Hirdetés
- Musk szerint a Tesla humanoid robotjai már jövőre a Marsra indulnak
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- Nem sikerült megismételni a Pokémon Go-sikert, eladják a játékrészleget
- Száguld a robotika, AI-modellekkel száll be a Google
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanofocus
tag
válasz
faölelgető #2411 üzenetére
sajnos tapasztalatból mondom hogy rosszak ezek a HDMI kábelek.
-
showtekk
csendes tag
válasz
faölelgető #2411 üzenetére
Szia! Eddigi tapasztalataim alapján (20méteres HDMI kábelre volt szükségem 144hz 4K HDR mellett, 4070Ti TCLC805 összekötésére) teljesen lutri, hogy milyen kábelt fogsz ki. Az általatok emlitett alzás "gagyibb" HDMI kábel nálam pl tökéletesen működik az emlitett beállitások mellett, viszont ilyen "pár másodpercre elmegy a kép majd visszajön azonnal" problémát nekem is okozott. Rengeteg fórumot átböngészve volt pár dolog ami nekem segitett és szerintem érdemes lehet megpróbálkozni vele.
1. DDU-val teljes driver újratelepités a videókártyánál
2. CRU (Custom Resolution Utility) letöltése és a TV-nél a HDMI bandwitdhet ha leveszed 40gbps-re 48 helyett az is megoldhatja a problémát. (Anno nekem ez segitett és a 40gpbs még elég bandwidth 120/144hz HDR 4K tartalmakhoz is)
Emellett alzáról érdemes lehet akár több kábelt is berendelni (ugyis visszalehet küldeni 30napig és nem bukod meg a szallitasi koltseget sem) és DDU ujratelepites utan letesztelni oket, nekem is kellett 3 mire eljutottam oda, hogy stabilan megfeleloen mukodott 20meteren a rendszer.
Ha sehogysem sikerül a dolog akkor pedig érdemes lehet külföldről rendelni ilyet:
Ruipro HDMI Cables – Unmatched Quality for Ultimate A/V Experience — RUIPRO
Ezek ahogy utánaolvastam tényleg működnek minden kétséget kizáróan még nagyobb távolságon is mint 20méter, szóval 10nél bizonyosan, igaz ezek ára kicsit magasabb de ha esetleg nekem is elromlik valami miatt a mostani tuti ezt fogom megvenni és többet nem fogok vele szórakozni, 1x legyen meg és működjön végre kérdés nélkül.
Ezenfelül még a DELOCK márkára esküsznek sokan, 10méteren itthon is lehet kapni talán Iponnál is, azzal még érdemes lehet egy próbát tenni ha más nem válik be mert talán a megbizhatobbak közé tartozik.
Persze ezek csak én saját tippeim meg kutatásaim eredménye, nem biztos, hogy bármelyik is beválik de hátha! -
faölelgető
csendes újonc
válasz
faölelgető #2409 üzenetére
Megjött az új kábel, sajnos ezzel is ugyanaz a probléma. Ha 120hz-es kijelzőként van a tévé a windows alatt beállítva, akkor percenként el- majd visszajön a jel. Amint 60hz-re álíltom, minden oké. A pc kimenete egy rtx 3060 Ti, 21-es HDMI kimenettel.
Van bárkinek ötlete erre? Megpróbálhatom 5 méteres kábellel valahogy, de az kényelmetlen lenne a szobában. -
carex6
csendes tag
Sziasztok!
Egy VGA to USB 3.0 adaptert szeretnék venni, de egyelőre nem olvastam még egyértelmű ajánlást, hogy működhet-e ez a fajta átalakító.
Tudtok topicot ajánlani, ahol kérhetek tanácsot a témában?
Köszi. -
faölelgető
csendes újonc
válasz
Neuronszikra #2400 üzenetére
Te nem én vagy?
Pontosan ilyen okból, pontosan ilyen paraméterekkel, pontosan ezt a kábelt vettem és ugyanígy befürödtem vele. Ma küldtem vissza a boltba.
Rendeltem egy ilyet:
https://www.emag.hu/hdmi-apa-apa-kabel-2-1-ultra-nagy-sebesseg-8k-60hz-4k-10-m-fekete-szurke-8182/pd/D01W31MBM
de kb 10 nap, mire szállítják, akkor tudok róla többet mondani (addig marad a mostani kábel, ami 4k@60hz-et tud... -
Jigli
csendes tag
válasz
Szia!
Én is hasonló helyzetbe kerültem mint te. Vásároltam egy 4k TV-t amihez kerestem 15 m aktív hdmi kábelt. Én is befürödtem azzal a típussal amit te vettél viszont többek unszolására adtam egy esélyt a gyártó legdrágább kábelének ami végül bevált.
https://www.alza.hu/premiumcord-ultra-high-speed-hdmi-2-1-optikai-uvegszalkabel-8k-60hz-aranyozott-15m-d7781716.htm#reviews
4K (3840x2160), 144Hz, HDR, 10bit-es beállítás mellett használom YCBCR 4∶4∶4-ben immáron 2 hónapja és semmi gondom nincs vele. A leghosszabb etap 6 óra RDR2 volt aktív g-sync mellett. Akadozást, kép szétesést vagy villogást nem tapasztaltam egyszer sem (ellentétben az olcsóbbik verziójánál). -
-
Sziasztok!
A HDMI-DSUB adapterek egyirányúak?
Tehát pl. csak HDMI kimenetből tudnak VGA-ra konvertálni?
Most fordítva kellene, régi alaplap dsub VGA csatiról HDMI-re...
Van erre is vmi kütyü esetleg?
Köszönöm! -
Kupszi
aktív tag
Sziasztok,
Nemtudom-e ez a megfelelő topic,de megpróbálom.
Szóval arról van szó hogy HDMI-vel van összekötve a monitor, a monitorra egy 2.1-es hanszóró van kötve, és így erről szólnak a film-ek egyebek. A PC-re egy füles van kötve amin minden más szól. Vagyis szólna mivel a HDMI-n ma pl. előjött az hogy a 2.1-es hangszórónak egyszerűen nem akar szólni a bal oldala. Ha átdugom a PC-be akkor szól rendesen, nem értem. Már kikapcsoltam a gépet leáramtalanítottam,régen ez segített viszont most nem.
Ilyenkor mi a gondja baja a gépnek? -
nanofocus
tag
válasz
Szia ez jó lehet, de ennyi pénzért lehet van már jobb is.
-
Neuronszikra
friss újonc
Sziasztok,
Érdeklődni szeretnék, hogy tud-e valaki jól bevált HDMI 2.1b kábelt javasolni az alábbi felhasználásra:
4K (3840x2160), 144Hz, HDR, 10bit. 10 méteres hossz kellene.
A lenti táblázat alapján 39,19Gb/s adatátvitel kellene így + az overheadek, papíron a 2.1b szabvány átviszi ezt.
10 métert nem tud átvinni a hagyományos kábel, szóval mindenképpen optikaira lesz szükségem, ez tiszta sor.A tanulópénzt már megfizettem, szóval annyit hozzátennék, hogy ilyet véletlenül SE vegyen senki! Ezzel ugyanis befürödtem, a leírása alapján tudja a 48Gbps jelátvitelt, a gyakorlatban is működik látszólag, de csak egy random ideig (ez van amikor 10 perc, van amikor 1 vagy akár 2 óra), aztán kezdődnek a digithibák/átviteli gondok, elkezd szétesni a kép az alsó harmadánál, majd ez pillanatnyi teljes jelvesztésig eszkalálódik. Ez a kábel max 4k@30hz-et tud folyamatosan hozni a gyakorlatban, ami a 144hz megtapasztalása után olyan, mintha fakeréken közlekednék. Nem írnám le mit csinálnék a gyártójával+eladójával a kábel segítségével, de az biztos, hogy az életembe nem veszek többet Premiumcord kábelt. Prémium a ...
Elég megnézni az értékeléseket, többen leírták, hogy ez ilyen, csak sok a jó feedback is a "nem ért hozzá, összedugja, és megy valamilyen alap beállításokkal" emberektől.
Ezt esetleg próbálta valaki, ez egy megbízható kábel? Van egy pozitív értékelés is, aki leírta, hogy pont úgy megy neki, amire szükségem van, de azért hátha van itt valaki, akinek van élesben tapasztalata vele.
GEMBIRD HDMI 2.1 Összekötő Fekete 10m CCBP-HDMI8K-AOC-10MElőre is köszi a segítséget!
-
verti1
tag
Sziasztok!
2.1-es HDMI kábelt szeretnék venni, 1 méter hosszban. Tv-t szeretném soundbarral összekötni. Milyen márkát érdemes venni? Pár ezertől terjed a választék sok tízezerig.
-
makoss
veterán
válasz
TiberiusX #2397 üzenetére
Én is a 60fps-re vágyom, de még sajnos rendes 1080p-re sem tudok megoldást, hogy folyamatosan menjen a videólejátszás.
Érdekes, hogy ez azóta van mióta tévét cseréltem Led-ről OLED-e
Előtte jobb volt a lejátszás a 24 fps is, nem azt mondom, hogy tökéletes, de nem volt annyira feltűnően zavaró mint most -
zalchi
csendes tag
Az előbbi táblázatban 96 Gbps-nek feltételeztem a HDMI 2.2 sebességét, de mint utólag megtudtam, valójában ennél kevesebb a hibajavító kódok miatt, a 2.1-es pl. 48 Gbps helyett 42.66 Gbps, így aztán javítottam a táblázatot 85.66 Gbps-re. Ez így alig 10%-kal több, mint a DisplayPort 2.1 sávszélessége (77.37 Gbps). Vastagon jelöltem azokat az értékeket, ahol a HDMI 2.2 előnyben van a DP 2.1-gyel szemben. Nem valami sok esetben áll ez fenn, és azokban az esetekben is Hz-re vetítve minimális az előny.
-
zalchi
csendes tag
Úgy néz ki, hogy a HDMI 3.0-val már kifutunk az értelmes paraméterekből, hiszen már a HDMI 2.2 is kevés olyan igényt hagy kielégítetlenül, ami széles körben jelentkezne:
- FullHD megy akár 1000Hz-en is
- 1440p-ben 500Hz-en megy a 12-bites HDR,
- 4K-ban 240Hz-es Dolby Vision, ami egy TV esetén bőven csúcs, de a 360Hz is belefér,
- ha ez sem elég, akkor nézheted 8K-ban 100Hz-en HDR nélkülA táblázat DSC tömörítés nélkül, YCBCR 4∶4∶4 színekkel és CVT-R2 mellett értendő.
Ha erre rátesznek egy lapáttal, akkor az már nagyon keveseket fog érdekelni.
Egyedi számolásokra itt a kalkulátor:
https://linustechtips.com/topic/729232-guide-to-display-cables-adapters-v2/?section=calc -
nanofocus
tag
válasz
kristofkax #2393 üzenetére
2.1-es HDMI-ből nem lesz szerintem 90 fokos, HDMI kábel+ könyök adapter ( 90 fokos ) ami van.
-
kristofkax
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy:
LG OLED65G33LA ( 4K TV )
Samsung HW-Q930D ( "9.1.4ch" Atmos / DTS:X soundbar)Csatlakozás : HDMI 2.1 - eArc
Távolság: 2 méter
Különleges igény, nem muszáj: A Soundbar oldalán nagyon szűkös a hely, szeretnék olyan megoldást ahol 90 fokos csati, mindkét opció érdekel
-
fles1
csendes tag
Mester Urak!
Adott egy Geforce GTX 1650Ti VGA, erről 1db FHD monitorra / 1db UHD (HDR 60Hz) televízióra szeretném a jelet továbbítani, egyidejűleg csak az egyikre. Kábel hossza max. 5m lenne.Odáig megvan, hogy egy 1in 2out HDMI switch-et kell vásárolnom, de ott elbizonytalanodtam, hogy ez mennyire fogja tudni kezelni a különböző felbontást a váltások között. (AI barátunk hívta fel erre a figyelmet, hogy az aktív switch-ek jobban tudják kezelni a felbontásbeli különbségeket, de mind tudjuk, hogy néha beszél hülyeségeket...)
Szóval a kérdés: A fent említett körülményekkel tényleg szükséges aktívat vásárolni vagy elegendő egy olcsóbb, passzív is erre a célra? Köszönöm előre is
-
zalchi
csendes tag
HDMI 2.2 96 Gbit/s
-
nanofocus
tag
válasz
Project: A #2387 üzenetére
A hossz elfelejtetted írni.
-
nanofocus
tag
válasz
Project: A #2387 üzenetére
Én Optikai szálast javaslok mindenképp, megbízható és kb végtelen +1 nap.
-
Project: A
tag
Sziasztok!
Vettem egy S90D TV-t.
PS5, XBOX ONE S, YETTEL TV és egy mini PC lesz rácsatlakoztatva.
Milyen kábelt javasolnátok? (pontos típus)
PS5 és az XBOX ONE S miatt optikai hdmi 2.1? -
Sakab
senior tag
válasz
Midguardian #2384 üzenetére
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, tudnátok ajánlani 15m hosszú HDMI kábelt ami 4k-n tud 120-140Hz legalább és megbízható?Nem vagyok tisztában a szabványokkal, de ha 2.0 vagy 5.1 et még át tudna vinni az még jobb lenne
Vakolás előtt a falba süllyeszteném kábelcsatorna nélkül. Kábelcsatornához már nem lenne hely sajnos.
-
Üdv!
TV boxunk sajnos a másik szobában lévő coaxtol függ...
Arra gondoltunk hogy HDMIbol van-e wireless megoldás, ami mondjuk házon belül, kb 5-7 méter távon át tudná vinni a jelet.
AliExpressen találtam pár ilyesmit, de nem tudom mi a távolság amit bír. [link]
[link]A csatorna váltást wifi IR-rel oldanám meg.
Vagy van-e más tipp?
-
letsgomnml
csendes tag
válasz
Midguardian #2380 üzenetére
Nagyon köszi a tippet, meg is rendeltem a narancssárga végűt! Kellemes Ünnepeket!
-
Midguardian
csendes tag
válasz
letsgomnml #2379 üzenetére
-
letsgomnml
csendes tag
Sziasztok!
Kiderült, hogy a kábellal nem stimmel valami (eddig jó volt, csak lehet lassú, a ps4 pro kábellal működik, de az rövid...).
A TV-t szeretném rákötni a PC-re is (nem párhuzamos felhasználásra, hanem ha filmeznék a tv-ről menne a kép, egyéb pedig a monitorról). Egy minimum 2 méteres kábelra szükségem lenne. A TV-m 4k-s 60Hz-es, a monitorom FHD 240HZ-es.
Tudnátok ajánlani nekem kábelt, kérlek?
Köszönöm előre is!
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Össze szeretném kötni a PC-met a TV-ve (gaming végett), azonban elég nagy távolság van a kettő közt (5-6m), milyen kábelt ajánlanátok, ami ekkora távon is tudná a QHD/100+ Hz frissítést is biztosítani legalább?
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani (emberi áron) HDMI 2.0 elosztót?
Sajnos úgy hozta az élet, hogy a monitoromon csak egy darab HDMI port van és egy számítógép és egy PS5 képét szeretném rajta megjeleníteni. -
letsgomnml
csendes tag
válasz
Anubis_9 #2375 üzenetére
A TV-n nem hiszem, h bármi elmászott volna, megnéztem, semmi kivetnivalót nem látok ott, más slot-ba is bedugtam, de ott sincs semmi. A VGA-ról működik a monitor, DP kábellal, elvileg a bios-ban is ok a beállítás, nincs tiltve a több kijelző. (igazából filmetnézni kellene csak, nem konstans.)
-
Anubis_9
addikt
válasz
letsgomnml #2374 üzenetére
Nem lehet, hogy az új gép BIOS-ában az alaplapi VGA kimenet van engedélyezve és a kártya kimenete tiltva?
A TV-n is nyomkodnék még a HDMI beállítások közt, hátha valami elmászott. -
letsgomnml
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de lenne egy kisebb problémám.
Vettem egy komplett új gépet, win 11pro 7800XT vga-val. A TV-m egy Sony okos tévé, hdmi kábellal összekötöttem a kettőt, de valamiért a rendszer egyáltalán nem látja a tv-t és nem jövök rá, hogy mi lehet a baja. Az ezeréves pc-mre csak rádugtam és látta egyből. Valakinek valami tippje van?Ezer hála előre is!
-
Peace
nagyúr
válasz
nanofocus #2367 üzenetére
Nem tudok képet készíteni sajnos, mert abszolút véletlenszerű. Maximum ha elkezdeném videózni a tv-t. Az a "baj", hogy a 2.0-s kábellel látszólag megszűnt a jelenség, mert 1440p@120-on már nem látszott többször. Viszont rá két napra kicseréltem a kábelt, mert megjött az új. Nem akarom elkiabálni, de ma délelőtt végső kétségbeesésembe feltoltam 12 bpc-re RGB-ben és így 2 óra játék alatt nem jött elő egyszer sem. De ez még nem jelent semmit. Alaposabb tesztelés szükséges.....
-
-
Peace
nagyúr
Segítsetek kérlek, mert egy kicsit tropák már az idegeim.
Úgy 1,5 hete megleptem magam egy G4-es OLED-el és a régi 2.0-s HDMI kábelt használtam első körben. Voltak zöldes-rózsaszínes kis csíkok és egyéb jelenségek, amik néha felbukkantak fél másodpercekre játék közben. Átállítottam 1440p@120-ra és megszűntek. Legalábbis akkor azzal a kábellel. Azóta lecseréltem egy ütős [link] rendes 2.1-esre és első körben nagyon állatnak tűnt. Viszont sajnos azóta is néha teljesen random vagy egy csík vagy mondjuk fél képernyőt elfoglaló amorf alakzat felvillan szintén fél másodpercre. Szintén ez a tipik zöld-rózsaszín kombó. És sajnos nem csak játék alatt, hanem amikor fejhallgatóval PC-ről nézek filmet/sorit SDR-ben, akkor is megtörténik. Teljesen véletlenszerű. Van, hogy 20 perc alatt 2-szer, van hogy 3-4 órányi játék alatt egyszer sem. Próbáltam már mindent. Teljes RGB tartományra állítani NVIDIA vezérlőpultban 8-10-12 bpc. Próbáltam korlátozott Chroma 444-el. Azért nem kezdtem egyelőre tesztelgetni a HDMI 2-3-4 foglalatokat a tv-n, mert rohadt nehéz volt pontosan a falra tenni és a kábelcsatornát a helyére pattintani. Már arra is gondoltam, hogy rendelek egy ilyet [link] és megnézem így is csinálja-e. Kicsit el vagyok kenődve, mert itt van a jó kis tv és az esetek 99%-ban tökéletes kábelen minden de folyamatosan gyomoridegem van emiatt a hiba miatt. Mit javasoltok?
-
nanofocus
tag
Szia,
Én tőlük vásárolok, megbízhatóak:
https://kabelvilag.hu/UGREEN-Displayport-HDMI-8K-60Hz-kabel-2m -
makoss
veterán
Üdv!
Tudtok olyan Displayport-HDMI minőségi 3 méteres kábelt, és szintén 3 méteres HDMI-HDMI kábelt ami minden mai kritériumoknak megfelel?
Ezekhez:
ZOTAC GeForce RTX 4080 SUPER,
LG C4 OLED
Denon AVR-X1500H
Inakustikot kerestem de abban nem találok DP-HDMI változatút. -
Anubis_9
addikt
válasz
phoenix1989 #2361 üzenetére
Hát a linket kábel leírása és a TV adatlapja is azt mutatja, mindkettő tudja a 4K@144Hz-et.
-
Anubis_9
addikt
válasz
phoenix1989 #2358 üzenetére
Elvileg, ha egy megbízható boltból veszed (és mondjuk, hogy az EMAG az), és ha rá van írva, hogy HDMSI 2.1, akkor a TV-dhez jónak kellene lennie. Hogy használnád? 4K@60Hz? Ezt bőven tudja, 4K@120Hz a HDMI 2.1 maximuma 4K esetében.
-
Alcsi69
senior tag
Igen, lattam hogy 120Hz-ig irja, de HDMI certek alapjan meg Ultra Certified kell a 144 Hz-hez, emiatt nem ertem hogy miert nincs kilistazva ez a freki is.
-
phoenix1989
őstag
Sziasztok!
[ez] a kábel jó lehet ehhez a tv-hez hogy megfelelően kiszolgálja?
tcl 50c805 -
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek ez: [link] a kabel kepes 4K 144 Hz-re? Elvileg Ultra Certified es 48 Gbps-t tud nyomatni.
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A PS5-öt szeretném 2 TV-n használni (nem egyszerre, hanem hol itt, hol ott), és hogy egyszerű legyen a dolog a második TV-re vezeték nélküli HDMI kellene.
"A" TV - 4K@120 itt kávellel csatlakozna a a PS5 az erősítőhöz, és úgy lenne összekötve a TV-vel.
"B" TV - a hálóban lévő TV, itt elég lenne a FullHD, itt viszont a köze kerülne az előszoba, e miatt vezetéknélki HDMI kellene.Arra gondoltam, hogy veszek egy HDMI Switch-et, ami tud 8K@30-at, ez olyan 12.000 Ft. azt dugom a PS5-be, majd ebbe menne 1 db HDM kábel az erősítőbe, és a vezeték nélküli HDMI adapter (a másik fele pedig a "B" TV-be).
Életemben nem használtam még sem switchet,sem wireless HDMI-t. Elméletben ez így jól hangzik, de működik a gyakorlatban is? Vagy bárkinek bármi ötlete?
-
jaeger99
csendes újonc
ennyire kihalt ez a topic? de a monitoros is..
-
jaeger99
csendes újonc
Sziasztok!
GTX 1660 Super kártyához lenne 2 monitorom. Én csak egy HDMI bemetet láttam (az egyik biztos nincs bekötve, mondta a gépes ismerősöm) így szerintetek érdemes lehet HDMI elosztót használni, vagy az egyik monitor display porttal menjen?
Ő az elsődleges moncsi: https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_acer-nitro-vg240yebmiix-23-8-s%C3%ADk-fullhd-100-hz-16-9-freesync-ips-led-monitor-1437553.html?utm_content=1437553&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw8fu1BhBsEiwAwDrsjLir4JnWf30xLx7YfXpH3oh2Ju5JqBXlPL5yC6Q0nt7pkCIX18gjNRoC7KAQAvD_BwE
másodlagos: https://www.emag.hu/lenovo-thinkvision-t24d-10-led-ips-monitor-24-wuxga-displayport-fekete-61b4mat1eu/pd/DFF455BBM/?cmpid=110474&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=DSA_-_Brands//MCT/MCT/ONG/SRC&utm_content=59233173318&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw8fu1BhBsEiwAwDrsjJdW2o6oeQeWbJ9kZzmM2cVwwe3eabji4uPTF8ukSf2-B-_rwqvPmxoCnQ8QAvD_BwE - nála van display lehetőség is.
Mit javasoltok?
köszi előre is!
-
showtekk
csendes tag
Sziasztok!
Egy TCL 65C805 TV-t szeretnék összekötni PC-vel ami a másik szobában van igy legalább 20méteres kábelre lenne szükségem ami birja a 4k 120/144Hz-et. Tud esetleg valaki ajánlani ilyet amelyik ekkora távolságban is jelveszteségmentesen megtudná ezt oldani?
PremiumCord Ultra High Speed HDMI 2.1 AOC száloptikai kábel 8K@60Hz, aranyozott csatlakozók 20 m - Videokábel | Alza.hu
Elsore igy hirtelen ezt neztem ki, 8K-n tudja a 60hz-et, 4k-n pedig a 120at elvileg, jó lehet? De más tippet is szivesen fogadok! -
nanofocus
tag
válasz
Sidorovich #2348 üzenetére
kabelvilag.hu
-
Surii
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan technikai kérdésem lenne, hogyha 2 monitort összekötök Daisy Chain-nel, majd a 2. monitorból kijövő Display kábelt rákötöm egy átalakító segítségével egy HDMI portra, fog az képet adni mindkét monitoron? -
Sidorovich
senior tag
Sziasztok!
Hol és melyik HDMI kábelt érdemes megrendelni, ha olyat szeretnék ami:
- változó hosszal is kapható (1m - 1.5m - 2m)
- jó minőségű, a HDMI 2.1 szabványnak teljes mértékben megfelel, akár a 48 Gbps sávszélességet is tudja
- a PC, Xbox Series X és PlayStation 5 minden funkcióját megfelelően átviszi (4K 120Hz mellett: HDR, Dolby Vision, HDMI-CEC, VRR, ALLM, G-Sync stb.)
- olyasmi, mint a konzolokhoz kapott gyári kábelek, azaz sima fekete gumis bevonatú, könnyen hajlítható (vettem harisnyázott kábelt, de nehéz és kb. annyira flexibilis mint egy nyomás alatt levő kerti slag, feszíti a TV HDMI csatlakozóit)Így elsőre ezt találtam, de nem tudom, az ilyen saját márkás megoldások mennyire megbízhatóak: https://www.alza.hu/alzapower-core-premium-hdmi-2-1-high-speed-8k-1-5m-fekete-d7070892.htm
Egy másik opció, ami felmerült:
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_hama-fic-premium-ultra-high-speed-hdmi-%C3%B6sszek%C3%B6t%C5%91-k%C3%A1bel-8k-hdr-earc-1-5-m%C3%A9ter-205449-1415035.htmlNem baj ha nem a legolcsóbb, csak tudja mindezt. Bármi tippeket szívesen fogadok.
-
egerj
tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo Legion 5. Adva van egy HDMI port, és egy USB C ami tud HDMI kimenetet is (remélem jól írtam). Kettő külső monitorral akarom használni.
Volt itthon egy olyan usb c hub amin van hdmi kimenet. Beraktam, és fel is ismerte mind a két monitort. Elvégeztem a beállításokat, minden rendben volt.
Másnap bekapcsolatam, és az a monitor amelyik a hub ról kapta a jelet, nem működött.A monitoron a következő felairat volt: Input not supported, és a számítógép sem ismerte fel a monitor típusát. Azt gondoltam elromlott a hub, és vettem egy másik usb c hdmi adaptert, de a jelenség ugyan az. Közben a monitorokat is megcseréltem , de semmi változás.
Próbálkoztam a felbontás, és a frekvencia módosításával, de semmi változás.
Monitorok: ACER B243HLElég bosszantó, hiszen az első alkalommal működött, és a monitor csere sem segít, vagyis nem a monitorban van a hiba. Mintha a rendszer értelmezné máshogyan az adapteren érkező jelet...
Valami ötlet?
-
Immy
őstag
Nem tudom, de én is kíváncsi vagyok a válaszra.
Létezik valamilyen "shielded" verzió hdmi-ből? Mondjuk itt? https://www.amazon.com/shielded-hdmi-cable/s?k=shielded+hdmi+cable -
herrká
senior tag
Sziasztok! Tv box és projektor közé kellene 8m hdmi kábel. Csak fhd, nincs 4k! Szeretném elrejteni a kábelt egy kábelcsatornába, ahol már fut két 230V-os kábel. Okozhat ez zavart a képátvitelben? Köszi!
-
AeSDé Team
őstag
válasz
nanofocus #2343 üzenetére
Szia, köszi!
És köszönöm #2341 Anubis_9 a te hozzászólásodat is, a linkelt cikkben találtam rá a 10%-os kuponra ami végül az utolsó lökést adta a vásárláshoz.
Egyelőre teljesen elégedett vagyok a 15m-es Unitek optikai kábellel, átmegy rajta a 4k 120hz HDR kép. Az elvezetéssel sem volt gondom.
A késleltetés miatt aggódtam még, ennek a teszteléséhez képtükrözésre állítottam a windows-t, egymás mellé tettem a TV-t és a monitort (mindkettő 120hz-es), és felvettem egy scrollozást a telefonomon lassított felvételben. A felvételt visszanézve mindkét eszköz reakcióideje kvázi azonos volt, sőt, a TV-n látszólag ~fél képkockányival hamarabb kezdődött a scrollozás, feltételezem hogy az OLED technológia csodajó válaszideje miatt. Szóval nem kell félni attól sem, hogy ez a bizonyos optikai HDMI kábel akármilyen késleltetést vinne a rendszerbe.
-
nanofocus
tag
válasz
AeSDé Team #2340 üzenetére
Hali! Ezeket is lehet hajlítani, nem lesz gond. Általában vékonyabb a köpeny rajtuk, de a beépített jelerősítő kárpótol ezért. Ennél a webshopnál olcsóbban nem lehet beszerezni ezeket, elég nagy készletük van, én is innen rendeltem párat anno. Nekem is van 1-2 még szerintem eladó, én is tőlük vettem.
-
Sziasztok!
Egy nagy teremben, előadásokhoz szeretnék rendszert bővíteni.
Istentiszteleti helyszín kapcsán keressük az olcsó, de bolondbiztos megoldást.Jelenleg egy Mac-ről megy ki a jel, be a HDMI splitterbe, onnan megy előre a kivetítéshez a kép, ugyanez a kép egy monitorba az elől levők számára, hogy lássák ők is a kivetített dolgokat, egy kép a folyosóra, egy pedig az online közvetítéshez.
Jelenleg ha elölről akarunk vetíteni, akkor van egy hosszú HDMI kábel oda vezetve, amivel meg lehet oldani, hogy bedugjuk az ottani gépbe (amikor pl az előadó ragaszkodik a saját gépéhez), és a splitterben átdugjuk a bemeneti jelet erre a gépre.
Ezt még könnyen megoldanánk egy másik splitterrel, amin át lehet kapcsolni, hogy melyik bementi jel menjen ki.Ugyanakkor a Mac mellé tennénk egy másik gépet is, azt is lehetne használni, annak is megosztanánk a jelét. Illetve most már egyre több alkalommal tabletről/telefonról is osztanának meg képet, videót, hangot.
Szóval arra gondoltam, hogy egy ehhez hasonló eszközt raknánk be. 4 dongle-lel mehetne, hogy egy a Mac-be, egy a Win gépbe, egy elől, amikor arra va nszükség és egy Type c-s eszközökhöz (bár ez utóbbi lehet ugyanaz is, akkor csak 3 eszköz kellhet).
A kérdéseim:
- Van valakinek tapasztalata ilyen eszközökkel? Az, hogy csak egy gombnyomás a kimenő eszköz mellett, és váltunk a jelek között, nagyon jól hangzik.
- Ismertek ilyen eszközre hazai, megbízható forrást nem hatalmas felárral?
- Van más elgondolás, megoldás a fenti dologra?Nem tervezünk játszani rajta, tehát nem gond, hogyha van pl 0,1s késleltetés, mert ez nem befolyásolja a használatot.
Gondoltunk arra, hogy a bejövő jelnek pl egy chromecast-et teszünk, és akkor mindenki kiküldheti a képét vezeték nélkül, de ott a nethálózatnak ki vagyunk téve, és bár nem szokott elmenni, de persze tuti ilyenkor lenne gond. Emellett azért ez mégiscsak kicsit döccenősebb, mint csak benyomni egy gombot...
Lényegében 4 transmitter és 1 reciever eszköz kellene, ami stabilan működik, egyszerű a váltás és nem igényel a felhasználótól egyéb készséget, mint pl egy gombnyomásÖrömmel fogadok javaslatokat.
Összegben örülnénk, ha 100k alatt maradna, de attól tartok, ez csak álom. De nem szeretnénk elszállt árakat. -
Anubis_9
addikt
válasz
Midguardian #2338 üzenetére
Így van, a HMDI 1.4 maximum 3840×2160 @ 30 Hz-et tud.
AeSDé Team: nem rég bukkantam erre az oldalra, rengetek hasznos infó van a HDMI kábelekről és szabványokról.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, szeretnék az asztali gépemtől odavezetni a TV-hez egy nagyon hosszú HDMI kábelt. Ez kb. 11 méter kábelhosszt jelent, és 4k 120hz HDR képet szeretnék átvinni rajta.
Visszakeresve találtam egy fórumtársat aki Unitek 20 méteres kábelt vett, és az jól működött 4k 120-al. Látom ebből van 15 méteres 34 990 Ft-ért. Árban ez az alja annak amit érdemes nézni, vagy lehet még valami olcsóbb megoldás is?
Milyen mértékben lehet ezeket az optikai kábeleket meghajlítani? Legjobb lenne ha a padlószegélyben lévő csatornában tudnám futtatni a kábelt, nem tudom hogy a sarkoknál vajon eléggé meghajlítható-e.
-
Immy
őstag
válasz
Midguardian #2338 üzenetére
Hmm. Akkor úgy látszik valamilyen vezeték-nélküli megoldás felé kellene elmozdulni. Bármi ötlet?
chromecast? -
Immy
őstag
Sziasztok,
ThinkPad E16 G1 Core i5-1335U laptopon HDMI 1.4b csatlakozó van.
Jól értem, hogy ezzel nem tudom a 4k TV-re 60 Hz-en filmet kitenni?Elvileg 30Hz a támogatott, de nem teljesen egyértelmű a 60Hz támogatása:
https://en.wikipedia.org/wiki/HDMIValaki felhomályosítana?
-
PROTRON
addikt
Üdv a totyiklakóknak,
Egy elég nagy szobában kellene megoldanom a szoba közepén lévő asztal összekötését a mennyezet közepén lévő projektorral.
Be van húzva a 32-es belső átmérőjű védőcső az asztaltól a falig, onnan meg egy másik cső a projektorig a mennyezetre.Na most a védőcső hossza kb 15m ami a mennyezetre megy és még kb 8-10 méter az asztal közepére tartó szakasz.
Tehát összesen átlépi a 20m kategóriát, valahol 25-30 m körül lehet.
Egyrészről:
-melyik árkategória a gyári kábelek közül az amivel már tutira megy ezen a távolságon a legalább 2k képminőség? 4k-ról nem álmodozom és 30 Hz is elég lenne, nem kell 120Hz.
Látom hogy a legbiztosabb a 48Gbps jelölésű kábel kategória kell, hosszútávra szeretnék biztos megoldást, de villanyászként pazarolni se szeretnék...Első keresésre ha magam szerelem, a 25m kábel drágábbra jön ki a 2 db csatlakozó fejjel mint a boltiak. És akkor még a 48k-ba kerülő HDMI fej krimpelő fogót még meg sem vetted...és a bolt is azt írja, hogy 20m felett csak full HD-t tud, ami nem jó, kell a legalább 2k minőség.
Látom hogy vannak HDMI extenderek, a biztosabb megoldások 2 db cat6 etherneten küldik tovább az adatot.
Ezekből is érdekel hogy mi a minimum árkategória, 2k képminőség esetén?Csak mert 2 db olcsó UTP-re még mindig könnyebben szerelek fel csatlakozó fejeket mint HDMI-re és a 40m feletti hatótáv is jó, de ha csak full HD-t tudok átvinni és drágán akkor nem feltétlen okés.
Köszi...
-
Arlekim
aktív tag
Sziasztok!
Egy RX570 vga-val csatlakozom HDMI-n egy LG 4k-tv-hez.
A tv és a vga nem változott, de új hardver került a kártya alá. és a korábban jól működő HDMI hang, elkezdett durván akadozni. Minden forrásból akadozik, ami némileg összefügg a cpu (amúgy alacsony) terhelésével.
Az alaplapi hangkártya rendesen működik.
A kábel ugyanaz amivel korábban működött.
Legfrissebb, és generic driverrel is ugyanaz a helyzet.
Már túl vagyok 1 napi googlizáson, és egy rakás hiábavaló megoldási kisérleten.Ha van valami ötlet szivesen fogadom.
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Adott egy DELL U2713HM QHD felbontású monitor és egy ASUS ROG Strix G15 laptop.
HDMI kábellel szeretném összekötni őket, mivel a laptopon csak ilyen videó kimenet van. Viszont a monitor HDMI kimenete csak FULL HD-t tud maximum.
A monitor DVI-on keresztül tudja a QHD-t. Ezért kipróbáltam egy HDMI - DVI-I (Dual-Link) átalakítóval, ebbe az átalakítóba dugtam a HDMI kábelt. Ilyenkor a monitor már a menüjében azt írja, hogy a maximális felbontás 2560x1440. Viszont a Window 10 nem kínál fel nagyobb felbontást az 1920x1200-nál.
Vettem egy HDMI - DisplayPort átalakítót is. De ebből valószínűleg rosszat vásároltam. Mert a monitor nem ad képet - fekete minden. Visszafelé viszont működik az átalakító, amikor egy PC DisplayPort kimenetét irányítottam át HDMI kábelen keresztül egy TV-re.
Ezzel kapcsolatban segítsetek, légy szíves! Mivel próbálkozzak még? Hogy tudnám teljes felbontásban használni a monitort?
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok! Lehet buta kérdés, de ha egy BD lejátszót HDMI-n keresztül összekötök egy 24"-os LCD monitorral, ami szintén rendelkezik HDMI csatlakozóval, akkor a monitor ugyanúgy fog működni, mint egy TV, vagyis lesz rajta kép?
Egy sztereo erősítőt kötöttem egy BD lejátszóhoz, hogy mp3-akat hallgathassak, de ahhoz, hogy tallózni tudjak a zeneszámok közt, kell egy képi megjelenítő is. TV sajnos nincs a szobában, helyette vennék használtan egy HDMI-s monitort. -
Gézengúz
addikt
Am4 alaplapi HDMI kimenet piros szemcsés
Ugyanaz a kábel, átalakítóval Displayportról tökéletes kép.
Az alaplapi csatlakozó a hibás? -
Backrau
aktív tag
Sziasztok!
A napokban vásároltam egy Hisense 65U7HQ tv-t.
Össze van kötve egy Gamer PC-vel. Szeretném kihasználni a 4K 144Hz-et, de ha beállítom a kívánt felbontást, akkor villog a kép, így maradt a 60Hz. Megkértem egy boltot,hogy ajánljanak egy ilyen Hdmi kábelt, de azt válaszolták nem létezik ilyen, ami ezt tudná. (Hát ezt azért kétlem)
Ha tudnátok segíteni ebben is akkor megköszönném. -
Djuree
félisten
ha veszek hdmi 2.1-es kábelt de a vga/tv csak 2.0-át támogat akkor jó lesz ezzel a kábellel, vagy 2.0-ás kábelt kell vennem?
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Egy HDMI kábelről honnan tudom,hogy 2.0 és így alkalmas 4k60Hz-re a monitoromhoz?
Mert az imént összedugtam, és csak 1080p volt,de displayorton 1.2 meg jó volt a 4k.
(azért kéne inkább hdmi mert szükség lenne Ycbcr444@10bit-re)
-
Phobion
őstag
sziasztok
milyen márkájú 2.1-es hdmi kábelt ajánlotok? ilyet, hogy AlzaPower érdemes venni vagy jobb elkerülni?
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Annyit szívtam már, hogy tovább nem várok.
A 4070Ti -om HDMI csatlakozója az isten tudja miért nem rögzíti jól a HDMI kábeleket, DP kábelek teljesen rendben vannak.
4k, 120Hz-et kellene átvinnie a megoldásnak kb 4 méteren.
Első körben DP > HDMI átalakítót néztem, de nem igazán találtam, vagy krva drága, majdnem kijön belőle egy 4 méteres DP>HDMI kábel. (Aztán lehet csak én vagyok béna és tele a piac ilyenekkel).Tudnátok ajánlani átalakítót, vagy kábelt?
Előre is ezer hálám! -
baliii
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni Display Port - HDMI adapterrel/kábellel kapcsolatban.
Próbáltam olyan kábelt keresni amivel a HDMI-s laptopomat rá tudom kötni a Display Port-os monitoromra. Találtam több kábelt is de a vásárlói értékeléseknél minden esetben azt láttam, hogy az ellenkező irányba működik a kábel, de a fentihez amit leírtam nem használható. Nekem van egy mini display port to HDM kábelem és valóban ha a laptopon van a MD és HDMI a monitoron akkor megy, viszont fordítva nem ad képet.
Van esetleg tapasztalatotok abban, hogy hol lehet ilyen kábelt kapni (laptop HDMI to monitor DP)?
Köszi szépen!
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Valaki használ HDMI elosztót? Kellene valami jó ajánlás mert kevés a tv 4 bemenete!
Lehetóleg olyan ami od-viszza múküdik és nem kell kapcsolgatni!
üdv -
pappmarci
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Msi laptopom ami HDMI 2.1-el van szerelve. És adott egy Msi monitor ami HDMI 2.0b-vel van szerelve.
https://www.msi.com/Laptop/Stealth-15M-A11UX/Specification
https://www.msi.com/Monitor/G27CQ4-E2/SpecificationÖsszekötöttem őket egy új 8K-s HDMI 2.1es kábellel.
De valamiért játék közben random elsötétül a kép majd kiírja, hogy nincs jel. (olyan mintha alvóba rakná magát játék közben)Amit eddig próbáltam az, hogy se a monitor se a laptop nincs Ecoban.
Képernyő mód kiterjesztett.
Elsődleges monitornak a G27 van megadva.
Elvileg minden driver és rendszer is legfrissebb verzió.Valakinek valami ötlet?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
r6man123 #2316 üzenetére
Szia! Ha még nem vetted meg...
Én is a napokban vettem egy HDMI kávelt, mert szükségem volt egy hosszabbra, 4K 60Hz HDR-re. Nekem 3m elég volt de amit vettem kàbelt az nagyon jó minőségű. Nagyon Flexibilis, rugalmas, szerintem tartós anyagokból van. Tanúsítvánnyal rendelkezik, megfelel a HDMI 2.1 szabvànynak. 1-5 méter hosszban létezik. Csak ajánlani tudom, nem igazàn tudok belekötni.A magos oldalon is rendelhető
Szerintem jó àron van.
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Hisense 65a85h TV, egy PC, egy PS5.
PC > HDMI 2.1 > TV kapcsolatnál gyakran elmegy a kép és a hang 2-3 másodpercig.
Más topikban fejtegettük, hogy valószínű HDMI kábel gond lesz.Másik Tv-vel oké, PS5-el oké, a Hisense nem akar összejönni.
5 méteres HDMI kábelre lenne szükségem, jelenleg ez az Equip van. Ez a kábel mennyire oké?
Milyen HDMI 2.1 kábelt javasoltok 5 méterre?
-
Askformore
senior tag
Sziasztok,
tudtok olyan Displayport-HDMI átalakítót, vagy kábelt, ami biztosan tudja a FullHD 75Hz-et?
Köszönöm
-
prannk
őstag
Üdv. Miről lehet észrevenni hogy a hdmi kábel 2.0?
-
Sziasztok!
Van egy laptopom, amin elvileg HDMI 1.4 van.
Egy LG monitorom van, amin van HDMI Deep Color beállítás.Ha ez ki van kapcsolva, akkor 30Hz-et tudok kiválasztani az OS-ben, ami gondolom normális.
Viszont ha beapcsolom ezt az opciót, akkor max. 50Hz-et tudok beállítani. Ez mi a szösz?
Hogy lehetséges ez?Köszi előre is a felhomályosítást.
-
nanofocus
tag
válasz
megaandrew #2307 üzenetére
Nekem van 1 ha érdekel, elég jól működik.
-
Dark KillerX
addikt
Sziasztok!
VGA DP csatlakozójáról egy standard FHD-s Tv-re mehet a jel egy ilyen kábellel [link]
Köszi
-
szente
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan HDMI splittert ami tud egyszerre két kimeneten 4K-t és fixen megy rajta a DolbyVision és HDR tartalmak?
-
bence188
tag
Sziasztok, adott egy régi samsung led tv-m 3 hdmi csatlakozóval, 2 hdmi a tv hátulján és egy a tv oldalán. Eddig nem volt semmi gond, egyik pillanatról a másikra nem adtak hangot a tv hátulján lévő hdmi portokhoz csatlakoztatott eszközök. Ha átdugom a kábelt az oldalán lévő hdmi portba ott van hang. Találkozott vki esetleg ilyen problémával? Van rá valami megoldás? Új tvt ezért nem szeretnék venni. Segítségeteket előre is köszönöm!
-
megaandrew
tag
Sziasztok!
Keresek HDMI választót legalább 3 bemenettel, 1 kimenettel, 4k 60FPS-sel, távirányítóval. Nem vagyok képben ezekkel az eszközökkel és márkáikkal, nem tudom mi a jó belőle.
Előre is köszi! -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Barátnőm költözésnél elhagyta az 5méteres HDMI kábelét, rendeltem neki egy újat. Gondolván a jövőre egy 2.0 ásat rendeltem nem a legolcsóbbat úgy közép ár kat. (Gembird a gyártó)
Most csak a kiterjesztett és a klón működik ha rá dugom a tv-re. Csak a TV önmagában nem, hoztam egy régi valamihez ajándékba kapott kábelt azzal működik rendesen. Ez így mennyire normális? -
Ice&Lime
veterán
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni.
Van egy régebbi laptop rajta mini hdmi bemenettel (még sosem használtam), van egy monitor (full hd, 1080p, 16:9, 60Hz, 5ms) hdmi 1.4 bemenettel és egy átlagos hama hdmi-hdmi kábel. Szerintetek elég egy ilyen átalakító? (nekem csak full hd felbontás kellene, 1080p, de azt jól) Nem csökkenti le a 60Hz-et 30Hz-re ez az átalakító, vagy csak abban az esetben csökkentené, ha 4K-ra menne? Illetve akkor most a mini hdmi és a micro hdmi ugyan azt jelenti, vagy az is egy másik méret lenne? Mennyire jók-megbízhtók ezek az átalakítók?
Vagy jobb lenne venni egy másik kábelt, egy hdmi-displayport kábelt? , van displayport és dvi bemenet is a dokkolón. Csak ez így drágább megoldás lenne, mert ez a kábel kb. 5k lenne az átlakító meg 800-900Ft körül.
Köszi a válaszokat! -
Delerium
senior tag
Sziasztok, laptopból szeretnék monitorra és TV-re is, duplikált képet küldeni, HDMI elosztón keresztül. A laptop fullhd, a monitor is fullhd, a TV csak hd ready. Akármikor bekapcsolom a laptopot, azon jó a felbontás, de a monitoron és a TV-n összeugrik a kép 640x480-ba, gyakorlatilag egy paca lesz minden. Ha az elosztóban ki és bedugom újra 2 kábelt, visszaáll a rend és újra fullhd lesz a kép. De épp ezt akartam elkerülni az elosztóval, hogy ki/be kelljen dugdosnom a kábelt. HP laptop R5 3500u vega 8-cal és W11, HP e223 a monitor és noname legolcsóbb hd ready TV. Mi lehet vajon a probléma és a megoldás?
-
Langarlala
újonc
Sziasztok
Adott egy Denon4500-as AVR amin több HDMI kimenet van. A HDMI 2-es tökéletesen működik (mindegyik bemeneti forrást PC,Médialejátszó,KábelTV box megjeleniti. A HDMI 1-es ami az ARC-os azon csak a médialejátszó jele tökéletes. A kábeltTV box jele zavaros. A PC jele megsem jelenik. Lehet hogy az ARC zavar be? Már mindent ki-be kapcsolgattam.De lehet hogy az AVR kimenete szarakodik?
Köszi ha van valakinek ötlete. -
stairmaster
tag
Sziasztok!
van egy hdmi 2.0 kábelem, de a TV-n van 2.1es hdmi port ami tudja a 120hzt, érdemes lecserélni a kábelt? (Ps5,Apple tv lenne ra csatlakozva)
Új hozzászólás Aktív témák
- FÓLIÁS! LG UltraWide UltraGear 34GN850P-B Monitor! IPS / 3440x1440 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync
- Újszerű Samsung Odyssey G8 OLED smart gaming monitor - 34" UWQHD (3440x1440px), 175Hz
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER 240HZ MONITOR ! AKCIÓ
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest