Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz z0d1@Ku$ #26359 üzenetére
Olyan volt már a praxisomban, hogy valami billentyűkombóval kijelölte az aktuális évet, és törölte is. Szerencsére azonnal szólt, így még vissza lehetett állítani. Lomtárban első körben nem látszott semmi, és a duplán törölt elemek között sem, de idővel utóbbiban megjelent, és vissza tudtam állítani neki. Ez mondjuk O365 volt, úgyhogy izzadtam rendesen rendesen, de ilyen tekintetben mindig az OWA-t tekintem mérvadónak, mert ott nincs az, mint Outlooknál, hogy szűr, meg nem szinkronizál le csak adott évet. Egyébként utóbbit még megnézhetnéd, hogy szinkronizáljon le az Outlook mindent. Illetve, ami még okozhat érdekes gondokat, az az indexelés. Nálunk is volt olyan, hogy a keresés nem dobott ki semmit, de kézzel keresve ott volt a mail, illetve mintha fordítva is lett volna, ott meg azt választottam az Outlookban, hogy mindent tároljon le offline a gépen is, és megjelentek a levelek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen autót vegyek?
- SSD kibeszélő
- MIUI / HyperOS topik
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Komplett bányagép videókártyák nélkül eladó
- Samsung Galaxy S24 okostelefon független 2027-ig Samsung.hu garancia + ESR fólia
- Garanciás,ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit,dobozos,hibátlan!
- Zyxel FWA510 5G SIM-kártyás, WIFi6-os modem + router - FÜGGETLEN, GARANCIÁLIS
- AJÁNDÉKBA KAPOTT! SOSEM HASZNÁLT! VEZETÉKNÉLKÜLI EGÉR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest