Új hozzászólás Aktív témák

• Cheesy

őstag

Örömmel jelentem, hogy sikeres volt a műtét, bár 1 nappal el lett halasztva :)
    Még nagyobb örömmel jelentem, hogy ezen állás szerint a Sapphire HD7750-re változtatás nélkül rá lehet rakni az Arctic Cooling Accelero S1 Rev.2-t!

Csináltam képeket, melyeket el lehet érni ebben a galériában.

Gondolkodok rajta, hogy a jobb archiválás (google is jobban megtalálja) miatt (ha másnak is kell hasonlót alkotni) ez alkothatná az első logout-os cikkemet, de még gondolkodok rajta.

alaplapom típusa: Gigabyte EP45T-UD3LR Rev 1.0

Megjegyzések:
    1. az alsó és felső műanyag takaróelemeket feletsük el, nem fér el így a hűtő. (a lamellák gyárilag nem túl éles szélűek, nem vágnak)
    2. gyárilag semmi nem hűti, még a borda is leárnyékolja a ramokat. Ezzel a megoldással hűtöm is őket, de nem kaptak ramsünit, de elférne, ha kellene.
    3. gyárilag a kártyán távtartók vannak a gpu körül, ezek enyhén vannak csak odaragasztva, csipesszel könnyen eltávolíthatók.
    4. alaplapnál a déli hídra pont ráfekszik a hűtő felszerelt állapotban, de semmi gondot nem okoz, mert nem feszül semmi.
    5. ha az általam is alkalmazott vastagságú ventit rakjuk rá, akkor 3 slotot foglal el a megoldás.
    6. a venti azért áll csálén, mert a hőcsövekhez rögzítettem 2 ponton gyorskötözővel, egyenesen szerelve túlnyúlna a hőcsövön az egyik oldalt.

IDLE 30 PERC JÁRATÁS UTÁN ---> 29-30 fokon áll (eredetileg 35-36 fok volt)

30 PERC AKTÍV ÜZEM UTÁN (Skyrim) ---> max. 40 fokig ment fel (eredetileg max. 69 fok ugyanilyen terhelésnél)

[ Szerkesztve ]

www.vakbelmutet.hu

Új hozzászólás Aktív témák