Új hozzászólás Aktív témák
-
bundaska
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #31261 üzenetére
Köszönöm a választ neked is és (#31262) sirály12-nek is!
Nektek lehet igazatok, valahogy félúton kellene megállni, csak a fenének van kedve a tetőn baszkurálni ezzel
.
Mérlegelek, és meglátom melyik megoldás marad. Ha elakadnék, kérek ismét segítséget!Köszönöm még1x!
U.I.: A fene gondolta, hogy a Tenda nem a legjobb megoldások egyike... volt egy TP-Link routerem, amit visszavittem panelba édesanyámhoz, oda bőven elég, ide nagyon lassú volt. Nem gondoltam, hogy a TP jobb lett volna, ezen nagyobbak az antennák is, bár lehet először itt kellett volna kérdeznem, miit csináljak (későbbiekben is kellett volna gondolkodnom...).
Kicsit más, de hálózat ez is :
Ha lecserélem a jelenlegi tévénket, egy Smart TV-re, akkor milyen megoldás lenne a jobb (Az xbox-ra is gondolva ugye)? Csak az, ha kivinném a routert a nappaliba, vezeték vissza a gépemhez, esetleg bele egy másik routerbe, itt is legyen WiFi a fép közelében? Esetleg a tetőn elosztani egy Y elosztóval (gondolom ez a legrosszabb amit leírhattam)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest