Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    válasz sugarforce #41257 üzenetére

    Amikor a TC-ben csekkoltam végig a feltöltést a sebesség eléggé ingadozott. A max amire felment ez a 8700 kilobyte, de szerintem még ez is kevés egy 100-as LAN-tól. Elég régi már a Windows a notim-on, de direkt kiléptem mindenből a teszt előtt, nem nagyon volt más terhelés közben. A proci meg egy 2.1GHz-es T4300 Pentium Dual-Core. Szóval vagy OP rendszer szinten van valami kavarodás, terhelés, vagy az Ethernet adapter ilyen gyenge alapból.

    OK, feltételezzük, hogy a router USB-s írása is bejátszik, de akkor olyan módszer kellene amivel az írást teljesen kizárjuk.

    Sőt, ha a router felé sikerült, akkor (elvileg) a média Box-ra is tudok FTP-n feltölteni a noti-ról. Csak ugye megint az, hogy a stream-elés és az írásos feltöltés nem ugyan az. Ezért kellene a Lan Speed Test, bár ahogy néztem akkor az is írással együtt méri a sebességet? A média Box-on az Okla tesztel megvan a 90Mbit/s-es átlag, ami a 100-as net-emhez illik. Szóval a letöltési sebesség ezen az eszközön szerintem rendben van. Tehát az 54Mbit/s-es videót simán tudná vinni. Ezért gyanakszom továbbra is a noti-ra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák