Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz janos666 #35998 üzenetére
Szerintem 2018 óta ez sajnos már nem igaz, bármennyire is jönnek ezzel még néhányan.
Jól hangzik a dolog, elismerem.De sajnos a tesztek sem igazolják már... 2016-ban ez még igaz volt.
Viszont a magyar sztereotípiák sokáig tartanak van, hogy 20 évig. (pl a 80-as évek alapján a mostani olasz autók (is!) rohadnak)Gondolom a SONY vagy a Pana a kiváló TM-al olyan mozgást generál sample and hold cuccon mintha plazmát néznél.
-
-
janos666
nagyúr
válasz tutitibi #35997 üzenetére
És tényleg használod is, vagy csak örömmel tölt el, hogy ha bekapcsolnád, akkor sokkal jobban működne az interpoláció?
(Jó, azt én is elmondhatom a C9-ről, hogy örömmel tölt el, hogy ha lenne már HDMI 2.1-es VGA, akkor mehetne a Win desktop 2160p120-ban is. )TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
válasz renatto #35949 üzenetére
Feltettem, de ránézésre semmit nem változott a G-Sync azon túl, hogy az nVidia driver felismeri, mint Compatible (de eddig is be tudtam kapcsolni kézzel, már a 03.xx.xx firmware-el is, amivel a dobozban várt a TV, bár azzal még időnként feketébe villódzott át néha a kép játék közben). Ugyan úgy van egy kis fényerő ingadozás a frametime tüskéknél (mint az előző v04-el), bár ezt inkább csak a töltőképernyőkön lehet kiszúrni (ahol le van terhelve a CPU, és attól ingázik, illetve többnyire statikus a kép), és egy játékban véltem még látni (nem voltam benne biztos, hogy ez az, vagy G-Sync nélkül is változna a kép a játékvilág fényforrásaival, mert ritka és pici villódzás volt csak), mikor ki volt merevítve a kép (The Outer Worlsd, a terminálok olvasgatása közben). Normál játék közben sohasem csíptem még nyomon (akkor sem, ha direkt kerestem, vagy kvázi szándékosan idéztem elő frametime ingadozást).
(#35982) renatto - A lényeg, hogy majdnem mindegy, melyik képmódból indulsz, a gyárilag "helyesekben" (pl. Színház) is be tudsz kapcsolni szinte minden "képjavítót", amit kínál a TV, ugyanakkor a gyárilag "fűszeresek" közt van, hogy pár dolgot fixen lezárol, és egyszerűen nem tudod állítani. Így nem látom értelmét az utóbbiak használatának (minek erőltetsz magadra valamit, ha más módban te dönthetsz róla, hogy hova rakod, legyen bármi is a kívánságod...)
Az AI-ról fogalmam sincs, mit csinál, szerintem senki nem tudja az LG-n kívül (Vincent is tanácstalan volt, ahogy belehallgattam egy videójába, ahogy kapcsolgattam, HDMI-n nem láttam változást). A max fényes cucc pedig a W alpixel max fényerejét szabályozza. A Max beállítással gyakorlatilag olyan módba vált SDR-hoz is a kijelzőpanel, mint HDR képmódban lenne (csak idén már van több lépcső is ehhez, nem csak On/Off a szervizmenüben).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
renatto
őstag
válasz rothfb #35981 üzenetére
Ha már itt tartunk, Panát biztos nem vennék és így már Philips-et sem . Pláne hogy belülről mind LG. És most elnézve a "soundbar minőségi szintjét" az sem lesz döntő +ficsőr. Csak ha valami új arc betévedne, ne kelljen neki visszakeresnie!
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
3L1T3
addikt
Sziasztok!
Több tesztet is megnéztem, de személyes tapasztalatokban jobban bízom.
Jelenlegi LG LED TV-met a jobb HDR és fekete megjelenítés miatt szeretném OLED-re cserélni. AppleTV-n keresztül fogyasztjuk a legtöbb tartalmat, Netflix,HBO GO, AppleTV+, és ez mellett havonta pár órát játékra is PC/Konzol.
65" méretben B9 vs. C9 , melyiket érdemesebb? A célom, hogy hosszútávra (3 év) nem szeretnék TV-t cserélni, ugyanakkor szeretném a tartalmakat jobb minőségben élvezni. Jelenleg egy 55UJ670V típusú készülékem van, és a felhősödéstől és a szerintem "kamu" 4K paneltől megörülök.“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
renatto
őstag
válasz janos666 #35976 üzenetére
Azért mert a nem HD adások-ra ráfér a javítás (légi antenna).
Beállítottam az ISF Dark.ot végül, már csak pár kérdőjel maradt bennem.
Sajnos nem vagyok a tévénél, de ha jól emlékszem a HDR-nél a képjavítók alacsonyra be vannak kapcsolva, mind. Akkor ajánlásod szerint azokat is ki kellene kapcsolni mint SDR-nél?Illetve a ha jól látom, ha a Dinamikus kontrasztot kapcsolgatom, kicsit nő a fényességi érték, de sötétedik a kép többi része. De így nem sok értelmét látom. Vagy van?
Viszont itt az utolsó beállítás "maximális fény" talán (nem emlékszem pontosan a nevére). Az is a fényességet növeli. Azt mire kellene állítani?KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
-
janos666
nagyúr
válasz renatto #35847 üzenetére
A Technicolor is jó, csak szerintem állítsd át Meleg1-ről Meleg2-re (bár ez is a te döntésed, csak én nem sok értelmét látom a Meleg1 mögötti logikának, hogy szemre húzzák be egy lézerprojektorhoz a fehéret).
De miért használsz Sport módot?
Lehúzod legalább a Színt 50-re, Éleséget 0-ra, és a színhőt ballra koppig, aztán kinyomod a többi képjavítót is az almenükben? Ha ezeket megcsinálod, gyakorlatilag olyan képet kapsz, mint Technicolor-ban Meleg2-vel, és Auto helyett Széles színtérrel.
Alapvetően nincs semmi különös egyik képmódban sem (kivéve hogy a Játék fixen alacsony késésű mód, de az is olyan, mint bármely más + ALLM), csak az alapbeállításaik mások (a "fűszereseknél", mint a Kiemelt és Sport pl. fel van húzva minden az egekbe + néhol fixen le van zárolva a Színtér Kiterjesztett-re, vagy Széles-re, stb). Nem kezelik másképp a képet, ami nem a beállításokon múlik (kivétel, hogy van beállítás, amit némelyik zárol valamire).TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
krx21
nagyúr
LG 65E9 panel csere.
[kép] [kép] [kép]
Az utolsó kép csak magát az érkezett panelt tartalmazza...
Középen szerelve az eszköz, amely az egyedi kalibrációját tartalmazza.
Job oldalra kerül a TV agya a számítógép. Balra pedig a táp. Valamit egyéb képeken a 2db hangszóró. Amit soundbarnak hívnak a E9-ben.[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz darvin555 #35972 üzenetére
Nem hiú, mert egy ideje már megnyitotta hivatalosan is az MS az exFAT-ot, és így elkezdték beemelni a Linux kernelbe. Bár ez semmilyen szempontból nem garancia, hogy a mostani TV-k frissítése majd meghozná (főleg, hogy a WebOS főverzió nem frissül az LG-nél), de idővel lassan alap funkció lesz a Linux-ra épülő kütyükben.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
darvin555
tag
válasz nitro16 #35897 üzenetére
igen lehet hogy az lesz belőle de én jobban szeretem “vezetékesen” a lejátszást mert az mindig minden körülmények között stabil, ráadásul nagyon frankó pendrive-ot csináltam ssdből így másodpercek alatt megvannak a rá másolt filmek, egyszóval ez egyszerűbb nekem, valszeg ntfs progit kell majd leszednem Macre de ezt ha lehet szeretném elkerülni.
-
darvin555
tag
válasz rothfb #35898 üzenetére
Pontosan, én is ezeket a különbségeket vettem észre az exfat vs ntfs fronton, de most a Mac és az LG miatt megvagyok egy kicsit lőve. Nem értem az ehhez való hozzáállását az LG-nek mikor sztem a tv-k közül neki van a legkomolyabb média lejátszási képességei, az előző 5éves LG tv-m is mindig mindent lejátszott probléma nélkül, ahogy ez is csak hát a fájl rendszer...
-
renatto
őstag
-
belan
addikt
válasz allein #35957 üzenetére
Lassan dagobert bácsi 77 colost kellene venned ! Ennyi pénzt kiadni egy 55 colosra pazarlás küld azzonal vissza ! Úgy tudom neked kell vissza vinni is ! De nem csak 3 napig lehet ?
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
allein
addikt
-
belan
addikt
válasz daneel_hu #35954 üzenetére
Az biztos utána meg a asszony pajtás világgá zavarna vele . Allein lassan egy lesz ha igy folytatódik hogy tudtál annyit ki adni egy 55 Philips-tv re csak világítás miatt .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
belan
addikt
válasz SzlobiG #35950 üzenetére
4 év alatt nálam ez negyedik oled tv de most a kisördög ott motoszkál a agyamban hogy a 55c9 fel tegyem eladni . Hogy egy 65 colost vegyek belőle . Daneel 55 c9 után 55E9 akar!
[ Szerkesztve ]
-
daneel_hu
addikt
-
renatto
őstag
A C9-hez új frissítés jött ki.
Version 04.71.05
1. Improvement
1) Featuring NVIDIA G-Sync Compatible.KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
renatto
őstag
válasz rothfb #35941 üzenetére
Sajnos ezt Renatto tudta, így a l'amour ezúttal elmarad. Szabad a pálya, ha LG felé kacsingatsz! És lassan te is megérted, miért is furcsállottam ennyi LG után és az utolsó C9 után 2 hónappal a cserét.
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
blakey
titán
válasz allein #35939 üzenetére
Akkor ott nem kerek valami, mi az, hogy visszaesik? Én azon használom, Wifire bőven elég a 866Mbps de sajnos nekem nincs nagyobb linksebességre képes eszközöm így nem tudom, hogy bírná-e a nagyobb sebességet vagy sem, a roueteren van ebben az esetben is 160MHz. Sajnos nagyon sok eszköz, főleg a TV-k általában ebben a tartományban képesek működni.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
allein
addikt
válasz blakey #35938 üzenetére
Amennyiben átállítom nagyon visszaesik a sebesség, TV így sem látja.
(#35937) rothfb - C8-am megvan, előtte C6 volt, előtte 930V. C8-at E9-re akartam cserélni, ennyi. Végül maradt a 65" C8-am.
55" B7-et váltottam C9-re és itt próbáltam összehozni a diy ambilightot. Tehát azért legalább 4 éve van LG Oledem.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz allein #35920 üzenetére
Itthoni 5Ghz-es wifi hálózatot nem látja. fingom nincs mi lehet a gond. - az 5GHz-es csatornát állítsd 36-48 közé.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
renatto
őstag
Az elállás a kézhezvételtől számít. Amúgy két héttel később adná fel mindenki.
Az "Atmos" nem sok mindent ér egy tévén (kb mint egy telefonon), szóval szerintem az legyen a legkevesebb.
Ambilight-ot PC-vel is tudnál csinálni, bármilyen tévére. Kell venned hozzá pár lámpát, a költség valahol 50-100 körül mozog.(#35924) rothfb Nem akasztott ki csak érdekelt és ha beírta volna hogy Ambilight az első OK, akkor megmondtam volna neki már akkor, hogy az megoldható máshogy is...
-
daneel_hu
addikt
válasz Pro Koryak #35922 üzenetére
"Berakod ez elé, ennyi. "
-
Celtis
veterán
válasz rothfb #35925 üzenetére
Aha, akkor olvasd már el légy szíves athomi posztjait.
Már a #35908-ban láttam, előre, hogy ő lesz a hibás ha szóvá teszi az elszíneződést, sőt nem átallja zavarónak nevezni.
Amúgy el kéne dönteni, hogy akkor az OLED hibátlan vagy sem. Te is azt írod, hogy nem tökéletes, de ha valaki szóvá tesz egy hibát, akkor annak irreálisak az elvárásai??? -
veterán
válasz Celtis #35923 üzenetére
Te gondolod zavarónak, te hiszed nyílvánvalónak. Ezt elfelejtetted hozzátenni.
Minden technológiának, márkának, típusnak lesznek hibái. Kisebb, nagyobb, megítélés kérdése. Nincs hibátlan technológia. De szerintem, aki oled után kúledet vesz (akinek nem inge...), annak valami baj van a szemével, fejével, stb. De, hogy minimum fura, az biztos. -
veterán
Hát az android ilyen, én ezért nem akartam Philips-et. És azok még lassúak és fagyósok is voltak.
A képen az a hozzátartozó soundbar? Érdekes milyen kicsi. Amit az 65FZ950-hez adtak, az pont olyan széles, mint a képernyő, jóval nagyobb ezáltal.
Én azt tanácsolnám, hogy használd még a Philipset. Szerintem meg kell szoknod, állítgasd, nézegesd, próbálgasd.
Egyáltalán miért is kellett a C9-et lecserélni? Mert erre még nem kaptunk választ, szegény Renattót is kiakasztottad... -
Fisha
őstag
Írtatok fent a file-rendszeres dolgokról. Van bármi lehetőség az LG-ken sima smb megosztást felmappelni? Jó lenne néha nem ezekkel a dlna és egyéb mediaserveres dolgokkal vacaoklni, csak egyszerűen látni egy könyvtár tartalmát.
-
allein
addikt
Sziasztok. Tegnap végre hazahoztam a 934-et. Nagyon vegyes érzelmek dúlnak bennem, pedig csak 1 napja van meg
2019 szeptemberben kiadott TV készülék esetében elvárnám, hogy decemberre azért tudja az Atmost is nem mintha nagyon életfontosságú lenne, de elvárom mert bárhogy is nézzük ez a készülék a 984 után, a Philips jelenlegi második csúcs készüléke. Szóval nincs Atmos, avforums oldalon ovlastam egy novemberi hozzászóllást ahol ugyanezt írják le, Philips válasza az volt, hogy egy közeljövő frissítéssel meg lesz oldva
Itthoni 5Ghz-es wifi hálózatot nem látja. fingom nincs mi lehet a gond. Viszont látja az itthoni 2.4Ghz-es hálózatomat.
Nyomtam egy szoftver frissítést, miután végzett leállt az élet Bekapcsoltam és nem reagált semmire semmit, nesze android vártam pár percet és valahogy megjavult.
Nem foglalkoztam tinting meg bandinggel, egyelőre ahogy kivettem a dobozból úgy használom. Semmivel nem tapasztaltam jobb, szebb képet mint a C9-en.
A hangzása nagyon jó, érezhetően, halható a különbség, ezért + jár a Philipsnek. ÉS jár még egy + a dízájn miatt.
Távkapcsoló gagyi szar műanyag, egy nap után már van rajta egy kis karcnyom
LG esetében is gagyi és szar, de legalább fekete
A távkapcsolót párosítani kellett, utána jött egy frissítés. Kedvenc csatorna rendezést nem sikerült beálíltanom ahogy szerettem volna, nyomtam egy visszaállítást. Nagy hiba volt, távkapcsolónak nem tett jót. Próbáltam beütni a wifi jelszót és amikor kiválasztottam az adott karaktert akkor beírta, mindezt úgy, hogy nem nyomtam OK-t neki
Ezután teljes káosz a menüben, nem oda ment ahova én akartam Most csináltam újra egy táv párosítást és megjavult.
Összeségében nem lassú az android, de nem hiszem el, hogy ennyi év után még mindig gondok akadnak. Nem tudom mi van a többi gyártóval ahol szintén android van.
Most éppen azon töröm a fejem, hogyan tudom megoldani az ambilightot a C9.en
Van még egy pár napom amíg benne vagyok a 14 napos időszakban, gondolkodom mi legyen, mikortól számolják a 14 napot: 16. adtam le online, tegnap vettem át.
Ja, webOS azért ott van a szeren. Ezért egy hatalmas nagy UP az LG-nek.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz daneel_hu #35913 üzenetére
Én azt gondolom, hogy tényleg egy picit túl van árazva az oled (a kúled meg nem picit, hanem elképesztőeniszonyatbrutáldurván). Nyílván nem lehet elvárás az, hogy 200-ért legyen 65 colos oled. De pl a 450 már elvárás lehetne, az 55-ös meg mondjuk 300-ért. Szerintem ezek lehetnének a korrekt árak.
-
daneel_hu
addikt
válasz rothfb #35910 üzenetére
"Nekem semmilyen elszineződés nem látszik. Hangsúlyozom, én normál képről beszélek, filmről, fociról stb. Sima egyszerű teli színeket nem vizslattam, mert azt nem tartom életszerűnek. Én átlagos használat esetén figyeltem meg kis szögből, mennyit torzít, de egy akármilyen lcd-hez képest semmit. A plazma is jó volt ebben..."
Egyetértek. (megint)
Szerintem az oleddel kapcsolatban - valószínűleg az ára végett -, elképesztően irreális, tökéletességre törekvéses elvárások vannak, így mindenben stimmelnie kell.Az oled lenne az alfa és az omega, természetesen 65 col esetében nem lehet az ár több mint 200e magyar forint.
Ezért az árért minden pixelnek mikroszkóppal nézve és szkennerrel bemérve is teljesen ugyanolyannak kell lennie. Mind a 8,3 millió képpontnak. Akár 179 fokos szögből nézve is(!).A kontraszt legyen végtelen, és természetesen a tévé 100 évig működjön mindenféle hiba nélkül. Ez ma az elvárás 200 ezer huf értékben!
-
goccer
aktív tag
Üdv mindenkinek, eMagon 369k az 55B9, úgyhogy beneveztem egyre, remélem még idén kiszállítják a deadpixel, tinting, banding stb nélküli példányom
-
veterán
válasz athomi #35909 üzenetére
Nekem semmilyen elszineződés nem látszik. Hangsúlyozom, én normál képről beszélek, filmről, fociról stb. Sima egyszerű teli színeket nem vizslattam, mert azt nem tartom életszerűnek. Én átlagos használat esetén figyeltem meg kis szögből, mennyit torzít, de egy akármilyen lcd-hez képest semmit. A plazma is jó volt ebben...
-
athomi
veterán
válasz rothfb #35906 üzenetére
Ha neked 3°-os szögből nézve sem mennek át a sárgák takonyzöldbe, akkor itt nem kisebb-nagyobb mértékű eltérések vannak, hanem hatalmasak. És ha vannak ilyen példányok, mint a tiéd, akkor biztosan panelcseré(ke)t kérek.
(#35908) Celtis: Az enyém 55"-os, lehet ha 65"-os lenne, akkor már a képszeleken szemből is érzékelhető lenne nálam is.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz alaves #35904 üzenetére
"kisebb nagyobb mértékben."
Ott a lényeg! Én sem mindig tök szemből nézem a tv-t, de semmilyen színtorzulást nem látok. Pont az az érdekes, hogy olednél, ha 3 fokos szögből nézem (csak kíváncsi voltam, természetesen nem ilyen szögből nézem a tv-t ), akkor is tökéletes, torzításmentes, színhelyes, éles a kép. Betekintési szögben és ilyen formán a kicsi szögből lévő képminőségben az oled szerintem világbajnok.
[ Szerkesztve ]
-
alaves
addikt
-
veterán
válasz rothfb #35898 üzenetére
Annyit javítanék, hogy mind az ExFat, mind az NTFS esetében a legkisebb lehetséges foglalási egység (Cluster) 4 kbyte. Tehát e téren nem jobb az ExFat, max ugyanolyan.
Viszont idézek egy másik fórumból:
"Az NTFS az egy naplózó fájlrendszer, tehát mindig naplóz, tehát mindig fog írni a lemezre, és a pendrive-k pedig csak korlátozott írási lehetőséget adnak. Én inkább Exfat-re formáznám, azzal minden ugyanúgy benne van, mint az ntfs-ben csak nem naplóz."
A pendrive-ok életét köztudottan meghatározza az, hogy hányszor írnak rájuk. Ezért ajánlják külső eszközök, ssd-k esetén is az ExFat-ot és ezért gyorsabb is rá az írás, mint NTFS-re. Egyedül a Windows esetében, belső merevlemez/ssd esetén vagyunk rászorulva az NTFS-re. Meg ha LG tv-nk van.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz darvin555 #35896 üzenetére
Pedig egyszerű oknál fogva érdemes telepíteni egy Tuxera NTFS-t, évekkel ezelőtt megvettem így semmilyen akadálya nincs, hogy pl. NTFS-re formázzak egy HDD-t ha netán arra lenne szükségem, arról nem beszélve, hogy írni/olvasni is lehet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95CAT) 195CM 4K SMART OLED ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
- SAMSUNG (QE75QN800DTXXH) 190CM 8K NEO QLED 2024 MODEL! AKCIÓ!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest