- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
okib4100
aktív tag
válasz polonic #3293 üzenetére
Azért a youtube elég gyorsan lepörgeti a 100 megát, csak óvatosan. Ha mobilon netezel (opera minivel meg főleg), akkor elég nehéz ellőni, hacsak nem töltesz videókat, vagy hallgatsz streaming anyagot (rádió).
2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
myk74
senior tag
-
okib4100
aktív tag
válasz polonic #3415 üzenetére
Ez már 1 hónapja tudott volt, akkor adták ki a közleményt.
Sztem a roaming költséglimitek miatti ellentételezés, vagy, mint a Vodánál, egy új feltöltős tarifarendszer előszele. Ott is az volt, h a régieket felemelték, aztán 2-3 hónappal később új tarifákat hoztak ki, a mostaniakat meg dec. 3-tól lezárták.
Biztos ami biztos, én egyetemista rokon nevére iratom a kártyát, és áttérek Djuice Smart csomagra még e hónapban. Oszt használom amíg meg nem szűnik.[ Szerkesztve ]
2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
MODERÁTOR
válasz polonic #3562 üzenetére
Eddig volt mindkét esetben tört hónap, nemrég vezette be a Pannon, hogy mind a szolgáltatások megrendelésekor, mind előfizetés visszamondásakor teljes havidíjat számol.
A háttérben a sok panasz áll, miszerint az ügyfél az egész havi keretét felhasználta (akár beszélgetés, akár szolgáltalás tekintetében), holott csak törthavi állt rendelkezésére.Xiaomi 13T
-
SpeedR
őstag
-
SpeedR
őstag
válasz polonic #3773 üzenetére
Nem tudom, én pénteken nagyon korán rendeltem, még a hajnali órákban és aznap késő este jött a mail, hogy készlethiány van a rendelt cuccból. Te kaptál ilyen mailt?
Firefoxot használok. Elég lassú néha a Pannon oldala, de nekem nem dobott hibát egyszer sem. De nem hiszem, hogy számítana a böngésző tipusa.
[ Szerkesztve ]
-
SpeedR
őstag
válasz polonic #3779 üzenetére
Az még csak a megrendelés visszaigazolása. A szállítással kapcsolatban külön értesítenek majd.
(#3780) tildy
Az 500Ft-os 100MB-s csomag nekem is tetszene és szerintem nem is lenne olyan irreális. Egyelőre elvagyok ugyan a napijeggyel, de a nyáron gyakrabban lesz szükségem a mobilnetre. -
törölt tag
-
MODERÁTOR
válasz polonic #4494 üzenetére
Lehet, hogy ismered a számokat, de az adatok ismerete nélkül nem tudhatjuk, miért nem tudod megrendelni a szolgáltatást...
Tehát én is csak azt tudom javasolni, hívd az ügyfélszolgálatot. Azért ne a 1741-et, mert ott csak szolgáltatást tudsz manipulálni, ha az sikertelen, nem tudsz utánajárni, miért nem az.
Xiaomi 13T
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Melack
veterán
válasz polonic #11371 üzenetére
Nekem Okostarifa 180 van, HTC Desirrel. Mindenre használom, nem csak Opera Minivel. Eddig semmi gondom vele. Maps megy sokat, Forsquare is, de nem vészes a mennyiség. A beépített böngészőt is bele veheti a nem mért adatba.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
válasz polonic #11373 üzenetére
Azt nem te határozod meg, hogy bele veszi e vagy sem. A böngésző által használt portok alapján határozzák meg (ha jól tudom, ebben megerősítést vagy cáfolatot kérnék a többiektől)
Mi azzal a gond? Kicsit figyelni kell, de minden gond nélkül megoldható, hogy ki legyen teljesen használva a percmennyiség.
Korlázozás mindegyik csomagban és szolgáltatónál van, itt 32 kb/s az adatmennyiség túllépése után. De egyelőre ennek még nem láttuk jelét.
-
Melack
veterán
válasz polonic #11377 üzenetére
Nézd, nem védem őket, mert vannak fenntartásaim a Telenor kapcsán, de azt elmondhatom. Sose volt még gondom azzal, hogy 3-5 Mb-os képeket töltsek fel DBra, vagy mellékeljem e-mailhez és küldjem el. Pikk-pakk megy. Ha csak a számokat nézed, igen, lassú. Ha a gyakorlatban nézed, működik rendesen.
-
darvinya
titán
válasz polonic #11379 üzenetére
Hogy mi tartozik bele
„Kiemelt forgalomtípus: képi és szöveges tartalmak böngészése, e-mailezés.
Böngészés: olyan internetes böngésző alkalmazást futtatni képes platformokon megvalósított tevékenység, amely a webszervereken tárolt szöveg- és képformátumokban elérhető információkhoz valós idejű hozzáférést, megjelenítést, valamint nyilvánossá tételt biztosít az internetes hálózat segítségével.
E-mailezés: elektronikus üzenetek küldésére és fogadására alkalmas, tárolási és továbbküldési (tehát nem azonnali) elven működő szolgáltatás az interneten keresztül. Forrás: World Wide Web Consortium (www.w3.org) és Engineering Task Force (www.ietf.org).Egyéb forgalomtípus: netrádió, internet video, voice és video chat, multimédiás alkalmazások használata, online játékok használata, egyéb, a kiemelt és nem támogatott forgalomtípusokba nem sorolható forgalomtípus.
Nem támogatott forgalomtípus: fájlmegosztás (pl. P2P (BitTorrent, eDonkey…), FTP, OCH (Rapid Share) stb.); A teljes számlázási ciklus ideje alatt a fel- és letöltési sebesség: 32/32 kbps
Sebesség lassítására vonatkozó szabályok: amennyiben az Előfizető adatforgalma a megjelölt egyéb, valamint a nem támogatott forgalomtípusok összességét tekintve hét egymást követő nap alatt meghaladja az 1,5 GB-ot, a Szolgáltató az azt követő napon az egyéb forgalomtípusra vonatkozó le- és feltöltésre vonatkozó sebességet lassítja; A sebességlassítás mértéke: 32/32 kbps. A sebességlassítás automatikusan megszűnik, ha a 7 egymást követő napra jutó egyéb és nem támogatott adatforgalom 1,5 GB-nál alacsonyabbrendűségi”
A másiknál is ilyen rossz.
Nem mindegy, hogy melyiknél …Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Zirowe
nagyúr
válasz polonic #11407 üzenetére
Igen.
Nyaralómba, Velencefürdő, pedig eddig tökéletes volt a térerő, most meg alig van vmi. :S
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest