- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
veterán
Egy jobb minőségű Clipboard Manager programot tudnátok ajánlani?
-
looser
addikt
válasz Restart® #10798 üzenetére
Játszd végig! Az egyik legjobb játék az elmúlt évekből! Pont az a lényege, hogy vannak visszafordíthatatlan döntések, amelyek a játék későbbi részeiben lesznek fontosak, mert aszerint alakul a cselekmény és reagálnak az npc-k. Nincs rossz vagy jó döntés, csak amit te annak érzel :-)
Mondjuk van, amit el lehet felejteni, ha nem figyel az ember (pl. a madár, amelyik nekirepül az ablaknak - én kihagytam), de egyébként is igényel némi koncentrációt. Ettől függetlenül szuper, ne hagyja ki senki és van hozzá honosítás is!
Ha valakinek tetszett a Limbo, az próbálja ki ezt is, pont ugyanaz, itt is egy emberi lényt kell irányítani :-)))Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Restart®
tag
Ha már itt C. s.-el a "kinek mi a játéka-t" játsszátok, beszállok én is Mivel mostanság álláskeresés mellett túl sok az időm, kipróbáltam a Life Is Strange Episode 1-t. A csajjal visszaforgattam az időt, meg mászkálgattam a művészeti suli parkjába és még egy gyilkosságot is megakadályoztam a lány wcben Bár sajnos nem jöttem rá a játék lényegére Lehet, hogy inkább játszom egy kis menyasszonyosdit, mert ott a cél kézzelfoghatóbb
[ Szerkesztve ]
"A vörösbor fáj, de azt mondja: "Jó lenne élni!" Ha többet iszol, így szól: "Élni kell!" Ha igen sokat iszol, ezt kiáltja: "Élni fogsz!" És ez akkor is szép, ha nem igaz." Rejtő Jenő
-
looser
addikt
válasz fornettisuti #10794 üzenetére
Ah, GOTD sajnos, csak most látom. Köszi mindenesetre
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
fornettisuti
veterán
válasz looser #10793 üzenetére
install utan irta hogy csak az adott idoszakban ingyenes es szerverrol regelte sajat magat
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
looser
addikt
A 1AV Capture-ből nem maradt valakinek egy példány, egy kulcs stb.? Nem tudom, milyen formátumban volt. A gyermek szeretne videókat rögzíteni, "rátenni magát" gameplay vidire, de a Logitech alap szoftja ilyesmit nem tud, ez olyasminek tűnik, ami jó lenne e célra.
-
C. s.
addikt
Játék:
Úgy néz ki, hogy a http://games.giveaway-club.com/-on ezentúl naponta új játékot osztogatnak. Akit érdekel, nézzen be oda mindennap. Ma a Wedding Salon van ingyen.
[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
Egy rakás progi, egyenként tölthető le, nem kötelező mindet, de lehet. 2 fordulós az akció.
1. forduló (július 18-24.):
iObit Advanced SystemCare Pro (1 Year Free)
AOMEI Partition Assistant Pro
EaseUS Todo PCTrans Pro
BurnAware Premium
TotalMailConverter (6 Months Free)
Soda PDF
Sticky Password Premium
Easy Audio Mixer
WonderFox DVD Ripper Pro (ez a lap elején van, a töbi lent)2. forduló (július 25-augusztus 1.):
Ashampoo Photo Commander 12
Wise Care 365 Pro
Powerarchiver
Tenorshare iPhone Care Pro
Auslogics Disk Defrag Pro
and moreEgyéb:
Webroot SecureAnywhere 90 nap (orosz oldal, a nyelv miatt írom: nem mindenkivel kompatibilis )
-
konikan
aktív tag
válasz bajtokarpi #10786 üzenetére
Üdv!
Milyen program, ami...? topic
Itt lehet előbb találsz választ a kérdésedre."-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel videót tudok csinálni fényképekből zenei aláfestéssel, effektekkel. Szeretnék egy igényes videót összeállítani.
Köszönöm
battletag: bossi#2666
-
Tetete1
senior tag
ReaConverter 7 Standard
ReaConverter is an ultra-fast batch image converter that supports no less than 500 input formats and 55 output formats. The simple and clean interface of the program makes it easy to use even for novices. The program also provides a lot of additional features, including batch editing and modification options.
Includes an additional feature called Watch Folders. With Watch Folders you can configure reaConverter to monitor your image folders and automatically apply specific actions to all files included in each one of them.
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Tetete1
senior tag
1AV Capture 1.9.8
With 1AVCapture you can capture images from your desktop or webcam or TV tuner card, record narrated tutorials, record videos from inside browsers, record your voice, record your favorite music tunes from the web, record your favorite TV programs, record videos from your webcam. With 1AVCapture you can capture and record audio and video from all audio and video sources you have available on your PC.
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
netpeti98
addikt
-
netpeti98
addikt
válasz Lacpac #10772 üzenetére
F-Secure Safe
A hozzászólások alapján még működött az előző hónapban. egy próbát megér. -
Lacpac
őstag
Sziasztok,
F-Secure promó is nincs mostanában?
Két éve bespájzoltam a 3 havi promókból, kezdek kifogyni a kulcsokból.
Ráadásul bevált. Nem szeretnék váltani. -
Argos
őstag
-
FIREBLADE78
addikt
Tudnátok dobni egy vírusírtót?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Edween
őstag
Tudtok esetleg valamelyik neves mobil IS gyártótól akciót, androidra? thx
[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
Játék, még 13 óra van hátra:
The Lake House: Children of Silence
Bocsi, kicsit sok lett belőlem! Figyelmetlen voltam, szétszórt vagyok, stb.
[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
Új játék a My Real Games-en:
-
COLOR Projects Professional
1 napig ingyenes.
- Egyedi és új lehetőséget kínál, hogy csodálatos művészeti alkotásokat készíts – intelligens eszközökkel, és egy hatékony munkafolyamattal átalakíthatod a digitális színes fényképeket.
- A 84 finomra hangolt beállítás készlettel, a 85 minőségi szűrővel, a 35 profi film emulációs Grain motorral és tökéletesre hangolt tonális érték átalakítással, most létrehozhatsz egyedi high-end műveket, teljes 16 bites minőségben!Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
Sometimes: Success Requires Sacrifice , Steam-kulcs
-
Acethinker PDF Writer
Korlátozott ideig ingyenes.
- Szöveg, képek, és hivatkozások szerkesztése a PDF-ben
- Oldalak vágása, eltávolítás, átrendezése
- Jelszóvédelem beállítása
- Vízjel hozzáadása
- Háttérkép beállításaFreeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
ƵøŁĭ
veterán
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz zsolti72837 #10750 üzenetére
Telepítéskor megadod és letölti a szükséges fájlokat majd aktiválja 180 napra .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
-
zsolti72837
addikt
-
daimonion
senior tag
válasz zsolti72837 #10746 üzenetére
-
válasz zsolti72837 #10741 üzenetére
Nincs bekapcsolva valami "okos" kiegészítő? Ad filter süti blokkoló,...
Milyen böngésző? Próbátad már egy szűz portable firefox-al?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
C. s.
addikt
-
Vertigo18
addikt
Nincs valahol unhackme promo? Sajnos lemaradtam róla...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
zsolti72837
addikt
válasz AlyrArkhon #10740 üzenetére
Akkor bukta.
Ezt is próbáltam, de ez se megy.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz zsolti72837 #10737 üzenetére
olyan termékeket akarsz elvinni, amikre lejárt az akció, töröld azokat a kosárból.
(Ami 'expired', az már csak azért van fent, hogy lássák az arrajárók, milyen cuccokat lehetett volna elvinni)Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
AtHoS
nagyúr
válasz zsolti72837 #10737 üzenetére
Töröld ki az oldalhoz tartozó sütiket a böngészőben. Utána meg kellene javuljon
read-only mode on the forum
-
zsolti72837
addikt
Köszönöm hármatoknak
Ezt írja ki. Please remove the expired product(s) from your cart: McAfee Internet Security 2016 (100% Discount), McAfee AntiVirus Plus (100% Discount)
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
válasz zsolti72837 #10733 üzenetére
Ráböksz a letöltés gombra. Ezután középen megadod az user/pass párost, alatta az ímél címet 2x, és kész (place to order)
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
AtHoS
nagyúr
Kiválasztasz egy cuccot, amit szeretnél, így rákattintasz, következő ablakban Download-ra kattintasz, innen pedig egyértelmű, hogy nem a Logon szekciónál kezdesz beírni a mezőkbe, hanem lentebb a Create An Account részen
read-only mode on the forum
-
looser
addikt
Tedd a kosaradba a kívánt cumót és utána tudsz regizni "Create an account"
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy ide, hogy kell regisztrálni?
-
C. s.
addikt
-
isss
tag
-
isss
tag
[ Szerkesztve ]
-
Tetete1
senior tag
BullGuard Internet Security
Win one of the 100 licenses for BullGuard Internet Security!
BullGuard Internet Security provides the best security tools to simply protect you from all online threats:
- Award-winning technology with multiple protection layers for superior virus catch rates - as testified by independent labs;
- Elegantly simple interface makes management of your security easy;
- Safeguard against crashes and keep your computer running smoothly with PC tune up;
- Easy-to-use and powerful Parental Control keeps your kids safe from cyberbullying and predators;
- 3-PC licence and FREE upgrades to new versions.[ Szerkesztve ]
-
Tetete1
senior tag
Advanced Date Time Calculator 4.0
A full-featured date time calculator, used to get result date, days between dates and more.
Features:
Quickly Gets Result Time by Adding/Subtracting Some Days, Seconds and More to/from a Base Time;
Fast Gets the Differences (Years, Days, Hours and More) Between Two Times;
Easy to Count Days of Week, Weekdays, Weekends between Two Dates;
Supports Converting Between Various Time Elements (Months, Weeks, Minutes and More);
Provides You with the Unix/Linux Date Calculator;
Shows Results Instantly;
Provides Decimal and Thousands Separator for Numeric Fields.
Please note: Single License (1 PC) with 1 Year upgrades is included in this version. Click here to get a VERY BIG discount for other licenses with Lifetime Upgrades on the promotion day![ Szerkesztve ]
-
-
CJ4567
nagyúr
Elite: Dangerous Arena ingyenes egy ideig, behúzod örökre megmarad!
No Sana No Life
-
Argos
őstag
-
CJ4567
nagyúr
Nem teljesen promók, de akit érdekel, elvileg már ma ingyenessé alakul át az Evolve(játék).
No Sana No Life
-
looser
addikt
válasz looser #10701 üzenetére
Crazy Talk 7 promó eredeti oldal
Regi után még a következőket kapod:
CT7_Win_Bonus_Christmas_Bonus.exe
CT7_Win_Bonus_Facial_Expression_Natural_Facial_Performance_Vol1.exeMindent tudok a rákászszakmáról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Path of Exile 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox 360
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest