- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI internet
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- YouTube
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- OpenMediaVault
- DVBViewer
-
IT café
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
This is a 4-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use
You get free updates for the same major version -
törölt tag
up
-
C. s.
addikt
Csupa játék:
Rainbow Web 2
csak de. 10-ig
vagy:
állandóan elérhetően és bármikor újratelepíthetőenNormality [Steam]
[az egyik link]
[a másik link]Akkor ezt most újra kiírom, mert sajnos elveszett:
Memories of a Vagabond [Steam] -
C. s.
addikt
Zemana AntiLogger Premium [for PC]
This is a 1-computer 1-year license, for noncommercial use
You get free upgrades for one year -
mepet
addikt
Webinariumra feliratkozásért cserében ingyen Embarcadero Delphi 10.1 Berlin Starter Edition
-
kmarci25
veterán
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
C. s.
addikt
Játék:
Wedding Salon
Még 5 és fél napig ingyen van. Nem steames! -
C. s.
addikt
Kerish Doctor 2016 [for PC] 1 évre
Ismeri valaki? Miféle? Nem igazán világos előttem, hogy ez miféle kártevő elleni védelmet nyújt. Kiegészítő csak vagy kiváltja (pl.) az Avast antivírust? ("Kerish Doctor protects your computer from malware")[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
Játék
Akhra: The Treasures -
Joker88
őstag
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
Bitdefender Internet Security 2016 (100% Discount)
Fél éves promó
cirka ma éjfélig lehet letölteni még.
[link]In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
EqualizerPro
a kulcskérésnél fel kell iratkozni a hírlevelekre sajnos, így lesz meg a kulcs!
EqualizerPro lets you enhance the sound that comes out of your PC, no matter what program you are using. If you listen to music, watch movies, play games, or do anything else that produces sound on your computer you will benefit from this product. EqualizerPro is easy to use and has many features designed to help you achieve premium sound. It has a 10 band equalizer, over 20 pre-programmed presets such as Jazz, Hip Hop, and more, and the option to create custom presets according to your desires.
Use it with iTunes, Pandora, Skype, Microsoft Windows Media Player, Spotify, and more! This is the ultimate sound enhancement tool.
Please note: The software provides a 1-year license.[ Szerkesztve ]
In loving memory of Garrett Lockhart
-
C. s.
addikt
Hali!
Kapott valaki bármit is kedvezményes vásárlási lehetőségen kívül a Kalypso Mediától?
-
C. s.
addikt
-
Mikemend
senior tag
válasz akaido #10971 üzenetére
Gondolom ezt a linket szeretted volna betenni, de ehhez nincs lifetime frissítés
-
akaido
addikt
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
konikan
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #10967 üzenetére
Hivatalos Bitdefender acc. , én nemigazán láttam eddig spamet tőlük, pedig ez a második ilyen promo amit használok.
szerk.:
Ha mindenképp: Eldobható e-mail szolgáltatók[ Szerkesztve ]
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
bobalazs
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #10967 üzenetére
-
ƵøŁĭ
veterán
-
ƵøŁĭ
veterán
-
FIREBLADE78
addikt
Hogyan kell a bitdefedert telepíteni? Regelni is kell vhova?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
C. s.
addikt
-
Urguru
aktív tag
Bitdefender promot nem tud valaki , valahol?
[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
-
isss
tag
Giveaway of the day — VPN Unlimited 3.3 (Win&Mac)
This VPN service sets you free from bandwidth, speed or connection limits!
....6 month's access of VPN Unlimited serviceComment gomb alatt a linkek - egyszerűbb ?!
-
C. s.
addikt
Új játék a My Real Games-en:
-
C. s.
addikt
Ashampoo WinOptimizer 12 [for PC]
Nem játék, de játékosoknak való:
GameGain 4.8.1 -
Traxx
őstag
válasz Tybor66 #10935 üzenetére
Habár a promó már lejárt, azért megpróbálkoztam vele, és elfogadta a kulcsot, szóval nekem is fent figyel a gépemen
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
AtHoS
nagyúr
2016 Grandest Giveaway for Apple Users
Summon 8 Top-rated Mac Apps for Free - Total Value of $440
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
C. s.
addikt
Játék:
Particula
Másik link
Letelt a szerkesztési idő, bocsi. -
digi.me - Multiplatform (Windows, OS X)
12 hónapig használható
csak ma ingyenes
Digi.me egy PC és Mac alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy letöltsd az online életed és egyesítsd a társadalmi hálózatokat. Másolatot készíthetsz a Facebook idővonalról, Twitter-ről, Instagram-ról, Facebook oldalakról, Flickr-ről, Linkedin-ről, Google +-ról, RSS-ről, Pinterest & Viadeo-ról, hogy létrehozz egy gyönyörű, kereshető, digitális naplót.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz zsoltzsolt #10936 üzenetére
Nem lehet.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Traxx
őstag
Azt látom, hogy ~2 napig él még a promó, de a telepítés idejére van valami időkorlát? Mert behúztam, de a saját gépemre csak a jövő héten tudnám felrakni...
És köszönöm, lehet leváltja az MBAM-ot
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
isss
tag
-
Argos
őstag
Ha, érdekel valakit esetleg:
BATTLEFIELD™ 1 OPEN BETA...elmúlik...
-
-
Nestor16
senior tag
Az jó, ha én most ezt megosztom veletek? Nem szoktam ide promós programokat írni, mert gondolom találni sem egyszerű, ellenben biztos meg van osztva.
"Max Your Mind: The Owner's Guide for a Strong Brain (Over $11 Value) FREE!"
"WinX HD Video Converter Deluxe (Valued at $35.95) Free for a Limited Time"
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dávid
-
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
Colasoft Packet Player Pro [for PC]
Ezmiccsinál?Játék:
Terra Lander -
Vertigo18
addikt
Szerintem ez az egész megjegyzés részünkről, miszerint már nem is számítunk az emberiségnek, embernek, csupán vicc volt... Nem akartam senkinek "agyfaszt" osztogatni...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
CactuS
Arcképgyáros
Nem vettem magamra. Ez egyébként akkor a "legviccesebb", amikor valaki nem csinál közösségi fiókot, de ingyenes levelezőt használ (gmail, yahoo, live.com stb.), plusz vásárlásnál serényen használja a pontgyűjtő kártyáját.
De vak vagyok baszki. Anno, még kb 1 éve néztem, de regisztrációnál odáig jutottam, hogy telefonszám, odáig már nem, hogy vagy email cím még egyszer.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Met
nagyúr
válasz CactuS #10918 üzenetére
Próbáld ki...
Agyfaszt kapok már ezektől a sírásoktól hogy jaj semmi vagyok mert nincs FB accom stb. (nem Te)
Ideiglenes mail cím, fake adatokkal FB acc és kész. Ha meg valamilyen oldalt követni kell akkor a promo után lehet törölni a kedvelések közül.
Nem kell valós adatot (név, telefon, cím) megadni!
De nem, azért sem lesz FB accom, rólam ne tudjanak semmit"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz EmptyParadox #10917 üzenetére
Most már kell hozzá élő telefonszám, ha jól tudom, vagy tévedek?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Vertigo18 #10913 üzenetére
A Fb meg évek óta hangoztatja, hogy az ilyen kötelezően likeolós dolgokat majd jól kiírtja. Ehhez képest lassan nem lehet úgy promó cuccot szerezni, hogy ne ossz meg 45 oldalt. Van Fb-m, de azt nem szemetelésre használom. Twitter még oké, ott nincsenek ismerősök, hallott account.
-
Vertigo18
addikt
válasz LamerGyuri #10914 üzenetére
Hihetetlen!
De akkor sem török meg!
-
Vertigo18
addikt
EaseUs Partition Master Pro 10... Merevlemez particionáló program a Windows lemezkezelőjének kiváltására. Én használom, ha TÉNYLEG kell, akkor nagyon jó szolgálatot tud tenni. És most ingyen!
Bár ilyet még sosem láttam. Ha rámegyek arra, hogy "köll", akkor átdob egy oldalra, ahol vagy lájkolom facebookon, vagy Tweeten, vagy várok 90 másodpercet. Kezdek rájönni, hogy nem létezem, nem vagyok ember, mert nincs facebookom...
[ Szerkesztve ]
-
Argos
őstag
válasz Vertigo18 #10910 üzenetére
Szívesen! Ezeket most én is lekaptam.
(#10911) GEPESZ66:
Jobb oldalon:
Terms and Conditions:
-This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use
-No free updates; if you update the giveaway, you may lose it.Valószínűleg nincs magyar nyelv benne. De, 2 perc alatt kideríthető, ha leszeded és feltelepíted.
[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
C. s.
addikt
CyberLink PhotoDirector 6 Deluxe
CyberLink PowerDirector 13 [for PC] 1 hétig
-
kenand
veterán
Hát próbálgatni kell az igaz, de az állítási ablakok között ott a fényerő és a kontraszt is....tény nem olyan, mint a Google Chrome.. 3 éves kezdő Olympus MILC-eim vannak, de lehet szép képet csinálni velük és a DXO meg szépen feljavítja. Tény automata/wizard módja lehetne...
[ Szerkesztve ]
-
Argos
őstag
válasz looser #10901 üzenetére
Összevissza rakosgatják.. Nekem a saját linken is szerepel. Nem mellesleg - legalábbis nálam - állandóan error-okat dobál, nem enged belépni, nem reagál az IG oldala.. Remekül sikerült a site fejlesztése.. -.-'
Már le se szoktam kérni a vackaikat, csak felb*sz a töketlenkedése....elmúlik...
-
looser
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI internet
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest