Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Van nekem egy TP-Link WR841ND (legfrissebb fw)+DIGI Net (40/20) kombób. Nincs egy hetes egyik se, viszont pár napja feltűnt h furcsán mindenhol baromi lassú a feltöltésem. Csináltam 1 sebesség mérést a digi-s mérőoldalon és hát a 20mbit helyett csak 100-200kbyte/s-el dobálja felfelé az adatokat! Ez baromi nagy különbség. Ha csinálok 1 router restartot akkor 1-2 percig megvan a teljes sávszél de aztán visszaesik maradandóan. Ált. 2gép használja a netet az enyémen torrentezés is megy rendesen. Először arra gyanakodtam, hogy itt is az utorrent UPnP-vel megöli a routert vagy egyéb módon túlterheli, de még ha csak be sincs kapcsolba ez a gép akkor is ugyan így fent áll ez a jelenség. Nemtom számít-e, de a torrentes gépen fix ip van beállítva.
Tudna esetleg vki vmi okosat mondani erre a jelenségre, mert már szétbaltáz az ideg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Tőzsde és gazdaság
- Sorozatok
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest