Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
sugarforce #41257 üzenetére
Amikor a TC-ben csekkoltam végig a feltöltést a sebesség eléggé ingadozott. A max amire felment ez a 8700 kilobyte, de szerintem még ez is kevés egy 100-as LAN-tól. Elég régi már a Windows a notim-on, de direkt kiléptem mindenből a teszt előtt, nem nagyon volt más terhelés közben. A proci meg egy 2.1GHz-es T4300 Pentium Dual-Core. Szóval vagy OP rendszer szinten van valami kavarodás, terhelés, vagy az Ethernet adapter ilyen gyenge alapból.
OK, feltételezzük, hogy a router USB-s írása is bejátszik, de akkor olyan módszer kellene amivel az írást teljesen kizárjuk.
Sőt, ha a router felé sikerült, akkor (elvileg) a média Box-ra is tudok FTP-n feltölteni a noti-ról. Csak ugye megint az, hogy a stream-elés és az írásos feltöltés nem ugyan az. Ezért kellene a Lan Speed Test, bár ahogy néztem akkor az is írással együtt méri a sebességet? A média Box-on az Okla tesztel megvan a 90Mbit/s-es átlag, ami a 100-as net-emhez illik. Szóval a letöltési sebesség ezen az eszközön szerintem rendben van. Tehát az 54Mbit/s-es videót simán tudná vinni. Ezért gyanakszom továbbra is a noti-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Íme, a One UI 8
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- Silvercrest hátmasszírozó párna + nyakmasszírozó párna
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest