oldalon is szerepel a link, de külön is iderakom:
https://learn.microsoft.com/en-US/outlook/troubleshoot/data-files/how-to-repair-personal-folder-file -
hape60
aktív tag
válasz
Sliderxy #8597 üzenetére
Hát nem tudom... megpróbáltam az oldalon kutakodni; az én első kérdésemet megtaláltam. Az elküldött levelek kétszer jelennek meg IMAP beállításnál-ez ismert probléma, van is rá megoldásuk. A nagyobb probléma nálam, hogy amióta az asztali gépen levő 2019-es outlookot és az Androidos outlookot együtt használom, teljes a keveredés. Pl gmailos levlezés a 95%, bár van freemailos fiók is> a levelek egy része az outlookban nem törölhető, csak egy vonallal jelzi, hogy törölve van -a google oldalon a gmailban törölhető... mappákat összekever, pl a beérkezett leveleknél csináltam egy fontos mappát, ahol az általam fontosnak tartottakat gyűjtöttem - most minden levelet- elküldöttet is-oda is berak...
Lehet, hogy legyalulom az egészet, hátha jobb lesz.Hogyan kérdezzem meg ezt a Supporttól? Égnek áll a hajuk, user error...
[ Szerkesztve ]
-
codec
senior tag
Üdv!
Outlook 2016-ban:
Írok egy e-mailt, elküldöm, majd alul megjelenik egy KÜLDÉSI/FOGADÁSI HIBA jelzés - Küldés feladat hibát jelzett (0x80040119). A levél bár megérkezik a címzettnek, de a postázandó üzenetek között maradt.
Mi erre a megoldás? -
hape60
aktív tag
Sziasztok! Outlook 2019, IMAP. Gmailos levelezés. Miért van az, hogy ha levelet írok, a gmail elküldött levelek-ben kétszer jelenik meg minden elküldött levél?
-
Sliderxy
senior tag
Tegnap regisztráltam magamnak egy outlook.hu fiókot, ma egy MVM-es levelet szerettem volna továbbítani az MVM ügyfélszolgálatnak, erre az Outlooktól jött egy levél, hogy zárolják a fiókomat a szabályzatukkal nem egyező tevékenység miatt.
Aktiválhatnám, de azt írja, hogy "erre a számra nem tudunk SMS-t küldeni", pedig a legördülőben alapértelmezetten ott van, hogy Magyarország (+36)
Már mindenhogy próbáltam, de semmi, mindig ezt írja.
Valakinek valami ötlet? -
Sziasztok!
Outlook 2021 kliensben egy levélhez csatoltam PDF mellékletként számlákat.
Megjelent a levélben egy házirend tipp, miszerint az üzenet bizalmas adatokat tartalmaz.
Ezt a házirend tippet hol lehet kikapcsolni?Köszönöm a segítséget.
-
aldebaran
addikt
O365 Outlook kérdésem lenne.
Van több outlook.com-os és gmail.com-os email címem. Felveszem őket egyesével az O365-be, akkor mindegyik külön .ost-t kap és az outlook-ban külön-külön van minden email cím. Tehát ha elindítom a programot, az összes email címet végig kell görgetnem, hogy jött -e email. A kedvencekben lévő Beérkezett üzenetek csak az alapértelmezettet mutatja.
Hogyan lehet azt megoldani, hogy EGY beérkezett üzenet alatt ott legyen az összes beérkező email, tökmindegy, hogy milyen email címre jött?
-
EasyLife
aktív tag
Sziasztok!
Be lehet állítani valahogy, hogy az Outlook 365 windows indításkor háttérben alapból fusson? Úgy már sikerült, hogy egyből megnyitja, de csak a háttérbe szeretném ha futna. -
válasz
Fire/SOUL/CD #8581 üzenetére
Köszi.
-
válasz
Szellem. #8579 üzenetére
Ha esetleg PST-ben vannak a levelek (POP3 van használva), és méretesebb a PST fájl, akkor az első kereséskor (PST méretétől függően) sok percig eltarthat az ún. indexelés (ezt ilyenkor az Outlook ki is írja, hogy Indexelés folyamatban)
Az indexet manuálisan is újra lehet építeni, talán segít: WIN gomb, indexelési beállítások kezd begépelni, többi a képen. -
krisztianAMG
senior tag
Probalok hozzadani egy IMAP fiokot outlookhoz. Mail es jelszo megadasa utan el is kezdi letolteni a beallitasokat, de certificate figyelmeztetest dob, pontosan ezt:
A certificate tulajdonsagai kozt latom is hogy az "Issued to: *.nameserver.sk" van a helyes domain helyett. Jol ertem, hogy az Outlook probalja szerver oldalrol automatikusan letolteni, de ott rossz adatokat lat, ezert nem jo a bizonyitvany sem?
A hosting szolgaltatot keressem ezzel, vagy felhasznalo oldali problema? -
Sziasztok!
Abban szeretném kérni a segítséget, hogy fel lett frissítve egy Windows 10-es gép Windows 11-re. Outlook 2019 ment amin ment a levelek keresése. Most a frissítés után nem talál meg leveleket, azaz nem tökéletes a keresés. Mit lehet ezzel kezdeni pontosan?
-
GEPESZ66
veterán
Otthoni gépen az Outlook 2016-ot használom.
Van itt olyan fül, hogy "Fontos" üzenetek.
A Gmail app-ban androidon is megvan.
Hogyan tudom elérni, hogy ide ne kerüljenek üzenetek.
Mivel hiába törlöm a beérkezőknél, itt is kell. -
metaldog
aktív tag
Sziasztok
A gépemen office 2019 van és local fiók, nem microsoft fiókkal vagyok bejelentkezve és most védtem le a gépet jelszóval és az outlook most nem tud csatlakozni az exchange szerverhez. Ennek mi lehet az oka?
A válaszokat előre is köszi.
-
rjy08
tag
Sziasztok,
Outlookban van lehetőség az adott postaládához admin felületen hozzáadott megosztott postaládát külön adatfájlban tárolni? A problémám az, hogy eleve nagy postaládákról van szó, amiket hozzá kell adnom egy másik fiókhoz mint megosztott postaláda, és a program jelzi hogy meghaladta a maximális méretet az adatfájl.
Tudom, külön kézzel is felvehetem őket az outlookba, de az elegánsabb megoldás érdekelne. -
ledgeri
nagyúr
válasz
the radish #8571 üzenetére
Passzolom, előbbi is igazából azért logikus, mert ha hosszabb levél írásakor magától ment akkor kb mint a "bekerült az elküldendőkbe" idő rögzül. De ha másképp is van akkor megint passzolom az egészet, hogy mi is lehet.
-
the radish
senior tag
válasz
ledgeri #8570 üzenetére
Igazad van, ott már a késleltetett, azaz a tényleges küldés ideje szerepel. Viszont akkor miért van olyan is, hogy a 15.-én este készített, 17. 08:00-ra időzített levél kimeneti dátuma ez utóbbi? Ezt is most vettem észre. Persze így már kevésvbé zavar, tudva hogy jó, csupán érdekes.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
the radish #8569 üzenetére
Gondolom, mert te akkor csináltad, és az számít.
Ha van oda vissza beszélgetésed így válaszoltatva, akkor az a másik félnél (másik féltől visszaérkezvén) mit ír ki? -
the radish
senior tag
Office 2019
Ha beállítom a késleltetett üzenetküldést (outlook megfogalmazásában késleltetett kézbesítést), akkor az elküldési időpontban miért az eredeti időpont, miért nem a beállított, késleltetett idő szerepel?
(7:14-kor írok egy levelet, 8:00-ra időzítem, de 8:00 óra után, amikor elküldi 7:14 szerepel az elküldött leveleknél) -
ledgeri
nagyúr
válasz
Krisztianby #8567 üzenetére
Én is belefutottam ebbe. Passz, hogy mennyi. 1-2-3 hét megvolt.
Ha nagyon nagyon sűrgős lenne, akkor egy gyors anonAddy, vagy simplelogin reg kisegíthet. -
Krisztianby
tag
Sziasztok, több alias-t szeretnék használni. Jelenleg van egy fő email címem és mellette kettő aliasom. Szeretnék még ez mellé további kettő alias-t létrehozni. Viszont az alábbi hibát dobja vissza az Outlook: "Két alias beállítása között el kell telnie bizonyos időnek. Próbálkozzon újra később. ". Az első alias létrehozása óta eltelt 1 hét. Most mégis mennyi az bizonyos idő?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Felixxxx #8565 üzenetére
Akkor végeredményben 3 gép van, és mindegyiket 2016 fut?
a régebbi gép amin a 2003-as van (I)ki lett cserélve(/I) ésarra
is a 2016-os officet raktam fel
cseregépre felrakva a 2016-os
A fenti kérdés mellett mit jelent a csere? Miért kellett a csere?
Volt-e az egész művelet előtt bármilyen backup? Ha igen, milyen szintű?[ Szerkesztve ]
-
Felixxxx
csendes tag
Sziasztok!
Óriási problémába ütköztem, még nem találkoztam hasonlóval.. bár lehet még senki.. egy könyvelőnél kellene az office-t beállítanom. Probléma akövetkező 2 számítógépet használ az egyiken 2003-as office volt a másikon 2016-os van. a régebbi gép amin a 2003-as van ki lett cserélve és arra is a 2016-os officet raktam fel. A két gép külön volt használva így a régi gépen sok olyan kimenő email van, amit csak a régi gépen látni, és a másik gépen nem szinkronizálódott. A cseregépre felrakva a 2016-os office kiírja, hogy szinkronizálási probléma van, a régi emaileket nem jeleníti meg, az új bejövők megérkeznek... Van valakinek ötlete hogy a régit hogy tudom szinkronizálni? Vagy hogy mi a megoldás? -
rjy08
tag
Sziasztok!
Domain váltás történt a levelezésünknél, egy másik tartomány lett alapértelmezetté téve, de a régi is maradt. A címtárban néhány nap alatt lefrissültek a címek. Most ha rákeresek egy személyre, akkor a régi címének leveleit nem hozza ki. Lehet ezzel valamit kezdeni? -
Tazman
csendes tag
Segítsetek, legyetek szívesek!
Néhány napja az outlook 2019 azt csinálja, ha levelet továbbítok amelyben kattintható link gomb van, akkor a továbbított levélből kiszedi a gomb linkjét.
Ezt vajon miért?
Köszi előre is! -
kkee
tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni!
Eddig az outlook-omat pop3 beállításokkal használtam egy win gépen. Felmerült az igény, hogy több win gépen kellene használnom.
Ha a pop3 beállítást kicserélem imap-ra („menet közben”), akkor simán megy tovább, csak a szerveren maradnak az elküldött és a bejövő leveleim? (mármint az átállítás utáni)
Ha az átállítás előtt lementem a levelezésem, akkor imap szerverre fel tudom szinkronizálni? (elvileg észre se venném az átköltözést)
Köszönöm -
Diák66
őstag
Azt hiszem most untam meg az Office 365 Outlook levelezőt. Be akarok vele jelentkezni a Gmail fiókba, van rá opció [link] de szegény, miután bekéri a gmail fiók címét és a továbbra kattintok, egyszerűen törli a beírt címet és üresen marad a helye, ahová beírtam. A jelszót kéne bekérnie..... valaki találkozott ezzel a jelenséggel? Köszönöm szépen.
-
Ch0
csendes tag
Üdvözlet Mindenkinek!
Office 2021 Outlookban nem jelennek meg a wish-től érkező levelek. Minden más ok. Mit kell beállítani, h újra megjelenjenek?
Köszönöm! -
Sziasztok!
Kellemes Ünnepeket!
Munkahelyen Office 365 levelezést használunk és olyan gondom van, hogy a levelezésemet különböző mappákba dobálja szét az outlook szabályok szerint, viszont ezekről nem kapok értesítést se a telefonon, se az asztali alkalmazásban csak azokról amiket nem dobál szét.
Van erre valami megoldás?
Eddig nem zavart, mert meló közben mindig megvolt nyitva és nézegettem viszont jövőre ügyeletes is leszek és fontos lenne. -
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Most jutottam el anyám gépén, a Windosw Live Mailról az MS Office 2019-re való átállásra.
De a gépi leveleket a régi gépről az istenért sem tudom áttenni őket.
1. EML áthúzáskor nem a levél tárgyát mutatja.
2. Exportnál a a WLM mikor a piszkozatokat megcsinálom, nem történik semmi. Nem tudom, hogy valahol kéne lenni egy fájlnak, vagy a Outlookban kéne valamit látnom...
3 Külső progikat amiket láttam, azok fizetősök.Tudnátok segíteni?
Jó lenne nem az egész ünnepeket ezzel tölteni, mert ha haza megyek, akkor már megcsinálni sem tudom.Minden segítségért hálás köszönet.
Zoli -
v.attis
őstag
Köszönöm az ötleteidet, valóban hasznosak és valamelyest használok is ilyen jellegű mentést, már csak ki kell bővítenem az outlookra.
Ennek ellenére a téma továbbra is foglalkoztat: miért nem tudok hozzá adni sem gmail, sem yahoo fiókot a 2016-os outlookhoz?
Régebben nem voltak gondok ezzel, ez a több lépcsős azonosítás meg a fene nagy védelem bevezetése bonyolíthatta meg. Valami trükk biztos van, csak nem tudom mi. -
Mr. V.
tag
válasz
v.attis #8547 üzenetére
A trükk az, hogy nem kell félelemben élni, hanem venni kell egy 100GB körüli (használt) HDD-t fillérekért a bolhapiacon, majd arra készíteni egy komplett biztonsági mentést a rendszerről.
Így ha később meghalna, a mentés napjára kb. fél óra alatt vissza tudod állítani.
Ha sokat telepítgetsz, érdemes havi 1x menteni.
A dokumentumokat, adatokat (mint pl. PST fájl) pedig nem a rendszer partíción tárolni az USERS könyvtár alatt, hanem egy csak adatoknak létrehozott partíción, ahova a letöltések, stb. is kerülne, így a Rendszer partíció valóban csak a rendszeré lenne és nem minden szemété.Ez ugyan csak egy alternatív megoldás számodra, hogy ne rettegj a gép halálától, de én Win7-et használok, így az általad említett programokat telepíteni sem tudnám, nem hogy tanácsot adni benne... és ez a Win7 immáron több, mint 8 éves, a klasszikus (W98/NT) startmenü 4 oszlopban fér el, annyi minden van telepítve. 2 évente mentem, havi 1x nézek rajta vírust (tehát nem fut folyamatosan víruskereső), minden frissítés a telepítés óta ki van kapcsolva. Tehát ha az ember "gondozza" a rendszert, nagyon hosszú életű lesz, nem 1-2 év.
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
A gyerek most nyolcadikos, tanulják az Office-t. Ezért vettem neki codeguru-n egy Office 2016 licenszet.
Minden király, kivéve az outlookot.Gmail fiókja és Yahoo van, egyiket sem tudtam hozzá adni, pedig egy rakás leírást találtam, próbálkoztam a két lépcsős azonosítással, meg alkalmazás kód beállításával a gmail fiókban, de semmi nem vezetett eredményre. Mindig odáig jutok, hogy az adatok megadása után bejön egy kis ablak az smtp-email-jelszó adatokkal és ezen nem jutok tovább sehogy.
Ez még nem is nagy gáz, mert a Win10 Posta alkalmazása azonnal elfogadta, a nagyobb félelmem az, hogy az én gépemen Office 2019 van, 2db email fiókot használok Outlookon, az egyik ott is gmail. Mi lesz, ha egyszer újra kell telepítenem a gépem? Vagy 2 éve raktam a rendszert, azóta minden megy rendesen, de sosem lehet tudni.
A saját gépemről a portbeállításokat is átmásoltam a gyerek gépére, de semmi nem jött be.
Szóval mi a fene történt az Office háza táján? Vagy esetleg levelező szolgáltatások táján?Ha egyszer össze sz@rja magát az én gépem, akkor majd szívhatok én is az outlookkal?
Mi a trükk? Mert a nyilvános leírások nem jöttek be...
-
Qtyii
tag
outlook.com (365 előfizuval) -ra szeretnék váltani gmailről...
nos az adatok átmentése nehézkes és az új már az outlookba érkező levelek smap szűrője valami tragédia, szinte minden fontosat spambe rak... mindent úgy kell onna visszahalászni mielőtt törli
tudna valaki erre valami megoldást... -
ledgeri
nagyúr
Webes outlook.com-os felületen be lehet állítani, hogy egy adott alias legyen az alapértelmezett küldő cím, annak ellenére, hogy egy másik az ami a fő email, amivel belépek?
Szeretném azt a kis biztonsági előnyt, hogy minimalizálom a az esélyét, hogy kikerüljön általam a belépési emailem a nagyvilágba. -
Mr. V.
tag
válasz
Topmarker #8540 üzenetére
Akkor a "Beérkezett" mappát el kell rejteni.
Mióta én is észrevettem, hogy az olvasott levelek a többi készüléken nem töltődnek le, azóta nem is nézem a "Beérkezett" részt, csak a saját "Jött" mappámat.
Hogy ne legyen katyvasz, érdemes átirányítani mindent oda, a "Beérkezett"-et elfelejteni. Ám ekkor minden levelezőprogramban be kell állítani, hogy szinkronizálja a "Jött" mappát, értesítsen, ha olvasatlan van benne, stb. -
törölt tag
sziasztok, outlook névjegy/partner export/import kérnék segítséget. költöztetném, de nem tudom miért nem megy. az export/importnál lehet ugye pontos vesszős elválasztással exportálni, de a NÉVJEGYEK-ben egyetlen partner sincs benne. hol keressem, vagy van esetleg olyan bővítménye, amivel megoldható ?
outlook fiók nincs csak az elhagyandó pc-n, amire megy laposon meg nem is szeretnék
[ Szerkesztve ]
-
AttyVin
aktív tag
Kedves Fórumtársak!
A munkahelyi informatika változása miatt nemrég újra az Outlook-ra (Microsoft 365) kellett váltanom.
Nagyjából sikerült mindent beállítani, de egy dolgot nem találtam.
A betekintő ablak (pl. beérkezett levelek) 1-1 egérgörgetésre három levélnyit mozdul el fel-le.
Van-e valahol olyan beállítási lehetőség, hogy csak 1-1 levélnyit gördüljön arrébb?Köszönettel.
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Előzmények.
Sikeresen (Outlook-ban fiókot újra hozzáadtam) elértem, hogy csak a Sent mappa van meg.
Most ilyen hibaüzenetet kapok:
A leveleket ennek ellenére elküldi, de azok sehová nem kerülnek mentésre.
Hol/hogy lehet engedélyt adni az üzenetek mentésére.
Szolgáltatót kérdeztem, elmondásuk alapján ez Outlook beállítás.
Válaszokat előre köszönöm. -
rjy08
tag
Szia,
Köszi, de nem egészen erről van szó.
Az egyik személyes Outlook naptár, a másik egy létrehozott megosztott outlook naptár.
A cél az lenne, hogy a kolléga mikor létrehozza az eseményt a saját naptárjában, akkor választható legyen hogy ez az esemény megjelenjen a másik megosztott naptárban is, ne kelljen oda külön felvenni. Csupán ennyi. -
Topmarker
újonc
Sziasztok!
Az androidos MS Outlook alkamazás nem jelzi csak beérkező levelek mappába jövő leveleket, ha létrehozott szabály szerint külön mappába megy, akkor nem kapok értesítést a levelekről.
Van ötlete valakinek. Nem tudok más alkalmazást használni, a cég nem engedi.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
Internetről megosztott naptárba tudtommal nem tud beleírni az Outlook, nekem legalábbis nem sikerült. Van egy progi, az Outlook Google Calendar Sync, ezzel Outlook naptárakat tudsz szinkronizálni Google naptárba, és a Google naptárat meg tudod nyitni más Outlook-ban is.
[link] -
rjy08
tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy amikor létre akarok hozni egy új eseményt az Outlook naptárban, akkor ezt az eseményt be tudjam állítani több naptárban is? Vannak különféle megosztott naptáraink, és célszerű lenne egy beállítással megadni létrehozáskor, hogy az újonnan létrehozott emlékeztető/esemény több ilyen naptárba is bekerüljön, mint külön-külön felvenni, ahány naptárban szeretném megjelentetni.
Elég hosszasan keresgéltem a neten és a programban is, de nem találtam eddig rá megoldást. Van esetleg valakinek valamilyen ötlete, javaslata erre?
Köszönöm! -
teo77
őstag
Sziasztok!
Tegnap óta megjelent az Outlook-om Teendősávjában 2 új oszlop, ami zavaró és felesleges a számomra. Sehol sem találtam, hol lehetne kikapcsolni a megjelenítésüket. Foglalják a helyet (így is kicsi a gépek kijelzője; 13.3"). Tudjátok esetleg, hol lehet kikapcsolni? Az alábbi képen bekereteztem, mire gondolok:
Illetve még annyi, hogy ha felveszek egy új teendőt, amihez heti ismétlődő riasztást állítok be, az csak az első alkalommal riaszt, többet nem.
Ha ezt a naptárban veszem fel, ott rendesen működik. Viszont ez nekem nem jó. Erre va ötletetek, hogy orvosolható?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv,
Teo[ Szerkesztve ]
-
Mr. V.
tag
válasz
Zsolesz900rr #8524 üzenetére
Nekem is előjött a hiba, azaz ha bármelyik mobilon OLVASOTT lesz egy levél, mielőtt a PC (Thunderbird) letölti, akkor nem jelenik meg a beérkezettek között.
Viszont!!!
Volt egy szűrőm, ami a promó anyagokat egy Promo könyvtárba teszi és nem a beérkezett közé, azt ha olvasottként jelöltem mobilon (Aquamail), a PC (Thunderbird) akkor is letölti.Azaz minden levelet nem a "Beérkezett"-ből kell letölteni, hanem át kell irányítani egy "jött" mappába és onnan minden eszköz képes a már letöltött és olvasottat is kezelni.
Nálam ez pár hete jelent meg, szóval ez a hotmail/outlook szerver oldali újítás lehet.
-
-
andreas49
senior tag
Sziasztok,
Szolgáltatót váltottam és ebből fakad a problémám:
A beállítás email cím javításnál átírtam a bejövő szerver nevet, valamint a kimenő SMTP nevet.
Újraindítás után jött a MS tesztüzenet a küldésről. Átnézve a beállításokat a kimenő SMTP nevet nem írta át, meghagyta a régit.
Készítettem egy új email címet, de ennél sem jegyezte meg az SMTP nevet, hanem felvette a régi szolgáltató által megadott nevet.
Hol lehet a hiba?
Köszi a segítséget előre is.
UI: +1 az Aqua Mail-ra, ez megjegyezte a kimenő SMTP nevet és küld és fogad az új beállításokkal -
Mr. V.
tag
válasz
Zsolesz900rr #8521 üzenetére
Én nem "gyári" levelezőt használok, hanem univerzálisat: Aqua Mail Pro
Ebben nem találtam arra beállítást, hogy amit letöltött, azt más ne tölthesse, csak olyat, hogy amit töröltem, az csak a készüléken legyen törölt vagy a szerveren is, netán a kukába helyezze a szerveren is.
PC-n Thunderbird-et használok, az is mindent megtart a szerveren.
Annyi, hogy ha az egyiken olvasom a levelet, a másik is megkapja, de már nem jelez, hogy van olvastatlan, hiszen nincs.
A webes felületen (hotmail) szintén nem találtam SMTP letöltéssel kapcsolatos beállításokat.
1-1 levélről 2 db mobil (Aqua Mail Pro) és 1 Thunderbird PC is értesít és minden levél mindegyiken olvasható.
Gmail (web) esetében van (ha jól tudom) olyan beállítás, hogy maradjon-e a szerveren a letöltött, de talán pop3-ra vonatkozik.
Amennyiben nem hot vagy g, akkor a webshopodhoz tartozó fiókba weben lépj be és keress ott beállításokat.
Vagy próbáld ki te is az Aqua Mail-t (nem kell egyből a pro, nem tudom mi különbség van, gondolom reklám vagy 1-2 extra funkció), ha azzal marad a szerveren másolat, használd azt outlook helyett.
Extrái pl. hogy felolvassa (TTS) a levél küldőjét és a tárgyat is, ha beállítod, állítható rendszeresség a letöltésre wifin és mobilneten külön, akármennyi címet kezel (g, hot, yahoo, pop3, stb.), offline tárol, tehát netmentesen olvasható vissza akár 500 levél fiókonként, állítható csendes időszak (éjjel/hétvégén nem jelez hanggal) és megannyi funkciója van (képeket betöltse-e wifin, mobilneten, ha igen, max mekkorát), ... 5 éve kezdtem használni, azóta csak ez van mobilon. Magyarul is tud. -
Üdv!
Outlook 2016-ban elromlott a spam szűrés, de nem teljesen, csak némely leveleket enged át, amiknek a feladói tuti le vannak tiltvaMi lehet a gond?
-
SutPet
aktív tag
Sziasztok,
Outlook valamiért teljesen megmakacsolta magát (o365). Egyszer gondolt egyet és a windows security elkezdte kérni az outlookhoz a jelszót. A probléma az hogy hiába adom meg csak újra és újra és újra kéri. Már újra raktam többször, készült új profil, az ms removal tooljával is próbáltam de semmi. Valaki tapasztalt már hasonlót és van esetleg ötlet mi a francot tudok vele csinálni?
-
Mr. V.
tag
válasz
Zsolesz900rr #8513 üzenetére
A telefonon állítsd be, hogy a letöltött levelek 1-1 példánya maradjon a szerveren is. Ez minden értelmes levelezőprogramban beállítható, illetve ha jól emlékszem weben is beállíthtó ott, ahol a törölt levelek valós törlése is.
-
kuk@c
tag
Sziasztok!
Exchange Online, beállítva Office 2021-ben. (Microsoft 365 is ugyanez)
Fiók felvéve, majd egy idő után újra bekéri a jelszót. Ez még nem is volna gond. A baj, hogy még egy kis idő elteltével nem ugrik elő a jelszókérő ablak. Vagyis ugorna, de el is tűnik.
Alul ugye jelzi hogy jelszó szükséges, de ha rákattintunk, egy pillanatra felugrik az ablaka, majd el is tűnik.
Találkozott már más is ilyen hibával?
@
-
Zsolesz900rr
csendes tag
Sziasztok, megoldés keresésben szeretném a tanácsotokat kérni.
Szitu0. van egy webshopom az Unasnál, MS outlookot beállítottam szépen a notebookomon, e-mail megy és fogadok is mailt.
1. Telefonomon is beállítottam utána az MS outlookban a fiókot, szinkonizálás szuper.
2. Notebookomon a szinkronizálás ezekután leállt (küldés fogadás sikeres,de új mail nem jön)Mit kellene beállítanom hogy a telon és a notebokomon is mindig elérhetőek legyenek a levelek?
Köszönöm a javaslatokat
-
-
ACE-
addikt
Sziasztok! Egy olyan howto-ra lenne szükségem, hogy milyen módon lehetne feladatokat kezelni úgy, hogy a feladat kiosztások szépen látsszanak a feladat kiosztójánál is, és a feladatot kapónál is, de ne kelljen minden feladatot külön e-mailben visszajelezni, elfogadni, stb, hanem ez egyszerűen könyvelődjön automatikusan a feladatok közé? Lehet ilyet egyáltalán?
-
andreas49
senior tag
Sziasztok,
Mi módon lehet az e-mail alatti mappákat átnevezni, esetleg törölni?
(send, delete, Antispam... stb.)
Köszi a válaszokat előre is. -
Simivok
senior tag
Sziasztok,
Outlook 365. Ügyfél eseményre szeretnék meghívót (naptárbejegyzést) küldeni. Hogy lehet úgy megoldani, hogy több embernek küldöm el, de senki ne lássa a többi résztvevőt? (mintha titkos másolat lenne)
Előre is köszönöm
-
gekkoXT
senior tag
Köszi! Végigmentem minden fellelhető megoldáson, de egy másik lett az igazi. Le is írom, hogy másnak is segítsek, mert ez sokaknáől előfordult ahogy néztem külföldön.
Az én esetemben a 0x800CCC0F és a 0x800CCC0E hibakódokat dobta küldés-fogadásnál az outlook.
Ennek sok oka lehet, adatfájlok sérülése, internet elérés, tűzfal, vírusírtól...
De ha a hibakódra keresünk rá nem fogjuk meglelni a tényleges megoldást sehol.A lényeg, hogy a SSL/TLS a titkosított adatkapcsolat beállítás megváltozása miatt volt az, hogy egyáltalán nem szinkronizált az outlook.
Fogalmam sincs mitől változott meg valami, lehetséges, hogy egy windows frissítés tette, de biztos nem én állítottam át.Megoldásról itt lehet olvasni, de leítom a lényeget, mert sok hozzászólás van.
Az az érdekes, hogy ez nem az outlook beállítása, hanem a windowsnak a saját paraméterei.
A módosításokkal nem lesz titkosítatlan a kapcsolat, az outlookban lévő e-mail fiókok simán mennek a megfelelő titkosítási beállításokkal. Szóval furcsa.A lényeg tehát:
Regedit - Registry -ben kell
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHANNEL\Protocols\TLS 1.3\Client\DisabledByDefault
Ennek értéke legyen 1Vagy gyakorlatilag ugyanezt teszi, ha
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHANNEL\Protocols\TLS 1.3\Client\Enabled értéke legyen 0Ezekkel lehet variálni, ha egyik nem akarja az igazat, a másik tuti megoldja.
Ugyanitt található az SSL2 és a TLS1.2 is ha a fenti nem segítene, ugyanezeket a lépéseket ott is ki lehet próbálni.
Változtatások után csak az outlookot kell újraindítani
Ha valamiért nem lenne ott sem a DisabledByDefault vagy az Enabled sor, simán létre kell hozni az elemet, magyar windowsban a jobb klikk új parancsnál a Duplaszó (32bites) értéket, angolnál a dword opciót kell választani. Beírni a megnevezését és értékét a fentiek szerint.Ennek ellenére az Outlook adatfájlokat is lehet ellenőrizni, az Office rendelkezik saját javítóeszközzel. Ez jócskán el van dugva, de ebben a cikkben le vannak írva a lehetséges helyei és használata
SCANPST.EXE amúgy a neve. Ebben kiválasztod az adatfájlt és lefuttatod, ő meg átnézi, javítja. Semmi hibajelenség mellett is találhat egy két kijavítandó valamit, nem kötelező használni.[ Szerkesztve ]
-
Gibo
senior tag
válasz
gekkoXT #8498 üzenetére
Outlook 360 nem hangzik ismerösen...Offline outlook-ot használsz vagy online verziót? Ha offline próbáld meg a C:\Users\*felhasználó*\AppData\Local\Microsoft\Outlook mappából a *.nst *.pst *.ost file-okat átnezvezni, majd újragenerálni outlook-kal. Ha ez nem segít, és esetleg smtp-t használsz próbáld ki, hoyg áttérsz imap-re.
Ha egyik sem segít írd le kérlek, hogy milyen fiókot használsz (pl. indamail, hotmail stb.) ill. hoyg hol nyitod meg a postafiókot (pl. outlook verziószámmal együtt). -
andreas49
senior tag
Közben megtaláltam. *.csv Excel
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- További aktív témák...
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24