Új hozzászólás Aktív témák

• regvoltrossz

aktív tag

Egy régi Dell inspiron 5100-hoz jutottam -eredetileg alkatrészként ingyen-, amit folyamatosan újítgatok fel a használtpiacról beszerezhető dolgokkal. Nos van egy olyan probléma, hogy ehhez egy 7500-as Ati (32mb-os) videokártya jár.ehelyett szeretnék dx9-et tudót Ez a széria ugyanaz, mint az 5150,5160, csak az összetevőkben térnek el elvileg. Namármost beszereztem egy nvidia fx 5200 videokártyát, ami eredetileg 5150-ben volt. A gép simán elindul vele és az xp is bebootol, (hallom a hangján), Csakhogy képet azt nem ad. Átnézve amit találtam az a baj, hogy az 5100-as biosa csak az Atihoz tartalmaz dolgokat, míg az 5150 biosa mindkettőhöz. Fel merjem-e tenni egy 5150 biosát az 5100-ra, vagy lehet-e valahogy olyan egyedi biost készíteni, ami csak annyiban több az 5100 biosától, hogy benne van az nvidia támogatása?

Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]

Új hozzászólás Aktív témák