- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
-
kenand
veterán
válasz Csorbi #10385 üzenetére
Fejlesztő -a mellett, hogy respektálom a munkáját- persze szeretné ha az újabb, jobbak fogynának.
De nem hinném, hogy nem lehetne használható egy kicsit régebbi változat.
Persze, lehet, csak nekem vannak régebbi hardvereim, de én nem észleltem semmi problémát vele....Nokia Here map ingyenes és tűrhetően működik....nem csak Magyarország érhető el...
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Igen, ma reggel raktam fel egy olyan készülékre, amin még soha nem volt fent, és egy olyan fiókkal, amihez eddig nem volt letöltve. Működik. (Hogy maga az alkalmazás, és benne a térkép milyen minőségű, arról most ne beszéljünk!)
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Met
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #10386 üzenetére
Esetleg itt ph-n az aprón vagy a blogon keress topicot mert szokott lenni csoportos vásárlásra ember gyűjtés.
Vagy akár nyithatsz Te is egy blogot."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
air
nagyúr
válasz WildBoarTeam #10393 üzenetére
Abban az esetben, ha tavaly áprilisban az alatt a 10 nap alatt letöltötted, akkor igen. De aki akkor nem töltötte le, az nem érhette el az alkalmazást a Play-en. Mostanáig.
-
air
nagyúr
Talán elfér itt is a következő infó.
Lehet, hogy csak tévedésből, vagy valami hiba okán, de jelenleg ismét elérhető az iGO SzülinApp a Play-en.
Azoknak is, akik tavaly áprilisban nem töltötték le.[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
Itt kell kérni a kulcsot és a letöltőlinket. Az oldal német, az első linken van angol segédlet.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz twollah1976 #10374 üzenetére
Nekem is él valami a halvány emlékem róla , ha nem is volt, de játszottam vele, az fix.
-
-
Csorbi
addikt
válasz kenand #10382 üzenetére
Ilyen ősrégi verziók használatát baromira nem javaslom. Inkább a legfrissebb, trial módban. A 4.20-as nagyon elavult, nem tudja megfelelően diagnosztizálni a mai hardvereket, ebből adódóan rengeteg fals infót ad(hat)!
Ne ajánld senkinek légy szíves, de ha kell, ezt a fejlesztő is megerősíti. -
kenand
veterán
válasz Wiz Khalifa #10383 üzenetére
Olyan ritkán van..... De ha használni akarod ez miért nem jó? Aztán ha lesz majd lecseréled, addig meg használhatod ezt..
-
kenand
veterán
válasz Wiz Khalifa #10381 üzenetére
-
Wiz Khalifa
veterán
HDSentinel Standard-ot most nem osztogatnak ingyen?
Smoke some weed nigga!
-
C. s.
addikt
válasz twollah1976 #10379 üzenetére
Látom, Téged is elkapott a nosztalgia!
-
C. s.
addikt
Ó, honnan ástad elő ezt a képet? Az egyik kedvencem volt kislánykoromban! Köszi!
(#10376) Argos83: Top Trumps Turbo
mepet:
A politikai korrektség értelmében mindenképp a hosszabb verziót támogatom, de nem ér a CTRL+c + CTRL+v kombináció! Az plágiumgyanús volna!
-
jbl
senior tag
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
mepet
addikt
válasz daimonion #10367 üzenetére
Rendben, legközelebb, amikor agresszív reklámdobáló vírusokat linkel valaki, akkor hosszú és kacifántos mondatokban fogom kifejteni a kérdést, nem azt írom, majd, hogy
"ne töltsd le, mert vírus", hanem azt, hogy
"ezen programcsomag vagy annak valamely része számottevő eséllyel tartalmaz olyan programkódokat, melyek kárt tehetnek a számítógépében, a számítógépen tárolt adataiban, vagy idegrendszerében, kérem fontolja meg, hogy mellőzi a letöltését, mert ezzel veszélybe sodorhatja biztonságát, ami hosszú távon költséges pszichológiai kezeléseket vonhat maga után, mely családja anyagi helyzetére rossz hatást gyakorolván veszélyeztetheti családja vagy környezete biztonságát is, ezáltal az ő egészségük veszélybe sodrásával jogi aggályok merülhetnek fel, mivel így környezetét esetlegesen megfoszhatja az egészséghez való alapjoguktól, tehát akár az emberi jogi bíróság elé kerülhet az eset, ami családja jóhírnevét is veszélyeztetheti, amennyiben ön ismert ember, mivel ezesetben az ügy könnyen kaphat nagy nyilvánosságot, így szerény véleményem szerint a korábban feltárt veszélyek szem előtt tartása mellett sem ajánlott az adott programcsomag vagy annak valamely részének letöltése, hiszen ez imént részletezett példán túlmutatóan is jelenthet biztonsági kockázatot, mely akár végzetes következményeket is hordozhat magában és mivel az efféle kockázatok mérlegelésére és értékelésére hivatott szervezetek valamelyike ezen kockázatokra külön fel is hívja a figyelmet (például a VirusTotal.com weboldal közösségi véleményezési rendszere is), így javasolt, hogy ne csak kerülje el az adott programcsomag vagy annak valamely részének letöltését, hanem hívja fel más hasonló fenyegetettségnek kitett embertársai figyelmét is a lehetséges kockázatokra, veszélyekre, vagy akár annak lehetséges tragikus következményeire is, viszont az efféle figyelemfelhívás indulatokat válthat ki egyesekből, így figyeljen oda, hogy ne embertársai az ön figyelemfelhívását nyugodt körülmények között olvassák vagy olvastassák fel, semmiféleképpen sem gépjármű, vagy egyéb közlekedési eszköz vezetése közben, továbbá tartsa szem előtt azt is, hogy amennyiben villogó betűkkel jelezné az adott program esetlegesen lehetséges kártékony mivoltát, azzal az epilepsziás olvasók számára külön kiemelt kockázatot okoz, továbbá kerülje a vallási utalásokat is, hiszen ez a vallásos személyek megbotránykozását eredményezi, amely egyéb, a korábban jelzetteknél esetlegesen magasabb kockázati besorolású veszélyt, és nem mellesleg jogi problémákat vetítenek előre."
Így jó lesz?
-
daimonion
senior tag
Ez is IObit. A programjaik szerintem inkább minősíthetők vírusnak, mint akármi másnak...
Na ez aztán a kifejtés. Inkább csak egy egyszerű mondatocska vagy mondatfoszlány.
Amúgy meg igazad van az Iobit manapság eljutott egy olyan szint aljára amit nagyon nehéz minősíteni. Nemcsak azért mert általában koppintanak lásd malware fighter cuccai hanem a rengeteg szir szar miatt amit ha nem figyelsz letölt a gépedre[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
5-6ezer hsz-el korábban kifejtettem, hogy az IOBit programok lényegében maguk a vírusok (vagy felőlem hívhatjuk unwanted adware riskware adload downloader-nek is), de akkor le lettem hurrogva... Köszönöm a Kaspersky csapatnak és GoodSpeed-nek, hogy megerősítették az észrevételem!
-
törölt tag
-
törölt tag
-
C. s.
addikt
válasz looser #10355 üzenetére
Ha úgy vesszük, igen! Amit legutóbb linkeltem, az friss az oldalon. De a My Real Games-en minden legálisan és ingyen letölthető (és vannak online játékok is), mindössze a játékból való kilépéskor megnyitja a böngészőben a My Real Games oldalát, hogy szert tegyen némi reklámbevételre, amiből további játékokat rak ki és persze gondolom, hasznot is szeretne a munkájából. Mindenki jól jár. GYIK Annyi még a különbség, hogy itt nincs 24 órás korlátozás, bármikor újratelepíthető.
Mivel alapvetően (máshol) fizetős játékról van szó, ami itt ingyen elérhető, úgy éreztem, passzol a promós témába. (Ráadásul itt sok olyan ember fordul meg, akit érdekelnek az ingyen cuccok. )
Közel 20 GB-nyi játékot töltöttem már le innen, és csak 1 darabra ugrott rá az Avast (Bubble Town), soha semmi gyanúsat nem tapasztaltam az erről az oldalról származó játékokkal kapcsolatban.Tudomásom van még néhány hasonló elven működő oldalról, de sajnos azok nem örvendenek makulátlan hírnévnek. Inkább kerülöm őket, habár a Sandboxie-ba telepítve, lehet, hogy nem okoznának bajt..
[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
-
Argos
őstag
válasz holozis_HUN #10348 üzenetére
Kedvezmény szokott lenni, giveaway nem nagyon.
A Chip magazinnak van havi kódja, arra rá tudsz keresni.[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
holozis_HUN
veterán
Eset Nod32 Antivirus V9-ről van valami ingyenes forrása, mint pl az előző kettő antivirusnak?
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
donmackó
addikt
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Tetete1
senior tag
bármikor...
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Tetete1
senior tag
Ashampoo Snap 2017 Free Full Version Serial Key
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
donmackó
addikt
-
Sanyi.mTs
addikt
BF4 DLC-k, playstation-ön nem ingyenesek
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
Battlefield 4 Dragon's Teeth +Battlefield Hardline: Robbery = Ingyen.
(Alapjátékkal rendelkezni kell .)[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Restart®
tag
Hát akkor ezért nem sikerül sosem a dolog? Mármint mindig valami olyat ír ki, hogy a Steam profilommal van gond.
"A vörösbor fáj, de azt mondja: "Jó lenne élni!" Ha többet iszol, így szól: "Élni kell!" Ha igen sokat iszol, ezt kiáltja: "Élni fogsz!" És ez akkor is szép, ha nem igaz." Rejtő Jenő
-
C. s.
addikt
Back To Future : The Game (kattintgatós, szóval nincs teljesen ingyen)
-
Tetete1
senior tag
Ashampoo AntiVirus 2016 Free 6 Month License
-
kenand
veterán
Automatán is megcsinál a DXO Optics pro nagyon sok mindent csak rá kell dobnod az ablakra és elindítanod.
Pl. hasonlítsd össze az eredeti és a korrigált képet és egyből meglátod mennyit torzít az objektív. Nem is veszed észre amíg nem nézed meg a különbséget.
DXO oldalán jó oktató anyagok vannak (régieket érdemes böngészni, mivel az újak sokszor olyanról szólnak ami még csak a 9. 10-es változatban van)
Én sem vagyok profi még, de azóta minden fotót megdolgozok vele és érezni a különbséget, ráadásul jogszerűen használhatom. -
Traxx
őstag
-
kenand
veterán
Szia!
Lehet, hogy ezek már megvannak, de még működnek, hátha másnak is kell.DXO Optics pro 8.0
Profi raw szerkesztő, sok kamerát támogat, mivel nem a legújabb változat . 2015/2016-osak még nincsenek benne, de 2-3 éves MILCekkel és DSLR-ekkel megbirkózik.... (én Olympus PEN E-PL5-ömet szereti, de iPhone is támogatott)DXO Viewpoint 1.0
Szépem lehet korrigálni pl a ferdén fotózást, vagy a nagyobb látószögű lencséből adódó épület torzulásokat[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Így is örömteli, bár sok értelme szerintem nincs, mióta a Google a komplett Nik Collection-t ingyenessé tette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tesla topik
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest