Új hozzászólás Aktív témák
-
hape60
aktív tag
válasz
Sliderxy #8597 üzenetére
Hát nem tudom... megpróbáltam az oldalon kutakodni; az én első kérdésemet megtaláltam. Az elküldött levelek kétszer jelennek meg IMAP beállításnál-ez ismert probléma, van is rá megoldásuk. A nagyobb probléma nálam, hogy amióta az asztali gépen levő 2019-es outlookot és az Androidos outlookot együtt használom, teljes a keveredés. Pl gmailos levlezés a 95%, bár van freemailos fiók is> a levelek egy része az outlookban nem törölhető, csak egy vonallal jelzi, hogy törölve van -a google oldalon a gmailban törölhető... mappákat összekever, pl a beérkezett leveleknél csináltam egy fontos mappát, ahol az általam fontosnak tartottakat gyűjtöttem - most minden levelet- elküldöttet is-oda is berak...
Lehet, hogy legyalulom az egészet, hátha jobb lesz.Hogyan kérdezzem meg ezt a Supporttól? Égnek áll a hajuk, user error...
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Starcraft 2 Collector's Edition
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest