Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz b. #26928 üzenetére

    Azért nem érted, mert iszonyatosan kevered a neveket. A HBC maga a technológia neve. A HBCC a vezérlő neve, amitől ez a technológia működik, míg az inkluzív és az exkluzív cache mód az a kétféle mód, amiben maga az alaptechnológia működhet. Na most mindkettő ugyanazt a vezérlőt használja, tehát ahhoz, hogy az inkluzív cache móddal működjön a HBC, muszáj támogatni a HBCC-t, mert másképp nincs ott a vezérlő, amivel működni tud. Tehát a HBCC-t támogatja a Navi. Maga az exkluzív cache mód nincs engedélyezve a driverben.

    Nem a régi kártyák miatt nincs benne a driverben. A WDDM-nek vannak vele stabilitási problémái. Például előfordulhat, hogy ha sűrűn állítod át ezt a paramétert, akkor úgy belefagysz a Windows-ba, hogy többet nem jön be az OS. Ritka, de sajnos lehetséges, és akkor újra kell telepíteni a rendszert a rendszerpartició formázásával. Erre készül egy új WDDM verzió, amivel már ez nem történhet meg. Addig is inkluzív cache mód van, az biztonságosan használható.
    A Vegából azért nem vették ki, mert fícsőrként el volt adva, és maga az alapprobléma rendkívül ritka, kvázi laborkörülmények kellenek hozzá.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák