- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
-
IT café
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Argos
őstag
-
C. s.
addikt
válasz
Tetete1 #9049 üzenetére
Így van, köszi, Gabis!
Elég a csillagozottakat kitölteni.Jó kis "játék". Ha épp nincs agyi kapacitásom, tökéletes időtöltés a gombokat nyomkodni.
#9044 zoltan6:
Akkor ilyen órabérért nagyon megérte! -
-
alfa20
senior tag
válasz
Tetete1 #8585 üzenetére
mivel teljesen jó a gép arra amire használják és a kora sem látszik rajta, viszont a Vista volt az eredeti op. és nincs is 7-es vagy újabb driver támogatás, az SSD viszont még dobna rajta, ami miatt még évekig biztos használatban marad. csat azért felesleges új notebook, mert azon újabb az op. + van TRIM támogatással.
-
-
válasz
Tetete1 #8270 üzenetére
Majdnem jó, csak nem draw, hanem videostudio. Szokták néha olcsósítani, de ingyenes akció nem jellemző.
Bár nem promó, de ingyenes: Shotcut az egyik legjobb ingyenes videóvágó, és Windows-on is fut. -
-
zone
őstag
-
Argos
őstag
válasz
Tetete1 #7002 üzenetére
Sajna, csak a fél éves BitDefender -TS él..
Mindazonáltal nincs okunk panaszra, folyamatosan jönnek a promóik.
Gyakorlatilag amióta pár éve itt a PH!-n nyertem egy éves licence-t, azóta BD-m van és egy centet nem fizettem még érte. -
C. s.
addikt
válasz
Tetete1 #6567 üzenetére
Szia!
Én megszerettem, csak azért nem hosszabbítom meg most, hogy lejárt, mert megőrjít a Sandboxie-val történő böngészés (pontosabban letöltés) kapcsán (Nem is kell neki sok, elég egy háttérkép.). Nem bírják egymást igazán. Állandóan figyelmeztető ablakot dobál föl és ráuntam. Ha meg lehetne adni kivételt benne, az jó volna. A másik, amit még észrevettem, hogy elvből letilt minden proxival kapcsolatos oldalt, de egyúttal meg is kérdezi, hogy akarod-e mégis, és akkor betölti rendesen, ezt még kibírnám. Hiába, amcsi program, a nagytesó nehezen bír magával.
Ha ezek a dolgok téged nem zavarnak, nyugodtan próbáld ki, mert amúgy jó.
Ez sem csípett el kevesebb dolgot nálam, mint az Avast, de nem netezem valami brutálisan, az igaz. Tesztelni meg főleg nem szoktam, úgy rémlik, LiLxWaYnEx járatosabb ebben. Ha ésszel él az ember, legtöbbször nincs nagy gond vírustéren az elterjedtebb biztonsági progik mellett. Általában...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Tetete1 #6433 üzenetére
Avastot már nem használok sehol, a Kasperskyre: kár hogy október vége óta NOD32-t használok, és még jövő év odáig jó
Ja hogy kell egy fiók oda, és ide meg ide is kell írnod valahova egy hozzászólást(ha jól vettem ki), Twitteren és Facebookon meg kell osztani, és 5 embert majd kisorsolnak December 26-án.
Ugyan ez az Avasttal, csak December 8-án lejárt.
-
-
-
-
Jenne
őstag
válasz
Tetete1 #6181 üzenetére
Köszönöm de ezt ismerem és próbáltam is, de nem talált semmit. Utána jött a Panda Cloud AV Free ami aztán kitakarított.
Így egyelőre marad a Panda Cloud Pro AV a gépen- átváltottam a Free-t a fél éves promósra. Főleg, hogy közel nulla az erőforrásigénye ... mintha ott sem lenne a gépen.(Az új ESS8 az előző heteshez képest időnként érezhetően megfogta a rendszert) Tűzfalnak meg feltettem a Panda mellé a PCTools Firewall Plus-t.Ez meg szinte a telepítést követően az első órában már meg is fogott egy rejtőzködő kémprogramot ami a IE8 alól akart kisunnyogni a netre. Ezt meg a MBAM-al töröltem.
-
Qasam
aktív tag
-
Tetete1
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest