Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Hogy tudom azt vissza/beállítani, hogy ha netről PDF file.t nyitok meg, akkor az a párbeszédpanel nyíljon meg ahol kiválasztom hogy megnyitás vagy mentés. Csak PDF-nél van ez. Valószínűleg bepipálhattam, hogy mindig az adott dolog történjen, de hol tudnám visszaállítani.
Remélem érthető, köszi!
Soirée...
-
Apucy01
őstag
ebben tud valaki segiteni? már megvadulok tőlle...
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
rokendrol
senior tag
válasz Zoli-bácsi #48287 üzenetére
itt egy videó rolla én is itt szedtem ki ,,én sem értettem mit mond a pali de az Eset nob nál lépésről lépésre megcsináltam ami ott volt és sikerült menj oda aholl az Est nob kezdődik és csináld azt és okés lesz,,,nem nagy dolog [link]
-
netpeti98
addikt
válasz Zoli-bácsi #48287 üzenetére
Nézed meg ezt:[link]
-
rokendrol
senior tag
válasz Zoli-bácsi #48283 üzenetére
MILYEN BIZTONSÁGI VIRUSÍRTÓD VAN?
-
netpeti98
addikt
válasz Zoli-bácsi #48283 üzenetére
Dátum jól van beállítva? Milyen vírusirtót használsz?
-
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
az mitől lehet, hogy kb akármit akarok megnyitni a Firefox-al, kiírja hogy a kapcsolat nem biztonságos és letiltja az oldalt.:
"A(z) XY tulajdonosa a weboldalát helytelenül állította be. Az Ön adatainak ellopását megakadályozandó a Firefox nem csatlakozott ehhez a weboldalhoz."
Nem "veszélyes" oldalakról van szó, a google-t se nyitja meg pl. Más böngészőkkel(IE, Chrome) minden jól működik.
Üdv: Zoli
[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
sziasztok!
az alábbi jelenség magyarázatát keresem.
Firefox megnyitva mondjuk 4-5 lappal, oldalak teljesen betöltve. RAM ~20%, CPU 10%-on. elkezdek görgetni egy komplexebb layouttal rendelkező oldalt (pl. Facebook) és a scrollozás közben néhány másodpercenként meg-megakad a Firefox. lehet, hogy apróság, de rémesen idegesítő.ki vagy mi a ludas ebben a helyzetben?
-
Jenne
őstag
válasz Kékes525 #48272 üzenetére
Lefuttattam. Amikor a registry vizsgálatról tovább lépett a browser vizsgálatra, rögtön 60 találat lett.
Én sajnos nem értek ehhez és ezért kérdeztem, hogy amiket talál azokat biztonsággal törölhetem-e. Most maj lefuttatom még egyszer és beteszem ide miket talált. Te talán jobban meg tudod ítélni, hogy törölhetőek-e?A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Kékes525
félisten
Ellenőrizheted, hogy mik azok. Az esetek döntő többségében egyértelműen azonosítható az, hogy az eltávolítandó program része amit eltávolításra kijelölt. Mentéseket is csinálhatsz, ha aggódsz. Én már régóta használom, de még nem hibázott.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
Futtasd le: AdwCleaner
-
Apucy01
őstag
-
snakebait
senior tag
válasz donmackó #48258 üzenetére
Csak azt nem tudom,hogy ez a kiegéazítő miben vagy miért zavar be? Vagy egyáltalán miért csinálja? Eddig is telepítve volt ,firefox egy régebbi verzió azt nem frissítettem,csak a jawa frissült mostanában. Szerinted-szerintetek mit csináljak?
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
snakebait
senior tag
-
snakebait
senior tag
Sziasztok!
FF 64 biteset használok és bizonyos oldalaknál kidob egy kis figyelmeztető ablakot,hogy a Jawa-val van valami gondja.Rendszeremre (win7,64 bit) telepítve van a jawa legújabb verziója,de a FF-ban nincs a bővítmények között. Próbáltam utána olvasni és valami olyasmit ír,hogy a 64 bites FF nem támogatja a jawa-t valami biztonsági dolgok végett. Most ilyenkor mi van? Telepíteni tudom azért valahogy a bővítményt vagy mi a megoldás,mert a sűrűn felugráló figyelmeztető ablakok idegesítőek.Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
Apucy01
őstag
Sziasztok!
Volna egy kis gondom a Firefoxal használom, vagyis szeretném használni az all in one sidebar t de sajnos nem müködik 49.01 x64 firefoxal hiába akarom oldalt megnyitni nem lehet.
valakinek valami ötlet?
köszönöm a válaszokat
-
Rimuru
veterán
válasz #20749568 #48241 üzenetére
Jobban banik az eroforrasokkal, nem szalad fel olyan gyorsan 1GB fole, ahonnan mar nem lehet visszahozni (napokig/hetekig fut ujrainditas nelkul).
A hasznos funkciok meg benne vannak (amiket sorra vesznek ki mert "0.01% hasznalja", na en pont benne vagyok), a sok felesleges biszbasz pedig meg nem kerult bele.
Testreszabhatobb, a kiegeszitok amiket hasznalok meg mukodnek.Az uj webes technologiak nem erdekelnek, nem fut benne facebook es tarsai igy altalaban nincs hatranyom belole, ha megis akkor billentyukomboval nyitok egy masik bongeszot ami egybol megnyitja privat fulon a kerdeses oldalt.
Videot kulso lejatszoval nezek (eroforras sporolas - kevesbe melegszik+akku ido), szoval html5-os lejatszok se kellenek.Vigyázat, csalok!
-
VIPowER
őstag
-
ledgeri
nagyúr
válasz BladePocok #48231 üzenetére
Csak képzeld el, hogy valami úgy akad be, hogy nem lesz "a program nem válaszol" kategória az a szál, de pl az egész leáll... Melyikkel kezded a kilövését a böngészőnek??
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Rimuru
veterán
válasz BladePocok #48233 üzenetére
Meg lehet allni. En pl ~2 eves FF verziot hasznalok.
Vigyázat, csalok!
-
Rimuru
veterán
válasz BladePocok #48231 üzenetére
Biztonsag, stabilitas, nagyobb ram igeny, roviden ezzel jellemezheto. FF is ebbe az iranyba megy.
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
Wolfskin
őstag
válasz Matthewus #48227 üzenetére
jaj nemár... napokig tartott, mire ezt is beállítgattam...
sima frissítéssel is frissíti magát.
és a kiegészítőket is innen töltöttem le, tényleg napokba telt, míg használható lett... nem lehet a kiegészítőket engedélyezni valahogy? hogy ne tudja letiltani?''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Rainman05
tag
válasz EmptyParadox #48226 üzenetére
Köszönöm! Igen így már nem csinálja
-
Wolfskin
őstag
frissítettem a böngészőt próbaképp (portable) 42 --> 43.0.1 és a kiegészítők 80%-át letiltotta, mondván nincs ellenőrizve... (ghostery, adblockerek, skin és funkció kiegészítők amikkel valamelyest megközelíti az egykori opera funkcionalitását és sokoldalúságát). ha ezek nem mennek, használhatom az IE-t is...
van erre valami megoldás?''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
vlevi
nagyúr
válasz Matthewus #48221 üzenetére
Direkt azt töltöttem le, amit felajánl letöltésre. És a 32 biteset kaptam. Vagyis, ha valaki nem keresi célirányosan csakis a 64 biteset, akkor 32bites krómot kap.
"Androidon viszont csapnivaló "
Ezzel egyetértek. Táblagépemen van króm és FF is, de a FF szinte használhatatlanul lassú, a krom viszont normálisan megy, a 4magos atomos tableten.[ Szerkesztve ]
-
myke01
senior tag
válasz Matthewus #48221 üzenetére
Ott a pont , egyébként visszatérve a FF-ra .
PC-n alakul valami teljesítményügyileg , talán ezzel a "több-szálúsítással" visszatérnek az "élmezőnybe" .
Androidon viszont csapnivaló a "többihez" képest ,pedig van alatta "vas" , a GS4 annyira nem számít gyengének (még) . -
Kékes525
félisten
Csak akkor, ha kevés a rendelkezésre álló memória (4GB). A 64 bites rendszert szerintem nem célszerű 4 GB-nál használni. A 8 GB-nál már szerintem kevesebbszer nyúl, hisz több memóriát tud megcímezni, ami ilyenkor rendelkezésére is áll. Különösen, ha le is tiltjuk a lemezkezelését a Firefoxban (browser.cache.disk.enable = false), akkor a memóriába tesz mindent. Sőt Windowsban is le tudjuk tiltani a lapozófájlt. Nálam 16 GB van és a Windowsban, mint a Firefoxban le van tiltva a lemezkezelés.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #54715584 #48211 üzenetére
Közben nyomtam egy resetet, de az sem segített. De már máshol si gondom van vele. Időképen nem dobja be a hőmérsékleteket és a felhőket a térképre. Wordpress alatt az értesítések lenyitásakor nem töltődik be semmi.
Másik böngésző alatt működik rendesen, itt nem. Mi lehet a probléma? Flasht nem használok, de annak nem kellene gondot okoznia. Legújabb FF.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Kékes525 #48213 üzenetére
És egy elbaltazott kiegészítő sokkal tobb memóriát tud felzabálni.
Chrome, opera csak 32 bites, de mivel laponként külön processzben fut, ezért kb laponként kap 4 giga memóriát. Chromenál már volt olyan, hogy felzabálta mind a 8giga rendszermemóriát, és nem a sok lap miatt (30-40 lapnál nem lenne szabad), gyakorlatilag vége volt a gépnek. de a ff még nem multiprocess, ezért a 32 bites fox esetén ez a veszély nem fenyeget. -
Kékes525
félisten
válasz Valaki26 #48212 üzenetére
Mint minden 64bites program, Firefox is sokkal nagyobb memóriát tud kezelni. Ezért szerintem érdemes, ha sok lapot nyitsz meg gyorsabb, mert nem kell (kevesebbszer kell) a lassabb lemezhez nyúlnia,
[ Szerkesztve ]
-
Valaki26
csendes tag
Sziasztok!
Érdemes felrakni a 64bites Firefoxot? Van valami előnye? Természetesen 64 bites rendszere. -
törölt tag
válasz EmptyParadox #48208 üzenetére
Hát, ez teljes radír.
Így még gondolkozom rajta. -
Igen,nekem win-en állandóan felkiáltójel volt,hogy nem tud belépni a sync-be,linuxon egyszer sem volt még ilyen.Egyetlen egyszer bejelentkezek telepítésénél és minden induláskor aktív,nem igazán értem,hogy ott mi volt a probléma.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Syl
nagyúr
válasz EmptyParadox #48206 üzenetére
Persze. Könyvjelzők, beállítások, kiegészítők vannak szinkronizálva.
Szerencsére csak windózon qrja így el, linuxon nem
[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
törölt tag
válasz EmptyParadox #48206 üzenetére
Igen.
-
törölt tag
Valahogyan sikerült megduplázódnia a könyvjelzőknek és a könyvjelző eszköztárnak. Az egyiknél van egy kis ikon, a másiknál nincsen, de egyik sem törölhető, csak az alatta lévő tartalom.
Hogyan tudnám ezeket resetelni? Ha lenyitom a könyvjelző ikont csak egy listát látok, de a CTRL + I és a teljes lista alatt 2x szerepel minden. -
rob2174
tag
válasz EmptyParadox #48201 üzenetére
kösz a tippeket,kiegészítő gond volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest