-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
Az éjszaka jöttünk haza, ezért csak most tudok válaszolni.
A routerrel szerencsém volt, jó áron el tudtam adni a régit, így nem kellett plusz eszközt beiktatnom. Igen, CAT6 kábel van a router és a microserver között, de a router és a számítógépem között már csak CAT5. Bár most látom ez enhanced, azaz CAT5e, ami szintén jó a gigabites átvitelhez. Véletlen mázli.
Kipróbáltam az NTFS mountolását. Megtudtam osztani. Először nem volt a listában, ahol ki kell választani, de többszöri próbálkozásra megjelent, és ami érdekes írni is engedett rá. Valószínűleg az OMV csak licencszelési jogok miatt nem használja az NTFS-t. A linux évek óta tökéletesen kezeli. Ír, olvas, formáz, particionálja.Azért még kell dolgozniuk a fiúknak, mert nem tudom észrevetted-e, pl. a 025-ös ISO-ban, amiről telepítetted, volt egy backup/restore (rendszer beállítások mentése/visszatöltése) funkció. Ha frissítettél a 0273-ra, akkor ez már nincs. Utána olvastam, kiderült a 0272-ben kivették, mert teljes adatvesztést okozhatott. Több kárt csinált, mint hasznot. Pedig te is keresel egy olyan lehetőséget, ahol el tudd menteni a beállításaidat.
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Diablo 3 Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest