Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz borges7 #20095 üzenetére
Nem jobb, tobb dolgot nem tud amit a Bitwarden igen, illetve tobb ami csak fizetos verzioban van vs Bitwarden.
Teljsen felesleges evente/felevente promo kodokra vadaszgatni, amikor van alternativa.
Itt egy Reddites community osszehasonlito lista.Aztan nyilvan mindenki azt hasznal amit akar.
GEPESZ66
Bitwarden tud[ Szerkesztve ]
-
-
UserX
addikt
Én már ezt használom promókkal évek óta...
A megbízhatóságát illetően annyit, hogy ezt a progit még egyik adatlopási botránynál sem említették, tudtommal...A Kaspersky is ezt licencelte és 'fejlesztette tovább' a saját jelszókezelőjében...
Részemről csak ajánlani tudom! Lényegesen megkönnyíti az Internetes életet! -
Golden9
veterán
GiMeSpace CamControl Gamers Edition 3.2.0
Kipróbálná ezt valaki helyettem? Kell ez nekem?[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
[ Szeretkezve ]
-
huan
őstag
HDD Sentinel promóciós kódja nincs valakinek?
Köszönöm! -
Júliusi ingyenes Unreal engine tartalmak: [link]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
lomposfarkas
tag
válasz lomposfarkas #20084 üzenetére
Talán hamar lelkesedtem, jelentős eltérést mutat akár a http://pf-prg.hu akár egy Arcgisen levett ponthoz képest (165/47 méter)
-
lomposfarkas
tag
Féláras a Coordinate Master, azon egzotikumok egyike, ami EOV-ban is meg tudja jeleníteni a koordinátákat.
https://play.google.com/store/search?q=coordinate%20master&c=apps[ Szerkesztve ]
-
Danecay
addikt
This is an 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use
-
spacelab
tag
-
őstag
Sziasztok,
Office 365 családi előfizetésre van valamilyen kedvezményes lehetőség? Következő hónapban lejár az éves előfizetés és nem volna rossz ha lehetne faragni az éves 36e Ft-os áron. -
UserX
addikt
válasz Angie™ #20069 üzenetére
Én is csak hallomásból ismerem a BW-t, nem próbáltam! Ami tény: a Sticky működik és én nem hallottam volna, hogy feltörték, mint a LP-ot (nem is 1x). Bocs, ha fals az info, időnként a fiam szokta 'bekiabálni' az erre vonatkozó híreket! Az tény, hogy a felhő rejt biztonsági kockázatot a kényelemért cserébe...
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz Angie™ #20069 üzenetére
Nyugodj meg szerintem. Félreértelmezed eleve a LOL jelentését (te nem is "lehetsz" sosem LOL,... kolléga csak felröhögött, de ezt ne vedd személyeskedésnek... ennyire azért ne legyen már túltolva ez a kényes, píszís világunk, PLS)
UI.: a pls kis- és nagy betűkkel sem sértő
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
addikt
válasz sh4d0w #20067 üzenetére
Nem kell LOL-ozni, én úgy gondolom megadtam a kellő tiszteletet.
A belinkelt Sticky Password Premiumról kezdtünk el beszélgetni, azzal kapcsolatosan írtam le a véleményemet. Ezt a Bitwarden-t ti hoztátok fel.
De ha már itt tartunk nála, én nem ismerem ezt a progit. Akkor ez az én szegénységi bizonyítványom, hogy nem jött velem soha szembe? Vagy lehet, hogy szembejött, de nem tartottam értékesnek annyira hogy foglalkozzak vele.. Akkor én LOL vagyok?
Nézegetem az oldalukat, nekem már az nem tetszik, hogy megy az önfényezés, hogy ennyi meg annyi billió felhasználó használja. Ettől függetlenül lehet hogy jó és ki fogom egyszer próbálni, de az érveid közül még mindig nem látom azt, hogy a valós életben, milyen plusz előnyöm származik abból, hogy többek között ebbe rakom PH!-s belépő jelszavamat..[ Szerkesztve ]
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
válasz Angie™ #20065 üzenetére
LOL, Bitwarden, mint noname/startup
Szoval, hogy ervek is legyenek:
- van, aki szereti maganak hostolni a jelszomanageret; BW ezt tudja, MA nem
- BW nem valogat, minden feature minden platformon muxik, az OTP-s number matching MFA iOS-en mar nem mukodik, csak a TOTP-s (azaz a vedekezes az MFA fatigue ellen itt mar nem adott)
- van, aki elobb kezdte el hasznalni a BW-t, mint az MA-t, minek valtana rosszabbra?
- BW hasznalata eseten te dontod el, mikor milyen feature kapcsolsz ki, vagy kapcsolsz be, MA eseten a Microsoft sok esetben kiveszi a kezedbol a dontesthttps://www.coreinfinity.tech
-
AtHoS
nagyúr
válasz Angie™ #20065 üzenetére
Sticky nem csak jelszavakat tud tárolni, hanem könyvjelzőket, jegyzeteket, személyes adatokat (név/nem/szülidő, címek, telefonszámok, spec azonosítók, céges adatok, stb...), bank/hitelkártya/bakszámla adatokat és más Sticky felhasználóval meg is lehet osztani elmentett fiók adatokat.
Ezek nem tudom mennyire elérhetőek MS Authenticatorban, lehet az is tudja ugyanezt
Viszont Sticky nem tud Authenticatorként működni
read-only mode on the forum
-
addikt
válasz sh4d0w #20058 üzenetére
MS Authenticator is kezeli azokat, minden platformon elérhető, akár ios-en is. Vagy ott van a Chrome jelszó kezelője. Az is bárhol elérhető. Amit pl. a telefonomon csinálok, utána ott van a PC-n, ha kell a munkahelyemen belépek a böngészőbe és ott is ott van..
+ egy fokkal nagyobb a bizalom a Microsoft vagy a Google felé, mint vmi 23. Generációs startup vagy “noname” készítő felé.. bár akinek az én adataim, jelszavaim kellenek az nagyon nagy bajban van
Ezért vagyok nagyon kíváncsi, hogy miért éri meg a lenti programot használni, a fentiek helyett.[ Szerkesztve ]
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
-
-
-
addikt
válasz Danecay #20052 üzenetére
Mivel tud többet ez, mint pl. a Microsoft Authenticator?
-
Ja, lehet
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
Az MBAM-mal mi a baj? Nálam mai napig megy a Lifetime verziója. Egyetlen azt sajnálom, hogy még lehetett kapni nem vásároltam kettőt
Ebben a hónapban lesz 12 éve, hogy megvásároltam.
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz tupacamaru #20047 üzenetére
Elméletileg ebben a videóban pont ilyet mutatnak be: [link]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Danecay
addikt
-
Danecay
addikt
-
tupacamaru
veterán
válasz csadi0011 #20046 üzenetére
Jó az a kijelző, kíváncsi lettem volna hogy mivel csinálták.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
csadi0011
őstag
válasz tupacamaru #20045 üzenetére
Nem. Csak ismertem a képet és gyors rákerestem.
-
-
nggabi
félisten
simán kimásolod a program filesból és működik portableként. legalábbis eddig a régebbi verziók működtek.
"szenyor dzsíííí"
-
axlfsi
veterán
válasz nggabi #20032 üzenetére
Nem ad valóban. Ezt írják:
"!!! .GCD file included is necessary for correct installation and activation. Please make sure to extract all enclosed files to the same folder. After successful activation and installation you may safely delete GOTD installation files from your PC (including .GCD)!!!"illetve volt kérdés meddig lehet telepíteni:
"You have to install and activate it before the Giveaway offer for the software is over."
(amíg a promóció tart telepíteni és aktiválni kell (online lenni és automatikus lesz, de kell az online kapcsolat)).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
ggeleven
őstag
válasz Vigneau #20033 üzenetére
You have to install and activate it before the Giveaway offer for the software is over.
Terms and conditions
Please note that the software you download and install
during the Giveaway period comes with the following important limitations:1) No free technical support
2) No upgrades to future versions
3) Strictly non-commercial usage20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
-
ggeleven
őstag
Ha valakinek nem lenne még meg.
Hard Disk Sentinel Standard 6.01 - Giveaway of the day
E-mailben itt lehet kódot kérni:
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
Danecay
addikt
válasz Cs1csó #20029 üzenetére
Szerintem kár ebbe nagyon belemenni. Én is Hozzád hasonlóan mindent bezárok játék indítás előtt, a felsorolt dolgok közül, a torrent kliens kivételével, főleg ha offline játékról van szó, viszont ezek a progik, rendszerint játékhoz nélkülözhető Windows-os háttérfeladatokat is leállítanak, amik adott esetben akár micro lagg-okat okoznak, vagy okozhatnak, feltolják a gépet pl. energiatakarékos módból teljesítmény üzeműbe stb. Nem tesznek egy középkategóriás gépet High-End géppé, es egy alsó kategóriát sem közepessé. De ha csak annyit csinálna amit Te is írsz, azt sem kell manuálisan megtenni. így lehet kényelmi funkció is.
Nyilván nem kötelező használni, aki le akarta tölteni és kipróbálni, az megtehette, aki nem az nem, ennyi a story. Én pl. VR-ozok is, számomra minden megtakarított kapacitás hasznos lehet.
Kb. ennyi, nem kell túlgondolni! -
Cs1csó
félisten
válasz Danecay #20028 üzenetére
Ez annak jó akinek a játék futtatása közben:
- fut a YouTube a háttérben
- fut a pár böngésző
- fut valamilyen szövegszerkesztő, táblázatkezelő
- fut a torrent ezerrel
stb.HA ezeket időlegesen felfüggeszti akkor némi RAM és CPU erőforrás tud felszabadulni.
Amúgy olyannak mint nekem aki játék alatt nem futtat mást (80db torrentt diszkréten seed-ben van de a nagy része könyv alig van pár Mbit forgalom az sem mindig)
-
Danecay
addikt
Ha csak egy pici hiányzik
-
Danecay
addikt
What’s in the box?
- Anti-Rootkit (Google Redirecting Fixer)
- Anti-Malware, Anti-Trojan, Anti-Bot
- Anti-Adware, Anti-Spyware -
membrandj
nagyúr
Sziasztok!
Van élő f secure promó most?Köszi!
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Danecay
addikt
This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use,
No free updates; if you update the giveaway, it may become.Version is v6.1.3
-
axlfsi
veterán
válasz fornettisuti #20021 üzenetére
Köszi, ismerem, hosszú évek óta használom. Ettől még ez is jó és hátha valakinek pont ez kell.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
-
finest
addikt
Sziasztok! Sharewsreonsale-en ingyenes az AOMEI backupper pro [link]. Április 2-ig beregizve a hozzá adott kóddal egy évre ingyenes. Nekem bejött rendszer klónozása, biztonsági mentésből való visszaállítására.
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
bobalazs
nagyúr
O&O Software Defrag 25
-100%
[link] -
Trailblazer
veterán
válasz tupacamaru #20015 üzenetére
Valamiért letiltották időlegesen az ip-met, de immár jó. Mobilnettel és telefonos hotspottal kezdtem neki...
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
tupacamaru
veterán
válasz Trailblazer #20013 üzenetére
Nekem elkezdené letölteni, szerintem jó a link. [link]
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
sz.j
nagyúr
válasz Trailblazer #20013 üzenetére
Sory, de mivel én nem játszom a linkelés előtt nem próbáltam ki a hír valódiságát ....
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
nagyúr
-
-
UserX
addikt
HDS Free
De akinek továbbra is az az elve, hogy 'támogatja a fejlesztőket', meg is veheti, továbbra is! -
(ex)Cat
senior tag
Eléggé OFF, de azért megkérdezem. Delphi2007-hez lehet még valahonnan működő kulcsot szerzni/venni?
-
törölt tag
Backup with AOMEI | World Backup Day Giveaway (aomeitech.com)
Please hurry up and activate before April 2, 2023, after that the code will not be able to activate anymore.
It is a 1-year code which entitles you to use it for free for one year.[ Szerkesztve ]
-
-
8
senior tag
válasz icemad #20001 üzenetére
pl ez egy tökéletes topik neki
Akciós ingyen digitális tartalmak52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Sziasztok. Nem tudom, hogy itt meglehet e osztani ilyesmit, de unreal enginehoz van most pár kiegészítő ingyen: [link]
Talán valakinek hasznos lesz.
(Ha ez rossz topik, akkor hol lehet ilyesmit megosztani, esetleg figyelni?)Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest