Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen routert?
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- ASUS routerek
- Windows 10
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- OpenMediaVault
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
Köszönöm a valaszt mindenkinek.
Amit irtatok fenyero csokkenest, mennyire problema. Tvzek es filmezek.
Egy 65c8am van de lejart a gari es kb +60e ftert vennem a 4 ev garis 65c1et. A cseret kizarolag a gari miatt csinslnam. A tv tokeletes.
Szerintetek a 4 ev gari megeri a fenyero csokkenest?
-
veterán
-
lala666
őstag
válasz Quadgame94 #95996 üzenetére
Én bizony C tizenhétnek mondom, mert nem teljesen egyforma a tizenegyel már a tunere sem.
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
Quadgame94
őstag
válasz lala666 #95994 üzenetére
sakal83-nak szólt az eredeti, mert tisztázni akartam, hogy az nem C tizenegy, hanem egy-egy.
Ki hivatkozik ezekre így?
- Milyen tévét vettél?
- C tizenegyetEzt csak az mondja így, aki nincs tisztában a nevezékkel. Vagy te azt mondod, hogy C harmincegy? Nem hinném. C3.
Persze rosszul fogalmaztam én is. Van olyan, hogy C11. Csak az egy-egy. Nem tizenegy.
-
alaves
addikt
válasz Vhiktor #95985 üzenetére
S90C: gyári élesség: filmmaker:0; grafika/játék:10
És igen, PC módon kívül mindenütt a 0 a helyes és éles.
A valóságban tehát: HDMI-PC/grafika v. játék/élesség:10 =~ HDMI-blu-ray/filmmaker/élesség:0
Konklúzió: HDMI PC módban élesség: 10 az érintetlen és helyes.
Ennek megfelelően PC módban lehetőség van homályosításra 10-0 tartományban (hasonlóképpen, mint a Sony-nál az 'artificial smoothing' 50-0, 50-100 pedig 'artificial sharpening').[ Szerkesztve ]
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
lala666
őstag
válasz Quadgame94 #95993 üzenetére
Szerinted miről beszélek...???
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
lala666
őstag
válasz Quadgame94 #95991 üzenetére
Van, ahogy C31 pl. is....LG OLED65C11LB!
Régiókat is így jelölik. Nekem van eg C17 ami Német régiós.[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz hunspikey #95988 üzenetére
Így van, ezt az opciót emg kellene szüntetni.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
hunspikey
őstag
válasz Vhiktor #95985 üzenetére
G3-on is igazából nekem olyan mintha nem egy paraszt sharpening algoritmus lenne hanem inkább egy unsharp mask. Aki photoshoppozik az ismeri. Szóval igazából növeli bizonyos csúszka értékeknél a pixel range-et, legalábbis rohadtul úgy néz ki számomra. Ezért van az pl hogy 18-nál is ugrik egyet az algoritmus annyira hogy ha nagyon figyelsz látod hogy sötét képeken valamelyest világosít
De igazából sosem értettem minek ez egy tv-be amikor a natív pixel to pixel egyezés 0 értéknél megvan ezért tű éles natív 4k-s anyagnál
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
sakal83
addikt
Sziasztok.
C8at erdemes lecserelni c11re? Jobb vmiben esetleg rosszabb a c11?
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz alaves #95984 üzenetére
Szoktam ellenőrizni. Pv módon kívül nekem 0n tökéletesen éles.
Van s csaladban több samsung tv is, igaz nem qd oled, illetve amik nálam tesztelésen jártak mindnek 0 volt a megfelelő elesseg.
De pl leg oldenel az élesség 9-es állási kb semmit nem csinál,. Majd 10-nél hirtelen ugrik egyet.Egyébként samsungnal nem csodálkoznék azon ha fw függő lenne.
De nézd meg mondjuk filmmaker módban gyárilag mi az élesség alapértelmezett beallitasa, ugyanis gyárilag biztos nem fogják homályositani a képet.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
alaves
addikt
válasz Vhiktor #95983 üzenetére
LG/Philips-nél nem láttam másnak, mindenütt 0. Samsungnál lehet hogy ez olyan mint a Játék mód 'color', ami filmmaker-nél 25, játék módnál ~20. Valószínűleg ez nem szem kérdése hiszen a megállapításom összehasonlításon alapul, azonos paraméterek mellett egyszerűen átkapcsoltam oda/vissza a HDMI módokat. Azt gondolom, hogy ez minden Samsung TV-n (pl. miniLED) is hasonlóképpen működik, bár az is lehet, hogy az új pixel-struktúra miatt csak QD-OLED-ekre igaz. Esetleg ha mész kalibrálni 1 perc alatt ellenőrizni tudod (akár szemre is).
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz alaves #95980 üzenetére
Pc módban az élesség beallitasa altalában más, mint pc módon kívül.
Nem tudom megnézni, kellene tesztre egy.
De hagyatkozz a szemedre. Illetve az élességet mindenkinek a saját szemehez kell állítania.[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
Topikgazda
818-nál nem.volt jelen, előtte viszont én mindegyiknél láttam valamennyire. Volt olyan amelyeknél ez miatt nézhetetlen volt a sötét jelenet.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz Malfroy #95976 üzenetére
Dehogy mindegy. Egyébként oled tvk között is van különbség kontrasztban HDR esetében, nem is kevés. Attól hogy 0 nit a fekete, persze végtelen lesz mindegyik kontrasztja, na de nem mindegy hogy mekkora max fényerő mellett. Mondjuk 700 nit/0nit vagy 1500nit/0 nit. Az utóbbi 2szer akkora kontraszt, hiába végtelen mindkettő.
Ide tartozik a színek fényereje is, ami megint csak a kontrasztos képbe szól bele.
És nem az on off kontraszt a fontos, hanem az egyidejű kontraszt, amimor egyszerre van fekete es vilagos tartalom a képen.
Természetesen a kontraszton kívül van még rengeteg tulajdonság ami meghatározza a képet. De a kontraszt az egyik legfontosabb paraméter.
-
alaves
addikt
válasz Vhiktor #95781 üzenetére
Samsung 65S90C folyt.:
-élesség (5-Sharpness & Overscan.mp4 és betűk): HDMI-PC módban az érintetlen élesség:10. Így tökéletesen megegyezik a többi HDMI üzemmód (blu-ray, beltéri, stb.) 0 érintetlen élességével (más fórumokon is említik). (Nem tudom ezzel mit akartak, esetleg valami professzionális PC dologhoz szükség lehet a tompításra, minden esetre a használati utasításban nincs.)
-HDMI-PC módban 'Grafika' képmódnál 4:4:4 az átvitel VRR nélkül
-HDMI-PC módban 'Játék' módnál 4:4:4 az átvitel VRR-el
-pl. blu-ray HDMI módban 4:2:0 vagy 4:2:2 az átvitel-a belső lejátszó mkv-ból olvassa a HDR10+ dinamikus metaadatot (szimplán és akkor is ha mellette DV adat is van)
-4 óránkénti (összegzett) kompenzációs ciklus visszajelzése zavaros. Egy fix, ha 4 órán túl áramtalanítjuk, akkor visszakapcsoláskor üzen, hogy a legközelebbi kikapcsoláskor elvégzi a kompenzációt. (LG-nél kristály tiszta: ha kikapcsoláskor nem kattan rögtön akkor elkezdte a ciklust és ha végez, akkor kattan. Ha kikapcsoláskor rögtön kattan, akkor nincs szükség a kompenzációra mert nem érte el az összegzett 4 üzemórát.)Próbálkozom az élességre vonatkozó képekkel, elég reménytelen, de hátha sikerül láttatni a dolgot. Vhiktor ha pontosan tudnád mérni, nem lenne rossz
-
hunspikey
őstag
válasz Malfroy #95976 üzenetére
Kurvára nem mindegy mivel a kép nem a panelben keletkezik hanem a mögöttes vezérlő szoftverben.
Ezért nem oké egy philips mivel mesevilágot hazudik ugyan azzal az oled panellel amivel egy lg teljesen korrekt képet ad.
-
veterán
-
Malfroy
aktív tag
-
addikt
válasz Vhiktor #95972 üzenetére
Természetesen látni, csak ha betolsz egymás mellett például egy C1 -et és egy QN90A -t nappali fénynél, legyen mondjuk a tartalom FH5, akkor az átlag nem biztos, hogy az OLED -et mondja jobbnak. HDR -ben, és mindegy, hogy performance vagy quality.
Nem azért mert mindenben jobb, hanem mert jobban esik neki. Már bőven elég valakinek a fényerőkülönbség is. Ahogy az is sok embernek tetszik, ha valami túlszaturált. Pedig a C1 jobban, vagyis helyesebben fogja megjeleníteni.
Szerk.:
Én ezt továbbra sem tudom elfogadni és számomra egyértelmű győztes mindenben az OLED. Pont ezért tudom nehezen elfogadni azt is, hogy miért bohóckodunk még annyi mindennel 30 fps -sel vagy alatta...Szándékosan ADS -t és OLED -et említettem, mert ott még nagyobb a különbség.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
OPiiPO
veterán
válasz N.YCityBoy #95966 üzenetére
"Sőt van olyan aki megesküszik, hogy egy hangfal vagy tápkábel cserével jobban szól az adott rendszer," - jó nagy butaságot mondtál most, egy hangfal cserével akár teljesen más is lehet a rendszer hangja.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz Csandi #95968 üzenetére
Pontosan.
Nappal, nagy fény mellett is látni lehet a különbséget egy ips egy VA és egy miniled között is, sőt ads és va paneles miniled között is. Mégpedig a kontraszt arány miatt. A kép legfontosabb paramétere, a színekre is kilátással van.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
veterán
Én ezt nem vitatom, és egy szóval sem írtam, hogy nincs különbség😳 Annyit írtam, hogy volt ADS paneles tévém és tök szép képe volt, az már más kérdés, hogy utána vettem életem első Oledjét, és ez után kizárólag csak az kell, tehát semmi másfajta LCD vagy mini LED stb...maximum akkor fogok váltani, ha kiadnak az Oledtől egy sokkal jobb technológiát, ami minden tekintetben kispadra ülteti az Oledet...
-
Dexter17
tag
Valaki merne kipróbálni ilyen tv-t? Coocaa 55S8G 55" - 139 cm UHD 4K OLED Smart TV" Tény árban tök jó, kérdés, hogy melyik konkurens termékkel tudná felvenni a versenyt.
-
addikt
Ez akkor állja meg a helyét, ha a két típust egymás mellett nézi. Különben az átlag júzernek fogalma sincs mit kellene pontosan látni és elégedetten használja az OLED árú ADS, Samsung Mini LED -et.
Az nem vita tárgya, hogy melyik a jobb. De emelett nem mindegy milyen tartalmakra használja és milyen fényviszonyok mellett. Mert könnyen lehet, hogy a 123. vígjátéknál sem fognak csillagos eget bámulni. Nem osonnak el a tábortűz mellett. Vagy csak nem tart annyi ideig, hogy jelentősége legyen számára.
Szerk.:
Ez egyébként játéknál, konzolnál is igaz. Napi 4-6 óra CoD -nál vagy GTA -nál nem biztos, hogy nagyon feltűnő lesz a játékosnak.[ Szerkesztve ]
-
Csandi
őstag
válasz N.YCityBoy #95966 üzenetére
Csak, hogy itt szabad szemmel látod ha egy pontnyi csillag körül orbitális bloom van. Ez nem hülyítés. Aki nem látja csak nem akarja bevallani magának, vagy rossz a szeme.
Ettől függetlenül igaz, hogy mindenki a pénztárcájának megfelelően vásároljon, de ne akarjuk már azt beadni most, hogy egy IPS ugyanolyan mint egy VA, ha a háttérvilágítási megoldásuk megegyezik, mert ez tényleg hülyítés.
Így lenne venne mindenki egy alsópolcos nanocellt és hibátlan képet kapna, de nem így van. (Azt már elfogadom, ha valakinek a nem hibátlan kép is elég, de ne mondja azt, hogy az ugyanolyan, mert nem)
[ Szerkesztve ]
-
Quadgame94
őstag
Akkor van gond az ADS-el, amikor a natív kontraszt jelenik meg. Egyébként miniLED esetében szerintem is elhanyagolható. FALD-nál azért nem mondanám. Mondjuk blooming az lesz bőven teljesen mind1 VA vagy IPS.
A TV csak egy eszköz. Ugye sokszor van az, hogy a tartalom alacsony minőségű és sokan érvelnek mellette, hogy azért nem látja a differenciát mert sima 1080p/720p SDR tartalmat néz. Az érv, hogy jajj te csak ilyen gagyi minőséget nézel, akkor ne csodálkozz, hogy nincs differencia. Van benne igazság, de szerintem nem teljesen igaz.
De én megfordítanám. Pont az a gond, hogy sok embernek elég az alacsony minőségű tartalom. Hogyan tudná, hogy a HDR neki kamu ha nem is néz ilyen tartalmat eleve... nem is tapasztalja meg. Sógoromat azzal győztem meg, hogy vegyen OLED-et, hogy nézettem vele sok sorozatot Netflixen, meg Disney pluson. A felirat miatt a régi tévéjén hatalmas blooming volt, a HDR-t egyből látta, hogy nem valami szép. Nálam viszont szép volt az OLED-en. Így lehet meggyőzni szerintem az embereket, hogy a jó minőségű tartalmat bebizonyítod, hogy az övén ronda lesz. Vagy legalább is nem annyira szép.i.
Na meg az is fontos ki min szocializálódik és egyszerűen van akit konkrétan nem érdekel - vagy nem hajlandó kiadni annyi pénzt tévére. Legjobb barátom pont ilyen. Nagyon durva mennyire igénytelen Sorozatbarát és társai megy nála a sima IPS LG tévéjén laptopról rádugva Ha neki ez jó... Ő dolga.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Vhiktor #95964 üzenetére
Ez olyan mint a hifinél a vájtfülűség, van aki több milliós rendszereknél sem hallja ki a különbséget egy pár 100K-sal szemben, és fordítva sőt van olyan aki megesküszik, hogy egy hangfal vagy tápkábel cserével jobban szól az adott rendszer, pedig alapjaiban egy vicc az egész színtiszta lehúzás az is, persze egy fanatikus hifistát úgy sem lehet meggyőzni erről 😂😂😂 Ez olyan mint venni a tévéhez egy 200K-s HDMI kábelt és azt mondani igen sokkal jobb lett attól a kép, mint egy alap 10K-s kábellel, francokat maximum placebo 😂Tehát mindenki eldöntheti, hogy neki és a pénztárcájának mi a megfelelő, és ez így van jól, mindaddig amíg nem akarják hülyének nézni az embert
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Vhiktor #95964 üzenetére
Kollégám lánya most költözött el otthonról. Voltunk náluk fent és mutatta nekem nagy örömmel, hogy milyen jó TV -t vett a gyereknek. Természetesen IPS volt. Nem szegények és az a TV is közel OLED árban volt.
Úgy választotta, hogy amúgy ők évek óta CX -et használnak. Megjelenéskor vették. Tehát elvileg van viszonyítási alapja. Gyakorlatban viszont OLED tulajként sem tudják mit kell nézni egy TV -n.
Nem látják, nem érdekli őket...nem tudom kinél melyik igaz, de amíg ennyire nézik "szakértői" szemmel az emberek, hogy az adott készülékben milyen panel van, addig azt csinálnak a gyártók amit akarnak.
Ott van a Samsung is. Viszik mint a cukrot, pedig aztán náluk kva nagy kavar van a panelek tekintetében.
Szerk.:
Egyébként túlnyomó részben online néznek filmeket valamelyik appból. Ami nyilván nem egy fullos minőségű film valahonnan letöltve, de azt sem mondhatom, hogy a Moziverzumot nézik 24/24 -ben.[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
Topikgazda
Aki nem látja az szerencsés, ugyanis olcsón kap tökéletes tv-t
-
-
Vhiktor
Topikgazda
Ezt még a vak is észre veszi, fényviszonyoktól függetlenül. Csak az nem veszi észre aki nem akarja.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Csandi #95960 üzenetére
Ott sem feltétlen veszi észre, ha nincs tök sötét. Főleg, ha a fekete inkább sötétszürke... Meg azért panel és panel között is van különbség, az sem mindegy milyen LED TV. VA -nál meg lehet a betekintési szöggel fog szenvedni. Arra is lehet valaki sokkal érzékenyebb, meg nyilván az is lehet zavaró.
Egyébként nálam is az OLED a top, de a saját környezetemben látom, hogy sokan VA/IPS között sem nagyon tudnak különbséget tenni. OLED -nél meg nagyban függ attól, hogy milyen anyag megy rajta, milyenek a környezeti fények.
Szerk.:
Szerintem az emberek többsége nem ennyire tudatos, és még ha érzékelnek is némi különbséget, nem vizslatják a képernyőt. Így a gyártó is pont lekakálja ezt az ADS/VA sztorit. Mert az emberek sem verik tömegesen az ajtót, hogy márpedig más panelt szeretnének.Szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz N.YCityBoy #95955 üzenetére
Igazából az OLED -nek is lenne hova fejlődnie, mert minőségi megjelenítéshez a mostani HDR fényerő még nagyon kevés. Nyilván ehhez kell olyan anyag is.
Amúgy szerintem sokszor azért nem veszik észre a különbséget az emberek, mert nem érdekli őket. Párom is szeret játszani, bár tény, hogy mostanában már elég kevés ideje van rá.
Amikor anno megvettem az SX -et volt még otthon egy OS is. Vigyorogva mutogattam neki, hogy milyen nagy különbségek vannak a két konzol között. Hát gondolhatod mennyire értékelte. Egyetlen dolog volt, amit nagyra tudott értékelni, a betöltési és töltési idők.
#95957:
QN90A -t használtam én is, ami ugye ADS. Azon kívül, hogy 2 éves korára, kb. 9000 óránál megadta magát a kijelző, nem volt vele semmi gond.Persze számomra az OLED egy magasabb lépcsőfok, de enyhe segédfénynél tök mindegy milyen panel volt benne. Rajtam kívül kb. senki nem vette észre... Pedig akkor is volt már mellette egy OLED, amit elsősorban játékra használtam.
Szerk.:
Jah meg párom szerint az OLED egyenlő a tükörrel. A tükröződés miatt.[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
-
addikt
válasz Quadgame94 #95954 üzenetére
Mondjuk szerintem az átlag júzer észre sem veszi a különbséget, és ha olyanok a fényviszonyok, akkor amúgy is kevésbé feltűnő például egy QN szériánál. Vagy lehet észreveszi, de nem foglakozik vele.
Amíg nem verik ezért az emberek az ajtót, addig nem is nagyon hiszem, hogy lesz ebben változás.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ez is már olyan mint a telefonok, évről évre kiadják az "újabb" aktuális szériát, kisebb változásokkal, csak ugye jóval drágábban! Itt is érvényes, hogy sokkal jobban megéri gyakorlatilag fél áron megvenni az előző évi modellt, mert egyáltalán nem rosszabb sőt sok esetben az újabb modell vissza lépés az előzőhöz képest, persze nem minden esetben, és most nem az aktuális G4-ről beszélek, csak általánosságban! Plusz ez az Oled technológia is elért arra a szintre, hogy nem igazán tudnak már akkora különbségeket produkálni évről évre, vagy újat mutatni! Nem véletlenül kezdte el a Samsung, a más technológián alapuló tévéit gyártani, elég jó irány, de be kell látni, hogy az emberi szem is korlátozott, tehát egy idő után csinálhatnak a gyártók bármit, az emberi szem nem képes egy idő után látni a különbséget, mert elérték ezek a tévék már a maximumot 😳 A nagy áttörést majd egy teljesen más irány fogja megtörni, mondjuk egy holografikus megjelenítő, mint a Különvélemény című Tom Cruise filmben ami volt
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
Vincent volt az LG főhadiszállásán és megosztott pár dolgot a G4, C4 -ről.
Vannak érdekességek. [link]
Az új miniled is szuper lett szerintte,de panel lottó lesz hogy VA jut e..Ezt nem tudom amúgy miért nem szabályozzák hatóságilag, más nevezéktanra kötelezve a gyártókat.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
leslien
nagyúr
Philips 55OLED856 ről érdemes váltani LG OLED evo 55 G2-re?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Partz
senior tag
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz torma1981 #95939 üzenetére
RGB
-
-
-
ricsip
addikt
válasz tibaimp #95879 üzenetére
LG oprendszere a WebOS valahány-pont-nulla. Ez minden évben új modellekre új főverzió jön ki, amiket a korábbiak soha nem kapnak meg visszamenőlegesen. Alkalmazáskínálat LG-nél a legrosszabb, gyakorlatilag semmi használható nincs. VLC vagy akármi más médiaplayer app a gyári helyett pl az egy nem létező dolog. A nagyobb streaming app-ok elvileg mind megvannak, elvileg működnek, én egyiket se használom.
Android ebből a szempontból fényévekkel nagyobb kínálat.
Én mondjuk android tv-t nem vennék, ezek már ilyen egyéni preferenciák, mert egyik rendszer sem hibátlan, és mindegyiknek van valaki olyan okossága amit meg a többi másik nem tud.[ Szerkesztve ]
-
-
leslien
nagyúr
üdv
LG OLED evo 55' G2 vagy LG OLED evo C2
melyik jobb?Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
hunspikey
őstag
Ez a tone mapping rész érdekes.
Mondjuk az kicsit aggaszt hogy kikényszerítetten ki van kapcsolva - nem tudom ez visszakapcsolható-e vagy sem?
Illetve a video vége az hogy kétféle MLA 2 panel van.. Most akkor melyik van a g4-ben?
-
addikt
-
addikt
válasz N.YCityBoy #95931 üzenetére
Igen. Bár bevallom anno párom ötlete volt, hogy Mini LED helyett OLED -et vegyünk. Amit természetesen azóta sem bántam meg.
Szóval igazából ő a felelős azért, hogy már 2 OLED van itthon. Azt tervezem, hogy a 3. is az lesz, csak elő kell készíteni a terepet.
-
veterán
-
veterán
-
torma1981
veterán
-
veterán
-
veterán
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz eL Geri #95918 üzenetére
Azt kell a mondani a nőknek, hogy akciós, így pénzt spórolsz vele, ők is mindig ezt mondják és megvesznek mindent amire szükség sincs
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
torma1981
veterán
válasz N.YCityBoy #95921 üzenetére
De ott van az. A kosárba kell kiválasztani.
-
veterán
-
eL Geri
őstag
válasz N.YCityBoy #95910 üzenetére
Én egy pár hónapja eldöntöttem, hogy egy 77-es LG G3-at akarok. Amikor most leestek 1 millára, azóta megörülök.
De az asszonynak ez nagyon messze van egy TV lélektani árától Ebből sose lesz 77-es G.
Tizenkét-három éve kb. 300e-ért vettem a plazmámat… csak hát akkor még egyedülállóként -
veterán
-
Ati007
őstag
G3 hoz szeretnék venni ilyen távirányítót : PM23GN . Hol lehetne beszerezni?
-
torma1981
veterán
válasz N.YCityBoy #95914 üzenetére
Új reggel az LG oldalán kapsz 10%-ot. Ott mindjárt 900k lesz a G3. Annyiért nagyon megéri. Inkább mint C3 850k-ért. G2 is jó áron van úgy.
-
veterán
-
torma1981
veterán
válasz N.YCityBoy #95910 üzenetére
Ha a 77G3-rom lett volna 15-ben én is visszamondtam volna. 14 nap van elállásra. De így sem volt rossz áron.
-
addikt
válasz N.YCityBoy #95911 üzenetére
Plusz úgy látom az LG oldalán az 55G2 -re -15 százalékot lehet kuponozni.
Szerk.:
Nem csak arra jár.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Lejárt a szerk:
Most nézegettem a felhozatalt, a 65"-os G2 is 470-ért Best Buy szerintem, főleg erre is 5 év a garancia, de a 77-es C3 850-ért, vagy a 77"-os B3 630K-ért sem rossz...szóval most elég jó árak vannak, aki most akar tévét venni 👍[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz torma1981 #95909 üzenetére
Sajnálom, de igen az biztos, hogy főleg a mai világban semmi jót sem szabad megtagadni saját magunktól, mert egyik nap még itt, másik nap ki tudja hol leszünk
Más: aki most gondolkozik vásárláson, most a hosszú hétvégén az LG webshopban a megjelölt tévékre 15% akció van! Sajnos pont a 77"-os G3-ra nincs, pedig akkor vissza mondtam volna az MM rendelésem, és megvettem volna 850-ért...de rendesen be gondolkoztam a 83"-os C3-on, az 1150000 lenne, a G3 pedig 1.5M😳
[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
válasz N.YCityBoy #95908 üzenetére
Nagyon. Most néztem pár filmet, hááát beszarás. Nagyan mozi fillinges. Gondolkoztam a 65colon, de az nem lett volna ekkora ugrás. Sajnos a bátyám halála óta úgy gondolkozok, hogy egyszer élünk.
-
veterán
-
veterán
válasz Vhiktor #95905 üzenetére
Ez nem az én napom, mindent félre értek ezek szerint 😂 Oké akkor nem mondom vissza a rendelést, így megnyugodtam 😂
Amúgy nekem ez az első Oledem már mint a C1 most a G3 lesz mellette, így nincs összehasonlítási alapom, de nekem a DV a legjobb dolog ami lehetséges egy ilyen készülékben, nekem egyáltalán nem sötét, és valami eszméletlen sokat dob az élményen, legyen az film vagy játék( Xbox támogatja) tehát nekem lett ez kitalálva 😁
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz N.YCityBoy #95904 üzenetére
Általánossagban érti, hogy sötét a dv, nem a tvnek van hozzá köze.
-
veterán
válasz Vhiktor #95903 üzenetére
Gondoltam illetve remélem, hogy egy újabb és felsőbb kategóriás termék csak jobb, de ő írta, hogy túl sötét neki, de akkor gondolom ez is csak beállítás kérdése, habár én úgy tudom, hogy a DV az automatán bekapcsol az adott tartalom mellett, és nem igazán lehet állítani, lehet rosszul tudom Mondjuk én a C1-et a te ajánlásod szerint használom , egyedül a filmmaker mód amit nem, mert nekem az túl sárgás természet ellenesnek hatott, bármennyire is szerettem volna szeretni!😁
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz N.YCityBoy #95902 üzenetére
Dehogy rosszabb, jobb
-
veterán
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz N.YCityBoy #95898 üzenetére
Szerviz távirányító.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Apple notebookok
- Vicces képek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest