- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Asustor NAS
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Mikrotik routerek
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- VPN topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
z0d1@Ku$ #26359 üzenetére
Olyan volt már a praxisomban, hogy valami billentyűkombóval kijelölte az aktuális évet, és törölte is. Szerencsére azonnal szólt, így még vissza lehetett állítani. Lomtárban első körben nem látszott semmi, és a duplán törölt elemek között sem, de idővel utóbbiban megjelent, és vissza tudtam állítani neki. Ez mondjuk O365 volt, úgyhogy izzadtam rendesen rendesen, de ilyen tekintetben mindig az OWA-t tekintem mérvadónak, mert ott nincs az, mint Outlooknál, hogy szűr, meg nem szinkronizál le csak adott évet. Egyébként utóbbit még megnézhetnéd, hogy szinkronizáljon le az Outlook mindent. Illetve, ami még okozhat érdekes gondokat, az az indexelés. Nálunk is volt olyan, hogy a keresés nem dobott ki semmit, de kézzel keresve ott volt a mail, illetve mintha fordítva is lett volna, ott meg azt választottam az Outlookban, hogy mindent tároljon le offline a gépen is, és megjelentek a levelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Tippmix
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB, 100%, Apple garancia, független, doboz
- HP Elite Mini 600 G9 Micro - Mini PC - Core i5 12500 - 16GB DDR5 - 256GB NVMe SSD - gari + számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700 (8 mag/16 szál) +RTX 3060 12GB +32GB DDR4 +1TB SSD! GAR/SZÁMLA!
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
- Asus Z170-A alaplap I5-6600K processzor és Be Quiet hűtő
- Fujitsu 24" IPS, LED, FHD, 5ms, DisplayPort, DVI, VGA, +HDMI, hangszórók, PIVOT, Kecskemét
- Macbook Pro 15" - 2019 gyártás, 6 mag i7, 32GB, 1 TERA, 4GB Radeon - garancia ( 36)
- Nintendo Switch Pro Controller
- Újszerű, garanciás Lenovo Tab M8 4/64GB (4th gen) tablet - 1 év bolti garival! -
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest