Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fisha

őstag

Kicsit beugrottam a helyi euronicsba beszélgetni az oledről (biztos örültek nekem :) ).
    Azt tudtam meg, hogy a pénteki akciókat még az üzletvezető se tudja, központilag írják meg nekik is csütörtök este. Az érzéseiről azért érdeklődtem. Szerinte 55C9 nem várható 400 környékén. De B9 várható 400 alatt, akár jelentősebben is. Náluk rendes gyári gari van.

Nézegettem a kiállított darabokat. Egy B9-es ment meg melette valami samu qled, hasonló árban. Az azért meglepett, hogy az euronicsos próbaanyag szebb volt a qleden. Gyanítom, hogy eleve tré volt a forrás, és azért volt pixeles/csempés a kép, de a samu ezt jobban javítgatta láthatóan. Mondjuk 20 centiről egyiket se fogom nézni, meg talán a reklámban lévő nagy homogén egyszínű területek se annyira életszerűek, de fura volt na.

És ha már szóba került a péntek, és a gari. Tudunk arról egy kisokost csinálni, hogy mely boltok adnak tutira gyári garit és melyek nem? Szerintem ez egy olednél nagyon fontos szempont és nehezen kideríthető. Az utolsó három betűbe rejtett régió számíthat ebből a szempontból?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák