Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    válasz S_x96x_S #40259 üzenetére

    Bevallom eddig en ugy gondoltam hogy azert ertesz a dolgokhoz picit, de ez a topic eleg kiabrandito volt ebbol a szempontbol.

    Azok a PS5 feature-ok amikrol alltalanossagban irkalsz leteznek, de az nem auomatikus. Ezeket kulon be kell epiteni a jatekba es hasznalni. Foleg ezt amit itt ideztel. A Hogwarts-ban meg egy normalisabb streaming es prefetch megoldas sincs nemhogy az amit itt ecsetelnek az idezetben!

    Azt a hulyeseget pedig hogy 48GB vagy 64GB RAM kell egy 3090 kihasznalasahoz arra mar nincs igazan mit mondani. Ne is menjunk bele a Win memoria kezelesbe, maradjunk egyszerubb szinten. Azon gondolkodj el par masodpercre hogy a millonyi user akinel ott vannak a 16GB-os 6000-es Radeon-ok azoknal mindnel 32GB RAM van a gepben? Vagy megy siman 16GB-al is? Vagy a 12GB-os Radeon es GF kartya tulajok mind 24GB RAM-ot hasznalnak? Gondolom vilagos elotted hogy nem. Hallottal ebbol kifolyo problemakrol? Nem. Miert nem? Mert nem kell a VRAM duplaja rendszermemorianak mivel a Win memoria kezelese nem ugy mukodik.

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák