Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
cosmo
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem.
Nagyon alap rendszerem van, transmission torrent kliens van telepítve.
Sajnos haldoklott a régi winyóm, amin a filmeket tároltam, így egy új ssd-t tettem bele, átmásoltam rá a filmeket és visszaraktam a gépbe.Minden működik, látja, meg van osztva a mappa, de a transmission kliens valamiért nem hajlandó az új letöltéseket az új winyóra menteni, mindenképp a belső nvme-re ment, akármit is csinálok pedig telefonról is jól írja ki a hátralévő hely méretet amikor hozzáadom a torrentet.Nano editorral ellenőriztem az elérési utat, stimmel. Már kitöröltem az ideiglenes letöltési mappát, átírtam false-ra és még mindig oda menti a letöltött fileokat, kezd az agyamra menni a dolog, de talán valami apró beállításon múlik.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- World of warcraft Vanilla Collectors edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest