- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- OpenMediaVault
- Windows 10
- DIGI internet
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- YouTube
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
Új hozzászólás Aktív témák
-
spartan1
aktív tag
Sziasztok.Olyan problémám van,hogy a vga-m alapon 80 fokos.Ami nekem furcsa volt,amikor játszom,nem hallottam,hogy a kártya hűtő ventilátora nagyobb fordulaton pörögne.Szerintetek pasztázási probléma lehet?Olyan mintha mindig csak 900-1000 rpm lenne,terheletlenül,terhelve.
[ Szerkesztve ]
"ha már nyakig benne vagy a szarban,ne bosszankodj,hanem adj hálát az Istennek:Köszönöm uram,hogy legalább nem hullámzik..
-
Alu
senior tag
válasz kemalboy01 #5395 üzenetére
Elvileg ez jó lenne neked, de szerintem mo-n, még nem lehet kapni.
λŁƯ™
-
kemalboy01
tag
Sapphire hd 7970 ref modell-re keresek kitűnő hűtőt.Valaki tud segíteni?
-
nash2
tag
Sziasztok,
Egy Sapphire Ati 4850 dual slot kártyára szeretnék valami nagyon csendes és olcsó hűtést, ami esetleg kicsi tuningot is bírna, nem fontos hogy új legyen, innen a hardverapróról lenne a legjobb. Accelero S1 vagy L2 jó lenne rá ? Az lenne a legfontosabb hogy extra halk legyen, mert főleg éjszaka megy a gép és nagyon hangos a jelenlegi állapotában. A tápom és a procihűtőm is halk, jelenleg ez a leghangosabb.
Nash
-
oOLeviOo
csendes tag
Hali. Most egy vidi kari keresgetésbe kezdek, és ha találok egy tuti kártyát akkor ezt eladom, de a legolcsóbb és legkönnyebb megoldással teszek rá ventit. Bizonyára így is kerül majd egy gyerek akink jó lesz és még pénzt is ad érte De nagyon kezdek afelé hajlani hogy új kártyát veszek.
Soha ne kételkedj abban, hogy egy gondolatokkal teli, elkötelezett emberekből álló kis csoport megváltoztathatja a világot.
-
oOLeviOo
csendes tag
Hali. A szívem szerint a twin prot tenném rá, attól függetlenül hogy lelóg róla. Csak az ára is kezdett érdekelni miután felhívtad rá a figyelmem, mert ha a twin pro árát plusz a GT240 árát összeadom és egy keveset belepótolok akkor már egészen jó vidi kari lesz az eredmény igaz? Csak hogy egy lapát letört a ventiről ezért nem hiszem hogy ha el is tudom adni, bár az ára felét meg kapnám. Nagyon agyalok, hogy mi lenne a jó döntés. Annyira hangos hogy ma reggel amikor bekapcsoltam, a kislányom azonnal fölébredt.... . Azt hiszem hogy most egy videó kártya keresgélés veszi kezdetét, majd újra visszatérek a hűtéshez. Meg akarom nézni hogy milyen árak vannak. Köszike a választ!!!
Ui: Nagyon szépen köszönöm a linkelt képet, ez nagyon de nagyon sokat segít !!!!
[ Szerkesztve ]
Soha ne kételkedj abban, hogy egy gondolatokkal teli, elkötelezett emberekből álló kis csoport megváltoztathatja a világot.
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok. Fontos, csak olyan válaszoljon, akinek van tapasztalata. Arctic féle 2 komponensű ramsüni ragasztó, (amit össze kell keverni, felvinni és úgy ragad meg a süni) eltávolítható később a ramchipekről nyomtalanul? Vagy tényleg ott marad egy életre?
-
Szlovi
senior tag
válasz oOLeviOo #5380 üzenetére
Elvileg felmegy a TwinTurbo a GT240-re, két felfogatási lyukkiosztás van a hűtőn. 53,4 mm és 43,2 mm ... lásd: itt (első oldal)
Hosszabb ez a hűtő, mint a GT240 NYÁKja,de ettől függetlenül felmegy,maximum nem olyan szépen mutat rajta.
Az L2 Pro már egy kifutott modell,de még kapható,ezért olcsóbb mint az L2 Plus. -
oOLeviOo
csendes tag
Szerintetek melyik jobb L2 plus vagy az L2 pro??
-
Creep
tag
Szevasztok.
Lenne egy ati asus 5450 eah,ha jól mértem 4,5cm a lyukak egymástól való távolsága.
Erre a vf 700 hűtő rá menne?Így néz ki a kari [link] Előre is köszi.Privátra válaszólj.
-
oOLeviOo
csendes tag
Hali. A válaszod tejesen megáltat a helyét, és leteszek a twin turbo pro vásárlásáról. Nem a GT240-van kitalálva, inkább választom Accelero L2 Pro, ezt már biztos hogy a GT240-re jó. Nagyon örülök hogy nem döntöttem a megkérdezésetek nélkül, mert nagyon hasznos volt az ittlétem!!! Esetleg ha tudsz "tudtok" ennél is keményebbet , halkabbat nem hiszem hogy találunk , de nem is kell akkor föltétlen adjatok hírt. Az ára másodlagos ha meg is éri,de ezzel szerintem mindenki így van
-
oOLeviOo
csendes tag
Hali!!! Na utána jártam hogy miről is van szó és az van hogy nem a GT240 van a listán, hanem GTS240 és nem mindegy. Az már biztos hogy abban különböznek hogy egyik hosszú nyákú másik nem. Vagyis a GT240 VGA rövidebb!!! De azt hogy így is rátudnám-e rakni, nem tudtam meg. Nem tudom hogyan lehetne rögzíteni. Ebben kellene mostan egy szakértő véleménye, aki leirja ide hogy lehet ezt nekem használni vagy sem, mert esetleg nem találnak a csavar lyukak, vagy valami más amiért nem jó nekem. A hossza nem lenne annyira akadály gondolom, bár lehet hogy az egész butaság.
-
oOLeviOo
csendes tag
válasz agressiv #5378 üzenetére
Na látod ennyire nem értek hozzá hogy tudja hogy a gt 240 referencia nyákos-e vagy nem. Sőt azt sem tudom hogy vajon a twin turbo pro referencia nyákosra készült-e...
-
oOLeviOo
csendes tag
válasz agressiv #5376 üzenetére
Rendben utána nézek, de amit már tudok, hogy a gyártó a listára föltette a GT 240 is, akkor bizonyára jó lesz rá igaz? Csak tudod nem szeretnék kiadni pénzt hiába és annyira akarom hogy nagy csalódás lenne ha valamitől nem talál nekem. Már tiszta idegbeteg vagyok
-
oOLeviOo
csendes tag
válasz agressiv #5374 üzenetére
"agressiv" szerinted meg vegyem ? Jó rá? Rá tudom tenni? A csatlakoztatásról tudsz valamit az én esetemben? Mehet direkt a kártyára hogy a kártya vezérelje? Ha jól tudom 4 pines csatlakozásom van a kártyán igaz?
[ Szerkesztve ]
-
oOLeviOo
csendes tag
Köszi a gyors és kielégítő választ, de adott egy kérdés újra csak. Mennyire lóg le és szerinted ez nagyon csúnya lesz? Tudod nagyon tetszik és feldobná a gépemet is, a pénz már meg van rá. Nagyon szeretném már a vidin tudni, csak tudnám hogy rá lehet-e rakni, nincs-e valami akadályozó tényező.
Ui: szeretném tuningolni még a pc-t és biztosra akarok menni a hűtéssel ezért tettem rá a voksomat. Ha szerintetek jó rá, csak egy kicsit lelóg, akkor meg is rendeltem!!! ) "A köv. a cpu cooler lessz!!! "
[ Szerkesztve ]
-
oOLeviOo
csendes tag
Sziasztok. A segítségetek kellene!!! Az egyik nap letörtem a Pc ház takarítása közben a NVidia Geforce GT 240 ventilátor egy lapátját, tudom "hűjén" hangzik, de tényleg csak alig értem hozzá porszívás közben és már repült is. (Persze forgott a légáramlat miatt) Próbáltam ragasztani meg is ragadt, de a többlet súly miatt elveszítette a középpontját és beremeg ami nagy zajt csap. Ezért arra jutottam, hogy veszek egy Arctic cooling twin turbo pro hűtőt a VGA-ra, csak hogy érdekelne, hogy valakinek van e ilyenfajta tapasztalata, vagyis érdekel a véleményetek és tapasztalatotok.
-
sensejke
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy a Hawk vga hűtésem egyik 8 cm-es ventilátora elkezdett zúgni. Valaki tudna esetleg másik ventilátort ajánlani vagy mit tudok vele kezdeni? A zaj néha jön elő, de rohadtul idegesítő. Garanciát nem tudom van e még , de ha van is se tudom egyáltalán, hogy tudnám e érvényesíttetni hisz w.daywalker-es eset.
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
madd dogg
senior tag
Terheletlenül a TwinII, terhelve az Xtreme Plus II halkabb. Marad az Xtreme
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok. 6870-re fogok venni AC hűtőt. A kérdés: Melyikkel lesz halkabb?
-Vagy a 3 ventis de nagyobb Xtreme Plus II??
Főleg a zajszint érdekel. Terhelve is fontos, hogy halk legyen. Más a lamellaelrendezés, AC oldalán már nézegettem, a bordatömeg hasonló. Gőzöm sincs. Design miatt csak ez a márka maradhat.
S1 Plus-on gondolkodtam, de nem nagyon hajlok felé.
Valakinek tapasztalat?
-
t256
őstag
-
t256
őstag
válasz hertzeg #5359 üzenetére
Szia!
Arctic Cooling hűtők jók. Én egy másik topikban kérdeztem rá a hűtőcsere bonyolultságára.
A válasz az volt, hogy lesz mellékelve leírás, egyszerű kicserélni.
Amikor szeded le a régi hűtőt, azt NE feszegesd, mert kárt tehetsz a VGA-ban. Csavargatni, tekerni kell, hogy elengedjen az odaszáradt paszta.#5351-es hozzászólást olvasd el és a felette lévő párat.
Nekem egy olyan kérdésem lenne a hozzá értőkhöz, hogy az AC Accelero S1-hez mennyire jó a hozzákapható turbo module? Két kisebb ventiről van szó, amit ajánlott feltenni HD6850-es kártyára.
Esetleg ki lehetne váltani ezt egy jobb házventivel?CAVDp880A: Mivel hasonló cipőben járunk leírom Neked mit találtam az AC weboldalán.
Tehát ha HD68XX kártyára szeretnéd feltenni a hűtőt, akkor szükséged lesz egy ilyen kiegészítőre.
VR001 accessories set a neve. Hővezető paszta és több ramsüni (heatsink) Mellette találsz egy pdf-et, amin ott a leírás, hogy mit hova kell tenni. Tanulságos![ Szerkesztve ]
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
hertzeg
csendes tag
Üdv!
Segítségre lenne szükségen!
Van egy elég régi gépem, amiben a vga egy radeon X1600xt aminek már borzalmas hangot ad a ventilátora és mivel sz.tem ezt a konfigot már nem érdemes fejleszteni, de nekem a mostani igényeimet teljesen kielégíti, arra gondoltam lecserélem rajta csak a hűtőt!
[link]
erre gondoltam, és erről kérném a véleményeteket, hogy jó megoldás-e ez így, illetve, hogy mennyire bonyolult ezt itthon megcsinálni?
Elnézést a láma kérdésért, de nem vagyok egy nagy technikai zseni... -
patex1983
őstag
válasz CAVDp880A #5356 üzenetére
Az a referencia kártyákra vonatkozik és gyanítom, hogy a VTX-ed nem ref. nyákos lesz.
Mondjuk a VGA topikjában próbálj keresni, kérdezősködni, hátha van aki pont ilyet használ ACs1rev2-vel.
[ Szerkesztve ]
X
-
CAVDp880A
csendes tag
Sziasztok!
Az AC Accelero S1 elég lenne a VTX 6870-re is? Van feleslegbe egy hőérzékelős AC F12TC ventim amit rá tudnék rakni pluszba, ha esetleg venti nélkül kevés lenne. -
LiPi006
tag
Nem persze!
Csak arra figyelj hogy a nyákról az összes csavart tekerd ki,paszta miatt kicsit nehéz lesz leszedni!
Ha összes csavar kint van és fogja a paszta akkor fontos hogy ne feszítsd hanem inkáb tekerd,csavard így kevésbé van esély alkatrészek sérülésére!Arany életünk van! Minden aranyárban van.
-
t256
őstag
Sziasztok! Sapphire HD6850 gyári hûtését szeretném lecserélni. Játékok alatt elég hangos.
AC S1-re gondoltam a hozzátartozó 2 kiegészítõ ventivel.
A csere mennyi szakértelmet igényel? Egyszerû vagy csináltassam szervizben?Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
agressiv
addikt
-
LiPi006
tag
válasz Cingáriusz #5345 üzenetére
ha minden igaz holnap tudok nyilatkozni Accelero Twin Turbo II ,de ez a tiedre is jó
ez általad említett nagy testvére[ Szerkesztve ]
Arany életünk van! Minden aranyárban van.
-
őstag
Accelero Twin Turbo PRO milyen hangerővel teszi a dolgát?
-
m1hy
csendes tag
Sziasztok, van egy Sapphire Hd5770 -em, referencia modell, és kezd haldokolni rajta a hűtés, szeretném lecserélni, egy
Alpenföhn Heidi -re, vagy Heidi 2 -re,
viszont a Heidi első változatáról nem találtam infót hogy kompatibilis-e a vgammal, a Heidi 2 -t meg nem találtam magyar viszonteladóknál, ha tudtok infót az elsőről, vagy viszonteladót a másodikról megköszönném.
"If everything in the universe is made up of atoms, and atoms are 99.9999% empty space, then most of the universe is empty."
-
őstag
Sziasztok!
Sapphire 5850-es gyári hűtőt szeretném valami nagyon halk és hatékony léghűtésre cserélni.
Miket javasoltok? -
LordDarkness
aktív tag
válasz LordDarkness #5341 üzenetére
Ha már a BF3 most a viszonyítási alap megnéztem én is. 1280*1024 Ultra beállításokkal kb 47°C szerintem hangtalanul végezte a dolgát.
[ Szerkesztve ]
Rock Katona
-
LordDarkness
aktív tag
válasz LiPi006 #5340 üzenetére
Ha 3 érintkezős a venti vezérlésed a vgan akkor én a Gelidre szavaznék. Nekem egy GTX 460 van és a gyári kétventis hűtéstől is jobb és halkabb. Viszont ha a vga nem tudja szabályozni akkor neked kell megtenni mert 60% felett már zavaró a hangja legalábbis nekem, igaz én szeretem a halk gépeket.
Rock Katona
-
Sopijani
csendes tag
-
LiPi006
tag
Valaki modolt már meg GTX560 on hűtés vagy esetleg ajánlani tudtok e valami spéci hűtőt?
Egy ilyen példányhoz jutottam hozzá
és a gondom az az hogy BF3 alatt gyári fan speedel (48%) 78fokos...
ha én emelem a fan speedet akkor meg brutál hangos és 72-73fokos
alapjáraton simán megy 38-40 fokon, amit észleltem hogy ramokon,fesszabályzókon semmi +borda csak amit a 92mm venti kavar...Van több forgató könyv is a fejemben de kíváncsi vagyok mások tapasztalatára,véleményére!
Szóval jöhetnek az ötletek[ Szerkesztve ]
Arany életünk van! Minden aranyárban van.
-
lajtika
aktív tag
Üdv, kis segítség kéne. Egy HD5770-es vga-t szeretnék venni. De a házamba csak egy slot-os kártya fér el. Az lenne a kérdésem hogy lehet e egy slot-os vga hűtőt kapni HD5770 hez? Előre is köszönöm a segítséget.
-
agressiv
addikt
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz agressiv #5311 üzenetére
Szerintem őt fogom választani, eléggé meggyőző véleményeket, hőfokokat olvastam róla, és ez biztos barkácsolásmentes. Kérdés, hogy hol tudnék beszerezni ilyet Pesten, ez a bolt sajnos győri ha jól látom, hwapro-n pedig nem árul senki ilyet.
B terv: Accelero Twin Turbo újonnan vagy használtan és összecsúsztatni a bordákat, ez még újonnan is csak 6500 netto, ami elég kedvező.
Árban az Acceleroval jobban kijövök, és sok slotot megspórolok vele, de hőfokokban nem tudom mennyi lehet a különbség a 2 hűtő között.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz agressiv #5308 üzenetére
Nem ragaszkodom hozzá, a lényeg, hogy találjak olyat, ami tutifix rámegy mindenféle barkácsolás nélkül, elfogadható az ára (10 alatt legyen mindenképp, lehet használt is), halk (ha játék közben hallom a hangját az elmegy, csak ne azt érezzem, hogy egy porszívó mellett ülök), valamint lehűtse, mert a vapor-x-nek ez nem sikerült (játék közben gpu: 80 körül, MEMIO: 100 körül, vagy picivel fölötte).
Fontolóra kell vennem azt is, amit mutattál, kérdés, hogy vajon mennyire hatékony, mert a bordája jóval kisebb, vagyis kisebb a hőleadó felület is.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz agressiv #5306 üzenetére
Annyit módosítok, hogy van egy kis különbség, az ő kártyája ASUS, míg az enyém Sapphire. Az ő gyári hűtője befért a Musashi alá és úgy volt 90 fok, de az enyém sajnos nem fér be, és azóta a képeket nézegetve konstatáltam, hogy az egymásbacsúsztatás nem működik, mert nem egy irányba állnak a lamellák. Nem hittem, hogy ez ilyen bonyolult, kellett nekem ilyen speckóhűtős kártyát venni anno...
Mod: viszont az Accelero-k lamellái egy irányba állnak vele, lehet akkor mégis olyat kéne szereznem rá. Csak a musashi-t jobban dícsérték, azért azt szerettem volna.
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz agressiv #5304 üzenetére
Nem fér el alatta. Esetleg a bordákat lehet összecsúsztatni, de egy srác írta, hogy ő ezt próbálta a musashi-val, és 90-92 fokosak voltak nála így a fetek, kénytelen volt barkácsolni és egyedi hűtőt gyártani a fetekhez, amivel le tudta hűteni.
-
A_ScHuLcZ
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest