- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Vírus a gépben!
- Crypto Trade
- Milyen program, ami...?
- Az Apple szerint a briteknek nem kellene piszkálni a mobilos böngészők piacát
- Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Spam-ben nincs,a szolgáltatómat felhívtam és hozzájuk is elment a teszt levél amit küldtem.
A t-komos webes felületről ha küldöm a levelet az is megérkezik a gmail címemre.
Naplózást még sosem csináltam,a router is a szolgáltatói sagem 5670,ebben próbálom megkeresni a log-ot... -
vamzi
senior tag
Köszi a választ.
Végül úgy néz ki, hogy találtam megoldást egy makró formájában. Teszek a levélre egy emlékeztetőt magamnak, ameddig várom a választ. Ha lejár az idő és nem jött válasz, akkor popup jelzi, hogy nincs válasz, akarok-e emlékeztetőt küldeni? Ha igen, akkor generál egy új emailt, amit megcímez, beleírja a levél törzsébe, hogy válaszolj lécci’ majd belecsatolja az eredeti levelet. Gyakorlatilag csak az elküld gombra kell kattintani.
Ha viszont érkezik válasz, akkor törli az emlékeztetőt és nem történik semmi.
Tesztelve, működik: [link] -
v.attis
őstag
Köszönöm az ötleteidet, valóban hasznosak és valamelyest használok is ilyen jellegű mentést, már csak ki kell bővítenem az outlookra.
Ennek ellenére a téma továbbra is foglalkoztat: miért nem tudok hozzá adni sem gmail, sem yahoo fiókot a 2016-os outlookhoz?
Régebben nem voltak gondok ezzel, ez a több lépcsős azonosítás meg a fene nagy védelem bevezetése bonyolíthatta meg. Valami trükk biztos van, csak nem tudom mi. -
Kislányom általános iskolai office365 fiókját is felvettem a mobilos outlook appba fiókként, nem szinkronizáltatok vele semmit, de arra jó, hogy eltűnt a nyomorult hirdetés
.
Valószínűleg azért nem jött korábban hirdetés, mert anno az online oktatás miatt a telefonomon is fel voltak véve a gyerekek iskolai fiókjai, hogy lássam mikor milyen órára kell bejelentkezni Teams-en.
Nemrég telefont cseréltem és mivel már nincs online oktatás, így ezeket az iskolai office fiókokat már nem vettem fel és valószínűleg ezért kezdtek jönni a reklámok.
Ezzel a megoldással elleszek egy darabig.
-
z0d1@Ku$
senior tag
-
-
törölt tag
Sajnos a szűrés nem jó, mert a levélben nincs vagy nagyon kevés a szöveg és folyton változik, képek vannak inkább, amiket nem töltök be, és 1-2 nagyon gyanús link, így szavakra sajnos nem tudok szűrni.
De alapvetően azt nem értem és a probléma is, hogy egyértelműen spam, ezeket a leveleket Hotmail és Outlook is megfogta régebben és bekerültek a Junk mail mappába, most meg simán átengedi őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- SCYROX V6 gamer egér
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Biztonsági kamera
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- További aktív témák...