-
IT café
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikemend
senior tag
válasz akaido #10971 üzenetére
Gondolom ezt a linket szeretted volna betenni, de ehhez nincs lifetime frissítés
-
looser
addikt
válasz akaido #12957 üzenetére
Én negyed óra játék után letöröltem, annyira felzaklatott. Hihetetlen, mert a 20-as 30-as éveimben többször végignyomtam a Q1-2-t, az Unreal 1-et kieggel, később Bioshock-ot, Dead Space-t, és egyikük sem nyomott le ennyire. De a Limbo-t vagy Inside-ot a mai napig szívesen végigjátszoom, vagy egy parti Starcraftot (első rész), illetve most gondolkodom a Mass Effect elölről kezdésén. De a Doom...valahogy nem jött át. Azért hajrá, ha mégis nekikezdesz :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Kam1kaze
tag
válasz akaido #14650 üzenetére
WarRock-al játszottam régen, aztán 10 évig semmi, idén ránéztem megint, de már nem olyan mint régen. Anno jobb volt a közösség, meg ismét átkerül egy másik fejlesztőhöz, így megint elölről kéne kezdeni. Most pár hónapja kezdtem el PayDay 2-vel játszani. Mondjuk ennél a játéknál is azt tapasztaltam, hogy ha van egy "nem normális", akkor az minden esetben magyar volt eddig. Egyenlőre csak beraktam a könyvtáramba a CS-t, majd valamikor kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
ƵøŁĭ
veterán
-
C. s.
addikt
válasz akaido #14967 üzenetére
Szia!
Nekem például arra, hogy egy kicsit idétlenkedjem vele, de ha valaki használ különféle hangeffekteket, annak hasznos lehet. A képet hanggá alakítja. Vannak benne előre konvertált hangok, de a gyári képek is használhatók. Ebből már ötletet is lehet meríteni, milyen képpel érdemes próbálkozni, hogy valami érdekes süljön ki belőle. Régebben csináltam valami ilyen programmal egy jó kis jelzőhangot, azóta is használgatom szükség esetén. Pl. SMS-hez is jó lehet, ami rövidebb.
-
8
senior tag
válasz akaido #16293 üzenetére
google translate - chrome-ban be van építve, más böngészőben pluginnel egy kattintással tudsz fordítani weboldalakat
Az ingyenes Mobilkincstár appban ajánlással +22.000Ft! 52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 10.500Ft! Privát üzenetben küldöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OpenMediaVault
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- TCL LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Visszatérhet a kezdeti stratégiához a Nothing Phone (3)?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest