Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
Topikgazda
válasz kriszrap #26390 üzenetére
Milyen eszközök vannak, mennyi pénz van rá, és milyen kapcsolat van?
De a korábban említett bérelt vonal teljesen fölösleges, senki sem használja, site-to-site VPN teljesen jó, esetleg SD-WAN-t is meg lehet nézni.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
félisten
válasz sziszi-fuszi #26397 üzenetére
És? (Amire szerintem gondolsz, azt már pár évtizede meghaladta a szakma.)
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
thomatox
csendes tag
Jó, köszi. Akkor hagyom a virtualizálást a kis telephelyeken, egyben lesz a DC, meg a többi funkció. Lesz a közeljövőben máshol egy szerver csere, oda menne hyper-v, meg rá kb 3 virtuális gép, 2 windows server, meg egy linux, oda nagyjából milyen vasat ajánlotok? Kb. 20 felhasználó van.
-
-
félisten
válasz sziszi-fuszi #26394 üzenetére
Marhasag, a VPN pont ugyanolyan biztonsagos.
En ezt igy 2021-ben Wireguard alapon csinalnam egyebkent.
while (!sleep) sheep++;
-
kriszrap
tag
Sziasztok.
Bocs igy közbe kérdezek
két telephelyet hogy lehet biztonságosan össze kapcsolni AD szinkronizálás és egyéb dolgok miatt?
VPN? -
Gargouille
őstag
válasz thomatox #26388 üzenetére
Ez a vas így 8G rammal meg hdd-vel (cpu-ról nem beszélve) elég harmatos lesz virtualizáláshoz. Mi használunk pár ilyen gépet másodlagos backup szervernek ügyfeleknél, tragédia a teljesítménye. Legalább egy SSD-t bele kell dobni az oprendszernek, akkor el fog rajta futni, amit szeretnél, de hyper-v -re így sem ajánlanám.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
thomatox
csendes tag
Üdv!
Szeretnék AD környezetet kialakítani több telephelyen. Kisvállalati környezet, szóval ócsónjót...
Jelenleg van két HP microserver AMD opteron x3216 procival, 8 giga rammal, 1 HDD amin fut egy mysql adatbázisszerver kb. 5 felhasználóval, meg némi fájlmegosztás, windows server foundation, meg essentials van rajtuk, munkacsoportban. Amit kigondoltam:
Server 2019 Standard, ezen menne a mysql és a fájlmegosztás (DFS), ezen belül pedig hyper-v ben a DC,
vagy
Hyper-v a vason, mysql és a fájlmegosztás (DFS) külön virtuális gép, meg a DC is.
Mit javasoltok? -
Gargouille
őstag
válasz SirRasor #26386 üzenetére
A bónuszkérdésedre: (nem biztos, hogy releváns, de lehet választ ad):
Inherited permissions are not automatically updated when you move folders
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
SirRasor
addikt
WS 2019 miért írja ki pár helyi mappánál, hogy nincs hozzá jogosultságom?
Domain admins csoport a tulajdonos és egyben full joga is van a mappákhoz.
domain admines fiókkal vagyok belépve, ami tagja a domain adminsnak.
A mappák pontosan ugyanúgy vannak beállítva a fenti jogosultság tekintetében. Párnál jó, párnál nem. WTF?explorer exe-t kinyírom és elindítom az alábbi módon, akkor persze jó:
c:\windows\explorer.exe /nouaccheckEz valami új feature?
EDIT: bónuszkérdés! Ha fájlszerveren egy mappában be van kapcsolva az öröklés, akkor miért csak az esetek 95%-ban működik?
Néha, ha valaki odamásol valamit, akkor csak az ő+adminok jogát viszi át, de a többit nem. 2008 és 2012-es fájlszerveren is tapasztaltam ilyet.[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Érdekelnek az új technológiák és most az intel optane dc persistent memóriát nézegettem (nem az ssd-t hanem a ram modulosat, de tudom nem annyira új dolog csak érdekel). Ahogy látom ez egy hízottabb DDR4 ecc reg ram. Csak azért érdekel mert a procim támogatja (Xeon 4215R) és lehet tudnék venni (kb 40-50eft 256gb-os modul bár jó lenne ha lejjebb menne az ára használtból)
Van valakinek ilyennel tapasztalata?
Lehet használni simán mint tároló (win10 alatt)? Vagy van-e értelme ramnak használni? Esetleg bootolni róla?[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
válasz kraftxld #26383 üzenetére
Ok, úgy csinálom.
ReFS miatt nagyon jó az új.
NTFS vagy ReFS, ha fájlszerverről van szó? Megkérdezték és ReFS a jobb, hacsak nem arról készítem közvetlenül a backupot, mert akkor az NTFS jobb. (ReFS-t nem lehet snapshotolni)
Mivel vmware környezet van és a teljes gép snapshotja kerül a backupba, ezért szerintem jó lesz a ReFS nekem.Persze arról nincs teszt, hogy ReFS vagy NTFS dedup lesz-e a kisebb Na megcsinálom a ReFS-ben az újat és akkor kapásból látom melyik a kisebb
Make Love not war!
-
kraftxld
Topikgazda
válasz SirRasor #26382 üzenetére
Menni fog, visszafelé nem megy.
Destination szerveren is természetesen engedélyezni kell a data deduplication feature-t.
A második ötlet amúgy jobb mert akkor az új verziójú dedupe fog menni.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
SirRasor
addikt
Sziasztok!
Adott egy virtuális szerver (WS 2012), ahol a fő, megosztási lemezen be van kapcsolva a Data Deduplication.Fileszervert cserélek. Telepítettem újat (WS 2019). Vcenter-ben elveszem a régitől a lemezt, odaadom az újnak. Az újon telepítve van a Data Dedup feature.
Lehet ilyet csinálni? Lesz ebből bármi gond? Felismeri az új, hogy azon a lemezen be volt kapcsolva a Data Dedup?
EDIT: nyilván a fool-proof megoldás az volna, ha csinálnék egy másik dedupos lemezt az újnak, majd egyikről a másikra átmásolnám robocopy-val(végül is van még ennyi hely) , de a fenti ötlet sokkal gyorsabb
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
ityam
őstag
Igen lehet módosítani arra hogy benti gépen legyen, de ha teljes képernyőn volt a távoli asztal és mégsem a benti gépen aktiválódott akkor kicsi esély van rá hogy tényleg a távoli asztalos gépen fog aktiválódni ha átállítom arra hogy a benti gépen aktiválódjon.
#26380 Gargouille : Erre sajnos pont nem találtam megfelelő alternatív kombinációtSzerk.: amúgy pár éve itt szerintem kérdeztem rá erre a problémára. Sehol máshol nem volt ilyen probléma hogy a képernyőn (általában a jobboldali monitor felső részén) egy sávban egy sávban abnormális volt a képernyő? Legtöbb gép intel integrált vgas. de a saját gépemen is volt ilyen problem nvidia gt 640 el is. Bár nekem valamikor alul volt a problem nem fent. Szóval iszonyat Xakta volt ez a problem és örültem hogy megszűnt dehát pár napja jött egy redmine hogy valakinek pont most jött elő pár hónapja és kezdi zavarni és végleges megoldást szeretne....
Jópár éve mintdenkinek a CTRL+Shift+WIN+B kombináviót elárultuk hogy jegyezze meg és alkalmazza ha előfordult. Ez meg is oldotta mindig a problemet. Most meglepetésként ért az új user problémája de most bejött a képbe hogy HOs laptopon dolgozik ami jópár éve még ügyebár nem volt jellemző.[ Szerkesztve ]
-
Gargouille
őstag
Az úgy nem fog működni szerintem. De vannak alternatívák RDP esetén, sok billentyű kombinációnak van eleve RDP-n keresztül működő változata:
-
Gargouille
őstag
Szerintem lokál admin jog kell hozzá, de reméljük megoldotta az update. Ha nem, akkor például berakod egy script-be, ütemezett feladatként felveszed és amikor kell, akkor távolról elindítod az ütemezett feladatot a usernek.
-
ityam
őstag
válasz Gargouille #26374 üzenetére
Köszi. Valszeg kipróbálom jövő héten. Nem tudom mennyire kellhez hozzá rendszergazdi jog. Usernél kéne valami parancsikonba kirakni asztalra
Néha baszódik össze a képe, amit ez megold ha bent van, de HOból sajna nem tudja használni.
Most mondjuk kapott egy nagyobb frissítést windows updateből a gép. Abban még reménykedek hátha az megoldja, mert ez a problem 1-2 éve volt jellemző, de mostanra már nem nagyon hallottam a problemet.Gondolom videókártyát kéne restartolni és annak kell kikeresni a friendlynamejét.
-
Gargouille
őstag
Powershell-t kapd elő:
Get-PnpDevice
Itt megkeresed a FriendlyName oszlopban az eszköz nevét, majd ha ez megvan, akkor:
$d = Get-PnpDevice| where {$_.friendlyname -like "eszközöd FriendlyName-je"}; $d | Disable-PnpDevice -Confirm:$false; $d | Enable-PnpDevice -Confirm:$false
Elvileg ennyi.Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
ityam
őstag
Sziasztok!
A CTRL+SHIFT+WIN+B bill kombinációt hogy lehetne előidézni egy távoli asztalozott gépen?
AZ otthoni gépen történik meg a képernyő restart, de a benti gépen szeretnénk ezt elérni?
Tudja valaki hogy valami command promptos parancsal vagy máshogy el lehetne érni a benti(távoli asztalozott) gépen? -
veterán
válasz bolvar #26366 üzenetére
Ilyenkor sajnálom, hogy nem vezették még be a lapát-szabályt. Saját találmány, arról szól, hogy évente egyetlen alkalommal bárkit bűntetlenül tarkón b@szhatsz egy szívlapáttal. Mivel senki nem tudja a másikról, hogy ellőtte-e már az adott évi kreditet, kétszer is meggondolja, ha f@szsággal hív fel.
-
SirRasor
addikt
válasz Szakbarbár #26363 üzenetére
Azt megsúgod, hogy ilyen terhelésért mennyi a béred? Akár priviben is.
Make Love not war!
-
bolvar
senior tag
Előző cégemnél volt ilyen cégem, annyival nehezítve mindent is én csináltam(szerencsére kollégák besegítettek ha több emberes meló volt) Reggel 7- este 8-ig amíg nyitva voltak
Oktatni kell őket és remélni megtanulnak legalább a minimum szinten működni Volt olyan amikor egy kikapcsolt monitor miatt utaztam 1.5 órát a dugóban, mert odatette az új kis bögréjét ahol a gomb volt…A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
tjsz
senior tag
Ez kb. 1.5 ember multi-kulti világban.
-
kraftxld
Topikgazda
Ez teljes mértékben függ az informatikai szervezet érettségétől, környzet komplexitásától, userek tudásától, gépállománytól, stb.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Szakbarbár
aktív tag
Üdv!
Lehet, hogy nem pont ide tartozik a kérdés, de szerintetek mennyi az ideális felhasználó - rendszergazda (user supportos) arány egy cégnél? Nálunk most kb van 200 felhasználó, kb 250 számítógéppel. Egyedül vagyok supportos, rajtam kívül még 2 kolléga van, de mást csinálnak. Szerencsére az infrastruktúra üzemeltetés és a hálózat nem rám tartozik, de minden nyavajával engem találnak meg, az összes hardver/szoftver rendelést nekem kell intézni plusz ticket rendszer,stb. Ritka az amikor 9-10 óránál kevesebbet dolgozok egy nap.
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
veterán
válasz z0d1@Ku$ #26359 üzenetére
Olyan volt már a praxisomban, hogy valami billentyűkombóval kijelölte az aktuális évet, és törölte is. Szerencsére azonnal szólt, így még vissza lehetett állítani. Lomtárban első körben nem látszott semmi, és a duplán törölt elemek között sem, de idővel utóbbiban megjelent, és vissza tudtam állítani neki. Ez mondjuk O365 volt, úgyhogy izzadtam rendesen rendesen, de ilyen tekintetben mindig az OWA-t tekintem mérvadónak, mert ott nincs az, mint Outlooknál, hogy szűr, meg nem szinkronizál le csak adott évet. Egyébként utóbbit még megnézhetnéd, hogy szinkronizáljon le az Outlook mindent. Illetve, ami még okozhat érdekes gondokat, az az indexelés. Nálunk is volt olyan, hogy a keresés nem dobott ki semmit, de kézzel keresve ott volt a mail, illetve mintha fordítva is lett volna, ott meg azt választottam az Outlookban, hogy mindent tároljon le offline a gépen is, és megjelentek a levelek.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1@Ku$
senior tag
Sziasztok,
bocsi hogy idepofátlankodok, de sem az office, sem az outlook csoportban nem kaptam választ. Nem igazán rg kérdés, de talán itt többen találkozhattak ilyen problémával:
"Mi okozhat olyat, hogy outlook bejövő leveleknél csak a mai, illetve egy évvel korábbi levelek szerepelnek? Elküldöttben látszik a tegnapi, tegnapelőtti is. (webes felületen is ugyanez). Az illető elmondása alapján semmit nem állított át eddig...
Amikkel próbálkoztam eddig:
- töröltem a nézeteknél minden szűrést, vissza is állítottam alapértelmezettre
- indexelést újrafuttattam
- cache-t is töröltem"Remélem valaki tud támpontot adni
-
addikt
válasz SirRasor #26353 üzenetére
Ok, csak adtam néhány ötletet.
(Sokszor hallottam már ezt az érvet, aztán néhány év múlva mégiscsak összekalapozták a pénzt rá az informatikusok, mert ha valamit meg lehet vele csinálni 5 perc alatt 10 kattintással, akkor minden szívjon vele az ember heteket.. )Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
SirRasor
addikt
+ X Factor
Köszönöm a tippeket, de még ha lenne pénz se költenék rá szívesen, mert ha megoldható ingyen, akkor minek fizetni érte.Másfelől Office 365+IFS: 2 lapáttal hányjuk ki a pénzt, mert a vezetés szerint ez jó.
Ha meg költeni szeretnék rá, akkor maradnék a 0 macera mellett. Jelenleg Avast!-ozunk és abban van Patch management. A fentiek miatt meg se néztem mennyibe kerülne használni
Manipulatív social skilljeim már ki vannak maxolva
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
X Factor
addikt
válasz SirRasor #26348 üzenetére
Softinventive total deployment vagy pdq, mi ezeket hasznaljuk leginkabb hasonlo lepteknel. (Plusz az inventory, asset management végett)
Ezekben az jó, h. pont annyiba kerülnek amit igazabol kilehet lobbizni, és legalább ezen jellegu manipulativ social skilljeidet is fejleszted ami később hasznos.
De idővel inkább dobbants olyan helyre ahol nem az a lényeg h. mukodo IT infra legyen hanem h. jó..Make things work
-
-
SirRasor
addikt
Sziasztok!
Nem feltétlen ide tartozik, de hogy lehet Windows 10 alatt frissen tartani az általános programokat a legkisebb macerával?
Pölö mpchc, vlc, 7zip, foobar2000, irfanview meg ilyenek.Egy megoldás nem érdekel: gpo-val erőszakolni msi telepítőt, mert több alkalmazásnak csak exe-s installere van.
Persze totál fölösleg állandóan updatelgetni, de azért kíváncsi vagyok, hogy van-e erre valami best practices.
Make Love not war!
-
OnlineNet
csendes tag
válasz sanzi89 #26339 üzenetére
Úgy, hogy a gdpr-t az unióban találták ki, itt nálam meg a való élet van. Teljesen figyelembe vette a csaló banda...
Én meg most pl. egy banki utalásnál az Unicreditnél 4x kell beírnom a 12 jegyű krikszkraxos jelszómat.Belépéskor 1.
Utalás készítésekor 2.
Utalás aláírásakor 3.
Utalás elküldésekor 4.(Mindezt külön a telefonomon, tehát még ott is 3 művelet.
1 lépjek be
2 nyomjak rá az Ok-ra
3 Kattintsak rá a jóváhagyásra.)Tehát 20 év alatt kb 1 perces munka helyett 1 utalás legalább 5 perc. (Ha egyáltalán beenged ez a szar VICA)
Köszönjük néked GDPR
-
Upo
addikt
válasz OnlineNet #26334 üzenetére
Ezeket azért megnézném: [link]
Ha az átirányítás miatt nincs referer, akkor még meg lehet próbálni a cookie szerint blokkolni, ha berakja az átirányítás a .eu-s címet a sütibe, mint ahogy a kérdésnél látszik.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
OnlineNet
csendes tag
válasz #20238798 #26336 üzenetére
Nem, kifejezetten a küldött emailben lévő (ott xy.eu) linkre kattintva nyílik meg az xy.hu. Ember legyen a talpán, akinek a mai agyonbonyolított világban feltűnne, a hu - eu különbség, úgy, hogy rákattintva tényleg a mi honlapunk nyílik meg, nem klón. Azután megy a hívás.
Veszélyben nem vagyunk, mert a partnerek (eddig csak egy) nem küldözgetnek csak úgy benyújtott számlák után pénzt, teljesítés igazolás, kontakt, telefonos egyeztetés stb...
Már írtam az eu-t fenntartó cégnek, még nincs válasz. Ha más nem, az NKI azt mondta, blokkolni fogják a domain-en keresztüli belföldi forgalmat.
Mindenesetre nesze neked gdpr meg sok hülye uniós biztos, akik kitalálták... -
OnlineNet
csendes tag
válasz #20238798 #26333 üzenetére
Céges weboldal, és már elkezdték kiküldeni a xy.eu-ról a szerintük nincs kifizetve az y számla, majd fel is hívták a partnert, mikor akar fizetni.
Az emailben az xy.eu van megadva, de mivel rá van irányítva a mienkre, (xy.hu) úgy néz ki, mintha mi küldtük volna, ha rákattintanak. A .htaccess, cpanel ipblocker nem működik, mivel hiába tiltom ki az xy.eu, meg az xxx.xxx.xxx.xxx ip-jét, mivel át van irányítva, nem hatásos.
Rendőrségi feljelentés már van, de ebben én nem bízom. Valami sürgős hatékony módszer kellene....
??? -
bolvar
senior tag
válasz kraftxld #26305 üzenetére
Nekem is lesz most ilyen gondom, de nincs fix ip a suliba.
Smarthostnak szoktam használni scrollout-ot de azok céges helyek és van fix cím. Egy jelszó emlékeztető mailre kellene csak de erre nem tartanék fent egy szervert
Ilyenre van valakinek tippje?
Előre is köszi!
bolvarA jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
OnlineNet
csendes tag
Hello Mindenki!
Van egy domain, mondjuk xy.hu, ami az enyém. Valaki ráregisztrált az xy.eu-ra, és ráirányította az xy.hu -ra, magyarul az enyémre. Hogy tudom le - kitiltani? -
bolvar
senior tag
válasz E.Kaufmann #26291 üzenetére
Powershell, manual mapping. Ott elsőnek a felhasználóra adsz jogot utána külön a mappákra és kézzel kell felvenned a fiókot. Ha nem találnád szól gépről leírom a parancsokat :D
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
Upo
addikt
válasz Gargouille #26321 üzenetére
Egyébként meg az ottani net szolgáltzatónak is kéne hogy legyen smtp szervere, azt is simán lehetne használni.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Gargouille
őstag
Csak úgy mondom, hogy GDPR szempontból sem biztos, hogy nyerő ötlet orosz smtp-t használni.
-
Tamy
senior tag
válasz E.Kaufmann #26319 üzenetére
Igen, azért írtam, hogy mindhárom oldal mást ír. De a másik oldalon meg ott van Németország és Törökország, de Finnországot is sok helyen említik.
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
Tamy
senior tag
válasz E.Kaufmann #26317 üzenetére
Nem akarok senkit se meggyőzni, de akkor még két link: link1, link2. Igaz mindhárom oldal mást ír, gondolom annyira nem publikus.
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
Tamy
senior tag
válasz E.Kaufmann #26315 üzenetére
Igen, az orosz bojkottról szó volt, de jelenleg ebből semmit nem érezni. Legalábbis Yandex ügyileg biztosan nem. Talán mert tapasztalatom szerint a kutya nem ismeri. De minden csoda három napig tart, elmúlik majd ez is. Egy nyomtatóra meg pláne tök mindegy milyen e-mail cím van beállítva.
[ Szerkesztve ]
-
E.Kaufmann
veterán
Javíts ki, de első és második keresésre csak Oroszországban vannak szervereik, míg a pl a guglinak és a májkrémszaftnak világszerte. Már elkezdték az oroszok felé menő és onnan jövő forgalom blokkolását mindkét oldalon (pölö DNS szűrés a Russatudéjre, közösségi oldalak szűrése másik oldalról). Ha Vlagyimir holnap asszondja, hogy élesítik a nagy önálló InterNyetet (amit már évek óta készítenek elő !!!), akkor itthonról mire mész a három orosz központtal? Majd galambpostával kommunikálsz? Esetleg megkéred Ivánt, hogy csináljon már neked egy proxit egy csempészett Starlink műholdvevőn keresztül?
Kérdem ezt ideológia nélkül...[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Tamy
senior tag
válasz E.Kaufmann #26309 üzenetére
Milyen időkben? Egyébként vártam, hogy ezt valakitől megkapom A gmail mennyivel jobb? Én ezer éve használom, korábban voltak kisebb-nagyobb gondok vele, de az utóbbi időben atomstabil.
-
-
Gargouille
őstag
válasz E.Kaufmann #26309 üzenetére
Nagyon jó, ügyes vagy!
-
E.Kaufmann
veterán
válasz Gargouille #26297 üzenetére
Na sikerült is [link]
Az a lényeg, hogy nem osztjuk meg az egész levelezést, hanem a megosztandó emberke outlookjában az elérési úton mappánként kell adott másik illetőnek (címtárból kiválasztható) legalább egy véleményező jogosultság. Viszont bekapcsolható a felsőbb szintű mappákra, hogy nem olvasható, hogy ne lássuk a felsőbb mappák leveleit, a megosztandó mappán meg legyen meg minden jogosultság, ami kell. Ezek után akivel megosztottuk, annak az Outlookjában a postafiókbeállításokban a szokott módon felvesszük a megosztott levelezést és utána már csak a mappastruktúra látszik a megosztandó mappáig, és csak ez utóbbiban látszanak a levelek. Gondolom, ez valahogy powershell-ben is eljátszható.Tamy: Yandex? Ezekben az időkben? Komolyan?
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest