Új hozzászólás Aktív témák
-
Creep
tag
Szevasztok.
Mi a véleményetek az Arctic Cooling accelero vga hűtőkről/bordákról?
S1,s1 plus,s2, twin turbo,twin turbo 2Igazából azért kérdem,mert akarok a 6870-re egy normálisabb olcsó,de megbízható hűtőt.
Előre is köszi
-
Jim76
aktív tag
válasz
bertalanimre #6996 üzenetére
Nos, az EVGA pont ugyanazt tudja csak, amit a többi sajnos, a bios-ban meghatározott tartományok közt állítgat mindent.
Némi utánaolvasás után viszont találtam ezt:
Nvidia Kepler BIOS Tweaker v1.25 für GTX 6xx Reihe 680 670 660 650És ezzel gyakorlatilag minden megoldható.
Ha egy könyvtárba másolod az nvflash for windows-al, akkor a programon belül kiolvashatod a régi bios-t, átírsz, amit gondolsz (ésszel nyilván) , és vissza is tudod flash-elni.Átírtam 20%-ra a min fordulatot, és restart után már arra állt be, hangtalanul
-
Jim76
aktív tag
válasz
bertalanimre #6996 üzenetére
Szia!
Megnézem, köszönöm. Sajnos a legtöbb a bios-ban definiált minimum-ról, esetemben 30%-ról engedi 90%-ig, ami szintén ott van kőbe vésve, ezért szeretném a biosban 20%-ra állítani a minimumot, mert alapjáraton passzívban is elmenne, felesleges a 30%-os fordulatszám. Nem a hangereje zavaró, hanem a hangszíne.
Van még össz. 4 db. 120-as venti a házon, cpu hűtőn, tápban, és egyiknek sincs szinte hangja, olyan, mintha ez a kis vacak ciceregne csak a gépben
Találtam olyat amivel remekül lehetne bios-t szerkeszteni (NiBitor 6.0.6), de sajnos a 6-os geforce-okat még nem tudja, be se olvassa rendsen a bios-t. -
Kingfisher1
tag
válasz
Toncsiii93 #6991 üzenetére
GTX660 Mono -val max 55 fokos. Nálad 50 lenne az átlag, de lehet 45-48 is. Az pedig már hűvösnek számít.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
bertalanimre #6992 üzenetére
A mono az egy fasza hűtő, én is olyant vettem nemrég, csak sajna nem 8k-ért hanem 11-13-ért adják. Az csak a szerencsén múlt, hogy én 8k alatt megkaptam. De valszeg elég lenne a 8800-asra is lévén elvileg 200 wattig jó, meg a 6850-esemet 21 fokos szobában max terhelésen(furmark) 55°C-on tartottam. Játék alatt sem ment fel 50 fok fölé.
-
Jim76
aktív tag
Sziasztok! Nem tudom, a megfelelő helyen kérdezem-e,de tudtok olyan vga bios editort, ami az újabb, 6-os sorozatú geforce-ok bios-át is tudja kezelni? Azért itt kérdem, mert alapvetően a hűtő venti min. értékét írnám át, mert 30%-on igen zavaró hangja van.
[ Szerkesztve ]
-
bertalanimre
tag
válasz
Toncsiii93 #6991 üzenetére
Akkor ott van a Mono, de arról nem tudok mit mondani. Mivel Artic nem lehet túl rossz, de a fene se tudja, hogy elég lesz-e neked.
-
Toncsiii93
tag
válasz
bertalanimre #6990 üzenetére
Köszi, bocsi hülye voltam, leszűkíteném a kört a 8000Ft alá
de szerintem csinálok rá maszekot aluminiumból.
[ Szerkesztve ]
-
bertalanimre
tag
válasz
Toncsiii93 #6989 üzenetére
Accelero Twin Turbo II. Ezt kb 30 másodperces Google használat után találtam meg neked és ebben benne volt az is, hogy ide beléptem és beírtam ezt a kommentet
[ Szerkesztve ]
-
Toncsiii93
tag
Sziasztok! 8800 gtx videókártyára milyen léghűtést ajánlatok ami még kapható?
-
Kingfisher1
tag
Úgy néz ki halott ...
De azért jó ha az ember néha elgondolkodik a lehetőségeken!
Íme a megoldás: Lepattintottam a hűtőről a ventit tartó műanyag keretet, majd a ház egyik 12 cm-es ventijét rákötöztem a vga hűtőre. Ugyanazon a csatlakozón, tehát az alaplapi ventilátor csatlakozóján hagytam, így fix a fordulatszám, de ha akarom, a Fan Xpert-ben feljebb tudom pörgetni.
Elsőre le is teszteltem a hűtést, milyen értékeket mutat. Meglátszik a különbség az Arctic és a ház (Corsair) ventije között. Az Arctic-nak több lapátja van, így nagyobb levegő mennyiséget tud(ott) szállítani. Kb. 5-6 fok az eltérés.
Írtam az Arctic-nak, hogyan tudnék beszerezni ilyen ventilátort. -
Kingfisher1
tag
válasz
Krissz5435 #6985 üzenetére
Kipróbáltam másik ventivel a táp felőli csatit, az működik. Most átnézem a Mono venti csatlakozóját. Ha nem változik semmi, akkor rendelek egy másikat. Sehol nem találok külön ventit hozzá.
Mindig az a tanulópénz
[ Szerkesztve ]
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
bertalanimre #6984 üzenetére
Mono plusznak van egy olyan csatija, amit molexre kell rákötni, és akkor fix rpm-en megy.
Egyébként valszeg ez a probléma oka:
"...ki akartam próbálni menet közben egy másik ventit..."
Ezt nem mindegyik venti és táp szereti. Esetleg nézd meg KIKAPCSOLT!!! állapotban, hogy a csatlakozók nem sérültek-e, ha nem akkor lehet ez miatt halt meg a venti. Ha ugyanazon a molexen nem indul el más venit, akkor a molex a ludas.
-
bertalanimre
tag
válasz
Kingfisher1 #6982 üzenetére
Szóval egy molex csatira dugtad rá a 7 és a 12 voltos csatit? Azt nem oda kell, legalábbis legjobb tudomásom szerint nem.
-
Pete55555
addikt
Sziasztok, elszántam magam, kicsit csendesítem a gépem. Folyamatban van egy AC F12 pro pwm beszerzése a gép hátuljába, és valamilyen 12-es venti előre.
A lényeg, és ami ide kapcsolódik: MSI N240GT-re felmenne-e az Accelero L2 PLUS ? Ha jól tudom ez a kártya nem referencia modell, ezért kérdezem.
Szerk: Később lehet fejlesztek 7750 - vagy akörüli teljesítményű kártyára, képes ez a cooler lehűteni azt normális hangerő mellett, vagy olyan kártyánál már ez is üvöltene ?
[ Szerkesztve ]
-
Kingfisher1
tag
Azt hiszem tönkre tettem a VGA hűtő ventijét. (Arctic Mono Plus) Nem tudom pontosan mi történt, csak cserélgettem a csatlakozókat 7 és 12V között. Molex elosztóra van rákötve, amin ez a két feszültség választható, ki akartam próbálni menet közben egy másik ventit. Nem is figyeltem a VGA ventijét, csak később lett gyanús, hogy már nem pörög.
Mi történhetett vele? -
válasz
bertalanimre #6980 üzenetére
Majd meglátjuk.
-
válasz
bertalanimre #6976 üzenetére
Hát én ma megoldottam a problémámat...Kicsit fel is mérgeltem magam ezen a garis ,nem garis ügyön ,így fel raktam rá az artic twin turbo 2-t....
Csak a hűtést ,memória,vram süniket nem,mert backplate alatt vannak...
Eredmények:
NULLA hang!!!
1200/1400Mhz-re húzva a kártyát alapfeszen , heaven4.0 testben max 55 celsius fokig ment fel , msi kombusztorral 5 perc után 68 fokra állt be a kártya... Egyenlőre a vram az ami91 fokig melegedett, majd még kitalálom ,hogy teszek-e rá süniket...
Szenzációsan jó ez a hűtés,azt kell hogy mondjam, és mivel az eredeti csavarjain nem volt gari matrica, így tovább ez a kérdés sem érdekel...
Azt hiszem gond letudva... -
bertalanimre
tag
Ahogyan írtátok is, a viszonteladók 99%-ban azt írják, hogy kinek mi a hangos és meleg. Amíg a gyári adatok szerinti üzemhőmérsékleten belül van addig a hűtőt hibátlannak tekintik. Javaslom, hogy csináljatok rgy Screenshot-ot mondjuk az EVGA-val amikor rettentő meleg és mégis 100%-os venti pörgetésnél. Akkor már majdnem biztos, hogy kicserélik a hűtőt, de azt nem állítom, hogy másikra.
Az meg, hogy miért csinálják meg a csavarozást úgy, hogy arról látható legyen, hogy meg lett-e bontva vagy nem, a következő a magyarázat:
Tegyük fel, hogy működik a kártyád, csak jobb hűtést akarsz. Veszel egy új hűtőt, leszereled, kipróbálod és tönkremegy tőle a kártyád ( mondjuk, hogy nem hűt annyira, vagy akármi ). Visszarakod az eredeti hűtőt és közlöd a céggel, hogy tönkrement a kártyád. Mivel látni fogják a csavarokon, hogy te azt eltávolítottad ezért nem fognak garanciálisan javítást végezni neked. -
Én ugyanígy állok a 7870 hawk-ommal, a bolt reakciója telefonos beszélgetés során az volt, idézem "szubjektív az,hogy kinek mi a hangos ,és meleg" Jelzem a ventilátor készül felszállni
,közben 85 fok a gpu...
Érdekes módon 1 héttel később email-ben kerestem őket ,hogy küldeném garanciás kivizsgálásra a kártyát,akkor meg azt írták, hogy mehet...
Jelzem ,közben vettem egy artic twin turbo 2-t rá ,ami most itt van az asztalon bontatlanul , a kártya még a gépben , mert amíg utódja nincs ,muszáj ezt használnom.
Jó volna tudni tutira, hogy a hűtés hibája most garanciás-e ,vagy sem ,mert akkor felpattintom rá a hűtést...[ Szerkesztve ]
-
válasz
bertalanimre #6971 üzenetére
Egy MSI 6870 Hawk-ról van szó. Pont most szerettem volna eladni, de elkezdte a hűtő csinálni a cirkuszt...
. Így meg nem lenne korrekt eladni, vagy legalábbis hibátlannak hirdetni, úgyhogy le is vettem a hirdetést, amíg nem találok valami megoldást.
Ha megbontom a hűtést, akkor ugrik a több, mint egy év garancia, ami eladásnál jócskán csökkenti az árat. Ha nem tudom gariztatni, akkor meg hiába MSI Hawk, gyakorlatilag egy referencia 6870 (na jó OC), aminek sz*r a hűtője
Megvárom, hogy mit válaszol a bolt, ahol vettem.
Az meg nem az én stílusom, hogy valahogy észrevehetetlenül tönkreteszem a VGA-t, hogy mindenféleképpen garizzák le, úgyhogy ilyen eszközhöz nem fogok folyamodni.
Egyébként erre milyen hűtőt lehetne rakni, ami olcsó, halk és hatékony? -
válasz
bertalanimre #6971 üzenetére
Szia!
Ezen a vonalon tovább menve akkor a hűtés csere nem jár garancia vesztéssel,hisz arra nem is vonatkozik a gari...
Akkor miért van az ,hogy egyes gyártók a hűtés felfogató csavarjait gari matricával leragasztják? -
-
Sziasztok!
Remélem jó helyen teszem fel a kérdésemet.
Szóval adott egy VGA, ami kb másfél éves, de még van rá garancia, azonban a hűtőventilátora elkezdett zörögni. Erre vonatkozik a garancia? Ha igen, akkor ilyenkor általában cserélik a hűtőt (bár ezt kétlem, mert nem hiszem hogy lehet kapni gyári hűtőket), vagy az egész kártyát?
Előre is köszönöm a válaszokat -
válasz
bertalanimre #6968 üzenetére
Köszönöm a választ ,powercolor myst-et már láttam fotón így szerelve,de ebben nem voltam biztos...
-
bertalanimre
tag
válasz
tailor74 #6967 üzenetére
Szia,
Ha visszaolvastál pár oldalt akkor pont kihagytad az egyik hozzászólásm a Radeon-okról.
Alapvetően a kialakítása az azonos típusjelű, de más gyártó által piacra dobott kártyáknak azonos. Ritka az eltérés és ezt általában jelzik a gyártók, ha valami másban is eltér a kártyád mint a gyártói címkétől. Szóval szerintem gond nélkül felteheted rá.
-
Sziasztok!
Vissza olvastam pár oldalt, de nem láttam hasonló kérdést..
Erre a vtx3d 7870 tahiti le kártyára fel lehet tenni a twin turbo II hűtést???
Kompatibilitási listán a sima 7870 szerepel, nem tér ki a tahiti LE-re...
Az artic hűtés már adott....
Vélemények??
Köszi -
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Merula Alba #6958 üzenetére
Nagy valószínűséggel jobban hűtene, de sokkal több helyet foglal el, és a ventiket az alaplapra kellene kötnöd. Vagy tápra, de akkor szabályzás kilőve. Ráadásul +2 12-es ventivel meg rögzítővel már jóval drágább is.
Én Twin Turbo II-t használok, és tökéletesen elégedett vagyok vele. Én inkább azt ajánlanám.[ Szerkesztve ]
-
thboxx
aktív tag
válasz
Persze, lehet rá eszközölni akár 2db 12 cm ventit, vagy gyári, vagy házi ( igen, így is lehet igényes!
) módon... A teljesítménye, háát...
Mondjuk úgy, hogy ez a ProlimaTech-el együtt már egy másik kategória...
Indy69: nah pont téged fényeztelek a hsz-omban...
[ Szerkesztve ]
-
Indy69
aktív tag
válasz
Ez nem kérdés ,hogy jobb ,de jól szellőző házban ahol van mondjuk oldalt a VGA egy +venti még talán passzívan is érdemes kipróbálni
De azért+2db 800Rpm ventivel biztos jobb.
[ Szerkesztve ]
-
troll81
addikt
válasz
Merula Alba #6955 üzenetére
szia 550 tin nekem twin turpo pro van és elég neki nállam asus kártyára ment
-
thboxx
aktív tag
válasz
Merula Alba #6955 üzenetére
Szia!
Az S1 Plus nem megy rá...
Nincs rajta 61*51mm felfogató... A tiédhez viszont az kell. Szvsz a TwinTurbo II lenne esetedben a legjobb választás... De ha durva dologra vágysz, itt perpill akad használt Peter is...
Üdv.
-
Merula Alba
tag
Helló skacok!
Rendelném meg a hűtőt a GTX 550 TI-re, de nem hagy nyugodni a kérdés hogy ez rámenne-e a karimra! A támogatási listában nem látom
, csak a 660 ti szerepel mint "rokon", ezért akadt meg rajta a szemem! Olyan jó lenne! Berheléssel, esetleg?
-
troll81
addikt
válasz
Kingfisher1 #6952 üzenetére
twin turbo pro van gtx 550 ti -n ami igy 60 fok körül mozog a 6870 en meg artic twin turbo ii ami szintén 60 fok alatt ketyeg nyugodtan válaszd 200 wattot meghüt a mono plus elvileg az meg nem rossz bizz benne nyugodtan
-
troll81
addikt
válasz
Kingfisher1 #6950 üzenetére
szia ez jo rá [link] és minden okés ezeket használom én is
mármint gyártót és elégedett vagyok velük -
Kingfisher1
tag
válasz
Kingfisher1 #6949 üzenetére
Ezt találtam, naná, hogy a legdrágábbat!
-
Kingfisher1
tag
Sziasztok.
Nem találtam a típusnak megfelelő ajánlást, ezért megkérdezem, hogy Gigabyte NV GTX660 kártyára milyen hűtő illik? -
BullKoxa
őstag
Elkészült a bordám. De sajnos még nem az igazi ( rosszabb a hatása mint a gyári megoldásnak) másik Gap Pad-t kell vennem alá,és a ramokra is. 1mm vastagot veszek ,a VRM-re pedig 2mm-t keresek 6W/ mK-t. 0.5 mm-t vettem,rétegeztem a vrm-nél és így nem az igazi szerintem.,ha a 6W/ mK-s nem lesz jó ami vastagabb akkor lehet rendelek 11W/ mK-t az eb.y-n. Most majdnem hozzá ér a felette lévő hőcsöves hűtőhöz.
-
troll81
addikt
válasz
Merula Alba #6944 üzenetére
szia nekem ilyen passziv hütöm 8800 gts en van (g92) és 2 db 12 es venti tolja levegővel az is max 60 fok körül mozog amúgy az artic cuccok jok elég sokat használok belölük
-
troll81
addikt
válasz
Merula Alba #6944 üzenetére
szia nem tudom h lehet e de a compatibilitási listában ha benne van akkor rá megy ha nem nem F1 2012 alatt 55 60 fok max ! és csendes asus hütö ment a kukába mert szörnyü hangja volt
bár maga a kártya az jol sikerült nekik
-
Merula Alba
tag
válasz
troll81 #6943 üzenetére
Hy. Köszi a tippet! Gondolom nem terhelés alatt csökkent 20 fokot. Bár így is jól hangzik! Szerinted ezt fel lehetne rá applikálni: Accelero S1 Plus? Mert ez igazán tetszene! Ezzel szemeztem, a 650-hez jó!
-
troll81
addikt
válasz
Merula Alba #6942 üzenetére
szia és asus 550 ti hütést cseréltem artic twin turbo pro ra és 20 fok hömérséklet esés minimum és mincsen hangja sem
-
Merula Alba
tag
Segítsetek! Erre valaki?!
-
bertalanimre
tag
válasz
Ferlito #6940 üzenetére
Semennyire. Régi csavarok ki, tiszta ronggyal a GPU lepucolása, új csavarok és alátétek berakása ( az alátét fontos ), paszta felvitele a memóriákra majd a kis bordák felrakása, 10 perc után paszta a GPU-ra és mehet rá a hűtő. Jó erősen oda kell csavarozni, majd várni kell vele is egy kb 10 percet aztán máris mehet a gépbe. Nagyon örültem neki, hogy annyi kis bordát kaptam, hogy az hihetetlen. Jutott belőle mindenhova, nem csak a GPU-ra. Sőt, öcskös régi kártyájára is tettem ami szintén melegedési gondokkal küzdött.
A hangját meg imádni fogod ( mert nincs )
-
Ferlito
tag
válasz
bertalanimre #6939 üzenetére
Nem is ez a problémám hanem, hogy zajos, zörög, meg ilyesmi. A hőfok csak nagyon nagy nyári melegekben éri el játék közben a 80 fokot, amúgy 50-60.
Mennyire volt nehéz rászerelni?
-
Ferlito
tag
válasz
bertalanimre #6937 üzenetére
Megtaláltam: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835186053
És biztos hogy jó lesz az enyémre is? Mert ha jól látom más a gyártó a tiednél és az enyémnél.
-
zsolt19900
őstag
válasz
bertalanimre #6931 üzenetére
nem l2 őm van hanem s2 akkor sem jó?
köszi a többi felsorolást, rájuk nézek
-
Ferlito
tag
Sziasztok!
Gigabyte HD 5770 videókártáymra szeretnék új hűtést/ventillátort...Egyik informatikai boltban dolgozó ismerősöm mondta, hogy nem lehet cserélni rajta a hűtést. Igaz ez?
Erről lenne szó
A kérdésem, hogy lehetséges-e új ventillátort szerelni és ha igen akkor milyet ajánlatok? És mennyire bonyolult?
-
bertalanimre
tag
válasz
Exelsior #6932 üzenetére
Ezek közül mazsolázz Exelsior.
Sajna 10esért nem hinném, hogy kapnál olyat amivel kibírná a nyarat. +2000-et rá kell szánnod és akkor a Twin Turbo II neked is ideális lehet.
-
Exelsior
senior tag
Szasztok.
Adott egy VTX3D 7870 2Gb-os kártya ami 80 fokig is fel megy játék alatt. Hűtő pasztát már cseréltem ezzel kicsit lejjebb vittem de nem sokat.
Szeretnék venni egy jó hűtőt rá de a pénz sajnos elég szűkös. 10ezer a limit. Van ilyen áron megfelelő ami kisebb hőfokon tartja. Jön majd a nagy meleg szénné fog sülni a kártya Pedig jó házam van de így is 75 fok.
Köszönettel Exelsior.
-
bertalanimre
tag
válasz
zsolt19900 #6930 üzenetére
Neked nem jó az L2 Plus, számodra a következő hűtők lesznek jók, ha Arctic-ot nézünk:
Accelero Hybrid
Accelero Xtreme III
Accelero Twin Turbo II
Accelero Mono PLUS -
zsolt19900
őstag
sziasztok
nem találtam infót a neten az accelero s2 vga hűtőm jó egy gtx 460 ra? fel tudom tenni?
amennyiben nem, milyen hűtést ajánlotok rá? egy 12cm ventivel meg tudom támogatni amennyiben passzív hűtést javasoltok
[ Szerkesztve ]
-
s3nk!
csendes tag
Hello,
Lehet manapság valahol Prolimatech MK-13 hűtőt venni??
köszi -
bertalanimre
tag
válasz
Hardver Arc #6923 üzenetére
Próbáld ki EVGA -val is. Pontosabb és jobb program erre mint az Everest
-
Cooley18
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem egy referencia GTX670-et, azonban a hűtése hibás. Az alap ventilátor hang mellett, ami már önmagában is elviselhetetlen, még van egy még hangosabb kerregő hang. Egy turmixgéphez tudnám leginkább hasonlítani, pedig semmi sem lóg bele a ventibe. Utánaolvasva azt derítettem ki, hogy ez gyakori hiba a ref. Gainward 670-esek közt. Valószínűleg csapágyprobléma.
A hiba miatt nagyon jutányos áron jutottam hozzá hála RECSKA kollégának, úgyhogy nem is nagyon zavar a dolog, lecserélném egy az egyben a hűtést.
Elsőre az Arctic Cooling Accelero Twin Turbo II nyerte el a tetszésemet, de amúgy teljesen tanácstalan vagyok a témában.
Ti mit ajánlanátok, mennyiért, honnan, kitől, hogyan, merre, miért?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
dave3002
csendes tag
válasz
Hardver Arc #6914 üzenetére
köszi, látom jó rá! Bár kisebb mint az eredeti hűtő, az nem gáz? pontosan ilyen a karim: [link]
[ Szerkesztve ]
-
myckie2
őstag
Sziasztok!
Egy 4850oc-t (R485OC-1GH) szeretnék lehűteni. Az elgondolás már megvan, csak a hátő hiányzik. Mindenképpen AC lesz csak nem tudom ezek közül melyiket kellene, mert gondolom nincs olyan az alaplapomon (ASRock z68 pro3 gen3) ami a vga hőmérséklet alapján leszabályozná a hűtőt.
3 hűtő között vacillálok:
ARCTIC COOLING F12 TC
ARCTIC COOLING F12 Pro
ARCTIC COOLING F12 Pro PWM
Ti melyiket ajánlanátok? -
Hardver Arc
senior tag
válasz
bertalanimre #6919 üzenetére
Szerintem nagyon jó mert tartja azt a 38fokot kb.. ha játszok akkor felmegy 45ig assszem. ahogy nézegettem a everest..
-
törölt tag
Erre valaki? Ha kellenek jobb képek, pontosabb megfogalmazás, az megoldható!
-
bertalanimre
tag
válasz
Hardver Arc #6918 üzenetére
Ha úgy érzed, hogy azzal jól megy akkor nem volt hülyeség ( szerintem, bár erre nem vennék mérget )
Rypejakten: Igen, alaposan mellé nyúltak, de én csak ehhez tudom hasonlítani és ehhez képest tényleg egy álom. Van nekem egy 4890-esem is, ahhoz képest is rettentő jó.
Hardver Arc: Ha jól emlékszem 3K
5 percen belüli hozzászólásnál használd a szerkesztés lehetőséget.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Hardver Arc
senior tag
Szerintetek amúgy mennyire volt nagy hülyeség hogy a vga chipsetről le szedtem a foliát és helyette fehér hűtőpasztát tettem?Mert amúgy meg stabilan hűt.
-
Rypejakten
addikt
válasz
bertalanimre #6912 üzenetére
Az 5770-est ne vedd támpontnak. Az azon lévő Glaciator hűtés súlyos emberiségellenes bűntettnek minősül, az Asus egyik legnagyobb mellényúlása.
Az újabb, DirectCU hűtéses kártyák azért hőfokban és hangban is rávernek a legtöbb gyártóra, bár az áruk is borsosabb.
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
bertalanimre #6915 üzenetére
Mennyiért szerezted be amúgy?
-
bertalanimre
tag
válasz
Hardver Arc #6914 üzenetére
Nem csak elvileg
-
dave3002
csendes tag
sziasztok! tudnátok segíteni? Van egy Sapphire radeon hd6790 karim, mara meleg terhelés alatt, milyen hűtőt ajánlotok? van ötletetek?
-
BullKoxa
őstag
válasz
Hardver Arc #6909 üzenetére
Jó a PowerColor ( sapphire féle) , Az asus mostanában nem olyan jó ,a gigát meg hanyagolom vga terén.
[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
Jah és amúgy a Power Color mennyire jó márka? van olyan jó mint egy asus vagy gigabyte vagy saphire?
[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
Hali! Olyan gondom van hogy Ati Radeon HD PowerColor kártyám van 2gb DDr3as és nagyba jáccom a batman arkham cytivel és előfordult a crysis3-nál is hogy nagyon ritkán kikapcsol a monitor csak vilog zölden a led mint amikor kikapcsolom a gépet de az a poén hogy a gép megy folyamatosan...Lehet frissiteni kéne a kártyám szoftverét? 2012.12.19. jelenleg ez van rajta.... a kártya kb 3hónapos..
jah a catalyst az 13.1 verzió[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
bertalanimre #6904 üzenetére
Helo! Okés köxy szépen az infot
-
andras0214
csendes tag
Sziasztok az asus 5770-es az nem egy cucore mert én is pont egy ilyen l2 plus hütö cserén gondolkodok.
És amit bertalanimre írt már meg is gyözött.[ Szerkesztve ]
-
s3nk!
csendes tag
Sziasztok!
nvidia quadro 4000-re szeretnék hűtést venni. Ac accelero s1 rev2-re gondoltam. Szerintetek jó rá? A csavartávolságokon és a házhoz viszonyított pozícióján kívül kell még figyelni valamire? Pl a cpu és az ellendarab mérete? Használtan venném, és a ram-hűtő bordák ragasztása már nem megfelelő. Lehet kapni hozzá ragasztót? Ezek a memóriák milyen könnyen füstölnek el?köszi előre is.
-
bertalanimre
tag
válasz
Hardver Arc #6902 üzenetére
Szia,
Ezer bocs, hogy csak most teszem fel tapasztalatom, eléggé el voltam havazva. Szóval vedd meg MINDENKÉPP!!!!
Eddig hangosan hűtött 100% mellett is olyan 85 fokra .... Most, ha 100%-on pörgetem ( a 12V-os csatit használva ) akkor sincs semmi, de semmi hangja és a hőmérséklet is 65 foknál nem megy feljebb.
Összeszerelésében pedig nem komplikált. A hozá adott útmutatón sokkal bonyolultabban írják le mint amilyen. Ha van egy kis hozzáértésed, műszaki ismereted és józan paraszti eszed akkor nincs is szükséged rá. A + 16 db hűtőborda a csippekre pedig szintén nagyon jól használhatóak. Kb 30 perc kötés után fixen fent vannak nekem és azóta se jöttek le.
Egy szó mint 100: Arctic Accelero L2 Plus
-
törölt tag
Sziasztok!
Lecseréltem egy régi kártyán egy régi, hangos hűtést. A régi csatlakozója ilyen: [link] és egy ilyen foglalatba passzolt bele: [link], viszont az új hűtésnek ilyen a csatlakozója: [link].
Kérdésem az lenne, hogy kapható-e olyan átalakító, amivel a kártyára kötve használható a hűtés (ez lenne a jobb megoldást) Továbbá kapható-e olyan átalakító, amivel az új csatlakozót molexre vagy 3-4pinesre tudom alakítani?[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
bertalanimre #6901 üzenetére
Okés én csak 7 ig vagyok net közelben.Majd akkor leírod holnap úgyis elolvasom.. Mennyibe vetted amúgy?
Hát jah megkérdeztem hogy mien árba lenne egy új hűtés mert ugye ez csak egy kb 4-5centis venti van rajta és mondta hogy 800ft tól fölfele akár 5000-ig is.. most ha beviszem és megcsinálja a munkadíj is lesz úgyis egy 1000 res biztos lehet a hűtés is kb 3ezer... De inkább rendelek énis majd.[ Szerkesztve ]
-
bertalanimre
tag
válasz
Hardver Arc #6900 üzenetére
A csomagot átvettem. Nem semmi.
Pici kis csomag, elsőre azt hittem, hogy valami átverés lesz. De mikor kivettem, akkor már azért éreztem, hogy ez nem lesz gyenge. Este 7-8 környékén nézz vissza megint, akkor fogom beépíteni ( bár lehet, hogy abból csak este 9-10 lesz. )
Bevinni meg be ne vidd!! Mondanak majd olyan árat, hogy a hajad is kihullik tőle. Szerintem rápakolnak majd neked egy ilyet és közlik, hogy: Ezzel jobb lesz. Az árából inkább vennél egy másik videókarit szerintem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Vicces képek
- Windows 11