Hirdetés
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
steewcv65
őstag
válasz donjohnson #100199 üzenetére
Köszönöm szépen !!!Viszont csak 3számot enged megadni, van többre lehetőség ?
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
donjohnson
addikt
válasz Tutu7030 #100198 üzenetére
de azt a Google dialer csinálja, nem a Telenor. a Samsung-nak is van ilyen spam felismerő tárcsázója. netről betölti hozzá a szöveget egy adatbázisból.
a Telenor csak a telefonszámot továbbítja, nem a telefonszámot és szöveget.[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Tutu7030
veterán
válasz donjohnson #100197 üzenetére
Szerintem ő nem erre gondolt. Régebben volt olyan, hogy amikor a telenortól hívtak/sms-t küldtek, akkor nem a telefonszám jelent meg hívóként/feladóként, hanem csak a Telenor felirat. Sőt, még amikor voltak ezek az ingyenes sms küldő oldalak, némelyiknél ott is elfogadta, hogy ne csak szám legyen beírva feladóként, hanem szöveg is.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
donjohnson
addikt
válasz steewcv65 #100196 üzenetére
benne vagytok a gugli-ban?
keresd meg a business adatlapon a phone number részt, töltsd ki, és nézd meg hogy a "don't show" nincs-e bekapcsolva hibásan. ha be van, vedd ki a kapcsolót, hogy mutassa: [link]
illetve érdemes +36201234567-el írni a formátumot (a +36 a lényeg).[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
steewcv65
őstag
Sziasztok!
A cégemhez tartozik 10db telefonszám és kértem a szolgáltatót, hogy ennél a 10 telefonszámnál a cég nevét írja ki, ha egy idegent hívok.
Ők azt mondták erre, hogy a google csinálja már ezt és nem hozzájuk tartozik. Tundátok ebben segíteni ?#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
Katicza
tag
válasz Viktor0610 #100193 üzenetére
A stabil vétel miatt. A tv wifije gyengén muzsikál. A router mellett van és én távolabb a laptopon 40 Mbps körül veszem a 4G-t, a tv pedig 5-7 Mbps.
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
válasz donjohnson #100190 üzenetére
Közbe jött egy fizetős projekt, így inkább azt csináltam teszt helyett. Meg rájöttem, hogy a routereinken is mindenhol át kellene állítgatni a qos-t, így főleg nincs már vele kedvem foglalkozni.
-
Katicza
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy akinek van Yettel tv előfizetése és boxon is, valamint LG tv alkalmazáson is kipróbálta már, hogy ott tapasztalt-e bármi különbséget? Mert ha a tv-t a routerrel direktbe kötöm (nem wifi-n) akkor felesleges lenne a box. Egy dugóval és egy távirányítóval kevesebb lehetne. A boxot pedig áttelepítem a másik szobába, ahol venné wifin a jelet és egy kisebb (LG monitor-tv, ami nem okos) készüléken is lehetne nézni. Arra gondolok, hogy mind a boxon, mind a tv alkalmazásán keresztül ugyanolyan képminőségnek, műszaki paraméternek kellene lenni. Holnap elvileg jön az otthonnet pro 5G-vel, és akkor direktbe menne a tv, nem boxon.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz Mr Dini #100179 üzenetére
Oké akkor ne hasonlítsuk. De ami tény az tény.
A hivatalos app van amikor be se akar lépni. Csak karikázik és nem történik semmi. A Yettel is tud erről a bugról.
Vajon a többi PPF szolgáltatónál is ilyen béta állapotú az egész szolgáltatás?"Olyan, mintha 1:1-ben megvették volna a kaltura saját frontendjét"
Kaltura Cloud TV Platform
Az app UI konkrétan 1:1-ben Kaltura. A Yettel csak a színeket cserélte ki Yettel színekre. -
Landsmann
addikt
válasz akaszajanos #100184 üzenetére
Szerintem a térképen nem nőtt a lefedettség. Nagyjából az az egy kör alakú lefedettség van mint korábban. Térkép szerint. Aztán a valóságban lehet, hogy annál nagyobb. Jövőhéten megyek Gyulára, ha lesz időm, szétnézek olyan részen ami a térkép szerint nem lefedett 5G-vel.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Landsmann
addikt
válasz gabor9991 #100181 üzenetére
3 évig jártam Békéscsabára a suliba. Sosem szerettem. Most sem. Nem tudom megmondani miért. Gyula sokkal szimpatikusabb, noha lényegesen kisebb város, de valahogy takarosabb. Ha összevetjük mondjuk Nyíregyházával, Debrecennel, Miskolccal, Győrrel, nekem valahogy a csóró testvérnek tűnik Békéscsaba a többi megyeszékhelyhez képest. Pedig én is "faluról" megyek. Bár isten tudja hány éve nem voltam, mert egyszerűen nincs miért. Ha igen, akkor meg irány Debrecen, alig van messzebb, menetidőben ugyanott vagyok. A két város között van egy kategóriányi különbség.
-
Mostvid
újonc
válasz akaszajanos #100184 üzenetére
Gyulán igen, de Békéscsabán semmi.
-
akaszajanos
tag
Úgy látom a frissült térképen, hogy Gyulán is érezhetően megnőtt az 5G-vel lefedett területek aránya. Bízom benne, hogy nem állnak meg ennyinél.
M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
bul07
nagyúr
válasz gabor9991 #100181 üzenetére
Békéscsaba tényleg nagy falu, mint kb Szolnok, de Gyula is, de ez az én meglátásom(te van minden régi paparaszt házakkal, kádárkockákkal).
Egy dolgot viszont szeretek Békéscsabán, Tesco bejáratánál árult gofrit, nem drága de finom[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
MODERÁTOR
-
Mr Dini
addikt
Azért én nem hasonlítanék egy hobbi projektet, amit úgy-ahogy össze lett tákolva, egy hivatalos alkalmazáshoz.
Viszont az utóbbi időben elég sokat tanulmányoztam az oldalt és feltűnt, hogy pár helyen bent van egy lista a kódban, hogy milyen ISP-k használják még feltehetően ugyanezt a frontend + backend kombót. Ezeket találtam: Proximus, Telenor Serbia, KUX, O2 CZ, Telenor Hungary, Telenor Bulgaria, O2 SK. Azt nem tudom, hogy ezekből ténylegesen mennyi van használva (pl az első valami tesztkörnyezetnek tűnik inkább), mert jogtalan hozzáféréssel nem szeretnék vádolva lenni, de ez arra enged következtetni, hogy ugyanaz a már lefejlesztett szoftver került mindenkihez. Nem tudom, hogy tudnak-e rajta változtatni...
Olyan, mintha 1:1-ben megvették volna a kaltura saját frontendjét is és azt adnák csak úgy. A konfig is erősen copy-paste lehet, mert itt-ott cseh és szerb konfig paraméterek vannak a kódban átíratlanul. Kivéve a CDN-t és a login-t, mert az talán yettel specifikus. De a CDN gondolom a cseheknél is cetin, mert láttam pár helyen cetin.cz végű linket az API válaszokban.
Ami nekem kicsit hihetetlen a hivatalos appokban, hogy ok, webapp még a mobilos alkalmazás is és nem natív (mert gondolom így lehet olcsón minden platformot támogatni), de az nagyon durva, hogy (előzetesen bejelentkezve) ennyi adatot tölt le a műsorújság fülön megnyitva a hivatalos weboldaluk nálam (azért a műsorújság, mert ez nem indítja el a lejátszást automatikusan):
És nem csak egy alkalommal. Minden oldalletöltésnél 6-10 MiB adatforgalom megy el csak a felület adatainak betöltésére. Mobilon is. Ezen bőven lehetne csökkenteni, ha okosabban/célzottabban szűrnének az adatokra, amit a backend visszaad.
Kodiból igyekeztem sokkal optimálisabban csinálni a dolgokat, már amennyire sikerült logikus tippelgetés útján alakítani, de így is van megoldatlan probléma (pl hogy az EPG-t ne csatornánként kelljen begyűjteni). Persze azért ott is van még mit csiszolni, például gyorsítótárazni, de ez egyelőre nem elsődleges priorítás, mivel a gyári appnál már most adatkeret barátabb és nagyon nagy munka lenne rendesen cachelni, amire egyelőre nincs meg a motivációm. Ha felmerül rá az igény, esetleg összeütök majd valamit.
Meg ahogy néztem a mobilos (Android) alkalmazásból nem is elérhetőek a felnőtt csatornák? Ha nem látszódnak, akkor ez vajon szándékos limitáció lenne?
Illetve másnak sem megy a hangsáv választóra érintés, meg úgy un bloc a lejátszáskor a slider és az egyéb funkciógombok használata (Androidon)?[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
goop
őstag
válasz aprokaroka87 #100175 üzenetére
Küf Bumm. Flotta. De szerintem ez mindegy.
-
goop
őstag
válasz aprokaroka87 #100173 üzenetére
Havi szinten 0 Gb volt eddig, mivel az 50 Gb-ból 10 ha elment böngészés, stb. (Van voda XXL is, általában az van használva. ) Egyszer kellett volna gyorsan egy nagyobb fájl ftp ről, akkor tűnt fel a dolog. Utána már direkt néztem a többit is, több helyről, több időszakban.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Ki próbáltam egy 2.42gb-os állomány letöltését Google drive-ról, nagyjából 28-38mbyte/sec volt ami olyan 228mbit és 304 mbit/sec között van
5G-n.
Otthon net lite csomag,ami nem korlátlan.
Speedtest-el mérve most 2x is megvolt az 500 mbit/sec +
De ugye ez csak pillanatnyi sebesség.Konkrétan melyik csomagban vagy?
Meg kb mennyi szokott lenni az ftp meg drive havi szinten?[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz 4Grider #100165 üzenetére
Nincs más gond, más is panaszkodott az ftp-re. A letöltés megindul 100 Mbit körül, de aztán beesik a szokásos sebességre. Van egy társ adatkártya mellé, az a gyerek telefonjában van, detto ugyanez. (Ott ugye net apn van)
A felhasználók 99% nak megfelelhet ez így, ettől függetlenül, hiszen megy a YouTube, hbo, spoty stb, de nekem nem felel meg.[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
Jaja, 5G. Nem vagyok elégedett a yettellel. Itt is hasít a net, speedtesteken, több száz Mbit 4G-n, gigabit felett 5G-n. Azonban a valóság arcul csap, ftp letöltés nem megy, csak proxy keresztül, akkor is max 50-60 Mbit sebességgel. Onedrive, google drive szintén max 50-60 Mbit amit hoz, éjjel vagy nappal mindegy. Azt halkan teszem hozzá, hogy ellenben voda XXL csomagja tényleg jó, legalábbis itt nálunk, amit tud speedtesten azt hozza máshol is, ha nagy a torlódás akkor leesik 30-40 Mbit körülre, de általában 80-100 Mb körül tud. (Itt az ftphez proxy sem kell, de ha van az se számít neki, ugyan annyi a speed mint nélküle. ) Szóval a yettel sunyiban korlátoz sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz Renwick #100155 üzenetére
Konkrétan ez még mindig egy béta állapot. Gondolom volt egy határidő és hát ki kellett adni különben nincs jutalom...
Nem csak az app fejlesztése nem halad hanem a kiszolgáló oldalé se.
HEVC sehol, DD hang sehol. Az 50p-ről nem is beszélve.1hónap alatt Kodira jobb Yettel TV kiegészítő lett írva mint amit a Yeti összehozott hivatalosan...
-
Renwick
őstag
Nem tudom, jelenleg hol tart a Yettel TV fejlesztése, de tény, hogy február óta kliensoldalon nem sok kézzelfogható, látható fejlesztés történt.
Nem hiszem, hogy ez a vezérigazgatón múlik, szerintem egyszerűen csak nincsenek olyan állapotban a továbbfejlesztett/új feature-k (lásd pl. csatornasorrend-rendezés), hogy ki merjék adni efinek. Én az ősszel számítok ezen a téren előrelépésre.[ Szerkesztve ]
I see you blaming each other -- And I love you still
-
csacsi67
addikt
Vissza térve a multi simre a Telekomnál ugye 2 db multi sim látezik [link] nekoem korlátlan beszéd korlátlan net van a csomagomba nekem a 900 ft ugy aktiválták hogy elküldtem az appla watc EID számát ás fél ora mulva mükdödött az ora se QR kod se semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
válasz aprokaroka87 #100142 üzenetére
Nálunk is az utca végén lévő tornyon vannak majdnem négyzet alakú sugárzók, de tuti, hogy onnan 5G-t nem sugároz egyik sem.- Lefedettség alapján a Yettelnek és a Telekomnak nincs 5G nálunk. Vodafone-nak van, de az a másik toronyról sugároz. Elképzelhető, hogy ez is az övéké, csak még nem kapcsolták be.
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #100135 üzenetére
Gratulálok! Még további 20 évet kívánok!
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Gloob
addikt
Gratulálok! Én 46 évet húztam le 1 munkahelyen.
Ha már itt tartunk tőled kérdezném, mint yetteles. Adott egy flottás (KÜF) aktív csomag, adott egy vezetékes internet (korlátlan), ehhez van kábel tv is (volt upc), adott egy Lg tv, ahol az app már elérhető. Csak kipróbálás céljából a erre a yetteles előfizetésre elvileg kérhetem a Yettel Tv-t. Megkapom én is 3 hónap díjmentesen, amit aztán a 3. hónap végén lemondanák? Ekkor lesz valami kötbér, vagy valami fizetnivaló? Egyelőre nem alternatíva a Yettel Tv a vezetékesnek, a mobilnet pedig főleg nem itt nálam. Tényleg csa kipróbálnám, viszont nem fizetnék egyszerre 2 tv szolgáltatásért.Samsung Galaxy A52S
-
tomp
félisten
-
Landsmann
addikt
Ahogy elnézem, Békéscsaba az egyetlen megyeszékhely, ahol nyomokban sincs 5G.
-
veterán
Akkor már biztos van hűség bónusz meg arany óra?
-
Landsmann
addikt
Frissült a lefedettségi térkép. Újként Hajdúszoboszló is felkerült az 5G lefedettséghez. Nem tudom mi újdonságok vannak még. Itt a keleti fertájon nem találtam más bővülést.
Hanem az a mezőhegyesi ménesbirtokos 5G az érdekes. Beltéri lefedettségre állítva eltűnik, csak kültériként jelenik meg. MIntha a színezése is világosabb lenne mint a többi 5G-nek. A múltkor a Yetteltől mondta valaki egy riportban, hogy ez egy kísérleti projekt. Valaki ott a közelben nem tudna rámérni, hogy mi a helyzet?Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
MODERÁTOR
-
Renwick
őstag
válasz 4Grider #100133 üzenetére
Nem látnék bele feltétlenül többet annál, ami: ha jól láttam, a dominót az indította, hogy a TV Markízától 10 év után "új kihívásokat keresve" lelépett a CEO, és kellett oda egy megbízható katona, kb. ennyi. De ha te többet tudsz, akkor pls. PM me.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
ledgeri
nagyúr
válasz Viktor0610 #100111 üzenetére
Tesco pultok, relay és hasonló újságárusok, és 3 telekom fiók volt akkor a terítéken telekom sim-et keresve.... Akartam, de kimaradt hogy akkor kifejezetten fizikait kerestem. De na, ha ez van akkor ez van!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
MolTol
tag
válasz Mostvid #100115 üzenetére
Egyrészt le kellene fejleszteni magát a MultiSIM szolgáltatást, ami ezekkel a legacy rendszerekkel nem egyszerű menet és relatív réteg igény, ami nem hoz nagy bevételt, így nem ez a fókusz.
Másrészt ahhoz, hogy az Apple Watch-okkal is működjön az Apple-nek is támogatnia kell, a Yettel meg nem Apple Watch partner (meghatározott készletet kellene tartani, ami jó sok pénzbe kerül, amibe gondolom nem akarnak továbbra sem invesztálni, mert az excelben nem nagyon jön ki a matek), így egy jó darabig nem hiszem, hogy ez téma lesz.
-
kl122
tag
-
yanna
addikt
Biztos naiv kérdés, de az appban miért csak hozzávetőlegesen fél óra után mutatja az új egyenleget...?
-
Mostvid
újonc
válasz BossBoss #100117 üzenetére
Tudom hogy lassú, ugyanez volt az Apple Pay-jel, már az OTP-nél nagyon rég megvolt, de a K&H csak jóval később tudta bevezetni, már anyázták is az ügyfelek a bankot, de azt mondták nem rajtuk múlik, az Apple-nek nagyon szigorú több körös biztonsági előírásai vannak.
-
aktív tag
válasz szabonagyur #100114 üzenetére
Megerősítem, nekem is ezzel a módszerrel sikerült számomra tetszetős hívőszámhoz jutni, rövid időn belül.
-
BossBoss
őstag
válasz szabonagyur #100113 üzenetére
Beszéltem Yetteles fejessel. Ott az Appellel kell leboxolni. Az a lassú. Mondta nem mostanába lesz.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Mostvid
újonc
válasz szabonagyur #100113 üzenetére
-
félisten
válasz Viktor0610 #100111 üzenetére
Vagy online rendelés, ott magadnak frissítgetheted és néha egész jó is kijön.
-
félisten
-
Mostvid
újonc
válasz 4Grider #100100 üzenetére
Erre szerintem lenne megoldás, az okosóra multisim maradhatna 1000 ft, a maximális sávszélességű árát kellene felemelni. Akinek fontos úgyis megvenné, de nyilván kevesebben lennének, így nem terhelnék le a hálózatot. Szóval a Yettelnél üdvözölném ha lenne multisim legalább okosórába.
-
MODERÁTOR
válasz ledgeri #100108 üzenetére
Már nagyon régóta a boltokban nincs konkrét SIM-telószám összepárosítás. A kolléga 3 számot tud mutatni, ami az oldal frissítése után változik. Azt hiszem, kb. 9-12 (3 vagy 4*3 lehetőség van).
Ezek között lehetnek jó számok is, de annak kicsi az esélye.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Diák66
őstag
válasz DrBubo77 #100106 üzenetére
Ha hiszed, ha nem én szoktam használni az órán az internetet. Egyrészt, ha nincs nálam a telefon, megjön rá az e-mail, szól a naptár bejegyzés miatt, bluetooth-on csatlakozik a fejhallgatóhoz, online rádiót tudok indítani rajta és a multi SIM miatt bejön rá még a hívás is. nem olyan rossz dolog ez, mint sokan hiszik.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Viktor0610 #100092 üzenetére
(Nem egyedi szám kéne, de mikor fizikait vadásztam legutóbb, aztért végig jártam 1-2 helyi lelőhelyet, és láttam kb 20-30 számot így és volt 1-2 golden formátumú)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest