- Linux haladóknak
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Crypto Trade
- Facebook és Messenger
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- OpenMediaVault
-
IT café
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Asszem elmondom az egész történetet: másik fórumon egy ember mutogat egy képet az új gépével, Oly E400+Sigma 18-50. A kép elég életlen de van rajta majdnem éles rész csak marhára nem ott ahova az AF-nek élesítenie kellett volna auto módban. Mondtam neki, hogy szerintem backfocus, főleg hogy alsó kategóriás Sigma obival készült. Azt javasoltam neki, hogy nézze meg MF-ben is. Azt mondja, úgy sem tudja élesre fogni. A linkelt képe: [link]
EXIF: F5, 1/80, 38mm, ISO100, utómunka csak leméretezés. A kép jobb széle már egész élesnek tűnik de milyen AF az ami oda fókuszál ezen a képen...Nem bírálta felül manuálisan az AF pontot, ezt is megkérdeztem. Lencsék tiszták, obi nem volt leszedve, szűrő nem volt. A jelenség tartós, nem csak ez az egy képe ilyen.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Elfelejtettem egy játék címét
- Tőzsde és gazdaság
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest