Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ceia

őstag

Hát vanak itt érdekes dolgok.. A királyi tv-ben megmondják, hogy mit kell gondolnod? Én rendszeresen nézem, de nem találkoztam még ilyennel. De ugyanakkor, az atv-n nem mondják meg? Vagy a retekklubon? Belemossák a nézők agyába a gyűlöletet a kormány ellen. Már akiébe lehet.
    Érdekesség: Az atv-n állandóan a fideszt emlegetik a kormány helyett. De rendszeresen. No comment..
    Ez a nekem már évek óta nincs tv-m, olyan, mint az évek óta nincs nincs optikai meghajtóm. Jól jön az sokszor! Vannak jó műsorok is, és ha nem lenne adblocker, a net is "nézhetetlen" lenne. Sajnos a tv-n nincs ilyesmi, jobb médiatörvény kellene. Ha a baloldalnak lenne esze, azt ígérné kampánykor, hogy tilaná a filmek megszakítását, és a reklámok hangosabban adását.
    Sokkal több szavazójuk lenne, mint a gyűlölködéssel. ;]

Én nézek hírműsorokat, forma 1-et, hébe-hóba más sportokat is, Agymenőket, South Parkot, Columbót, Észbontókat, (a kutatók szerint mindegy, min nevetsz, a nevetés mindenképpen jót tesz!) Ázsia Expresst (ezt főleg az Ördög Nóra miatt..), Spektrumos dokumentumfilmeket, és néha van egy-egy jó mozifilm is. A reklámszünetekben netezek, vagy megyek pár kört egy autós játékkal.
    A streamelésről az a véleményem, majd ha lesz olyan, ami nem a saját gyártású vackait nyomja, és minden magyar szinkronnal nézhető, akkor én is befizetek rá.

[ Szerkesztve ]

it's more fun to compute

• ceia

őstag

Egyrészt, egy internet áráért kapunk sok tv csatornát, amiken azért csak van valami tartalom, műsor. A neten meg nem olyan egyszerű ingyen (tehát a befizetett havidíjért) tartalomhoz jutni. Sokkal többnek nincs ncore-ja, mint amennyinek van. Az előfizetéses stream szolgáltatások is kezdetlegesek, főleg, ami a tartalmat illeti.

it's more fun to compute

Új hozzászólás Aktív témák