-
IT café
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
titán
-
törölt tag
Ehhez kapcsolódóan : McAfee SiteAdvisor LIVE
-
HZoli87
veterán
Körülbelül 2 hónapja él a link -> 71-es hozzászólás.
Amúgy nem baj, hogy belinkelted, sőt. A felhasználók jelentős százaléka nem szeret visszaolvasni vagy keresni az adott fórumban.
-
Tetete1
senior tag
Közben rájöttem, hogy ez is szerepelt már (nem tudom ugynazt minek teszik fel újra, nem néztem mehg előbb). Biztos azért, hogy többnek tűnjék.
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
po1son
addikt
A lényeg, hogy ne haljon ki a topik, mivel az egyik leghasznosabb itt ph-n.
Firenek köszönhetem a nagyon olcsó 1 éves kaspersky licenszemet és a fél évig ingyenes avira kulcsot.
Szóval a topik segítségével meg lett oldva a háztartásban a gépek védelme.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
addikt
Én már az előző linkeléskor letöltöttem, most feldobja hogy újabb verziót talált klikkeljek a részletekre, akkor ide visz [link] Kipróbálta már valaki hogy ha elfogadjuk ezt az upgrade-et akkor az is elfogadja e a promós licenszt?
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Tetete1
senior tag
A Wondershare Time Freeze alkalmazás egy virtuális rendszer környezetet hoz létre, így a vírusok és egyéb kártevők nem tehetnek kárt a rendszeredben. Egyszerűen kapcsolhatsz a virtuális és a "normális" rendszered között, nem kell újraindítani hozzá a gépedet. A rendszeredet állandó szinten tartja, nem lesz lassabb és lassabb az idő múlásával. Valós időben védi a gépedet mindenféle támadással szemben
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Mosanke
senior tag
Szia!
Ha a virtuális rendszert futtatom és azzal netezek, akkor - jelen esetben nálam a NIS - de bármely másik AV akár felesleges is? Vagy ilyenkor az is ott van? És ha igen, akkor hogyan és hova frissít, ha a rendszer "csak" látszólagos és nem valódi? Mert akkor a NIS is csak virtuálisan van ott és nem a maga valóságában.
Sok kérdés, de érdekelnének a válaszok.[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Ez jó. Napi 50 kulcsot adnak ki ingyen. Már csak azt kellene megtalálni, hogy melyik időzónához mérik a nap kezdetét
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
föccer
nagyúr
Király, asszem reggel korán kelek.
Ahogy nézem egy e-mail címmel csak egyszer kell próbálkozni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
félisten
-
föccer
nagyúr
Ott maradt egy [B] tag az elején. Azt vedd ki belőle.
üdv, föccer
-
Mosanke
senior tag
Szia!
A szándékod nemes és köszönöm - a többiek nevében is - az ilyen linkeket, de szerintem előtte ha beteszel egy ilyen linket nem ártana lepróbálnod, mert ez most speciel nem működik vagy nagyon nyögvenyelősen csak.
Vettem a fáradtságot tegnap késő este és megpróbáltam jó néhány angol és amerikai proxy-n keresztül fellépni és úgy kérni, de hiába töltöttem ki az adatokat, ma reggelig semmi sem jött. (Nos én Nortont használok ezért ez az ESET nem érdekel, de a kíváncsiság hajtott, hogy megpróbáljam.)
Végül már több láncolt proxy-szerveren (5 proxy-n ment át) próbáltam kérni hátha így igaznak hiszik, hogy ámerikás vagyok, de így sem jött semmi. Az adatok kitöltése sikerült, de onnan tovább már halott lett az ügy.[ Szerkesztve ]
-
Mosanke
senior tag
Most jutottam reggel óta újra gépközelbe és belenéztem újfent a gmailos fiókjaimba.
Érdekesen alakult, mert mostanra nekem is ott volt mindegyik 6 hónapos trial kulcs.
Kitöröltem mert nem kellettek.
De azért az lehetséges lesz majd, hogy az elkövetkező néhány frissítést követően, mivel az Eset frissítő-szerverei már egy ideje figyelik a régiókat is, hogy letiltódnak ezek a kért felh.név/jelszók.
Bár lehet, hogy jobb lett volna megint erről hallgatnom inkább?Bár az is igaz, hogy az én bölcsességem nem a hallgatásomból ered.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkereste Elon Muskot a TikTok vezetője
- Napelem
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Egy óra, két rendszer
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest