-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz Landsmann #159 üzenetére
Akkor tehát tényleg mínusz jel volt az összeg előtt,nem idézőjel,azért is figyeltem fel erre mer' má' százmillió egyenleginfót kaptam,és csak ez lett gyanús(úgy tűnik joggal).Egyébként arra gondoltam,hogy egy napokban lejárt MobilAdat250 GPRS netcsomag okozhatta a problemát,mert olybá tűnik az egész,mintha ezek megrendelték volna nekem mégegyszer,holott nem is fizetettem elő rá.Ígyhát úgy néz ki a dolog,hogy hétfőn elmegyek hozzájuk,és ledumálom velük.
"oh no the devil has a code for god mode!!!"
-
Agostino
addikt
válasz Landsmann #241 üzenetére
Hello.
Nos nem tudom, hogy van-e avagy nincsen, engem csak azért foglalkoztat a kérdés, mert tegnap vagy mikor hozott édesanyám a szombathelyi Pannon kirendeltségtől egy harmonika-szerűen hajtogatható prospektust, és ott láttuk benne ezt a készüléket. Én azt hittem, hogy egyszerűen új a brossúra, és régen lett frissítve az oldal, de ezek szerint nem igy van. : /hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Robaj
addikt
válasz Landsmann #255 üzenetére
Okés thx, most az a bajom, h. a postafiókot akarom lemondani, azaz, h. ha kikapcs, akkor mondja, hogy nem érhető el, ne az, h. postafiókra átirányított...
Regeltem pannonline, majd kódot küld, beírom hiba, kérek újat, hiba, már vagy 10 sms jött, de mindig hiba Azé még próbálkozok.
UI: ''Hiba történt az adatok módosítása közben''
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
-
Dufresne
addikt
válasz Landsmann #362 üzenetére
szerencsére panon és az SE oldalán is be lehet állítani, bár pannoné nem működik. Gondolom azt az oldalt amit láttál még a hordozhatóság elérhetővé tétele előtt csinálták, aztán nem foglalkoztak utána vele, így megmaradt a régi ( az átállás előtt még elegendő) szolgáltatás. Valóban szar helyzet az ilyen mostanság
-
Dufresne
addikt
válasz Landsmann #364 üzenetére
Valszeg külföldiek annyira nem figyelik a hazai jogszabályok változását ( már amennyiben a számhordozhatóságot jogszabály tette lehetővé, nemtudom), pláne nem a gyártók, ha csak abból indulok ki, hogy SE magyar honlapján vezetékes számra van megadva a példa éls nem mobil számra
-
-
MODERÁTOR
-
Sultan
tag
válasz Landsmann #427 üzenetére
Ezt én se értem.
Van két azonos telefon, azonos softver-rel, egy napon lett vásárólva ugyanolyan sim, ugyanolyan tarifacsomag, meg minden. Az eggyiken Pannon van a másikon Pannon GSM.
Ezt az e-mailt kaptam a Pannon-tól.
''Tájékoztatjuk, hogy az operátori kijelzés bevezetésének lehetőségét a Pannon jelenleg mérlegeli. - Ennek több feltétele is van, melyek egy része még nem teljesült.
Arról tájékoztat Önt, hogy ez mikortól valósulhat meg, sajnos nem tudjuk.''
[Szerkesztve]Apple fan! :-)
-
GodHeart
senior tag
válasz Landsmann #542 üzenetére
már pedig nem
ugyanis nekem 1x már összejött így.. de az nagyon régen volt, és egy 9500-val. nah most sikerült valami oknál kifolyólag kékfoggal összekötnöm pc suital, utána rá kábel, így kicseleztem, hogy a pc suite kábelesen ismerje fel. nah utána csatlakozásnál már a kábelt válaszottam ki, és a pc suite software-je nem írta ki azt a hülye hibát. szal megy legalábbis most. később ki tudja -
Qru
MODERÁTOR
válasz Landsmann #577 üzenetére
Én előfizetéses vagyok (céges) de Áprilisban születtem (és a nap sem stimmel), akkor miért most jön ilyen kedvezmény??? Még értesítő sms-t nem kaptam, (igaz ott 28-tól él a leírtak szerint) csak a PannOnline-on látom, hogy van ez szülinapi ajándék percek.
Vmi Pannonos benfentes nyilatkozhatna... ;)
[Szerkesztve]#nincsbennetarcsi
-
TiMoN
senior tag
válasz Landsmann #640 üzenetére
én is kaptam 20 percet... születésnapom után 1 héttel küldtek egy boldog pannonszülinapos smst...
Inkább felhivhatnának és ajánhatnának valami spéci csomagot. pl mp alapu számlázás hyperolcso havidij 5 éve igen hüséges előfizető vok, immáron 2 db előfizus telóval.-TiMoN-
-
Noncsi
tag
válasz Landsmann #664 üzenetére
Engem igazából az idegesített fel, hogy engednek mínuszba! Miért? Azért van kártyás csomagom, hogy ne vigyem túlzásba a telefonálást.
Ráadásul nem tudom, hogy mennyit sms-eztem és mms-eztem, tehát fogalmam sincs hogy jó-e az egyenleg.
Igazából sem a helyi pannon, sem a felhívott ügyfélszolgálat nem volt segítőkész. A pannon üzletében a csaj nem tudott mit mondani. Felhívtam az ügyfélszolgálatot és csak annyit tudott mondani hogy LEHET hogy később vonták le a dolgokat, na ezzel sem tudok mit kezdeni.
Most akkor honnan lehet megtudni hogy valójában mi történt? Kihez forduljak? -
MODERÁTOR
-
Laybee
őstag
válasz Landsmann #764 üzenetére
Értelek, csak most nem magam miatt kérdeztem. Van egy emberke, akinek nagyon régóta dominója van, sok mindenki ismeri és elég gáz lenne minden egyes emberrel tudatni, hogy megváltozott.Tudom erre van a számhordozhatóság, de ugyanis meg akarom lepni egy előfizetéssel a pannonnál a családi csomagra. Mivel meglepetés lenne, nem mondhatom neki, hogy ad már ide pár napra a kártyádat...Ezért kérdeztem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Windows 11
- Babakocsi
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest