Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz MCGaiwer #5751 üzenetére
Patika állapotban legyen egy vetítő nálad és nálam 14 napig.
Én verek bele napi 13 órát, ami azt jelenti, hogy összesen 182 óra lesz benne 14 nap alatt. Egy vetítő izzójának általában 3.000 óra az élettartama. Nem sok a 182 a 3000-hez képest, de nem elhanyagolható, kb. 6%-ot jelent. Ezt a vetítőt, már nehezebb lesz eladni.
Te 14 nap alatt raksz bele 1 órát. Ez az idő nem jelentős, elhanyagolható, ezt még arra is foghatja a kereskedő, hogy ki kellett próbálnia, hogy nem hibás-e a készülék... bla-bla.
Félreértés ne essék, nem vagyok kereskedő és én is éltem már a 14 napos elállással, de nem mindegy, hogy az ember hogy áll ehhez a dologhoz. Ez egy nagyon jó lehetőség, de ne legyünk pofátlanok és ne éljünk vele vissza.
A projektor topikban az egyik fórumtárs úgy ajánlgat vetítőt, hogy vedd meg nyugodtan az "xyz" típust, használd 14 napig, ha nem tetszik, aztán küldd vissza, ha mégsem jön be. Nincs ezzel semmi baj, ha tudjuk, hogy hol a határ.
A számítógépeknél is meg lehet állapítani, hogy hány üzemóra van a gépben. Nem mindegy, hogy 10 óra vagy 100 óra 14 nap alatt.
- mozi bolondéria -
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Asszociációs játék. :)
- DIGI kábel TV
- Apple notebookok
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Bestbuy játékok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest