-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Egyik se jön RX 460 árban.
A sima 1050 valamivel 4 GB-os RX 470 alá jön. Verziótól függően 10-25 dollár.
Az 1050 Ti valamivel a 8 GB-os RX 470 alá. Itt a legolcsóbb is annyi lesz, amennyi a 4 GB-os RX 470.A 2 GB-os RX 460-at otthagyják. Annyira drágán gyárt a TSMC, hogy nem tudnak GPU-k küldeni ellene. Az AMD majdnem feleannyiért veszi a wafert a GloFo-tól.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz core i7 #15804 üzenetére
Nem biztos, hogy nyáron jön. A Xavier az első Volta GPU-t használó bejelentette termék, ami 2018ban érkezik. Lehetnek még nem bejelentett termékek is, de a Volta bemutatását az NV egy 2017 májusi GTC-re teszi. És a korábbi évek GTC-iről tudjuk, hogy az első bemutatótól számítva 1-2 év telik el a tényleges megvásárolhatóságig.
Az is lehet, hogy a gaming piacra nem Volta jön, hanem egy másik, mert a Volta legfőbb előnye, hogy az egész buszrendszerét az Int8-ra optimalizálták, amiről pont volt szó a most lezajlott GTC Europe alkalmával. Ezért tud 512 CUDA magból kiszedni annyi DL TOPS-ot, amennyit két Parker és két GP106. Na most VGA-nak egy Int8-ra optimalizált rendszer nem ideális, mert egyik grafikus API sem definiálja ezt a precizitást, vagyis kell belőle csinálni egy FP32-es verziót is, mint amilyen a Pascal. Azzal a Volta VGA-ként nem sokra megy, hogy van a CUDA magon belül egy helyett nyolc int8 ALU, ezek nem használhatók PC-n.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
keIdor
titán
Mindenhol azt olvasom, hogy első körben ezek jönnek: GV102, GV104, GV110.
A GV110 lesz az, amiből nem lesz GeForce. Nem tudom, csak tippelek, a GV102 a GP102 utódja lesz, a GV104 meg a GP104-é szvsz.GV110 inkább GP100, abból lesz, szerintem(!) a Tesla (V100?)
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
törölt tag
-
Jack@l
veterán
Remélem nem igaz, vagy csak az alsó kategóriában dobják be
https://www.techpowerup.com/226380/nvidia-gp107-gpu-built-on-samsung-14-nm-nodeA hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Sragi
őstag
Üdv!
Adott egy Asus GTX 750ti 2GB videokartya win 10 rendszerrel.
Kovetkezo jelenseget vettem eszre. Indulas utan akadni kezd a bongeszes ,sd minosegu videolejatszas stb. Tehat valami a kartyaval van. Ujra raktam a drivert. Megszunt. Masnap ujra elkezdte produkalni a hibat. Megint ujra raktam most a kettovel regebbi verziot. Megint megszunt.
Kiakapcsolas utan ujra elojott megint. Ekkor kezdtem el virusra gyanakodni. Feladatkezeloben nem taltam semmi oda nem illot. Virus es malware kereso sem talalt semmit. Asus GPU tweak monitorozo program-ban latni hogy a GPU folyamatosan 99%-os teljesitmenyen dolgozik.
Mi okozhatja a problemat. A valaszokat elore is koszonom! -
nagyúr
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
őstag
-
nagyúr
válasz Németh Péter #15825 üzenetére
Jó kérdés.
Gondolom ők is úgy csinálják,mint az Intel.
A refresh cuccok új számozást kapnak.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
gainwardgs
veterán
Csak ennyi legyen a 1080/2080Ti
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz gainwardgs #15827 üzenetére
800$ lesz.
-
nagyúr
Azért. mert aki ezt az egész táblázatot összefantáziálta, így nevezte el őket. Persze lehet, hogy hallott valamit, arra alapozta, de ez egyelőre találgatás.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
core i7
addikt
Szerintem így jobb lenne
1055
1055Ti
1065
1075
1085
1085Tiaz 1180 1180Ti meghagynám a voltának
Közben megjött az Új Nvi Driver 373.06
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
11-es széria hülyébben hangzik, mint a 20.
Titanium X se stimmel, eleve ilyen nincs is. Titan X 3584 cuda core-os. Ez a táblázat hülyeség, a Titan X Blackre viszont minden esély megvan.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
zsolty1
csendes tag
Üdvözlet,
Először is: Hozzám került egy Lenovo Y700 15ISK laptop, ami.
Konfig:
Intel core i7 6700HQ
8Gb ddr4
nVidia Geforce GTX960M 4gb gddr5, + Intel HD530 1Gb videokártyák
1TB hdd sata3Másodszorra, jelenség:
A gond, hogy bármilyen Windows alatt az nVidia kártya nem akar működni.
1.Ha a gyári drivereket rakom fel, akkor belassul a gép, és 15-20mp-ént kiírja, hogy az nVidia vezérlő összeomlott, majd helyreállt. Nincs teljesítmény, fagy be a gép, vagy összeomlik az Explorer. Elég sokszor Kékhalál Win7 alatt / win8.1-Win10 alatt: Watchdog _Violation, vagy Driver_Power_State_failure, vagy Video_TDR_Failure Játékok nem mennek egyártalán.
2. Ha letöltöm az nVidia oldalról a megfelelő drivert, akkor elfogadja azt, feltelepíti, de újraindítást követően nem enged bele az nVidia Control Panel-be, kiírva, hogy: Jelenleg nem csatakozik megjelenítő az nVidia GPU-hoz, és a Control Panel nem elérhető. Ez esetben nincs Kékhalál, sem a többi összeomlások. A gép rendesen működik. Az eszközkezelő látja a GTX kártyát, nincs ütközés, nincs hardverhiba érzékelése. A játékok mennek, ha az Integrált videokártyát rakom alapértelmezettnek. Ha az nVidiát, akkor összekapja a képernyőt kis felbontásra,majd pár mp. után kiíja hogy hibát talált a játék indítása során, majd kilép, és visszaugrik a képernyő normál módba. Aida 64 alatt Windows megjelenítőnél csak az IntelHD530-at látja 3x, a PCI expressnél viszont mindkettőt. Érdekes módon OPEN GL 1.0 a max. , de a játékok mennek még nagy felbontáson is.Harmadszorra, a kérdés:
Normális EZ? lehet, hogy az Intel HD530 intézi az nVidia Optimus technologiáját? lehet ez Hardver Hiba? (értem én ezt a nVidiára) Lenovo szerint ha nem lát hardverhibát, akkor ez nem az ők dolguk, hiszen FREE-DOS-al érkezett a gép.
Első perctől, újkora óta ez a jelenség. Csak Intel HD530-al tudom használni a gépet. No nVidia.....
Jelentkezett ez a jelenség már valakinél?[ Szerkesztve ]
olyanok vagyunk akar a kisgyerekek.....mindig az a "jatek" kell, ami mas tulajdonaba van! ha megszereztuk, mar nem is olyan erdekes.....
-
Puma K
nagyúr
válasz zsolty1 #15832 üzenetére
Helló!
"Téma tudnivalók
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!"Fáradj át ide: Notebook hibák
Üdv
Puma"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Venyera7
senior tag
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Jack@l
veterán
válasz Ciccuka #15835 üzenetére
"the company is reportedly planning to launch both mid-range SKUs on the same date, which is the 25th of October, 2016. At its launch, the GTX 1050 Ti will feature 4 GB of GDDR5 memory across a 128-bit wide memory interface; while the GTX 1050 will feature 2 GB of it."
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
westlake
félisten
ZT-P10510A-10L
Zotac 1050 Ti 4GB Mini
49.500 + ÁFAZT-P10510B-10L
Zotac 1050 Ti 4GB
53.500 forint + ÁFAMajd, egyszer...
Play nice!
-
nagyúr
-
sakal83
addikt
A 1050tit hova lehet tenni jelenleg a linkelt tesztek alapjan egy rx470/gtx970hez kepest?
-
törölt tag
válasz akoska07 #15842 üzenetére
Akik nem nagy játékosok, azoknak simán.
Én még mindig a 75 wattot sokallom picit. Szeretnék már egy passzív hűtésű kártyát (vagy aktívat, de 400 RPM fölé nekem ne menjen a ventilátor), de ahhoz kisebb fogyasztás kellene. Ha jön valami a 1050 alá is, akkor talán meglesz amit akarok. Vagy marad a 1050, és rakatok rá valami bazi bordát a gyári helyett.
-
nagyúr
-
törölt tag
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Cyberpunk 2077
- Windows 11
- Autós topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest